- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.781
slm kızlar nasılsınız güzel bi haftasonu geçirdim bebeğimin süslerini şekerlerini herşeyi aldım eminönünde havuzlu han diye bi yer var ordan aldım tavsiye ederim
bende göbişimi göstereyim Eki Görüntüle 415372
öyle mi dersinnn
denemeye değer tabi, yeterki olsun da..
haziranda olursa daha süper olur.
tatile rahat gitçem ya kafayı bozdum :)
korkma cnm ya için rahat edecekse bi test yapıver
bu kdr düşünce ile boğuşmaktan iyidir.
havalardanda oluyor bu halsizlikler ruh gibiyim bnde hala.
kafayı dağıtacak insanı dinnç tutacak bişiler yapmak lazım.
banada yardımcı olurmusunuz ltfn(((
aYYY yesin onu teyzeleriiiii maşallah haticeee ohh ellerine sağlık sekerimm hiç birseyide atlamıyosun bakıyorumdaaa :)))
tamam saol çok tşk ederim yeniyim ya tam bilmiyorum k. bakma canım
canım ben hıc kullanmadım ama adet gecıkmesının nedenı neydı ? bırde doktor sana ne kadar sure kullanman gerektıgını soylemıstır mutlaka o sureyı bıtırdın mı. suanda sana kımse hamıleısn yada degılsın dıyemez adet tarıhını bır 5 gun gectıkten sonra ıdrar tahlılı yap canım cıft cızgıyı gorursen hayırlı haberdır yada dayanamam dıyorsan kan tahlılı yap orda kesın sonuc alırsın.[/QUadet düzensizliği sanırım steresten miş çünkü evlendikten sonra olmaya başladı bu düzensizlik daha 1 kutu kullandım bu ilaçtan süre vermedi adetliyken gel dedi geçen ay ama ben gidemedim bazı sorunlardan dolayı bu ay 13 de olmam laızmmış yani dün olmadım belirtide yok tekrar gitcem doktor 1 hafta bekle test yaptır gel dedi normalde bu ilaçtan kullananlar 2 3 kutu bitiriyomuş
haziran bencede iyi fikir hem belinin durumuda belli olur :) ay hayırlısı ıle sağlıkla gelsın bebişin canım
ilaç zaten 21 günlük bi haptı ilaç bitti 1 hafta sonnra adet oldum 6 gün sürdü bu ay yine olmadım soğan suyu kaybatsam dedim çocuk varsa düşer dediler en azından bir an önce adet olur doktora giderim dedim ama soğan suyunuda yapamıyom
rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim kendine hayırlı olanı versin(((((
maşşaallah göbüşüne haticem
bizim oğlan tostoparlak yerleşmiş anasının garnınaaaaaa
aYYY yesin onu teyzeleriiiii maşallah haticeee ohh ellerine sağlık sekerimm hiç birseyide atlamıyosun bakıyorumdaaa :)))
hapsuu;24592840]canım maşallah göbişine :) ay evet cok cesıt varmıs havuzlu handa gecenlerde annemde gıttı süslemelerden adlı bana ben cerceve ıstıyıyodum bbek arabası seklınde cerceve almıs sağ olsun simdi doğum tarıhım bellı tam ona gore kurabıyelerımızı susleyeceyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?