Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende merak edyrm teyzesi ya çirkinmi olcak şirinmi artık allah izin verrse görcez inş
o hiç çirkin olabilirmi, melek gibi bir anneden hiç çirkin bebek çıkarmı, nur gibi ışık saçacak o annesi, maşallah ona şimdiden
kızlar nedenini bilmedigim moral bozuklugu var üstümdeee
hayırdır inşallah canım benim, ayy evet regl iken okyamıyorum diye bende sıkılıyorum bazen, gökyüzüne bak, neşeli müzikler dinle yada internetten içini açacak şeyler izle boşvermekte iyi aslında ama tamamen beynin boşverse ozaman süper olur, bizim dilimiz boşverdim diyor, içimiz içimizi yiyor, bu ne lahana ne pehriz oluyor ozaman

Baharcımmm canım resmini gördüm ALlahım sadece göbek çıkmış yaa çok tatlı top gibi bir göbek, ay ben bi hamiş olsam heryerimden kilolar fışkırır heralde sen ne güzel sadece bebeği beslemişsin maşallah ayrıca o göbeğinde resimler olan tişörtlere bayılıyorum ya bazen diyorum ki şimdiden alim, ama diyorum busefer her gördüğümde neden hala olmadı diye stres yaparım diyorum vazgeçiyorum. diğer pileli kıyafetinde çok hoşuma gitti aklıma yazıyorum bu tip kıyafetleri bende giycem bananeeee

bugun çok malım valla birde sağ ense köküm çok agrıyooo moralimde bozukk içimden hiç bişe gelmiyo geleni geçeni azarlıyom amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günayyydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr Sabah Şekerleriiiiiiiiiiiii
Nööörüyonuz bakem
ayy sivaslılar da öyle der kız derya, nööörüyonuz diye ebnde bazen diyorum komiklik olsun burdakilere diye sen nereliydin? güldüm sabah sabah
bugun çok malım valla birde sağ ense köküm çok agrıyooo moralimde bozukk içimden hiç bişe gelmiyo geleni geçeni azarlıyom amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oooo uğramayın bizim kızın yanına bugün giden bin pişman diye uyarmak lazım işyeri halkını kızlar regl olmayan birisi okusun meleğimi nazar değmiş minnoşuma benim

aslında ağlayasım varda aglayacak bişe yok aglasam rahatlarım

eşim alışmış kahvaltıya bana kalsa o satte kalkıp kahvaltı yapmak eziyet mecburen yani yapıyorum yaptıgımız saati bilsen anmazsın bile sadece bugün uykuda kaldık diye 7.5 ta yaptık dreyacım

kızlar işte yalnızım bugun ay şimdiden cook yoruldum canım da sıkıldı varya arkadasa cuma bır gelsın doğum tarıhını konusayım doktorla varya once hasta raporunu verıcem sonra doğum ıznine cıkacayım birleştireceyim ıkısını de bunlara iş yapmak yakısmıyo var yaa

allah razı olsun tatlım ya hayırlısı artık rabbim sizede nasip etsn inş

naptın ense köküne üşüttün mü ya dikkat et
ters bi hareket yaptın belkide.
buz koy biraz canım.
azarla rahatla bari ne diyim
insanın bi yerden atması lazım şu hıncını.

ayy sivaslılar da öyle der kız derya, nööörüyonuz diye ebnde bazen diyorum komiklik olsun burdakilere diye sen nereliydin? güldüm sabah sabah

hadi yaa bende sölerim hep ama kimler der öyle bilmezdim sivasmış demek
çok komik oluyo seviyom bende.
doğma büyüme yaşama ve kısmetse ölme de dahil Bursalıyım canım

çok yorma annesi kendini valla bian önce al rapor dinlen yat kı kilo al bi güzel kızımda alsın

eşim alışmış kahvaltıya bana kalsa o satte kalkıp kahvaltı yapmak eziyet mecburen yani yapıyorum yaptıgımız saati bilsen anmazsın bile sadece bugün uykuda kaldık diye 7.5 ta yaptık dreyacım

hadi yaaa ay ne zor, allah yardımcn olsun.
bnmki alışkın değildi ama istekliydi garibim laf sokuyo arada ztn sinir oluyom :)
ilk günler işte bende öyleydim bi hevesle bikaç gün hazırladıydım.
snra nerdeeeeee 10 dk daha fazla uyucam diye kahvaltı mahvaltı kalmadı
evden zor çıkıyoz yetişcez diye..
ki biz 8:30 da çıkyoz evden o kdr erkende değil.
ben 7:30da kalksam kahvaltıda ederiz herşeyde, ama gel gör ki ben bugün 8:10da çktım yataktan

oohhhhh az kaldı tatile çıkıyosun şekerim, sık dişini.
öyle tabi tek başına çalışmak çok sıkıcı
bnmde arkadaşım ziinde bu hafta
2 kişi var yanmda ama sarmıyo muhbbetler çok sıkıldm bende.

