- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.741
melekcimm özet için saol cnm iyi oldu:)
ara ara topic durgunlaşıyo o zmanlara denk gelmişizdiryakında toparlanır...
iyiyiz canım hoşgeldin nasılsın
kızlar bu kez oldu albüm :) bakabılırsınız göbüşime :)
Anneler hamileler ve bebeğinin gelmesini bekleyen anne adayları hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun Rabbim sağlıklı cici bebekler nasip etsin hepinize, o insanın içini titreten ''annee'' kelimesini duyabilelim inşallah hepimiz
Bugün odamızı hazırladık yerleştirdik herşeyi, keyfim yerine geldi iyice, yoruldum ama değdi. girip çıkıp odaya bakıyorum orda yatasım geldi kapakları açıp açıp kıyafetlere bakıyorum
kayınvalideyle görümce yardım etti, Allahtan görümcem sağlıklı düşünen görgülü bi insan yoksa kafayı yerdim kayınvalidemle neler saçmalıyo uffannemin aldığı minik , özellikle bebeklere üretilmiş kaz tüyünden yastık yorgana yine onun aldığı nevresim takımını geçirdim, kaynanam koca ağır bi yorganla kocaman yastık getirmiş görümcem onları ilerde kullanır diyerek ikna etti onları kaldırdık, sonra da tutturdu kaynana odanın rengiyle alakasız hiç te beğenmediğim dantelli bi nevresim takımı yaptırmış onları sercekmişiz çocuk doğunca, kel alaka ama onları sericez onlarla süsleyecez diye tutturdu, sericem bikaç günlüğüne üstüne uyku setinin pikesini atıcam gözükmeyecek bile bikaç gün sonra da çocuk kustu falan deyip değiştiricem napim rengi uymuyo falan dedim ama dinlemedi kırılmasın diye de uzatmadım...
neyse artık tek iş kaldı halı perde lamba üçlüsü o da..
bunların dışında ağrım çok sırt ve bel ağrısından mahfoldum selmacım anlatıyorsun ya çok iyi anlıyorum seni ben de ayy ay diye geziyorum hiç canım tatlı değildir o kadar utanuyorum bi de öyle yaptıkça:26:
Anneler hamileler ve bebeğinin gelmesini bekleyen anne adayları hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun Rabbim sağlıklı cici bebekler nasip etsin hepinize, o insanın içini titreten ''annee'' kelimesini duyabilelim inşallah hepimiz
Bugün odamızı hazırladık yerleştirdik herşeyi, keyfim yerine geldi iyice, yoruldum ama değdi. girip çıkıp odaya bakıyorum orda yatasım geldi kapakları açıp açıp kıyafetlere bakıyorum
kayınvalideyle görümce yardım etti, Allahtan görümcem sağlıklı düşünen görgülü bi insan yoksa kafayı yerdim kayınvalidemle neler saçmalıyo uffannemin aldığı minik , özellikle bebeklere üretilmiş kaz tüyünden yastık yorgana yine onun aldığı nevresim takımını geçirdim, kaynanam koca ağır bi yorganla kocaman yastık getirmiş görümcem onları ilerde kullanır diyerek ikna etti onları kaldırdık, sonra da tutturdu kaynana odanın rengiyle alakasız hiç te beğenmediğim dantelli bi nevresim takımı yaptırmış onları sercekmişiz çocuk doğunca, kel alaka ama onları sericez onlarla süsleyecez diye tutturdu, sericem bikaç günlüğüne üstüne uyku setinin pikesini atıcam gözükmeyecek bile bikaç gün sonra da çocuk kustu falan deyip değiştiricem napim rengi uymuyo falan dedim ama dinlemedi kırılmasın diye de uzatmadım...
neyse artık tek iş kaldı halı perde lamba üçlüsü o da..
bunların dışında ağrım çok sırt ve bel ağrısından mahfoldum selmacım anlatıyorsun ya çok iyi anlıyorum seni ben de ayy ay diye geziyorum hiç canım tatlı değildir o kadar utanuyorum bi de öyle yaptıkça:26:
kızlar bu kez oldu albüm :) bakabılırsınız göbüşime :)
baharcımmm bende senin dümdüz göbegin var sanıyorum ay yeter nolcak dogum donrası ne güzel hemencecik verirsin maşallah sanada kızınada canım benim
herkese günaydınnn dün reglim başladı tam manasıyla bugun agrıların tavan yaptı allah yardım etsin bugun akşam olurmu bilmem
deryacımmm 13 mayıs regl başlangıç tarimin bit önceki 15 nisan bitane daha hesap yaparmısın kuzucummmm sana zahmet bana hürmet :))))
canım dümdüz olurmu hiç 7 aylık hamileyim :)
ayol ne bileyim öyle bi anlattınki sandım hiç karnı yok :))))) maşallah yeter ben sahsen isterdim hamileligin son aylarında senin kadar karnım olsun ama ben biraz iri oldugumdan bu imkansızzzzzz :))))))
gunaydın kızlar uykusuz gunler basladııı ınanın sabahı sabah ettım cok uyumus gıbıde sımdıde ayaktayım
ahh ahh odelıksız uyku gunlerınızın kıymetını bılın sanırım ben kızım ıcın baya bı uykusuz gunlerden gecıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?