- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.861
hoş geldin serpilimmm nasılsınnn? yine kanamanmı var gene evmi temizledin yoksa
kızlar miraç ismini duydum geçenlerde çok hoşuma gitti
bununla birlikte zeynep - nisa - sena - erva - neva - ılgın - eylül - burçak - gupse fikri olsun diyeee yazdımmm
kızımın adı defne erva:))
çok güzel canımmmm
bugün sabah kan testi verdim 3 buçukta alcam sonuçları inş... hamileyimdir cyclo pro kullanmama gerek kalmaz 1 kutuda düşük bir ihtimalmiş 2 3 kutu kullanmam lazımmış ama bir ümit işte ne yapım rabbim sen yardım et dileğimi ver herkesede inş....
çok güzel canımmmm
amin inş. ama çok kötüyüm dokunsalar ağlayacağım niye böyle oldu anlamadım abla kalbim çarpıyo 1 buçuk senedir yaptırdığım her test negatif umudum kalmadı ve artık umutsuz bekliyorum bu testie ablam ısrar etti bakalım hayırlısı ama artık olsun kurbanım allahıma her secdede her tesbih de duam sana önce olmayanlara sonra bana ver yarabbim boşa çıkarma emeğimi((
hadi bakalım inş. hamilesindir canım benim allah gönlüne göre versin
ooooooooofffffffffffffffff
çok sıkıldım
ooooooooofffffffffffffffff
çok sıkıldım
niye sıkıldın ben patlıycam 3 bıçukta sonuç çıkcak ne olcakkkkk
bende canım sıkıııııııııııldı yorulduuum belim ağrıyooo uykum var ayakabı ayağımı kesti canım acıyooorr((
kan testi verdim 3 buçukta çıkcak sonucu kurbanım allahıma inş. olumludur artık korkar oldum test yaptırmaktan 1 buçuk senelik evliyim ve hiç korunmadım hormonlar iyi iltihap yok tek sorun adet düzensizliği 3 ayda oluyordum cyclo pro kullandım geçen ay oldum adet ama bu ay olmadım ayın 13 ne olmam lazımdı olmadım bakalım kanda ne çıkcak bu ilaçtan 2 yaa 3 kutu kullanırsan olurmuş ben 1 kutu kullandım acaba hamilemiyimdir testi almaya korkuyom
hadi inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın, güzel haberini bekliyoruz.
off off akşam olsa artıkkk saatte daha 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?