Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Hoşgeldin Egemen paşaaaaaaaaaaaaaaaaamız
Hülyacım canım gözün aydın, darısı diğer bebişlerimizin başına inş sağlıkla gelsinler
demek seninde son anda sezaryen oldu
bakalım normal doğurabilen olcakmı

selmaaaa kız seninde gözün aydın prensesimiz de dönmüş
artık sen normal fırtlatırsın inş :))
bide o konudaki deneyimleri dinlemiş oluruzzzzzz

hülyaa tebrikler canım sağlıkla büyüt oğluşunu maşallah ona selma senin kızı bekliyoruz artık, hadi hayırlısıyla sen de doğur da haberdar et bizi, sonra sıra ben ve özgede heyecan yaptım yaaa

hülyaa tebrikler canım sağlıkla büyüt oğluşunu maşallah ona selma senin kızı bekliyoruz artık, hadi hayırlısıyla sen de doğur da haberdar et bizi, sonra sıra ben ve özgede heyecan yaptım yaaa

eevvetttt ıns ben normal dogurcam dıyımde normal olsun kocısle hergun 1.5 saat yuruyoruz

hılall aynen sıra bende sonra sende ve ozgede kız ne cabuk gectı zaman masallah dımııı

ayy ıyce heyecan yaptm benyaaa

kızlar adet sancısı gibi sancım var normalmi korkutuyor beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

melekcım normal ama senın haftanda bırı ıcın deıl tatlım ınan benımkı 37 haftada basladı senın kadarken bıseyım yoktu
sakın panıkleme kendını yormus ola bılırsın bol bol uzaan ve dınlen sakın ıhmal etme eger gecerse tınlama ama baktım artıyor agrısı gecmıyor muhakkak druna bı danıs derım ben senın kadarken oyle bıseyım yoktu 37.haftada tanıstım adet olcam gıbı sancım oldu ama herzaman deıl arada oluyor sadece kendını dınle bakalım

işte benim minik paşam EGEMEN.. (maşallah demeyi unutmayın kızlar :) )

daha çok küçüğüz teyzeleri annemizi bol bol emicez büyücez :)

hülyaa maşallah çok güzel bu yerim yaaa Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, emsin emsin çabucak büyüsün , ama zayıf ta gözükmğyo maşallah gayet sağlıklı gözüküyo canım

özge ağrın devam ederse dr a git canım, kasılman yoksa bişey yoktur muhtemelen ama bi nst çekerler bakarlar yine de, benim sırt ve kaburgalarım çok ağrıyo ama pek karın ağrım yok, sadece işte ya da evde çok yorulursam koşturursam kasılma oluyo ağrı oluyo o zaman ama hemen geçiyo anlık bişey, çocuk alarm veriyo resmen anne bi dur bi duuur diye öyle algılıyorum ben

Selam kizlar beni hatirladiniz mi biraz gecmise baktim hulya dogurmus hayirli olsun benim oglum da dogdu kizlar dun 40 gunluk oldu firsat buldugumda tekrar girerim

günaydın bugun topiği ben acıyorum kızlar ay size anlatacaklarım var benim dr yüzünden cuma gunu neler yasadım bır bılsenız kontrolum vardı ya heycanla gittim . ults da dr bebgın olcumlerını aldı o ne bebek 2 hafta geriden geliyo dedi bır onceki kontrolde de bir hafta gerideydi. bebegın gelişiminde bir sorun olabilir dedi. salı günü tekrar gel inceleylim tüm ults sonuclarını gerekirse doopler yağtırırız falan dedi tabii ben sakın bir şekilde dr yanından cıktım arabaya girdim başladım ağlamaya yanımda annem vardı eve gittik eşim heycanla benden haber bekliyo bır baktı ağlıyorum beni sakinleştimeye calıstı falan annem ve eşim dayanamayıp acık bir laboratuar buldu orda detaylı ults da girdim ordaki sonuc ne mi cıktı gunu gune buyuyomus bebegim. kitap gibi dedi kızın maşşalah sağlığı yerınde annesi gibi minyon tipli ve yumurta kafalı olcak dedi hehe baya bir guldum bu lafına burnuda ayni babası :) benim dr olcumleri yanlıs alıyo canım sıkıldı cok . yarın gideceyim detaylıyı da götürüp göstereceyim.

