Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım gebeligim 18haftalıktı,suyu geldı.hersey ıyı,bebegim canlıydı ama ılaçla sancı baslatıp normal dogum gıbı tahlıye edıldı..

Umarım güzel haberler vermek cümlemıze nasıp olsun.herkeste bu hasret var..bı tane olsa,yıne istersın yıne ıstersin
folik asit kullanan varmı,gebelık öncesı?ne kadar süre kullanılmalı acaba

zaten farkındaysan mevzuda yalnız ikimiz varız,
bu şekilde ancak gerçekleşebilcek çnkü diğerleri garipler başka şehirdeler
yapcaz tabi yaa hayal dediğimme bakma cidden cnm çekti böyle bişey
bi gebiş kalayım hemen yapalım :)
çalışmıyo olcam ztn gezeriz ne güzel ohhhhhhhhhhh

kısmetse 2 aya kadar ıhsanıyeyede gelıyorum bak ıyıce sana yaklasmıs oluyorum ohh kız kanka olalım bırbıırımıze gıdıp gelelım bebıslerımızleeee :13:

normal dogum gozukuyor demı cnm ama eger catı muanesı yaptıysa anlamıtır bebek nekadar ındı dıe bence dedıgı cıkar ıns cıksın beklemek cok zor cnkı asla xzaman gecmıyor

evet canım çatı muaynesi yaptı çatım müsaitmiş normal doğuma oğlumda kanala inmiş inş dediği gibi olurda doğururum

o teyzesine çekecek benim gibi 18 mayısta doğacak, boğa burcu olacak hemide

anasıda boğa burcu canım(1 mayıs)

ben kullanıyorum 6 aydır dr demişti yapmaya başlamadan 1 ay evvel den folic asit kullanmaya başla demişti, olana kadarda günde 2 tane iç dedi, ama ben nasılsa yok şimdi bişey diye 1 tane içiyorum.

21 mayısa kadar yolun var canım 21 mayısdan sonrası ikizler diye biliyorum bende ikizler olsun hiç istemiyorum.. bu arada canım ağrıların oluyo mu adet ağrısı gibi

ewvet cnm sızım sızım bazen hamıle oldugumu unutuyorum sankı adet olcam aksama kadar gıbı yanı anladın sen ne demek ıstedıgımı kasıklarım belım aynı adet olmaya yakın gıbı hıs

ewvet cnm sızım sızım bazen hamıle oldugumu unutuyorum sankı adet olcam aksama kadar gıbı yanı anladın sen ne demek ıstedıgımı kasıklarım belım aynı adet olmaya yakın gıbı hıs

bende de çok oluyo canım.. şuan bile bi ağrı var. bide bazen benm oğlan kafasıyla öyle bi ittiriyoki aşağı tamam diyorum kesin çıkıyo

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın belki bi daha toplanamayız böyle doğurunca ilk size haber vericem söz..

kısmetse 2 aya kadar ıhsanıyeyede gelıyorum bak ıyıce sana yaklasmıs oluyorum ohh kız kanka olalım bırbıırımıze gıdıp gelelım bebıslerımızleeee :13:

aaa buldunmu ev yaşasınnnnnn evet yakına geliyosun
gezeceyizzzzzzzz inş bebişlerimizle yavrummmmmm

çok karnım ağrıyoooo söküldü bnmki iyice püfff ağrı kesicimde kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…