- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.801
hatcem ne güzel bi göbişin var canım :) ay çok heyecanlı ya inş bizde bu duyguları yaşarız en kısa zamnda :)
bende test aldım akşam yada sabah yapayım diyorum inş hakkımızda hayırlısı dua edin
selam teyzeler nasılsınız? biz annemle geldik ama yoksunuz bir resmimi bırakıp çıkıcam hemen :)
Eki Görüntüle 415461 Eki Görüntüle 415457
hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzucukkk inş. sevinçli haberler verisin allahım bizlerin dualarını kabul etsin inş....
amin canım valla bilmiyorum ama psikolojikte olmuş olabilir eğer bebiş yoksa inş en kısa zamanda regl olurum da rahatlarım yoksa böle çok çok çok zor sende regl olmuşsun inş hakkımızda hayırlısı bebeğim soğan kürüne başlıcan inş yasemin nerelerde bu arada hiç görünmüyo mu ne ?
selam teyzeler nasılsınız? biz annemle geldik ama yoksunuz bir resmimi bırakıp çıkıcam hemen :)
oyy seni yaradana kurban olayım bennnnn maşallah canımmmmmm yaaa
ay canım maşallah ne kadar tatlı tam yemelik :) allah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah
zuuuuzuuuuuuuuuummmmmmm kız ne olmus sıze resmen kocaman olmussunuz ayy bıldıgın sok oldum masallah ne dıyecegımı sasırdımm
deryaammmm bebegım ahh tez zamanda ıns bı hamıle kalda su sıtrestlerden kurtul ıns
cnm eger dr ılac verır fılm ceker dıe emınsen buayda korun derın ama dusuk ıhtımal dersen belkı esının bu ay yaptıgı konusma rabbım tarafından gonderılmıs bı ısarettır belkı rabbım korunma dıe senı uyarıyor
ay doktoruma sinir oldum bu hafta doğum başlar büyük ihtimal dedi birşeyin olduğu yok beklemek de amma zormuş ya.. yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız..
bu arada gece bçok kötü bi rüya gördüm son anda sezeryana alıyolar beni ve ölüyorum kan kaybından..hayrolsun
Günaydınlaaaarr herkese mutlu huzurlu bol paralı neşeli bir gün diliyorum.
Pazar günü itibari ile soğan suyumun 15 günü bitti çok şükür ayy neydi o yaa, son gün içmedim hatta illallah geldi yani
şuanda reglim devam ediyor, bitsin bakalım ne olacak. sizler nasılsınız canlarım
ay doktoruma sinir oldum bu hafta doğum başlar büyük ihtimal dedi birşeyin olduğu yok beklemek de amma zormuş ya.. yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız..
bu arada gece bçok kötü bi rüya gördüm son anda sezeryana alıyolar beni ve ölüyorum kan kaybından..hayrolsun
bu arada herkese s.a kızlar nasılsınız bizde bugün geç kalktık uyanamadık eşimde okula geç kaldı kahvaltıyı acele yaptı garibim neyse oglumla bizde yaptık teyzelerine bakalım dedik nbrsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?