- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.761
gunaydın kızlar uykusuz gunler basladııı ınanın sabahı sabah ettım cok uyumus gıbıde sımdıde ayaktayım
ahh ahh odelıksız uyku gunlerınızın kıymetını bılın sanırım ben kızım ıcın baya bı uykusuz gunlerden gecıcem
:) yok canım benim anlatmak ıstedıgım etrafımdakı kısılerden daha kucuk olduguydu benden bir ay geride olan arkadasımın benden buyuk hamilelik almaya gıttıgım yerde karsılastıgım hamıle bayanlar sok ıcınde kalıyodu ama tabikki göbiş var nede olsa ıcınde kızcem var :)
ben geldim canlarım nasılsınızz... çok özledim yaa burda sürekli takılmayı:) yakında hep sizinleyim inş. işbaşı yapınca işyerinde takılırım sizinle:)
müdürüm sürekli arıyo başla artık bunaldım herkesi kovcam bunların götünü sen topluyomuşsun diyoarada gel toparla git diyo. pazartesi günü gitcem ortalığı toparlıcam gelcem:) 11 hazirandan sonrada gittiğim günleri eklicem üstüne haftada 3-4 gün gitcem 1sene böle geccek artık. hem daha iyi olck bnm için tosunumla daha çok vakit geçircem.
dün mevlütümüzü yaptık çok şükür. yarında 40 çıkıyo. zaman çok cabuk geçtihergün biraz daha büyüyoz. artık tosunum tepki veriyo herşeye gülücükler sacıyo. yattığı yerde sürünüyo maşallahh kuzuma çok erken başladı herşeye:)
kaynanam daha gitmiyopazartesi gününe bilet aldık gitcekti.kızkardeşi var köyde o ameliyat olcam bn demiş.köyde işlerin çoğaldığı zamanda ne ameliyatı tüm iş bana kalcak diye gtmedi onu duyunca. daha başımda anlayacağınız. bebeğime bakabileceğini düşünmüyorum neseki annem yakın o gelip bakar tosunuma. emanet edemem ona yaa....çok zor geliyo ayrılmak....
bide bu ay içinde babamn tayin yeri belli olcak şark görevi vermişler yine doğuya gitcek.onlar giderse bn ne etcem yaa. annem bn gidemem bırkıpda sizi diyo. hakkımızda hayırlısı olsun.
anlatacaklarım içimde nekadrda birikmiş gevezeliği özlemişim sizle yaa...az kaldı yeniden aranızda olcam.
selma ne yaptı yaa nezaman doğum yada doğurdumu geçmişe bakmadım çok birikmiş. geçmişi bi özet gçin hele bana:)
kızlar bu kez oldu albüm :) bakabılırsınız göbüşime :)
Anneler hamileler ve bebeğinin gelmesini bekleyen anne adayları hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun Rabbim sağlıklı cici bebekler nasip etsin hepinize, o insanın içini titreten ''annee'' kelimesini duyabilelim inşallah hepimiz
Bugün odamızı hazırladık yerleştirdik herşeyi, keyfim yerine geldi iyice, yoruldum ama değdi. girip çıkıp odaya bakıyorum orda yatasım geldi kapakları açıp açıp kıyafetlere bakıyorum
kayınvalideyle görümce yardım etti, Allahtan görümcem sağlıklı düşünen görgülü bi insan yoksa kafayı yerdim kayınvalidemle neler saçmalıyo uffannemin aldığı minik , özellikle bebeklere üretilmiş kaz tüyünden yastık yorgana yine onun aldığı nevresim takımını geçirdim, kaynanam koca ağır bi yorganla kocaman yastık getirmiş görümcem onları ilerde kullanır diyerek ikna etti onları kaldırdık, sonra da tutturdu kaynana odanın rengiyle alakasız hiç te beğenmediğim dantelli bi nevresim takımı yaptırmış onları sercekmişiz çocuk doğunca, kel alaka ama onları sericez onlarla süsleyecez diye tutturdu, sericem bikaç günlüğüne üstüne uyku setinin pikesini atıcam gözükmeyecek bile bikaç gün sonra da çocuk kustu falan deyip değiştiricem napim rengi uymuyo falan dedim ama dinlemedi kırılmasın diye de uzatmadım...
neyse artık tek iş kaldı halı perde lamba üçlüsü o da..
bunların dışında ağrım çok sırt ve bel ağrısından mahfoldum selmacım anlatıyorsun ya çok iyi anlıyorum seni ben de ayy ay diye geziyorum hiç canım tatlı değildir o kadar utanuyorum bi de öyle yaptıkça:26:
herkese günaydınnn dün reglim başladı tam manasıyla bugun agrıların tavan yaptı allah yardım etsin bugun akşam olurmu bilmem
deryacımmm 13 mayıs regl başlangıç tarimin bit önceki 15 nisan bitane daha hesap yaparmısın kuzucummmm sana zahmet bana hürmet :))))
evet kızlar tabıykı cok guzel sey ıcın uykusuzuz ama ınsan oglu ıste yaranamazsın
bugunume sukur hılallll bu saatte sen gelırmıydın kız buralara
deryamm gunaydın nasılsın ?? valla doğumdan snra pat dıye kurtulucam göbişten dediğin gibi zayıflıgın avantajı.
