Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yarın benim adet olmam lazım yada bebek olması lazım cyclo pro kullandım geçen ay mayıs 13 de hasta olmuştum yarın olmam lazım inş. olur ama bende hiç hasta olcak gibi belirti yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım yalvarıyorum sana ne olur ya hasta olayım düzene binsin yada hamile kalmış olayım ne olur yarabbim yalvarırırm sana:::::::::::::::::::::::::::(((((

kızlar bu kez oldu albüm :) bakabılırsınız göbüşime :)

buda gobusmu ınanmıyoırum kendımı topane patlıcanı gıbı hıssettım
masallah sanada kızınıda daha ıyı az gobek dogumdan sonra daha makbul erıtmesı kolay kayoran allah bızı kayırsın

Anneler hamileler ve bebeğinin gelmesini bekleyen anne adayları hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun Rabbim sağlıklı cici bebekler nasip etsin hepinize, o insanın içini titreten ''annee'' kelimesini duyabilelim inşallah hepimiz

Bugün odamızı hazırladık yerleştirdik herşeyi, keyfim yerine geldi iyice, yoruldum ama değdi. girip çıkıp odaya bakıyorum orda yatasım geldi kapakları açıp açıp kıyafetlere bakıyorum

kayınvalideyle görümce yardım etti, Allahtan görümcem sağlıklı düşünen görgülü bi insan yoksa kafayı yerdim kayınvalidemle neler saçmalıyo uff annemin aldığı minik , özellikle bebeklere üretilmiş kaz tüyünden yastık yorgana yine onun aldığı nevresim takımını geçirdim, kaynanam koca ağır bi yorganla kocaman yastık getirmiş görümcem onları ilerde kullanır diyerek ikna etti onları kaldırdık, sonra da tutturdu kaynana odanın rengiyle alakasız hiç te beğenmediğim dantelli bi nevresim takımı yaptırmış onları sercekmişiz çocuk doğunca, kel alaka ama onları sericez onlarla süsleyecez diye tutturdu, sericem bikaç günlüğüne üstüne uyku setinin pikesini atıcam gözükmeyecek bile bikaç gün sonra da çocuk kustu falan deyip değiştiricem napim rengi uymuyo falan dedim ama dinlemedi kırılmasın diye de uzatmadım...

neyse artık tek iş kaldı halı perde lamba üçlüsü o da..

bunların dışında ağrım çok sırt ve bel ağrısından mahfoldum selmacım anlatıyorsun ya çok iyi anlıyorum seni ben de ayy ay diye geziyorum hiç canım tatlı değildir o kadar utanuyorum bi de öyle yaptıkça:26:

hılalcım ne guzel dılekte bulunmun ıns hepımız o ANNEE cumlesını cok ıcten duyarız bende senın ve butun annıslerın anneler gununu kutluyorum
tıpık uyuz kayın valıdeler ıste resmen nefre edıyorum salı gununden berı kusum ama uzatmamak ıcın konusuyorum ya sabır bız dogurcaz derdı onları gerıyor sınır seyler neyse
odanızın resmını beklıyoruz sakın ıhmal etme ekle olurmu
bıdeee agrılara gelınce ahh ahh sen bıde 35 hafta ol agrı nedır daha daha ıyı anlıycaksın benı resmen 9 aya gırdım ama 9 ay bana gırdı desem daha yerı
rabbım tez zamanda vaktı gelınce saglıcakla hepımızı bır avazda kurtarsın
resımlerı ıhmal etmeeeee

canım benim iyikide öyle yapmışsın kırılmasın nolcak dedigin gibi kusutu kokuyodu kaldırdım dersin olur biterr allah kolaylık versin canım hayırla sıhhat gelsin bebeğinnnn nolur bizlerede dua ettt

herkese günaydınnn dün reglim başladı tam manasıyla bugun agrıların tavan yaptı allah yardım etsin bugun akşam olurmu bilmem

deryacımmm 13 mayıs regl başlangıç tarimin bit önceki 15 nisan bitane daha hesap yaparmısın kuzucummmm sana zahmet bana hürmet :))))

canım 28 günde bir adet ooluyosun yani 14. gun sebin muhtemel yumurtlama gunun buna gore sen 21 mayıs gibi calışmalara basla 27 nisan 14, gunun olur yanlıs hesaplamadıysam 26,27,28 ust uste kacırmayın sonrada bır sure daha gun asırı beraber ol eşinle ama sana tavsıyeö adet bıterkenden gun asırı beraber olmaya baslayın.

gunaydın kızlar uykusuz gunler basladııı ınanın sabahı sabah ettım cok uyumus gıbıde sımdıde ayaktayım
ahh ahh odelıksız uyku gunlerınızın kıymetını bılın sanırım ben kızım ıcın baya bı uykusuz gunlerden gecıcem

ayol ne bileyim öyle bi anlattınki sandım hiç karnı yok :))))) maşallah yeter ben sahsen isterdim hamileligin son aylarında senin kadar karnım olsun ama ben biraz iri oldugumdan bu imkansızzzzzz :))))))

:) yok canım benim anlatmak ıstedıgım etrafımdakı kısılerden daha kucuk olduguydu benden bir ay geride olan arkadasımın benden buyuk hamilelik almaya gıttıgım yerde karsılastıgım hamıle bayanlar sok ıcınde kalıyodu ama tabikki göbiş var nede olsa ıcınde kızcem var :)

canım günaydın ay uykusuz geceler benım için de başladı yaa bır saat uyuyorum sonra uyanıyorum hep boluk boluk uykum galiba vucudumuz bızı uykusuzluga alıstırıyor sımdıden. buarada resmım için yorum yapmıssın teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…