Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dikkatli git canım benim yavaş yavaş aceleyle işimiz yok dimi sağlam bas ayaklarını yere :))))))

evet canım ya yavas yurumeye calısıyorum ama ıste alısmısım dun gormelıydın merdıvenlerı seke seke cıkıyodum dalmısım esım napıyosun dıyınce kendıme geldım :26:

hoşgeldin daha çok yenisin umarım çokta beklemezsin hemen geir yavrun burda senin gibi olup hamile kalan ve hamile kalmayı bekleyen artkadaşlar var onlar eminim yardımcı olcaklardır. sogan kürünü denedin mi ?

hoşgeldin anteplim valla aynı benim gibisin, benim rekorum 6 ay olmamaktı
dr a gittim ilaçlar filan ne kullandıysam bıraktığımda yine düzensizleşti adetlerim, en son olarak senin kullandığını kullanmıştım, o da düzene sokmadı beni, bende dedimki amannn zaten dr a gitmek stres yapıyor beni, en iyisi gitmiyim evde bitkisel şeyler yapim dedim, soğan suyuna başladım hayatım, veeee 28 gün sonra kırmızıları gördüm yani sanırım iyi gelicek, içimide temizliyecek hemde pco lar filan kuş olup gidecek inşallah. mutlaka soğan kürü yap

evet canım ya yavas yurumeye calısıyorum ama ıste alısmısım dun gormelıydın merdıvenlerı seke seke cıkıyodum dalmısım esım napıyosun dıyınce kendıme geldım :26:

ilahi baharrrrr güldürdün beniii ben bir hamile kalayım adım atsammı atmasammı diye düşünürüm zor bulduk yaaaa :)))))

allah senden razı olsun kuzuuuuuuuuuuuuumm herseyi gönlüne göre versin inş.... AMİNN

amin canım cümlemizin inşallah...

serfik canım nasılsın? uzun zamandır gozukmuyodun bebişinin resmini koymussun ama ben goremedım ya

iyidir baharcım fırtınaya kapılmışsın aman dikkat canım topuklu falan giyme yaaaa...
albümde canım arkadaş değil miyiz ondan göremedin belki de kuzum

canım ilaçlarla ilgili pek fikrim yok , rabbim gönlüne göre versin bekletmesin hayırlısı ile gelsin

arkadaş olmamız gerekkkkk

ama ben 5 yıllık evli yaklaşık 3 yıldır bebek isteyen etrafında artık olsa olurdu demekki olmuyo diye bakılan biriyimde ondan aglıyorummmmmm

ohooo devam devam hiçç durma
daha ne kadar karartabilirsin acaba kendini
o insanlardan çok kötülüğü sen yapıyosun kendine, kimseye kulak asmayacaksın
ne derlerse desinler biliyorum bu imkansız ama yapmak zorundasın !
diğer bir konu şu ki.
ben düzenli çalışmadığınızı düşünüyorum anlattıklarına göre.
eğer düzenli ilişki oluyoda olmuyosa bu bebek o zaman eyvallah konuşsunlar.
ama sen bence buna dikkat et artık, bi süre hiç ara vermeden çalışmanız lazım
eşinin spermleri sorunlu değilmiş sonçta. sende yumurtluyosun e daha sorun ne o zmn.
gel bi şaplakta sana atayım olmıcak böyle

ama ben 5 yıllık evli yaklaşık 3 yıldır bebek isteyen etrafında artık olsa olurdu demekki olmuyo diye bakılan biriyimde ondan aglıyorummmmmm

ohooo devam devam hiçç durma
daha ne kadar karartabilirsin acaba kendini
o insanlardan çok kötülüğü sen yapıyosun kendine, kimseye kulak asmayacaksın
ne derlerse desinler biliyorum bu imkansız ama yapmak zorundasın !
diğer bir konu şu ki.
ben düzenli çalışmadığınızı düşünüyorum anlattıklarına göre.
eğer düzenli ilişki oluyoda olmuyosa bu bebek o zaman eyvallah konuşsunlar.
ama sen bence buna dikkat et artık, bi süre hiç ara vermeden çalışmanız lazım
eşinin spermleri sorunlu değilmiş sonçta. sende yumurtluyosun e daha sorun ne o zmn.
gel bi şaplakta sana atayım olmıcak böyle

soğan kürünü ne zamn kullancam bilmiyom şimdi kullansam adetime 4 gün var olursam tabi bebek varsa düşer diyolar ondanda korkuyom bide ben sizleri nasıl ekliycem arkadaşlar bbölümüne bilmiyom

ben yeniyim ya nereye yazacağımı bilmiyorum :):):): çok saolun allah herkesten razo olsun banada nasip etsin inş. adetlerim düzene bi girse inş. olur

hoşgeldin,
inşallah rabbim gönlüne göre verir, seninde bir meleğin olur en kısa zmnda.
doktor kontrolündeymişsin ztn inş sorunsuz bi şekilde kavuşursun bebeğine.

o şaplak beni aynı buna çevirdi tipim aynı bu suan da hahahahaha

degidim çok dogru 14 ve 15 gün kocama bi kal geliyo heray bu ay denk getircem diyorum muhakkak bişe çıkıyo

Son düzenleme:
o şaplak beni aynı buna çevirdi tipim aynı bu suan da hahahahaha

degidim çok dogru 14 ve 15 gün kocama bi kal geliyo heray bu ay denk getircem diyorum muhakkak bişe çıkıyo

iyi iyi çok yakışıklı olmuşsun
gerekirse bi şaplakta sen kocana at, azcık kendine gelsin
aman tutarsa tutar deyip keyfe keder sevişme günlerini geçtik yavrum biz,
öyle tek kurşunla kazare gebe kalabilen şanslı kesimden de olamadık malesef.
bu durumda tek yol çalışmak. biz elimizden geleni yapalım da sonrası allaha kalmış.

soğan kürünü ne zamn kullancam bilmiyom şimdi kullansam adetime 4 gün var olursam tabi bebek varsa düşer diyolar ondanda korkuyom bide ben sizleri nasıl ekliycem arkadaşlar bbölümüne bilmiyom
canım adetin bittikten 7 gün sonra başlayacaksın, ben sana linkini atarım birazdan.
mesela benim nickime tıkla orda sol tarafta biyerde "arkadaş olarak ekle" yazıyor ona basıyorsun evet filan diyosun oluyoruz arkadaş
ama bu ay sanki içimde bir his var çok dua ettim tesbih çektim hıdrellezdede rabbim önce olmayanlara sonra bana nasip etsin.
Allah kabul etsin dualarını inşallah canım, hepimiz olucaz ya sabır...
o şağlak beni aynı buna çevirdi tipim aynı bu suan da hahahahaha

aynen varya o günler hiç istek duymuyorum yatıp uyuyasım oluyor inadına gibi, çoğu zamanda öyle yapıyorum

Serpilcim maşllah yaa ne tatlı çıkmışsın o evdeki resminde ayyy benimde canım çekti hemen hamiş olmamız lazım kızlar, şu güzelliğe bakın maşallah tüh tüh tüh

az kaldı bi resti çekimde görsün ooo dize gelemesi lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…