Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım maşallah göbişine :) ay evet cok cesıt varmıs havuzlu handa gecenlerde annemde gıttı süslemelerden adlı bana ben cerceve ıstıyıyodum bbek arabası seklınde cerceve almıs sağ olsun simdi doğum tarıhım bellı tam ona gore kurabıyelerımızı susleyeceyız :)

haziran bencede iyi fikir hem belinin durumuda belli olur :) ay hayırlısı ıle sağlıkla gelsın bebişin canım

tamam saol çok tşk ederim yeniyim ya tam bilmiyorum k. bakma canım

onemlı deil canım bazen kacabılıyor msjlar okunmaya bılıyor sende gormemıssındır dıye sana soyledım. gercı pek yardımcı olamıyoruz sana suanda sabırlı olman lazım

haziran bencede iyi fikir hem belinin durumuda belli olur :) ay hayırlısı ıle sağlıkla gelsın bebişin canım

dimiii kuzucum bncede.
şmdi tmm hadi bu ayda korunmayalm desem
içimde hep bi şüphe olcak
dr ilaç verse şüphe,
film çektir dese şüphe.
sonra rahat edemiyorum bi türlü yani.
yoksa tamam zaten hemen tutcak diye bişey yok.
haziran en güzeli sonra saldım çayıra mevlam kayıra
bu fikri kocama aşılayım gidip en iyisi :)

ilaç zaten 21 günlük bi haptı ilaç bitti 1 hafta sonnra adet oldum 6 gün sürdü bu ay yine olmadım soğan suyu kaybatsam dedim çocuk varsa düşer dediler en azından bir an önce adet olur doktora giderim dedim ama soğan suyunuda yapamıyom

canım bence bekle bır 3gun daha eger gelmezse adetın sabah ilk israrınla bır test al yap bakalım ne cıkacak

rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim kendine hayırlı olanı versin(((((

canım üzülme olur bebıs merak etme sadece bıraz zamanlazım oyle bır ıkı denemede olcak dıye bırsey yok arkadaslarım var 9. ayında hamıle kaldı . zamanı gelınce olur aklına taktıkca sen kolay hamıle kalamzsın bıraz rahat ol sıkıntı yapma

hapsuu;24592840]canım maşallah göbişine :) ay evet cok cesıt varmıs havuzlu handa gecenlerde annemde gıttı süslemelerden adlı bana ben cerceve ıstıyıyodum bbek arabası seklınde cerceve almıs sağ olsun simdi doğum tarıhım bellı tam ona gore kurabıyelerımızı susleyeceyız :)[/QUOTE]

sağol canım kocaman olduk bizde :)
evet zaten kapıdan içeri girdimi nereye geldim diyosun heryer bebek eşyalarıyla dolu ben buzdolabı süsü olarak yaptırdım mevlüt için bide hastaneye gelenler içinde çubuk şeklinde olanlardan aldım çok çeşit dolu çok güzel senin tercihinde
aldıklarımdan bikaçtanesi

sağol canım kocaman olduk bizde :)
evet zaten kapıdan içeri girdimi nereye geldim diyosun heryer bebek eşyalarıyla dolu ben buzdolabı süsü olarak yaptırdım mevlüt için bide hastaneye gelenler içinde çubuk şeklinde olanlardan aldım çok çeşit dolu çok güzel senin tercihinde
aldıklarımdan bikaçtanesi Eki Görüntüle 415411 Eki Görüntüle 415414 Eki Görüntüle 415416 [/QUOTE]

canım valla cok tatlı ya aldıklar ayy valla ben olsam secemezdım yada hepsınden bırer tane alırdım hehe benım gıbı kararsız bırı ancak o sekılde yapar :)

oyy oyy hatıcemde gelmıs kız senın guzel gobusun var ole bayıldım yanı tütütüü demek pasamızın kefyı yerınde masallah sıze

deryaammmm bebegım ahh tez zamanda ıns bı hamıle kalda su sıtrestlerden kurtul ıns
cnm eger dr ılac verır fılm ceker dıe emınsen buayda korun derın ama dusuk ıhtımal dersen belkı esının bu ay yaptıgı konusma rabbım tarafından gonderılmıs bı ısarettır belkı rabbım korunma dıe senı uyarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…