Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

31 aralık-27 ocak-23 şubat-15 nisan-11 mart tahminime göre 14 yada 15 çatlıyorum dogru hesap ediyorum dimi

31 aralık-27 ocak-23 şubat-15 nisan-11 mart tahminime göre 14 yada 15 çatlıyorum dogru hesap ediyorum dimi

sende bnm gibi 27-28 günde bir oluyosun gayette düzenli maşallah
14-15 değil canım.
27-14 = 13. güne denk gelir.
bu demekki senin ennnn geç 10-11 günden itibaren çalışmaya başlaman lazım.16. güne kdr devam etsen yeter.
yani en verimli günlerin 12. 13. 14 ve en son belkide 15. günlerin.
aynı ben

Son düzenleme:

aaa bende regl oldugum günden 14 gün çıkarıyodum öyle hesaplıyodummm

aaa bende regl oldugum günden 14 gün çıkarıyodum öyle hesaplıyodummm

mantık benzer aslında ama öyle değil.
o şekilde günlerde oynama mutlaka olur.
döngü sürenden çıkaracaksın 14'ü.
birde adet olduğun gün 1. günün bunuda sayacaksın.
22 sinde adet olduysan 23 ünden itibaren sayamazsın.
yani buna göre mesela ayın 30 unda 9. günündesin 8 değil anladın mı?

ay ne salağımmm cık cık cık 3 yılda hiçmi denk gelmez anacım ben hesaplayamamışım o ayrıda muhakkak denk gelmiştir yani :)))

mesela senin şmdi döngün 28 gün olcak desek 7 Haziranda bekliycez reglini.
bugün adet oluşuna görede 12-13-14 günlerin 22-23-24 Mayıs.
sen 21 inde başla.25 inde son vuruşu yap ve bitir :))
bide bitir derken yanlış anlaşılmasın yani tamamen ilişkiyi kesmeyin
gün aşırı yada 2 gnde bir olsun yine doğaçlama yani
ama bu bahsettiğim 3-4 gün hergün olsa süper olur

anladımm canım ayy ne kadar salakça bi hata inanamıyorummm kız ben alarmı kurayım ozaman puhahahahah

adet bitiminden sonra 14 gün saymamız lazımmış doktor öyle dedi yani öyle mi oluyor bide soğan kürü işe yararmı ben şimdi başlasam olurmu bu pazar ayın 13 ü normalde olmam lazım tabi ilaç ne kadar işe yaradı bilmem ama mayıs 13 te oldum işe yaradı ya hamileysem soğan suyu düşürürmü

bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim herşeyi gönlünüzce versin bu mübarek günde burda tanıdığım tanımadoığım herkese kalbim dualarım yettikçe yanlarındayım dualarımla inş ezanı şerifler kuranı kerimler yüzü gözü hürmetine rabbbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin olanlarada hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin amin....

amin canım sogan kürü düşüğe neden olmaz ama hamile kaldıgını ögrendigin zaman hemen bırakıcakmışın ben öyle biliyorum

kızlar ben şimdi bişe daha sorcam sabah gelen azcık leke akıntı ile birlikte geldi şimdi yeniden beyaza döndü son aylarda hep böyle olur bugunu yine 1 gün saymalımıyımm?

kızlar ben şimdi bişe daha sorcam sabah gelen azcık leke akıntı ile birlikte geldi şimdi yeniden beyaza döndü son aylarda hep böyle olur bugunu yine 1 gün saymalımıyımm?

canım akıntın lekelenme seklınde az mı oldu ? sımdılık sayma yarın sokulursen sayarsın bugunu bır. gun dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…