Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

grafik alemsin ..
Bebış olsunda ,sende varsın 10 yıl sonra git tura

Son düzenleyen: Moderatör:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okumadım bi bakayım hepinizi çok seviyorum yaw deryacığım özledim seni bu arada sanki ben bu ay hamile kalcakmışım gibi hissediyorum bakalım takdir mevlanın ...

tabi canım , gel ortasından sonundan farketmez, bu arada sen nezamandır istiyorsun ayda senin varmı, azıcık hayat hikayesi geçiver bize canım?
ben sinirden kuduracağıma o seyden kudursun

ha hahhehehe ayy coştu bizim kız yaa, afferim be güzelim işte böyle ol bak salla başka birileri ne der ne yapar diye, sen kendini böyle relax olup pozitif tutabilirsen, minişinde seni tutar, ay böyle neşeli anneye gelmeyi kim istemez

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm arkadaşım. bende bende kalıcam ayy yok pardon ben bidahaki ay kalıcam yada bu ayda olabilir seni yalnız bırakmiyim hadi

nerdesin sen bakayımmm geçmişi napcan gelsene beee burayaa geçmişi okuyup kaçıp gidiyosunuzzz iki lafın beli kıralım hadi burcuuuuu inş... rabbimmm gönlüne göre versinnn inş...

benım deryamm yıne sarkılar cıgırmaya baslamıs ayy masallah sana kız bu hatce olsede kaynanasına takılmaz oturduda oglusuna durmadan bısılermı oruyor yoksa

yokh canım sen tatılde korunmayı bırak kuzum duzelırsen ama korundugunu dusun hehe cocugu aklına getırme bak gor olur cocuk donustede kutlarız :) ay benım tatıl ısı bu sene yalan oldu yaaa ben bebısı de alır gıderım de esım hayata kabul etmez . seneye yaza kaldı artık burdakı plajlarla ıdare edıcez. gercı kıbrıstan baska yerde denize kolay kolay buranın denızı gıbı olursa gırerım ancak. :)

ayyy çok sevinçliğim grubumuza bakın kızlar

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

graphicdesigner, srdrhly, tansell, alaraburcu+, melek2828+, guler1579, hapsuu, yokh, serfik+, gaziantep27+

işte koca göbek ben

ayyy süper yaaa maşallah aman Allahım bizim topik ne tatlı hamiş oluyor yaa demek bende öyle olucam yaşasınnnn

melek2828, srdrhly, serfik+, graphicdesigner+, tansell+, alaraburcu+, guler1579, hapsuu+, yokh+, gaziantep27+

allah allah uzun zamandır görmedi topik böyle kalabalıgı hay maşallah

evet canım göbeğim aşırı derece şişmedi ama ben çok şiştim

canım doğum yaklasmıs ama baksana dogum oncesı oyle şişlik olusuyomus normalmıs ay benım arkadasımda son haftalarda nasıl sismişti ki benim gibi zayıftı doğuma yakın dudaklarına kadar sısmıstı dudaklarına sılıkon yaptırmıs gıbı hokka dudaklı olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…