- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.601
tam tamınaaa 18 kg aldım..maşallah diyin lütfen
benım deryamm yıne sarkılar cıgırmaya baslamıs ayy masallah sana kız bu hatce olsede kaynanasına takılmaz oturduda oglusuna durmadan bısılermı oruyor yoksa
yokh canım sen tatılde korunmayı bırak kuzum duzelırsen ama korundugunu dusun hehe cocugu aklına getırme bak gor olur cocuk donustede kutlarız :) ay benım tatıl ısı bu sene yalan oldu yaaaben bebısı de alır gıderım de esım hayata kabul etmez . seneye yaza kaldı artık burdakı plajlarla ıdare edıcez. gercı kıbrıstan baska yerde denize kolay kolay buranın denızı gıbı olursa gırerım ancak. :)
anaammmmasallahkı ne masallah bana 9 kılofazla gelıyor ayy cok tatlı yaaa ohh ıyı yapmısın sen hakettın az kusmadın yanııı
canım doğum yaklasmıs ama baksana dogum oncesı oyle şişlik olusuyomus normalmıs ay benım arkadasımda son haftalarda nasıl sismişti ki benim gibi zayıftı doğuma yakın dudaklarına kadar sısmıstı dudaklarına sılıkon yaptırmıs gıbı hokka dudaklı olmustu
grafikcim,simdilik rölantideyim ben ,bi süre sonra bebek bekleme sürecıne girerim ıns.agustos annesı olacaktım ama ılerı haftalı gebelıktı,malesef sonlandı.Allahım tüm dıleyenleri saglıkla bebeklerıne kavustursun..
Ama yakısıklı bı oglusum var,calısıyorum ,27 yasındayım ,ıssız adaya düşsem y.. :) iste öyle
walla canım neistediyse yedim sonunda da böyle birşey oldum bide ödem oluştu hepten şiştim canım.. evlatlarımız sağlıklı bi şekilde doğsunda sıkı bi rejime gireriz artık
benmde dudaklarım burnum şişti zaten ince dudaklı değildimdolmalık biber gibi dolaşıyrum
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm arkadaşım. bende bende kalıcam ayy yok pardon ben bidahaki ay kalıcam yada bu ayda olabilir seni yalnız bırakmiyim hadi
nerdesin sen bakayımmm geçmişi napcan gelsene beee burayaa geçmişi okuyup kaçıp gidiyosunuzzz iki lafın beli kıralım hadi burcuuuuu inş... rabbimmm gönlüne göre versinnn inş...
hoşgeldin burcummm inşallah canım inşallahhhhh
maşallah hülyacımm bir avazda inşallah
anaammmmasallahkı ne masallah bana 9 kılofazla gelıyor ayy cok tatlı yaaa ohh ıyı yapmısın sen hakettın az kusmadın yanııı
kızlar son haftalar çok kilo alınıyo aman yemenize dikkat edin ben hiç dikkat etmedim çok kilo aldım şimdi yürüyemiyorum bile.. her hafta 1 kilo alır oldum
evet kızlar hoş bulduk okumadım geçmişi şöyle bi göz gezdirdim hepinizin iyi olmasına sevindim psikolojik olabilir ama nedense kalbimde büyük bi sevgi var bi kaç gündür yaz geliyo ondanda olabilir ama belkide bebişimin sevgisidir belli olmaz olursada çok güzel olur evlilik yıldönümüze az kaldı hadi inş bi sürpriz olur...
bende son 2 ayımda 10kılo almıstım,toplamda 24kılo:) 57kıloydum basında.. Ama dogumdan sonra,bebeğıni emzırınce o kosusturmaylada hıç kılo kalmaz.. O yüzden aman takılma ..Allahım saglıkla kavustursun canım bebegine,şafak ne kalmıs kikızlar son haftalar çok kilo alınıyo aman yemenize dikkat edin ben hiç dikkat etmedim çok kilo aldım şimdi yürüyemiyorum bile.. her hafta 1 kilo alır oldum
ayy benimde önemli günlerime az kaldı, bu arada bana Allahtan gelen bir hediye gerek
18 mayıs doğum günüm
20 haziran evlilik yıldönümüm
19 haziranda benm düğünüm canmhadi inş ikimize birden hediye veeeeeeeee tabiiiiii deryamı meleğimi unutmuyorum.....
ayyyyy selma kız şöyle bi hayal kurdum bak hemen analtiyim
şmdi sen doğurmuşun bebişii koymuşuz puseteee
benimde karnım burnumdaymış haniiiiiiiiiiiiiiiiiii
merinos parkında yürüyüş yapıyoz yazdan kalma bi günde
ohhhhhhhhhhhhhh
doktor beni acayip gaza getirdi hep doğurcam diye bekliyorum en fazla 10 gün dedi 40. haftaya kadar doğurmassam atlıcam doktorun tepesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?