çok yorma annesi kendini valla bian önce al rapor dinlen yat kı kilo al bi güzel kızımda alsın

canımya oyle bır iş ki hersey acil herseyı yetısdırmek zorundasın kosusturuyorum resmen ama canımı sıktılar agırdan alıcam bende mudur de bırsey derse yardımcı gonderım bu halımle heryere yetısdıremem dıycem valla ne bu ya köle oldum resmen hamıle oldugumu oğrenırkenden iş arkadaslarım iş yapmaz oldular bırı ben ızne cıkacam dıye 2 hafta ızne cıktı dıgerı ıse gelıp ızın doldurup kacıyo baharda karnı burnunda iş yapsın valla nasıl sinirleirm bozuldu anlatamam

Kıızzzz Serpil geçenki dayağım yetmedi sana heralde

hoşbulduk efenimmmmmm
yetti yetti de ben fırsat bulamıyoum kuzum yaaa
buradaki sohbete takılıp kalırsam işlerim bitmiyor bi
yoğunluk söz konusu da

eee nasılsınız bakalım geçmişe göz attım biraz da

esmammm 40 da uçurdunuz hayırlısı ile bize de nasip olur inşallah
yerim cimbomlu mavişimi ben özledim sohbet etmeyi

zuzummm kız bu koca erkek olmuş yaa maşallah yaaa pek bi yakışıklı
kızımamı alsam acaba:)

hilalcim odamız bitmiş şükür darısı başıma diyeyim biz daha karar veremedik ne alacağımız
fiyatlarda uçuk Allah kuvvet versin yani minik kuzu sağlıkla büyüsün o oda da inş. kaynanayı da takma kafana
ser kaldır gönlü olsun , düşünmüş yapmış yaa düşünmeyeler ne yapsın:)

diğer fıstıklar nasılsınız geçmişi okudum da aklımda kalmadı yaa özleidm hepinizi

hee bide haticem geldi aklıma bak maşallah canım yaa göbş kocaman nazarlardan saklasın rabbim bende minyatür bişeyim işte
büyümedi pek karnım:) haticem sen herşeyi bitirdin maşallah benim daha çook eksiğim var

serpil nerelerdesin canım iyimisin ?

iyiyim baharcım yoğunluk var dosyalarla uğraşıyorum buraya takılırsam iş kalıyor azalttım şükür,
sen nasılsın canım, benim bi kaç gün aşırı ağrılarım oldu sonra kanama artık anlıyorum kendimi sonra da lekeye
döndü sabaha kadar uymadığımı bilirim ağrıdan tünekledim koltukta şükür şimdi iyiyim perşmebe kontrol var merak içindeyim

canım ya allah ayrdımcın olsun fazla yorulmamaya calıs. sağ sağlım kucaklarımıza alsak yaramazları süper olucak valla. ben ıyıyım canım cuma gunu de benım kontrolum var bır aydır gormuyorum kızımı. emınım cok degısmıstır. isim arıyorum isimsiz kaldı yavrucak bu gıdısle doğumdan sonra konacak ismi :)

sağol canım hiç yürümeye gelmiyorum ne olacak bu halim bilmem ee mecburen dışarı çıkıyorum en basiti çocuk için alışveriş yani
kim yapacak benden başka cumartesi kıyafet işini hallettim gibi de asıl büyükler kaldı onlara karar veremiyoruz...hayırlısı ile sağsalim alsak evet yaaa... ayy yavrum bi isim bulun artık çocuğa doğmadan ismini bilsin:)

kızlar miraç ismini duydum geçenlerde çok hoşuma gitti

bununla birlikte zeynep - nisa - sena - erva - neva - ılgın - eylül - burçak - gupse fikri olsun diyeee yazdımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…