Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar son haftalar çok kilo alınıyo aman yemenize dikkat edin ben hiç dikkat etmedim çok kilo aldım şimdi yürüyemiyorum bile.. her hafta 1 kilo alır oldum

kızlar son haftalar çok kilo alınıyo aman yemenize dikkat edin ben hiç dikkat etmedim çok kilo aldım şimdi yürüyemiyorum bile.. her hafta 1 kilo alır oldum

grafikcim,simdilik rölantideyim ben ,bi süre sonra bebek bekleme sürecıne girerim ıns.agustos annesı olacaktım ama ılerı haftalı gebelıktı,malesef sonlandı.Allahım tüm dıleyenleri saglıkla bebeklerıne kavustursun..
Ama yakısıklı bı oglusum var,calısıyorum ,27 yasındayım ,ıssız adaya düşsem y.. :) iste öyle

benım deryamm yıne sarkılar cıgırmaya baslamıs ayy masallah sana kız bu hatce olsede kaynanasına takılmaz oturduda oglusuna durmadan bısılermı oruyor yoksa

napıyim kuzum bunlar beni delirtiyolar
yeni besteler yapmaya zorluyolar vallaaaaaaaaa

evettt baharcım bende öyle düşünüyom tatilde bırakıp öyle yapcam
hesaplarıma göre yımırtlamama da denk gelcek bu tatil sanırım bi kıyısından yakalıcaz yani

anaammm masallahkı ne masallah bana 9 kılofazla gelıyor ayy cok tatlı yaaa ohh ıyı yapmısın sen hakettın az kusmadın yanııı

walla canım neistediyse yedim sonunda da böyle birşey oldum bide ödem oluştu hepten şiştim canım.. evlatlarımız sağlıklı bi şekilde doğsunda sıkı bi rejime gireriz artık

benmde dudaklarım burnum şişti zaten ince dudaklı değildim dolmalık biber gibi dolaşıyrum

oyy süper maşallah oğluşuna Allah sağlıklı uzun ömürler versin
aa ilk defa duydum ileri tarihli gebelik diye bir durum canım o nasıl bişeydi?
ıssız adaya düşsem ben anlatim, yanıma kocamı, çikolatalarımı ve bilgisayarımı götürürdüm hiç canım sıkılmazdı

dolmalık bibermi
allah seni napmasın kızzzzzzz

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm arkadaşım. bende bende kalıcam ayy yok pardon ben bidahaki ay kalıcam yada bu ayda olabilir seni yalnız bırakmiyim hadi

nerdesin sen bakayımmm geçmişi napcan gelsene beee burayaa geçmişi okuyup kaçıp gidiyosunuzzz iki lafın beli kıralım hadi burcuuuuu inş... rabbimmm gönlüne göre versinnn inş...

hoşgeldin burcummm inşallah canım inşallahhhhh

maşallah hülyacımm bir avazda inşallah

anaammm masallahkı ne masallah bana 9 kılofazla gelıyor ayy cok tatlı yaaa ohh ıyı yapmısın sen hakettın az kusmadın yanııı

evet kızlar hoş bulduk okumadım geçmişi şöyle bi göz gezdirdim hepinizin iyi olmasına sevindim psikolojik olabilir ama nedense kalbimde büyük bi sevgi var bi kaç gündür yaz geliyo ondanda olabilir ama belkide bebişimin sevgisidir belli olmaz olursada çok güzel olur evlilik yıldönümüze az kaldı hadi inş bi sürpriz olur...

ayy sıslık deme cnm ınan elım ayagım davul gıbı dudukların bıle sıstı dıyor annemler resmen sısımyaaa bu ayaklar benımmı dıyorum ama bısı duymustum eger pat dıe sıslık artıyorsa dogum cok yakın demekmıs bende 3 4 gundur cok pıs sıssım artık bılemıyorum :18:

canım ınan bana alsam hiç şikayet etmem zaten suan 51 kiloyum bıraz daha alırsam bana da kalır bıraz kılo dogumdan sonra ay vermek ıstemıyorum ben kılo valla dogumdan sonra olmam gereken kıloya ancak geldım zaten

ayy benimde önemli günlerime az kaldı, bu arada bana Allahtan gelen bir hediye gerek
18 mayıs doğum günüm
20 haziran evlilik yıldönümüm

ayyyyy selma kız şöyle bi hayal kurdum bak hemen analtiyim
şmdi sen doğurmuşun bebişii koymuşuz puseteee
benimde karnım burnumdaymış haniiiiiiiiiiiiiiiiiii
merinos parkında yürüyüş yapıyoz yazdan kalma bi günde
ohhhhhhhhhhhhhh

bende son 2 ayımda 10kılo almıstım,toplamda 24kılo:) 57kıloydum basında.. Ama dogumdan sonra,bebeğıni emzırınce o kosusturmaylada hıç kılo kalmaz.. O yüzden aman takılma ..Allahım saglıkla kavustursun canım bebegine,şafak ne kalmıs ki

kızz allah senı ne yapmaya hayal dedıgın ne cok uzak ne ımkansız cok guzel olmus pek hosuma gıttı vallahııı ayy ıns cnm benım ıns tez zamanda yapalım ama asla ıhmal etmeyelım ıns ogunler cabucak gelsıınnn

doktor beni acayip gaza getirdi hep doğurcam diye bekliyorum en fazla 10 gün dedi 40. haftaya kadar doğurmassam atlıcam doktorun tepesine

doktor beni acayip gaza getirdi hep doğurcam diye bekliyorum en fazla 10 gün dedi 40. haftaya kadar doğurmassam atlıcam doktorun tepesine

normal dogum gozukuyor demı cnm ama eger catı muanesı yaptıysa anlamıtır bebek nekadar ındı dıe bence dedıgı cıkar ıns cıksın beklemek cok zor cnkı asla xzaman gecmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…