- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.621
doktor beni acayip gaza getirdi hep doğurcam diye bekliyorum en fazla 10 gün dedi 40. haftaya kadar doğurmassam atlıcam doktorun tepesine
oyy süper maşallah oğluşuna Allah sağlıklı uzun ömürler versin
aa ilk defa duydum ileri tarihli gebelik diye bir durum canım o nasıl bişeydi?
ıssız adaya düşsem ben anlatim, yanıma kocamı, çikolatalarımı ve bilgisayarımı götürürdüm hiç canım sıkılmazdı
kızz allah senı ne yapmaya hayal dedıgın ne cok uzak ne ımkansız cok guzel olmus pek hosuma gıttı vallahııı ayy ıns cnm benım ıns tez zamanda yapalım ama asla ıhmal etmeyelım ıns ogunler cabucak gelsıınnn
zaten farkındaysan mevzuda yalnız ikimiz varız,
bu şekilde ancak gerçekleşebilcek çnkü diğerleri garipler başka şehirdeler
yapcaz tabi yaa hayal dediğimme bakma cidden cnm çekti böyle bişey
bi gebiş kalayım hemen yapalım :)
çalışmıyo olcam ztn gezeriz ne güzel ohhhhhhhhhhh
normal dogum gozukuyor demı cnm ama eger catı muanesı yaptıysa anlamıtır bebek nekadar ındı dıe bence dedıgı cıkar ıns cıksın beklemek cok zor cnkı asla xzaman gecmıyor
o teyzesine çekecek benim gibi 18 mayısta doğacak, boğa burcu olacak hemide
canım gebeligim 18haftalıktı,suyu geldı.hersey ıyı,bebegim canlıydı ama ılaçla sancı baslatıp normal dogum gıbı tahlıye edıldı..
Umarım güzel haberler vermek cümlemıze nasıp olsun.herkeste bu hasret var..bı tane olsa,yıne istersın yıne ıstersin
folik asit kullanan varmı,gebelık öncesı?ne kadar süre kullanılmalı acaba
hulyaaa bende cok ıstedım boga olsun dıe yetıstıremıcem buyuk ıhtımal
21 mayısa kadar yolun var canım 21 mayısdan sonrası ikizler diye biliyorum bende ikizler olsun hiç istemiyorum.. bu arada canım ağrıların oluyo mu adet ağrısı gibi
hulyaaaaaa kız o hayırsız mfalcon dan haberın varmı dogurmustur belkıde
bi ara mayıs annelerine giriyodu ama artık orayada gelmiyo unuttu bizleri
ewvet cnm sızım sızım bazen hamıle oldugumu unutuyorum sankı adet olcam aksama kadar gıbı yanı anladın sen ne demek ıstedıgımı kasıklarım belım aynı adet olmaya yakın gıbı hıs
kısmetse 2 aya kadar ıhsanıyeyede gelıyorum bak ıyıce sana yaklasmıs oluyorum ohh kız kanka olalım bırbıırımıze gıdıp gelelım bebıslerımızleeee :13:
bende çıkıyorum kızlar, işlerimi toparlıyayım bugün epey sohbete daldım ne güzeldi bugün topik maşallah
bende çıkıyorum kızlar, işlerimi toparlıyayım bugün epey sohbete daldım ne güzeldi bugün topik maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?