amin kuzummm bende dualarımda adını anarak dua ediyorum inş. hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeee

gözün aydın olsunn saglıkla kavuşmuşsunya gerisi mühim deil bol bol sütün olsun inş....

ahh bu doktorlarrrr neyseki hersey yolundaymış baharcımmm sıkma canını kuzumuz saglıkla gelcekkk günaydın bu aradaaa

gÜNAYDIN sevgili arkadaşlarııımmm,
yeni bir hafta yeni umutlar yeni bebkler yeni sağlıklı haberler getirsin hepimize inşallah.
benim regl hala devam ediyor kafayı yemek üzereyim, devam ediyor derken damlalar yani, ayın 7sinde işeret gelmişti 3 gün işaretli vaziyette sürdü, sonra yavaş yavaş açılmıştı, şuan ayın 21'i ve ben hala kan ağlıyorum yani 14 gün olmuş, önümüzdeki ay böyle bir sapkınlık devam ederse mecburen dr yolu görünür bana, inşallah öyle bişey olmaz, bunlarda hayırlısıyla bebekten önceki son adet oluşlarımdır

Baharcım ayy heyecanla okudum valla yazını sonunda oh dedim rahat nefes aldım valla, ne biçim dr muş o öyle gıcık ya nasıl ağlatmış bizim biricik anne adayımızı

Melekcim günaydın, Burcucuğumun bizlere ettiği dualar kabul olacak inşalllah yerim ben onu yaa, ben vaktim genişken isimle dua ediyorum, vaktim kısıtlı olunca tüm forumdaki arkadaşlarımın diyorum. Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah.

hoş geldin tatlım canım ya geçen ramazanda benim kuzenimde böle olmuştu doktor bu regl kanaması deil iltihap demiş onun gibi bişe olabilirmi acaba bence zaman kaybetme git bi doktora

ahh bu doktorlarrrr neyseki hersey yolundaymış baharcımmm sıkma canını kuzumuz saglıkla gelcekkk günaydın bu aradaaa

günaydın kızlar evet allaha şükürler olsun herşey yolunca cıktı da rahat nefes aldık. sizler nasılsınız bakalım.

hoş geldin tatlım canım ya geçen ramazanda benim kuzenimde böle olmuştu doktor bu regl kanaması deil iltihap demiş onun gibi bişe olabilirmi acaba bence zaman kaybetme git bi doktora
canım valla doğru dedin gerçekten olabilir, ben soğan suyu da içtim ya, içimde eğer varsa öyle bişeyler onlar çıkıyordur hala ve inşallahta öyledir, mis gibi çiçek bir rahim boşluğunda hangi bebek oluşmak istemez ki hadi bakalım hep umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü olayın ana fikri buymuş, 10 kişiyle konuştuysam 10'u da önce moral diyor, ALlahtan da ümit kesilmeyeceğenie göre kesmek bize yakışmaz
iyi canım ne olsun bu hafta çalışma haftam bol bol inş. bi engel çıkmazda çalışırızzz
ayyy bende bu akşam yıkanabilirsem artık benimde çalışma haftam , hatta bugün 14. gün anammm heyecanlandım
günaydın kızlar evet allaha şükürler olsun herşey yolunca cıktı da rahat nefes aldık. sizler nasılsınız bakalım.

çok şükür canımcım iyiyim ben, ne olsun aynı iş güç,eşimde geldi cumartesi günü çok şükür çekirdek aile hayatıma geri döndüm ohh ya koca gibisi yok, ayy koca hastası kadınlar gibi konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…