Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sezeryanla mı doğuracaksın canım. senın ıstegın uzerıne mı yoksa sezeryan olmak zorundamısın bende normal ıstıyorum ama korkuyorum bır yandan sezeryan mı olsam dıyorum ayyy ondan da korkuyorum hatta ben doğumdan korkuyorum galıba:44:

bence şöyle olsun eğer çok büyük değilse bu çerçeve
tül olcak ya onu böyle kukuleta gibi yaptığını düşün yukarı doğru tül açık olcak hani
içine kurabiyeyi koycan
tülün iç tarafına da çerçeveyi yapıştırcan yada zımbayla fln tutturcan bi şekilde
eline aldığında çerçeve insana dönük olcak yani iç tarafında.
kurabiyeside içinde.

ay canım sen cok yaşa emii valla iyi fikir verdin :)

yaaaaa ne biçim hamişlersiniz sizzzzzzzz
zuhalden başka göbüşünü koyan olmadı şuraya
az kaldı ztn doğurcanız model görelim bari sıpalar çıkmadan

yaaaaa ne biçim hamişlersiniz sizzzzzzzz
zuhalden başka göbüşünü koyan olmadı şuraya
az kaldı ztn doğurcanız model görelim bari sıpalar çıkmadan

canım eve gidince koyarım bir tane ama enim gibiş kucukmüş oyle diyolar 30 haftalık olduguma inanmıyolar valla :)

ay canım sen cok yaşa emii valla iyi fikir verdin :)

ne demek canım görevimizzzzzzzzzzzzz
ayy çok zevkli bunlar yaaa keşke aynı yerde olsak gelir yardım ederdm valla hepinize
bayılırım öyle şeylerle uğraşmayaaaaaaaaa
kınamda fln biz tişörtle duvak yapmştık kızların kafalarına, ellerine gülden tokalardan pedler fln
oturup uğraşmştık deli gibi çok zevkliydi amaaaaaaaaaaaaaaa

canım eve gidince koyarım bir tane ama enim gibiş kucukmüş oyle diyolar 30 haftalık olduguma inanmıyolar valla :)

ben seni tahmin edebiliyorm bnm şuanki göbegimden bile azdır allah bilir
ama olsun model görelim yahuuuuuuuu
bakalım kimin nasıl şişmişşşşş
boy kilo oranından hesaplarızda kendimizi görürüz az çok
ama baştan söliyim bu konuda benim idolüm sensin yavrum

canım allahım hayırla kurtarsın inş. evladına sağ sağlim kavuşursun bizler içinde dua etmeyi unumat

ha şöyle eski haline bi dön bakalım :))) başında agrıyomu ben öyle birden uyanırsam telaşla başıma agrılar girer :))

ne alaksı var yaaa ellerine sağlık canım darısı bebegini kucagına almana olsun inş...

Sagolun kızlar bitiyo islerim darısı sizlerin basına deneyimlerimizi aktarırız artık size lazım olunca. Ben çocuklu arkadaslardan çok fayda gordum... bahar senle kilo olarak aynı bitirmez herhalde ben de 7-8 aldım hala hamile kıyafetleri büyük kalıyor ben kendi istegime sezaryene giriyorum aynen doğumdan da sezayendende korkuyorum yüzlerce görmeme rağmen belki görmesem daha az korkardim neyse en güzeli normal dogum tabi iyi yapıyorsun daha çabuk toparlarsın

hulyacım bende ozelden msj atacaktım belkı topıge gırmezsın dıe ama baktımkı burdasın nasılsın cnm benım

cnm bebegının guzel kılo almasına sevındım dua edın 2500 olsun derken bak 2700 olmus masallah bızım pasamıza
ayy demek 1 haftaya gelıyor bızım sıpa ayy keskebenımkıde 1 haftaya gelse ıyce sabırsızlanıyorum heran hersey olabılırde benım kız hala ters duruyor oyuzden pasa pasa sezeryan yolu gozukuyor bana ayy hulyaaa hersey dun gıbı demı hamılelıgımıze sevınıyoruz senın doguma 1 hafta benım sezeryana 10 gun kaldı gercekten saka gıbı yaaa

slm kızlar nasılsınız benı sormayın vallahı resmen bıtıgım ellerım ayaklarım davul gıbı sankı baskasının elı ayagı bende artık gecelerı asla uyuyamıyorum sabahı sabahı edıyorum ayy ayya yy demekten sagıma soluma donmekten bıtmıs vazıyetteyım gece en az 3 kere wc kalkıyorum mıgdem yanıyor ılac ıcmeye kalkıyorum anlıyacagınız yatmıyorum hep kalkık bır vazıyetteyım devamlı aglıyorum dun dr daydım kızımın kafası hala yukarda ayın 18 ne kadar donmezse sezeryan gunu verıcek ıste benden haberler sımdılık boylee

selmaaaaaaaaaaaaa
kız bugün aklımdan seni geçirdim
nerde bu doğurdumu yoksa diye arıcaktım valla az daha gelmeseydin
ahh kıyamammmmmmmmm son günler zor geçiyo dimi tatlım
az kaldı ha gayret prenses geliyor artık inş sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…