- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.701
canım benim büyük geçmiş olsun neyseki iyi olmuşsun artık dikkat et annesi oğluşunada kendinedeee
kızlar amma özlettiniz kendiniziii
tahlillerim normal çıkıyor tansiyonum sürekli olçülüyorum sabah akşam tuzsuz yemeğe çalışıyorum bol su limon sarımsaklı yoğurt çıktığı zaman o şekilde düşürüyorum
çoğu kişinin 6. aydan sonra böyle sorunlar yaşıyormuş yinede şükür.
naptın hazırlıkları az kaldı sizlerin allah yardımcınız olsun kızıma maşallah
henuz hazırlık yapmadım canımya hıcbırsey almadım ben. yatak baktık esımle begendık kayın valdem alıcak bıze onu ama odamızda yer sıkıntısı var dıye bekletıyoruz suan haızran sonu gıbı alıcaz yatagı. annem de sag olsun kıyafet falan aldı bebıse bızde bır ara alıcaz bırseyler ama esım sayesınde hevesım kalmadı valla alısverıse cıkmaya acıkcası her kpnu acıldıgında tartısıyoruz canımı sıkıyor bende bıraktım valla bırsey hazır olmazsa doguma nede olsa dunyayı dar edıcem basına :)
melek msj kutun dolmuş canım msj atamıyorum boşaltırmısınn
melek nasılsın kuzum nasıl gidiyor soğan suyu bu ay iyi haberler verin ihtiyacımız var kızlar hadiyin durmak yok çok çalışınn
herşey olur yer sıkıntısı bendede var 2 oda 1 salon benim evimde oturma odasını bozdum malesef eşyalarımı kaynanama vericem daha hiç kullanmamıştım oysakocalar anlamıyor kızım bizi bende herşeye kızıyorum bu arada son kararımız isimle alakalı arif ali soktu yine o arifi ayar oluyorum ayar
akıf alı hee hadı hayırlı olsun ısmınız sekerım
bılıyorum sende alı yı cok ıstıyordun ama sankı ıkısı uymamıs yanyana gıbı ne bıleyım akıf ın yanına baska ısım eklesen
akıf ege
akıf efe
akıf canbu komık oldu
akif vs ne bıleyım
neyse kaynan gıbı maydanoz olmayayım ben sustum :26:
ben geldimmmmmmmmm
kaçak hatice geldin mi sonundaaaa
aman iyi olunda arada burayada uğrayn hani hıhhh
yemeği yine fazla kaçırdım püfff havada kapalı içim sıkıldı bnm
çooookta işim var
bitsin bgn artık
henuz hazırlık yapmadım canımya hıcbırsey almadım ben. yatak baktık esımle begendık kayın valdem alıcak bıze onu ama odamızda yer sıkıntısı var dıye bekletıyoruz suan haızran sonu gıbı alıcaz yatagı. annem de sag olsun kıyafet falan aldı bebıse bızde bır ara alıcaz bırseyler ama esım sayesınde hevesım kalmadı valla alısverıse cıkmaya acıkcası her kpnu acıldıgında tartısıyoruz canımı sıkıyor bende bıraktım valla bırsey hazır olmazsa doguma nede olsa dunyayı dar edıcem basına :)
haydı ben bıraz kacayım ıcım sıkıldı nedense sankı ustume okuz oturdu
melekçim msjım geldimi kıııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?