- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.641
hulyacım allah bır avazda kurtarsın ıns gorusemezsek dualrım senınle ama sakın habersız bırazkma ve dogururken sakın dualarında bızı unutma bende tek avazda dogurmak ısterdıma ama bana narkozm verırken bende dua edıcem ıns bakalım
du bakalım daha belli olmaz
şartlama kendini hemen
senin sıpa döner belkide bapırta bağırta doğurtur seni
kızlarya ben sabah galıba ütüyü kapatmadım. inşallah evi sağlam bulunurum gıttığımde ay son bırsaat gecmez de sımdı benım ıcın izin mı alsam bır saat
kız yansa ev bu saate coktan haber gelırdı bence cekmısındır bısuna sıtrest etme kendıne
bace de canım yansa duyardım ama işte aklıma gelınce huzursuz oldum valla .
kızlarya ben sabah galıba ütüyü kapatmadım. inşallah evi sağlam bulunurum gıttığımde ay son bırsaat gecmez de sımdı benım ıcın izin mı alsam bır saat
günaydın kızlarr nasılsınız ben dun foto yuklemıstım ama anlamadım bugun sabah baktım resım yok album bos gosterıyo
günaydın kuzumm naptın fişi çekmişmisin :) bendede çok olur fişi çektimmi ocagı kapattımmı gibi ben ona şöyle bi çözüm buldum yüksek sesle ocagı kapattım diyorum yada fişi çektim ozaman aklım kalmı denemeni tavsiye ederim
resim olayınada gelince tam seytanın bacagını kırdı dedim ama göremedim tabii :))
günaydın kızlarr nasılsınız ben dun foto yuklemıstım ama anlamadım bugun sabah baktım resım yok album bos gosterıyo
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaa bende bi merakla açtım baktım ama foto yok
valla ben bugun kırmızı kartı gördüm ama adet öncesi bunu sadece peçeteye gelen lekelenmeleri çözemedim yani tam sökülüncemi adetin 1 olacak yoksa lekelenmenin başladıgı günmü çatlama gününüde etkiler bu pöffffffff
yaw benim hiç problemin yok tek sıkıntı adet düzensizliği cyclo pro kullanan oldumu faydası oluyomu çok duydum kullananların hep bebeği olmuş ama 2 ay 3 ay kullanması lazımmış benim bu birinci ayımdı inş. 2.ye gerek kalmaz canım melek sende ne istiyorsan allah gönlüne göre versin cümlemizin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?