Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar be geldimmmmm:)

selmaaaaaaaaaaaaa az kaldı yavrum yaaaa görümcemde 24 ünde sezeryan olacak çok heyecanlıyım ,
seni çok iyi anlıyorum şuan bir haftadır gecelerim uykusuz ağrılardan allah sabır versin canım bir avazda inşallah,

Hülya az kaldı seninde canım hadi bakalım bebişler gelior teker teker darısı benim gibi bekleyenlere ve tez zamanda hamiş kalıp
doğuracak canlarıma inşallah....

deryammm naber kuzummmm geçmişi okumadan yazıyorum kızlar son sayfada gördüklerime cevap yazdım:)
düğer hatunlar nasılsınız

biz iyiyizdeeeee seni sopalıcam şmdi
hatice de yok meydan bana kaldı
nerdesin sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merak ettiriyon kendini arada gel baq yoğsaaaa döğerimmmmmmm senü

Son düzenleme:
gordum resmını cokkk tatlı yahuuu hemde bakıyorumda saclar boyanmıs cokta sugar olmus

deryyaaamm naber tatlım sorma ıyce agırlastım aayyy yınede sukur masallahım var kendım cok kılo almadıgım ıcın hantallasmadım suannda kadar 9 kılo almıs bulunmaktayımm

serpılcan yengenede masallah kız erken dogum rıskı var dı ama vaktını doldurdu vallahı ne guzel bende sezeyan olcaqmda bakalım dr nezaamn vercek gunu merakta edıyorum puuff

buarad hatcem artık tam dayaklık oldu evınde pc var net var hıc vaktı yokmus gıbı ugramıyor bıleee
hatcem alsana

boyadım canımmm doktor boya dedi bu ay organikle hallettim bende pek kilo almadım doktorun tartısına göre 4 kilo benimkine göre 6-7 civarı :):)

halen çalışıyor selmam doğuma 3 gün kala bırakacak:) şükür erken doğum olmadı , sanırım normal isteyenler sezeryana kaydı yaa hayırlısı ne ise o olsun bitanem
boşver sağlıkla doğsunlar da takma kafana

oyle cnm bak esmada kendını paraladı normal dıe bekledı okadar acılar cektı yıne gıttı sezeryan oldu zuzuda oyle benımde sezeryan topıkte normal dogum cıkmadı ne etcez bılmem

kuzum iyiyim nası olayım karnım agrıyo bgn çok reglim geliooooooo
korseyle başım dertte çok sıktı ama gayret etmeye çalışıyorum onun dışında bi sorun yok çok şükürrrrrrr
maşallah sizeee az kaldı artık canım

kızmakta haklısın bitanem boşladım burayı iyice kız bana

ivitttttttt haklıyım bi daha olmasın sakınnnnn
oyyyy senin göbüşünü yesinlerrrrrrrr baya şişmiş kız karnınnnn geniş yani böyle tam kız anası işte
senin kızz tombalak olcek heheheeeee

oyle cnm bak esmada kendını paraladı normal dıe bekledı okadar acılar cektı yıne gıttı sezeryan oldu zuzuda oyle benımde sezeryan topıkte normal dogum cıkmadı ne etcez bılmem

bende normalden tırsmaya başladım sezeryan mı olsam diyorum kesin normal doğururm:):)

olmaz bi daha

yayık değil kuzum yaa kıyafet kaynaklı top gibi küçük bir karnım var aslında orada pek bi dobiş çıkmışım:):)

hımm üstündeki syh yaa ztn çok anlaşılmıyo yayvan duruyoo
litfen beyaz tişörtle çekinip koyun yarın hepiniz

deryacım benim reglim gelcek bugun yarın kuzum sen benden önde idin geç kaldında farkındamı deilsin yoksa

yokh, tansell+, graphicdesigner, melek2828+, serfik+

gözlerim yaşarıyo bu tabloya bile

tanselcim allah kolaylık versin güzel seyler bunlarr 1 aydan az süre alıcaksın melegini kucagına kokusunu çekiceksin içine :))))) ne mutlu sana

kızlar neden etrafımda sürekli gördügüm hamileler karınlarını iterek yürüyo gibi ve bana oholsun sana bana senin yok benim var gibi bakıyooooooooo lafım meclisten dışarı bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…