ne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı
günaydın kuzummmmmm
iyiyim sen nasılsın?
kesinlikleeeeee yavrum çok avantaj yani
kızçe çıkıncaa göbekte bitçek gitçek inş :)
ne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı
ayy kızlar kocama da bi haller oldu
dün oturduk bi yerde
pat diye ne zmn çocuk yapcaz demezmi
höö dedim ne dion sen :)
dedim bu ayı atlatalım haziranda yaparız
ne gerek var diyo :))))
günleri hesaplıyo fln ne zmn yımırtlıcan sen şmdi fln dio
ay dedim iyimisiin sen
aylardır uğraşa uğraşa kıvama getirdim adamı anca
sonra bide diyoki
şmdi yapsak işte mart nisana doğsa
yaza 3-4 aylık olur denize sokarız onu dio
ne olduysa coşmuş
hiç böle hesaplar yapmazdı o
ayy kızlar kocama da bi haller oldu
dün oturduk bi yerde
pat diye ne zmn çocuk yapcaz demezmi
höö dedim ne dion sen :)
dedim bu ayı atlatalım haziranda yaparız
ne gerek var diyo :))))
günleri hesaplıyo fln ne zmn yımırtlıcan sen şmdi fln dio
ay dedim iyimisiin sen
aylardır uğraşa uğraşa kıvama getirdim adamı anca
sonra bide diyoki
şmdi yapsak işte mart nisana doğsa
yaza 3-4 aylık olur denize sokarız onu dio
ne olduysa coşmuş
hiç böle hesaplar yapmazdı o
ay kıyamam yaaa derya işte bu durum insanı çok üzüyoo benim kocamda böyle bahsettimi kahroluyorummmm
ay feci belin düzeldiyse bu fırsatı kacırma dıycem sana korunmayı bırak bu ay ama senın adama soyleme :) hamıle kalırsan supriz olur :)
yaa sormaaa şaştım kaldım afalladım
kocam şmdiye kdr hep olursa olur modundaydı
öyle gün hesaplamama fln da kızardı.
ne olduysa adama bi aşk gelirvermiş
böyle ilk kez başlıyomuşçasına konuştu ya bi acaip oldum bende
yaa aklıma girdi cnm valla
kendimi hazirana kitlemiştim
tatilde de rahat edeyim diye
bide tatil tam yumurtlama dönemime geliyo o yüzden o çok güzel olcak bizim için
ama bu ayıda kaçırmayalım diyo
bilemedim ne yapayım
belim şuan iyi aslında, ama 1 ay snra kontrolüm var
dr ne dicek bilmiyoz bide ilaç verir yada film fln isterse diye çekiniyorum
bi yandan da diyorum aman korunma ztn hemen olcakmı sanki
olmazsa hazirandan snra ztn devam ederiz.
ya o korunduğu için sürpriz yapmam brz zor.
ama her türlü sürpriz olur ben şaşırtıırım onu bi şekilde
keşke olsa da :)
slm kızlar nasılsınız güzel bi haftasonu geçirdim bebeğimin süslerini şekerlerini herşeyi aldım eminönünde havuzlu han diye bi yer var ordan aldım tavsiye ederim
bende göbişimi göstereyim Eki Görüntüle 415372
ayyy canımya sımdı sen olmaz dersın bırden olacakmı dıye ıste o ay olur bence
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben kötüyüm galiba regl olucam cts akşamı kahve rengi akıntı gelmeye başladı pzrda vardı ki pazar daha belliydi rengi bugün yok ama olabilir heran normalde reglim böle başlar bi kaç gün öncesinde gelir kahverengi akıntı ama göğüslerimde şişlik ve ağrı yok önce göğüslerim şişer sonra ağrır ve kahverengi akıntı gelir sonrada regl olurdum neyse bakalım hayırlısı bu aydan çok ümitliydim ama ne yapalım rabbimin takdiri ( tabi bunları yazarken içimden neler geçiyo neler ya hamileysem diye de kendimi alamıyorum) 1 haftadır çok koyu oldu idrarımın rengi bazen koyu sarı bazen turuncu şeklinde gaz sıkıntımda var sabahları fazlaca uyuyorum daha doğrusu uyumak istemiyorum ama kendimi uyumaktan alıkoyamıyorum tabi bu durumda aklıma ilk gebelik geliyo ama düşündükçe kalbim yerinden fırlıcakmış gibi oluyo ama ya test negatif çıkarsa diye düşünüyorum şimdi test alsam ne zamn yapmalıyım testi bazen dükkanda sabahtan akşama kadar bile wc ye gitmediğim oluyo tuvaletimi tutup ölemi yapcam halsizim bu arada galiba üşüttüm ne bileyim ya yalancı gebelikte olabilir psikolojik yani
slm kızlar nasılsınız güzel bi haftasonu geçirdim bebeğimin süslerini şekerlerini herşeyi aldım eminönünde havuzlu han diye bi yer var ordan aldım tavsiye ederim
bende göbişimi göstereyim Eki Görüntüle 415372
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?