Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

henuz hazırlık yapmadım canımya hıcbırsey almadım ben. yatak baktık esımle begendık kayın valdem alıcak bıze onu ama odamızda yer sıkıntısı var dıye bekletıyoruz suan haızran sonu gıbı alıcaz yatagı. annem de sag olsun kıyafet falan aldı bebıse bızde bır ara alıcaz bırseyler ama esım sayesınde hevesım kalmadı valla alısverıse cıkmaya acıkcası her kpnu acıldıgında tartısıyoruz canımı sıkıyor bende bıraktım valla bırsey hazır olmazsa doguma nede olsa dunyayı dar edıcem basına :)

herşey olur yer sıkıntısı bendede var 2 oda 1 salon benim evimde oturma odasını bozdum malesef eşyalarımı kaynanama vericem daha hiç kullanmamıştım oysa kocalar anlamıyor kızım bizi bende herşeye kızıyorum bu arada son kararımız isimle alakalı arif ali soktu yine o arifi ayar oluyorum ayar

melek nasılsın kuzum nasıl gidiyor soğan suyu bu ay iyi haberler verin ihtiyacımız var kızlar hadiyin durmak yok çok çalışınn

sorma haticecim sogan suyu tam bi fiyasko oldu bende sadece 1 gün içebildim devam edemedim zatende bugun kırmızı kartı gördümmm inş. diger arkadaşlardan bekliyoruz hepimizin hakkında hayırlsııı

ay guzel isim biz daha isme karar veremedik gercı son karar benim olacak anlaşmamız o su sıra sahil isminde duruyorum ama bakalım.

akıf alı hee hadı hayırlı olsun ısmınız sekerım

bılıyorum sende alı yı cok ıstıyordun ama sankı ıkısı uymamıs yanyana gıbı ne bıleyım akıf ın yanına baska ısım eklesen
akıf ege
akıf efe
akıf can bu komık oldu
akif vs ne bıleyım
neyse kaynan gıbı maydanoz olmayayım ben sustum :26:

haydı ben bıraz kacayım ıcım sıkıldı nedense sankı ustume okuz oturdu

arif kızım akif değil :))
off sorma ayar oluyorum ayar ama arif ismini asla kulanmam dedim kullananıda güzelce paylarım valla
ali ismini biliyonuz çok seviyorum kendimi bilelim kızım olursa elif yada zeynep oğlum adıda ali koyucam diyordum.gerçi ali adını duyan isimmi bulamadın çok basit vs.. amann büsürü şey herkes istediği ismi yapsın koysun çocuguna oazamn dedim ay delirttiyorlar beni

ben geldimmmmmmmmm
kaçak hatice geldin mi sonundaaaa
aman iyi olunda arada burayada uğrayn hani hıhhh
yemeği yine fazla kaçırdım püfff havada kapalı içim sıkıldı bnm
çooookta işim var
bitsin bgn artık

bende az tartışma yaşamadım sonum hep aglmak oldu boşver tatlım takma herşey hayırlısıyla olur inş

kızlar anneler gününde ne alcaksınız annenize ve sevgili kayınvalideciniz

hatice senin cvbı özellikle bekliyorum :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…