- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.721
bi cümle eksik uykun yokmu senin :))))))))))))
naber yawrumm
40 yılda bir bulmuşuz birbirimiz nereye yawww kesin kaynana anıyordur odur ooo :))))))))
kızlar anneler gününde ne alcaksınız annenize ve sevgili kayınvalideciniz
hatice senin cvbı özellikle bekliyorum :))))))))
bende diyom ne eksik hehhhh
uykum var çok hatçeeeeeeeee
iyidir kuzum senden naber gel hadi bursaya
bu ay sonu işten çıkıyom ben artık gezeriz bol bol
40 yılda bir geliyom demiyoda
biz burdayız hep hattuuunnnnnnn sen çık gel bi zahmet
kaynanaya zurna alcam
zurna smileyi yoktu gitar koydum da aldanmayın
anama gelince ona da sevgimi vermeyi düşünüom bu yıl
ben ne alsam acabaaa ama ben her yıl ikisinede aynı hediyeyi alırım ozaman zurna olmaz
kızlar anneler gününde ne alcaksınız annenize ve sevgili kayınvalideciniz
hatice senin cvbı özellikle bekliyorum :))))))))
bende diyom ne eksik hehhhh
uykum var çok hatçeeeeeeeee
iyidir kuzum senden naber gel hadi bursaya
bu ay sonu işten çıkıyom ben artık gezeriz bol bol
40 yılda bir geliyom demiyoda
biz burdayız hep hattuuunnnnnnn sen çık gel bi zahmet
kaynanaya zurna alcam
zurna smileyi yoktu gitar koydum da aldanmayın
anama gelince ona da sevgimi vermeyi düşünüom bu yıl
aşk ol yani melekkkkkk
ananla kaynananı bir mi tutuon
hayatta aynı şeyi alamam elim gitmez yani
sona anamın üstnde görcem onu gitçem kaynanamında üstnde
iğş
ben ne alsam acabaaa ama ben her yıl ikisinede aynı hediyeyi alırım ozaman zurna olmaz
özellikle benmi :))
kaynanama yeni telefon aldık bana telefon alın dedi durdu kadın ya hep istesin zaten bikerede dur bakalım herkesin aklı fikri var alıcaz ama yok ister onu alın bunu alın diye alıcam varsada böyle konuşuyorya hiç içimden gelmiyor :))))
iki gündürde tutturmuş şimdi aspiratörü güzel çekmiyormuş hani anneler günüde geliyor aspiratör alın bana dedi eşimde tatmam dedi
benim kaynanam kapalıdır ve hoş karşılamaz günah der böyle günlere işine gelen sevap gelmeyen günah çarpılacak yakında :)))))))))))
her sene alıyorumda noluyor 1 saat vaz veriyor bide öyle günah böyle günah diye teşekkür bile etmez açıp bakmaz ne aldığımıza bu sene böyle diyor ama napçam günah ondan almadık dicem :)))))))))))))))))))))
ay ben kötü değilim kızlar yeni gelenler benide geline bak dicek :))))))))
uykum var demeni özlemişim ayoll bide şarkı patlatırsan ohhh tadından yenmez
aa çıkıyonmu haklarını naptın anlaşabildinizmi
kız napım yazık kocam bişe demezde genede olsun içim rahat etmezz
özellikle benmi :))
kaynanama yeni telefon aldık bana telefon alın dedi durdu kadın ya hep istesin zaten bikerede dur bakalım herkesin aklı fikri var alıcaz ama yok ister onu alın bunu alın diye alıcam varsada böyle konuşuyorya hiç içimden gelmiyor :))))
iki gündürde tutturmuş şimdi aspiratörü güzel çekmiyormuş hani anneler günüde geliyor aspiratör alın bana dedi eşimde tatmam dedi
benim kaynanam kapalıdır ve hoş karşılamaz günah der böyle günlere işine gelen sevap gelmeyen günah çarpılacak yakında :)))))))))))
her sene alıyorumda noluyor 1 saat vaz veriyor bide öyle günah böyle günah diye teşekkür bile etmez açıp bakmaz ne aldığımıza bu sene böyle diyor ama napçam günah ondan almadık dicem :)))))))))))))))))))))
ay ben kötü değilim kızlar yeni gelenler benide geline bak dicek :))))))))
ay sonunda bitti geçmiş başlıcam bu geçmişede ben girdiğimde kimse olmaz girmediğimde geçmiş alır başını ha tükütdüğüm iş
hatice sonunda seni gören cennetlikkaynanan yırttı desene yine sayende cennete gitti kadın benm kayın validede ben isterim almak oda günah der eşimde benm anama almadık sennkine de almayız diyo ama ben yermiyim anama biriktirdiğim parayı verdim git gönlün ne istiyosa onu al dedim zevklerimiz aynı olmadığı için almak istemedim bugün aradı saol kızım kendime güzel güzel kıyafet aldım valla iyide oldu diyo çatlak nasılsınız bakalım hanımlar....
bende zevksizin önde gideni oldugum için anneme kıyafet tarzı bişe alamam maşallah anam beni giyimde 26 ya katlarrr :))))))
esmaaa canım hoşgeldinn mavişin nasıllllll
ben geldim canlarım nasılsınızz... çok özledim yaa burda sürekli takılmayı:) yakında hep sizinleyim inş. işbaşı yapınca işyerinde takılırım sizinle:)
müdürüm sürekli arıyo başla artık bunaldım herkesi kovcam bunların götünü sen topluyomuşsun diyoarada gel toparla git diyo. pazartesi günü gitcem ortalığı toparlıcam gelcem:) 11 hazirandan sonrada gittiğim günleri eklicem üstüne haftada 3-4 gün gitcem 1sene böle geccek artık. hem daha iyi olck bnm için tosunumla daha çok vakit geçircem.
dün mevlütümüzü yaptık çok şükür. yarında 40 çıkıyo. zaman çok cabuk geçtihergün biraz daha büyüyoz. artık tosunum tepki veriyo herşeye gülücükler sacıyo. yattığı yerde sürünüyo maşallahh kuzuma çok erken başladı herşeye:)
kaynanam daha gitmiyopazartesi gününe bilet aldık gitcekti.kızkardeşi var köyde o ameliyat olcam bn demiş.köyde işlerin çoğaldığı zamanda ne ameliyatı tüm iş bana kalcak diye gtmedi onu duyunca. daha başımda anlayacağınız. bebeğime bakabileceğini düşünmüyorum neseki annem yakın o gelip bakar tosunuma. emanet edemem ona yaa....çok zor geliyo ayrılmak....
bide bu ay içinde babamn tayin yeri belli olcak şark görevi vermişler yine doğuya gitcek.onlar giderse bn ne etcem yaa. annem bn gidemem bırkıpda sizi diyo. hakkımızda hayırlısı olsun.
anlatacaklarım içimde nekadrda birikmiş gevezeliği özlemişim sizle yaa...az kaldı yeniden aranızda olcam.
selma ne yaptı yaa nezaman doğum yada doğurdumu geçmişe bakmadım çok birikmiş. geçmişi bi özet gçin hele bana:)
kaynatıyosunus yine
Nasılsınız kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?