- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.541
dikkatli git canım benim yavaş yavaş aceleyle işimiz yok dimi sağlam bas ayaklarını yere :))))))
1 buçuk yıldır evliyim 23 yaşındayım bebek istiyorum hiç korunmadık düzensiz adet oluyorum 3 ayda 4 ayda oluyorum cyclo pro verdi 21 gün kullandım 1 hafta içinde adet oldum bu ilaçla hamile kalabilcemmi yardım edin ne olur bazıları 3 ay bazıları 6 ay kullanıyomuş bu ayın 13 ü hasta olmam lazım hasta olmazsan 1 hafta bekle test yaptır dediler inş. olumlu çıkar rabbim aratmadan verir ne olur dua edin müminin mümine duası kabul olurmuş....(( ve burada yeniyim yeni üye oldum
1 buçuk yıldır evliyim 23 yaşındayım bebek istiyorum hiç korunmadık düzensiz adet oluyorum 3 ayda 4 ayda oluyorum cyclo pro verdi 21 gün kullandım 1 hafta içinde adet oldum bu ilaçla hamile kalabilcemmi yardım edin ne olur bazıları 3 ay bazıları 6 ay kullanıyomuş bu ayın 13 ü hasta olmam lazım hasta olmazsan 1 hafta bekle test yaptır dediler inş. olumlu çıkar rabbim aratmadan verir ne olur dua edin müminin mümine duası kabul olurmuş....(( ve burada yeniyim yeni üye oldum
evet canım ya yavas yurumeye calısıyorum ama ıste alısmısım dun gormelıydın merdıvenlerı seke seke cıkıyodum dalmısım esım napıyosun dıyınce kendıme geldım :26:
allah senden razı olsun kuzuuuuuuuuuuuuumm herseyi gönlüne göre versin inş.... AMİNN
serfik canım nasılsın? uzun zamandır gozukmuyodun bebişinin resmini koymussun ama ben goremedım ya
ühühüüü bende göremedim yaa, beni beğenmiyormusun yoksa
evet kızlar ağlamak filan yok he, çikolat yiyin mutluluk hormonlarınız salgılansın, ben 1-2 saat önce oturdum 3 tane çikolata yedim çatır çutur. bide rejimdeyim he
ama ben 5 yıllık evli yaklaşık 3 yıldır bebek isteyen etrafında artık olsa olurdu demekki olmuyo diye bakılan biriyimde ondan aglıyorummmmmm
ama ben 5 yıllık evli yaklaşık 3 yıldır bebek isteyen etrafında artık olsa olurdu demekki olmuyo diye bakılan biriyimde ondan aglıyorummmmmm
ozaman sana bir teklifim olacak hayatımarkadaş olmamız gerekkkkk
ben yeni üye oldum rabbim banada versin ne olur dua edin
ben yeniyim ya nereye yazacağımı bilmiyorum :):):): çok saolun allah herkesten razo olsun banada nasip etsin inş. adetlerim düzene bi girse inş. olur
ohooo devam devam hiçç durma
daha ne kadar karartabilirsin acaba kendini
o insanlardan çok kötülüğü sen yapıyosun kendine, kimseye kulak asmayacaksın
ne derlerse desinler biliyorum bu imkansız ama yapmak zorundasın !
diğer bir konu şu ki.
ben düzenli çalışmadığınızı düşünüyorum anlattıklarına göre.
eğer düzenli ilişki oluyoda olmuyosa bu bebek o zaman eyvallah konuşsunlar.
ama sen bence buna dikkat et artık, bi süre hiç ara vermeden çalışmanız lazım
eşinin spermleri sorunlu değilmiş sonçta. sende yumurtluyosun e daha sorun ne o zmn.
gel bi şaplakta sana atayım olmıcak böyle
o şaplak beni aynı buna çevirdi tipim aynı bu suan da hahahahaha
degidim çok dogru 14 ve 15 gün kocama bi kal geliyo heray bu ay denk getircem diyorum muhakkak bişe çıkıyo
canım adetin bittikten 7 gün sonra başlayacaksın, ben sana linkini atarım birazdan.soğan kürünü ne zamn kullancam bilmiyom şimdi kullansam adetime 4 gün var olursam tabi bebek varsa düşer diyolar ondanda korkuyom bide ben sizleri nasıl ekliycem arkadaşlar bbölümüne bilmiyom
Allah kabul etsin dualarını inşallah canım, hepimiz olucaz ya sabır...ama bu ay sanki içimde bir his var çok dua ettim tesbih çektim hıdrellezdede rabbim önce olmayanlara sonra bana nasip etsin.
o şağlak beni aynı buna çevirdi tipim aynı bu suan da hahahahaha
degidim çok dogru 14 ve 15 gün kocama bi kal geliyo heray bu ay denk getircem diyorum muhakkak bişe çıkıyo
iyi iyi çok yakışıklı olmuşsun
gerekirse bi şaplakta sen kocana at, azcık kendine gelsin
aman tutarsa tutar deyip keyfe keder sevişme günlerini geçtik yavrum biz,
öyle tek kurşunla kazare gebe kalabilen şanslı kesimden de olamadık malesef.
bu durumda tek yol çalışmak. biz elimizden geleni yapalım da sonrası allaha kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?