- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.481
Sorma sacmaliK ya burda da hava bunaltıcı ben zaten ameliyathanede dışarıyı pek görmüyorum
da, telden baglaniyorum size .izne hazirAn bası ayrılmayı düşünüyorum 3 hft kaldı kısmete. 3hft da evde oturup sonra doguma sezaryene iste bisurpriz olmazsa
canım ya suan cekemıyorum ama nette hemen hemen benzerını buldum tabıı bunun pembesi bizimkisi Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler. yani çerçevenin şekli bebearabası gibi içine resım konuyor
bence şöyle olsun eğer çok büyük değilse bu çerçeve
tül olcak ya onu böyle kukuleta gibi yaptığını düşün yukarı doğru tül açık olcak hani
içine kurabiyeyi koycan
tülün iç tarafına da çerçeveyi yapıştırcan yada zımbayla fln tutturcan bi şekilde
eline aldığında çerçeve insana dönük olcak yani iç tarafında.
kurabiyeside içinde.
yaaaaa ne biçim hamişlersiniz sizzzzzzzz
zuhalden başka göbüşünü koyan olmadı şuraya
az kaldı ztn doğurcanız model görelim bari sıpalar çıkmadan
ay canım sen cok yaşa emii valla iyi fikir verdin :)
canım eve gidince koyarım bir tane ama enim gibiş kucukmüş oyle diyolar 30 haftalık olduguma inanmıyolar valla :)
ben seni tahmin edebiliyorm bnm şuanki göbegimden bile azdır allah bilir
ama olsun model görelim yahuuuuuuuu
bakalım kimin nasıl şişmişşşşş
boy kilo oranından hesaplarızda kendimizi görürüz az çok
ama baştan söliyim bu konuda benim idolüm sensin yavrum[/QUOTE
yok canım okadarda değil senın gobegı gecelı coook olmustur :) valla kılo alma konusunda baya az aldım ben 9 kılo aldım sımdıye kadar oda buyuk ıhtımal bebek plasenta ve suyun agrılıgı bır ıkı kılo daha alırım herhalde doguma kadar bebek buyudugu ıcın. aa neden idolun benmişim canım merak ettım valla kesek bıraz daha kılolu olsam deyıp duruyorum dusun hamılelık kıyafetlerın en kucugu 36 beden bulması zor ustelık o bile buyuk bana !! iş yerınde gıyecek kıyafet bulamnıyorum ıkı pantolon buldum zar zor 36 benden onlarla ıdare edıyorum valla
kimsecikler yok ama yinede merhaba diyeyim..bugün kontrolüm vardı oğlum 2700 gr olmuş ve plesantası iyice yaşlanmış doktor 1 haftaya kalmaz doğum başlar dedi.. son olarak sizi bilgilendireyim dedim inş doktor doğru tahmin etmiştir ve oğlum hemen gelir biraz küçük ama olsun önemli olan sağlıklı olması..son zamanlar artık geçmek bilmiyo kızlar çok zorlanıyorum heryerim şişti..ilk hamileyim haberini size verdim eşimden bile önce siz öğrendiniz o yüzden doğum başladığında bi aksilik çıkmassa telden girip haber vercem kızlar doğuruyorum diye :) hepiniz allaha emanet olun bana dua edin
yaaaaa ne biçim hamişlersiniz sizzzzzzzz
zuhalden başka göbüşünü koyan olmadı şuraya
az kaldı ztn doğurcanız model görelim bari sıpalar çıkmadan
Günaydın herkeseeeeeeee
bugün kocamlan birlikte uyuyakalmışızzz taksilerle zor yetiştik
deli gibi uykum varrrrrr sersemledim sabah sabah yaaa..
canım gözün aydın hadi oğlan geliyo artık
allah inş sağlıkla bi avazda kurtulmayı nasip etsin
güzel haberini bekliyoruz inş
Günaydın kızlar hulya kocaman olmuş bebek artık için rahat olsun sağsalim kucağına
al inşallah Ben de dün ütülerin cogunu bitirdim 2nevresim takımı kaldı sadece hastane çantamı da hazırladım huzura kavuştum az eksik kaldı kayınvalide çantayı anneli babali mutlu biri hazırlayacak demişti benim babam vefat etti diye kendi hastane çantamı hazirlamiycakmisim yani pehhh saçmalık herseyimi tek basıma hallettim icime sine sine iste
herekese günaydın nasılsınız güzel anne ve anne adayları
ben seni tahmin edebiliyorm bnm şuanki göbegimden bile azdır allah bilir
ama olsun model görelim yahuuuuuuuu
bakalım kimin nasıl şişmişşşşş
boy kilo oranından hesaplarızda kendimizi görürüz az çok
ama baştan söliyim bu konuda benim idolüm sensin yavrum[/QUOTE
yok canım okadarda değil senın gobegı gecelı coook olmustur :) valla kılo alma konusunda baya az aldım ben 9 kılo aldım sımdıye kadar oda buyuk ıhtımal bebek plasenta ve suyun agrılıgı bır ıkı kılo daha alırım herhalde doguma kadar bebek buyudugu ıcın. aa neden idolun benmişim canım merak ettım valla kesek bıraz daha kılolu olsam deyıp duruyorum dusun hamılelık kıyafetlerın en kucugu 36 beden bulması zor ustelık o bile buyuk bana !! iş yerınde gıyecek kıyafet bulamnıyorum ıkı pantolon buldum zar zor 36 benden onlarla ıdare edıyorum valla
Çünkiiiiiiiiiiii zayıfsın işte ne güzel top gibi göbegin varrr en sevimli hamiş öyle oluyo bence
banada hep öyle olursn diyolar bi görsek o gnleri bakalım neye benzicez :)
9 kiloya hala 36 beden büyük heeeeee
sen brz daha ye bence az yiyosun demekki kilo yapcak bişiler ye
kızlar bu arada müdürüm hamiş old için bende yakndan takip ediyorum
diyetisyene gitti o fazla kilo aldı şmdiden diye
dr demişki
sanıyosunzki her yediginiz bebege gitçek öyle bişy yok demiş
direkt bebeğe yarayan 4 şey varmış sadece.
ceviz, kaşar peyniri, süt ve et.
bunların dışında yediğin herşey sana yarıyo ve şişiyosun boşuna demiş
ona göre dikkat edin bunlara :))))
ha şöyle eski haline bi dön bakalım :))) başında agrıyomu ben öyle birden uyanırsam telaşla başıma agrılar girer :))
ağrımazmı yavrum yaaa .ıçım başım heryerim ağrıyo vallaaaaaaa
slm kızlar nasılsınız benı sormayın vallahı resmen bıtıgım ellerım ayaklarım davul gıbı sankı baskasının elı ayagı bende artık gecelerı asla uyuyamıyorum sabahı sabahı edıyorum ayy ayya yy demekten sagıma soluma donmekten bıtmıs vazıyetteyım gece en az 3 kere wc kalkıyorum mıgdem yanıyor ılac ıcmeye kalkıyorum anlıyacagınız yatmıyorum hep kalkık bır vazıyetteyımdevamlı aglıyorum dun dr daydım kızımın kafası hala yukarda ayın 18 ne kadar donmezse sezeryan gunu verıcek ıste benden haberler sımdılık boylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?