- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.681
artık gebıslıgım cok zorlandı cnm gecelerı uyuyamıyorum demıstım resmen sagdan sola donerken ıskence cekıyorum ayy ayyy dıe dıe ıste adet sancılarım gıbı durmadan sancıloarım var bıde bobregıme bır tekme atıyorkı anlatamam resmen bırı bıcak saplıyor oyle pıs acıtıyor ama sukur kızım saglıklı hatta onu babasıda bende kuduruk dıe sevıyoruz sanıye hareketsız durmuyor
artık gebıslıgım cok zorlandı cnm gecelerı uyuyamıyorum demıstım resmen sagdan sola donerken ıskence cekıyorum ayy ayyy dıe dıe ıste adet sancılarım gıbı durmadan sancıloarım var bıde bobregıme bır tekme atıyorkı anlatamam resmen bırı bıcak saplıyor oyle pıs acıtıyor ama sukur kızım saglıklı hatta onu babasıda bende kuduruk dıe sevıyoruz sanıye hareketsız durmuyor
kızlarrrr ben geldim nasılsınız çok özledim yaw sizi burdayım tanselim azcık geçmişe bi göz attım ihsaniyenin neresi
haftaya belki bursaya gelicem kızımı görmeye
canım hosgeldın hamılelık nasıl gıdıyooo ? bebeişin nasıl
s.a kızlar nasılsınız giremedm rahatsızdım ya bigece karın agrısıyla uyandım uyuyyamadım sabaha kadar sanırım midemi üşüttm bi bulantı söylemesi ayıp ishal filan mahfetti beni halsizlik bide kaç gündr yatıyodum elhamdülillah şu an iyiym oglumda zayıflamıştr iki günde kesin sizden nbr doguran yok galiba hülya demişti ama biz öncemi dogurcaz ne allahım bi avazda kurtarsın hülyacım sonra sıra selmada inş baharcım kızın nasıl kilo aldımı biraz deryacım melekçim burcucum çalışmalar nasıl hatice ogluşun nasıl tekmeleri artmıştr kesin
kızlarrrr ben geldim nasılsınız çok özledim yaw sizi burdayım tanselim azcık geçmişe bi göz attım ihsaniyenin neresi
haftaya belki bursaya gelicem kızımı görmeye
s.a kızlar nasılsınız giremedm rahatsızdım ya bigece karın agrısıyla uyandım uyuyyamadım sabaha kadar sanırım midemi üşüttm bi bulantı söylemesi ayıp ishal filan mahfetti beni halsizlik bide kaç gündr yatıyodum elhamdülillah şu an iyiym oglumda zayıflamıştr iki günde kesin sizden nbr doguran yok galiba hülya demişti ama biz öncemi dogurcaz ne allahım bi avazda kurtarsın hülyacım sonra sıra selmada inş baharcım kızın nasıl kilo aldımı biraz deryacım melekçim burcucum çalışmalar nasıl hatice ogluşun nasıl tekmeleri artmıştr kesin
şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl geçiyor biz çok harektliyizbacaklarıma kramp girmeye başladı geceleri
artık vurduğu yeri acıtmaya başladı tekme tokat gidiyor :) şeker yüklemem iyi çıktı pazartesi akşamı dr gidicez bir ay oldu tansiyonum sürekli yüksek böyle
kulaklarım çok çınlamış sopayı hakettim kızlar dövünn beni :))) taNSEL ELİNE SAĞLIK
kusuz bız sana sen hayırsız oldun ıyce cnm evı hazıranda bosaltıyorlar bende 40 kım cıkınca kısmetse tasınıyorum vergı daıresının arkagı sokagı cnm 4. kat bı ev bı tanıdıgın evı
canım cok gecmıs olsun ya burdada virus yaygın su sıra kusma ıshal ve ates yapıyomus gecen mıdem kotu oldu korktum bana da mı bulastı dıye ama allahtan usutmeymıs gectı ertesı gune. sende dıkkat et kendıne. valla canım benım kız en son 929 gr dı 18 ınde randevumuz var bır ay gecmıs olucak o gun ınsallah almıstır kılo yanı almıstır da ne kadar aldı acaba dıye merak edıyorum. merak etmee oğlunda ıyıdır annesı almıstır kılo için rahat olsun.
ozggeee ayy cnm benım cok gecmıs olsun rabbım boyle gecıcı dertler versın merak etme oglusun zayıflamamıstır ıcın rahat olsun anne karnında bebekler kılo vermezler tatlım sadece alırlarr sımdı ııyısın dımı
canım ya aynen benımde bı sn durmuyo benım kız da nazar değmesin bebişlerimize :) demek tansıyonun yuksek doktor ne dıyor bu duruma ? bıldıgım kadarıyla tuzsuz yemen lazım artık herseyi doguma kadar aman canım bır sure tuz kullanma
aleykümselam canım hoşgeldin geçmişolsun oğlun iyidir onlar çok akıllı maşallah.biz iyiz teyzesi hemde nasıl arttı melek acıtıyor artık vurduğu yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?