Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hulyacım allah bır avazda kurtarsın ıns gorusemezsek dualrım senınle ama sakın habersız bırazkma ve dogururken sakın dualarında bızı unutma bende tek avazda dogurmak ısterdıma ama bana narkozm verırken bende dua edıcem ıns bakalım

du bakalım daha belli olmaz
şartlama kendini hemen
senin sıpa döner belkide bapırta bağırta doğurtur seni

kızlarya ben sabah galıba ütüyü kapatmadım. inşallah evi sağlam bulunurum gıttığımde ay son bırsaat gecmez de sımdı benım ıcın izin mı alsam bır saat

du bakalım daha belli olmaz
şartlama kendini hemen
senin sıpa döner belkide bapırta bağırta doğurtur seni

ayyy kız 2500 gecen cocuklar zor derler benım olmus 3 kılo bıde bugun bı demec okudum yanı ımkansız deılde zor gozukuyorr amaan varsın olsun ne edeyım bende acı cekmem fena da olmaz hanı dıe kendımı tesellı etmekteyım

kızlarya ben sabah galıba ütüyü kapatmadım. inşallah evi sağlam bulunurum gıttığımde ay son bırsaat gecmez de sımdı benım ıcın izin mı alsam bır saat

kız yansa ev bu saate coktan haber gelırdı bence cekmısındır bısuna sıtrest etme kendıne

ayyy hakkaten zaman geçmez he şimdi, aman canım şu ütülerede bir çare bulsunlar kendiliğinden çeksin fişini 15 dk sonra
ama kızlar sanırım benim ütüm eğer bir müddet hareketsiz kalırsa kendi kendine devreden çıkıyor soğuyor, ayy iyi aklıma getirdiniz bu akşam test edeyim bakim, eğer öyle bişey yapıyorsa yarın sizi haberdar ederim hepiniz alırsınız aynısından

günaydın kızlarr nasılsınız ben dun foto yuklemıstım ama anlamadım bugun sabah baktım resım yok album bos gosterıyo

günaydın kızlarr nasılsınız ben dun foto yuklemıstım ama anlamadım bugun sabah baktım resım yok album bos gosterıyo

günaydın kuzumm naptın fişi çekmişmisin :) bendede çok olur fişi çektimmi ocagı kapattımmı gibi ben ona şöyle bi çözüm buldum yüksek sesle ocagı kapattım diyorum yada fişi çektim ozaman aklım kalmı denemeni tavsiye ederim
resim olayınada gelince tam seytanın bacagını kırdı dedim ama göremedim tabii :))

canımya zar zor yukledım akşam ama yuklenmemıs sabah bır heves ıse geldım bakayım dedim o ne album bos valla neyse bugun eve gıdınce tekrar yukleyecegım. ay evet bugun aynen oyle yaptım canım bagıra bagırı bunu kapattım dıye dıye cıktım evden :) ay allahtan fişi cekmişim dun yoksa apartman yancaktı benım yuzumden

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaa bende bi merakla açtım baktım ama foto yok

günaydın canım evet ya bende yorumlarınızı merak edıyodum telımde resımler duruyor hala ama işteki bilgisayara aktaramıyorum yuklemek ıcın

valla ben bugun kırmızı kartı gördüm ama adet öncesi bunu sadece peçeteye gelen lekelenmeleri çözemedim yani tam sökülüncemi adetin 1 olacak yoksa lekelenmenin başladıgı günmü çatlama gününüde etkiler bu pöffffffff

yaw benim hiç problemin yok tek sıkıntı adet düzensizliği cyclo pro kullanan oldumu faydası oluyomu çok duydum kullananların hep bebeği olmuş ama 2 ay 3 ay kullanması lazımmış benim bu birinci ayımdı inş. 2.ye gerek kalmaz canım melek sende ne istiyorsan allah gönlüne göre versin cümlemizin inş..

hayırlısı olsun yeni döngün inş bebişi getirir cnm sıkma canını
bnmde dün az az geldi leke gibi
bugün söküldü işte. genelde öyle oluyo onu takma sen
çatlama gününü fln etkilemez lekelerin başladığı gün ilk günün sayılır
ona göre hesapla.

canım benim saol valla hepimizin gönlüne göre versin inş. o dedigin ilaç hakkında hiç bi fikrim yok ama inş. bebegin seninledir ve bi kez daha kullanmana gerek kalmaz

1 buçuk sene oldu ve biz hiç kullanmadık eşim çok anlayışlı ama üzülüyor istiyor biliyorum ama bende elimden geleni yapıyorum rabbime çok dua ediyorum önce tüm olmayanlara sonrada bana nasip etsin ayın 13 nde hasta olmazsan 1 hafta bekle test yaptır dedi doktor varsa vardır yoksada tekrar gel bya başka ilaç yada bu ilaca devam olcak sanırım ama ben korkuyorum ve gitmeye cesaretim yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…