- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.821
selmaaacım
inş az kaldı hissediyorum bende bitçek bu sıkıntılar
bu yaz şans getircek bize
dr ne yapcağından emin olamıyom
ona kalsa daha dur bebek mebek yok dedi ama
ben öyle 6 ay fln korunamam kusura bakmasın
bakalım en kötü bu ay da korunup haziranda mercimeği fırına vercez
kocama bende şaştım valla bi işaret olsa keşke..
oooyyyyyyyy paşammmmmmm
yerim seni yaaa
maşşaallah sana yaa tam erkek suratlı vallaaa
canım vallaa tam ısırmalıkkk olmuşşş bu
günaydın canım sen ve oğlun nasılsınız bakalım ?
Günaydınlaaaarr herkese mutlu huzurlu bol paralı neşeli bir gün diliyorum.
Pazar günü itibari ile soğan suyumun 15 günü bitti çok şükür ayy neydi o yaa, son gün içmedim hatta illallah geldi yani
şuanda reglim devam ediyor, bitsin bakalım ne olacak. sizler nasılsınız canlarım
hoşgeldin baharım çok şükür canım oglum çok hareketli degl sadece arada böyle minik pıt pıt yapıyo ama kimisi canımı filan acıtıyo diyo peki sen ve kızım nasılsınız
herkese günaydın canlarımmm
benimkisi cılgın canım ya gecen bobregıme bır baskı yaptı uyurken nasıl ağrıyla kalktım anlatamam böbreğime birşey oldu sandım once kalktım yurudum bıraz ufaklık hareket edınce agrı gecti. benimki yaramaz olucak teyzesi.
herkese günaydın canlarımmm
maşallah kızıma aman aman saglıkla olsunlarda benmki bide mideye dogru çıkıyo gögsümün altını biyerini batırıyo arada sadece bu benki sakinmi olcak ne ay inş uslu olur oglum eeeeeeen senn göbiş ne alemde göremedm ben
canım gecen albume ekledım baksana yoksa arkadas listemde yokmusun. benim göbiş küçük biraz ondan her hareketını hissediyorum bende de ufaklık sağ tarafımda sık sık toplanıyor sertlesıyor doktor adet sancısı ıle beraber olmadıgı surece sorun yok dedı ama okudugum yazılarda erken dogum belırtılerı arasında nst ye de koymadı henuz bakalım cuma gunu randevum var ne dıyecek.
bi karnın çıkmış kilo almamışsın pek canım ya ama çok tatlı duruyor bi karnın çıkmış ya şirin görünüyo ben aldım baya o yüzden karnımla vücut aynı gibi
canım sımdıye kadar 11 kilo aldım ben pek belli olmuyor cunku hamıle kaldıgımda aşırı zayıftım.
AYY İNŞALLAH TATLIM ÇOK SAĞOL, OYY YERİM BEN O MİNİK KÜRDAN GİBİ PARMAKLARINI FİLAN YAA, maşallah aman iyi olsun çok şükür maşallahgünaydın canım ben ve kızım ıyıyız hadı bakalım soğan kurun demek bitti hayırlı olsun guzel haberlere vesile olsun inşallah :)
a.s. melekcim sende iyisindir inşallah, oyyy teyzeleri yesin onu minicik insan yaa nasıl bir tiptir şimdi kimbilirbu arada herkese s.a kızlar nasılsınız bizde bugün geç kalktık uyanamadık eşimde okula geç kaldı kahvaltıyı acele yaptı garibim neyse oglumla bizde yaptık teyzelerine bakalım dedik nbrsnz
aminn canım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberlerle dönerim sizlere en yakın zamandainş hayırlı bi çalışma geçirirsin canım ve hayırlı bi haber alırsın bu ay hadi bakalım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı inş
ooo canımm günaydın naber nasılsın neler yaptın soğanı bıraktın alternatif bişeylere başladınmı onun haricinde??herkese günaydın canlarımmm
canım gecen albume ekledım baksana yoksa arkadas listemde yokmusun. benim göbiş küçük biraz ondan her hareketını hissediyorum bende de ufaklık sağ tarafımda sık sık toplanıyor sertlesıyor doktor adet sancısı ıle beraber olmadıgı surece sorun yok dedı ama okudugum yazılarda erken dogum belırtılerı arasında nst ye de koymadı henuz bakalım cuma gunu randevum var ne dıyecek.
kızlar nedenini bilmedigim moral bozuklugu var üstümdeee
AYY İNŞALLAH TATLIM ÇOK SAĞOL, OYY YERİM BEN O MİNİK KÜRDAN GİBİ PARMAKLARINI FİLAN YAA, maşallah aman iyi olsun çok şükür maşallah
a.s. melekcim sende iyisindir inşallah, oyyy teyzeleri yesin onu minicik insan yaa nasıl bir tiptir şimdi kimbilir
aminn canım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberlerle dönerim sizlere en yakın zamanda
ooo canımm günaydın naber nasılsın neler yaptın soğanı bıraktın alternatif bişeylere başladınmı onun haricinde??
ayyy baharcım bende ekledim seni, bi baktım yoksun, şurda kaç zamandır arkadaşız belgeli arkadaş olalım dedim
olabiliyo tatlım bazen ya bol dua oku geçer inş
AYY İNŞALLAH TATLIM ÇOK SAĞOL, OYY YERİM BEN O MİNİK KÜRDAN GİBİ PARMAKLARINI FİLAN YAA, maşallah aman iyi olsun çok şükür maşallah
a.s. melekcim sende iyisindir inşallah, oyyy teyzeleri yesin onu minicik insan yaa nasıl bir tiptir şimdi kimbilir
aminn canım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberlerle dönerim sizlere en yakın zamanda
ooo canımm günaydın naber nasılsın neler yaptın soğanı bıraktın alternatif bişeylere başladınmı onun haricinde??
ayyy baharcım bende ekledim seni, bi baktım yoksun, şurda kaç zamandır arkadaşız belgeli arkadaş olalım dedim
Günaydınlaaaarr herkese mutlu huzurlu bol paralı neşeli bir gün diliyorum.
Pazar günü itibari ile soğan suyumun 15 günü bitti çok şükür ayy neydi o yaa, son gün içmedim hatta illallah geldi yani
şuanda reglim devam ediyor, bitsin bakalım ne olacak. sizler nasılsınız canlarım
günaydın canım ben ve kızım ıyıyız hadı bakalım soğan kurun demek bitti hayırlı olsun guzel haberlere vesile olsun inşallah :)
bu arada herkese s.a kızlar nasılsınız bizde bugün geç kalktık uyanamadık eşimde okula geç kaldı kahvaltıyı acele yaptı garibim neyse oglumla bizde yaptık teyzelerine bakalım dedik nbrsnz
kızlar nedenini bilmedigim moral bozuklugu var üstümdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?