- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.841
zaten dualar deilmiki beni ayakta tutan ama suan regliyim okuyamıyorum ayetel kürsi okuyabilirmiyim acaba
o hiç çirkin olabilirmi, melek gibi bir anneden hiç çirkin bebek çıkarmı, nur gibi ışık saçacak o annesi, maşallah ona şimdidenbende merak edyrm teyzesi ya çirkinmi olcak şirinmi artık allah izin verrse görcez inş
hayırdır inşallah canım benim, ayy evet regl iken okyamıyorum diye bende sıkılıyorum bazen, gökyüzüne bak, neşeli müzikler dinle yada internetten içini açacak şeyler izlekızlar nedenini bilmedigim moral bozuklugu var üstümdeee
bugun çok malım valla birde sağ ense köküm çok agrıyooo moralimde bozukk içimden hiç bişe gelmiyo geleni geçeni azarlıyom amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünayyydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr Sabah Şekerleriiiiiiiiiiiii
Nööörüyonuz bakem
haydi hayırlısı olsun inş faydasını görürsün cnm
kızını yerim seninnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun yavrummmmm size
aman biz hep uyuyakalıyoz boşver :))
ya kahvaltı edebiliyo olmanız ne kaaaa güzel
bizde ilk evlendiğimiz günlerde 2-3 kez yapabilmiştik
hatta daha dün kocam hasretle andı o gnleri
sonrası fosssssssss
ben o nedeni biliyomdaaaaaaa neyse
ni demek bişi yapmıcam artıkın
yapcaksınnnnnnnn
o kdr çalışma planı hazırladık
sıkı çalışcan bu ay
olcak bak görürsün sen bana güven.
birde bal tarçın çörek otu yapsana sen bu ay.
şifa niyetne hem faydalı şey.
ben önümzdeki ay yapcam belki.
ayy sivaslılar da öyle der kız derya, nööörüyonuz diye ebnde bazen diyorum komiklik olsun burdakilere diye sen nereliydin? güldüm sabah sabahGünayyydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr Sabah Şekerleriiiiiiiiiiiii
Nööörüyonuz bakem
bugun çok malım valla birde sağ ense köküm çok agrıyooo moralimde bozukk içimden hiç bişe gelmiyo geleni geçeni azarlıyom amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy sivaslılar da öyle der kız derya, nööörüyonuz diye ebnde bazen diyorum komiklik olsun burdakilere diye sen nereliydin? güldüm sabah sabah
oooo uğramayın bizim kızın yanına bugün giden bin pişman diye uyarmak lazım işyeri halkınıkızlar regl olmayan birisi okusun meleğimi nazar değmiş minnoşuma benim
Günayyydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr Sabah Şekerleriiiiiiiiiiiii
Nööörüyonuz bakem
haydi hayırlısı olsun inş faydasını görürsün cnm
kızını yerim seninnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun yavrummmmm size
aman biz hep uyuyakalıyoz boşver :))
ya kahvaltı edebiliyo olmanız ne kaaaa güzel
bizde ilk evlendiğimiz günlerde 2-3 kez yapabilmiştik
hatta daha dün kocam hasretle andı o gnleri
sonrası fosssssssss
ben o nedeni biliyomdaaaaaaa neyse
ni demek bişi yapmıcam artıkın
yapcaksınnnnnnnn
o kdr çalışma planı hazırladık
sıkı çalışcan bu ay
olcak bak görürsün sen bana güven.
birde bal tarçın çörek otu yapsana sen bu ay.
şifa niyetne hem faydalı şey.
ben önümzdeki ay yapcam belki.
o hiç çirkin olabilirmi, melek gibi bir anneden hiç çirkin bebek çıkarmı, nur gibi ışık saçacak o annesi, maşallah ona şimdiden
hayırdır inşallah canım benim, ayy evet regl iken okyamıyorum diye bende sıkılıyorum bazen, gökyüzüne bak, neşeli müzikler dinle yada internetten içini açacak şeyler izleboşvermekte iyi aslında ama tamamen beynin boşverse ozaman süper olur, bizim dilimiz boşverdim diyor, içimiz içimizi yiyor, bu ne lahana ne pehriz oluyor ozaman
Baharcımmm canım resmini gördüm ALlahım sadece göbek çıkmış yaa çok tatlı top gibi bir göbek, ay ben bi hamiş olsam heryerimden kilolar fışkırır heraldesen ne güzel sadece bebeği beslemişsin maşallah ayrıca o göbeğinde resimler olan tişörtlere bayılıyorum ya bazen diyorum ki şimdiden alim, ama diyorum busefer her gördüğümde neden hala olmadı diye stres yaparım diyorum vazgeçiyorum. diğer pileli kıyafetinde çok hoşuma gitti aklıma yazıyorum bu tip kıyafetleri bende giycem bananeeee
bugun çok malım valla birde sağ ense köküm çok agrıyooo moralimde bozukk içimden hiç bişe gelmiyo geleni geçeni azarlıyom amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy sivaslılar da öyle der kız derya, nööörüyonuz diye ebnde bazen diyorum komiklik olsun burdakilere diye sen nereliydin? güldüm sabah sabah
kızlar işte yalnızım bugun ay şimdiden cook yoruldum canım da sıkıldı varya arkadasa cuma bır gelsın doğum tarıhını konusayım doktorla varya once hasta raporunu verıcem sonra doğum ıznine cıkacayım birleştireceyim ıkısını de bunlara iş yapmak yakısmıyo var yaa
eşim alışmış kahvaltıya bana kalsa o satte kalkıp kahvaltı yapmak eziyet mecburen yani yapıyorum yaptıgımız saati bilsen anmazsın bile sadece bugün uykuda kaldık diye 7.5 ta yaptık dreyacım
kızlar işte yalnızım bugun ay şimdiden cook yoruldum canım da sıkıldı varya arkadasa cuma bır gelsın doğum tarıhını konusayım doktorla varya once hasta raporunu verıcem sonra doğum ıznine cıkacayım birleştireceyim ıkısını de bunlara iş yapmak yakısmıyo var yaa
çok yorma annesi kendini valla bian önce al rapor dinlen yat kı kilo al bi güzel kızımda alsın
Kıızzzz Serpil geçenki dayağım yetmedi sana heralde
serpil nerelerdesin canım iyimisin ?
iyiyim baharcım yoğunluk var dosyalarla uğraşıyorum buraya takılırsam iş kalıyor azalttım şükür,
sen nasılsın canım, benim bi kaç gün aşırı ağrılarım oldu sonra kanama artık anlıyorum kendimi sonra da lekeye
döndü sabaha kadar uymadığımı bilirim ağrıdan tünekledim koltukta şükür şimdi iyiyim perşmebe kontrol var merak içindeyim
canım ya allah ayrdımcın olsun fazla yorulmamaya calıs. sağ sağlım kucaklarımıza alsak yaramazları süper olucak valla. ben ıyıyım canım cuma gunu de benım kontrolum var bır aydır gormuyorum kızımı. emınım cok degısmıstır. isim arıyorum isimsiz kaldı yavrucak bu gıdısle doğumdan sonra konacak ismi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?