- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.061
selam kızlar egemenin perşembe günü dünyaya geldi 2830 gr 49 cm sezeryanla alındı. son ana kadar bekledim 10 cm açılmam oldu fakat kalp atışları düştü acil sezeryana alındım. şükür ikimizde çok iyiyiz ben hemen ayaklandım öyle korkulduğu gibi değilmiş.. bebeğimde o kadar güzel ki rabbim herkese nasip etsin şimdi devamlı emişiyoruz oğluşumla bende bu kadar bi ara girer resmini eklerim
hülyaa tebrikler canım sağlıkla büyüt oğluşunu maşallah onaselma senin kızı bekliyoruz artık, hadi hayırlısıyla sen de doğur da haberdar et bizi, sonra sıra ben ve özgede heyecan yaptım yaaa
kızlar adet sancısı gibi sancım var normalmi korkutuyor beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 422899 Eki Görüntüle 422900 Eki Görüntüle 422901
işte benim minik paşam EGEMEN.. (maşallah demeyi unutmayın kızlar :) )
daha çok küçüğüz teyzeleri annemizi bol bol emicez büyücez :)
ay gelemiyorum aranıza ya kusura bakmayın...
çok çok özledim sizi yaaaaa havalarda bozuk iyice can sıkıntısı yaptı bizimki sonunda pazartesi dr gideceğimizi söledi :) çok sevindim valla hepinize hayırlı haftasonular seviyorum sizi dualarım ne yalan sölim önce melek,derya,yasemin ,ben ve daha ne kadar gönlü bebek ateşi ile yananlara...
sonra da rabbimin en güzel mucizesini gönlünde göbeğinde taşıyanlara rabbim tez zamanda 1 avazda sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin ...
allahım derdi olanın derdine dermanlarını en kısa zamanda hayırlısı ile ver (amin)
selam kızlar egemenin perşembe günü dünyaya geldi 2830 gr 49 cm sezeryanla alındı. son ana kadar bekledim 10 cm açılmam oldu fakat kalp atışları düştü acil sezeryana alındım. şükür ikimizde çok iyiyiz ben hemen ayaklandım öyle korkulduğu gibi değilmiş.. bebeğimde o kadar güzel ki rabbim herkese nasip etsin şimdi devamlı emişiyoruz oğluşumla bende bu kadar bi ara girer resmini eklerim
Eki Görüntüle 422899 Eki Görüntüle 422900 Eki Görüntüle 422901
işte benim minik paşam EGEMEN.. (maşallah demeyi unutmayın kızlar :) )
daha çok küçüğüz teyzeleri annemizi bol bol emicez büyücez :)
günaydın bugun topiği ben acıyorum kızlar ay size anlatacaklarım var benim dr yüzünden cuma gunu neler yasadım bır bılsenız kontrolum vardı ya heycanla gittim . ults da dr bebgın olcumlerını aldı o ne bebek 2 hafta geriden geliyo dedi bır onceki kontrolde de bir hafta gerideydi. bebegın gelişiminde bir sorun olabilir dedi. salı günü tekrar gel inceleylim tüm ults sonuclarını gerekirse doopler yağtırırız falan dedi tabii ben sakın bir şekilde dr yanından cıktım arabaya girdim başladım ağlamaya yanımda annem vardı eve gittik eşim heycanla benden haber bekliyo bır baktı ağlıyorum beni sakinleştimeye calıstı falan annem ve eşim dayanamayıp acık bir laboratuar buldu orda detaylı ults da girdim ordaki sonuc ne mi cıktı gunu gune buyuyomus bebegim. kitap gibi dedi kızın maşşalah sağlığı yerınde annesi gibi minyon tipli ve yumurta kafalı olcak dedi hehe baya bir guldum bu lafına burnuda ayni babası :) benim dr olcumleri yanlıs alıyo canım sıkıldı cok . yarın gideceyim detaylıyı da götürüp göstereceyim.
gÜNAYDIN sevgili arkadaşlarııımmm,
yeni bir hafta yeni umutlar yeni bebkler yeni sağlıklı haberler getirsin hepimize inşallah.
benim regl hala devam ediyor kafayı yemek üzereyim, devam ediyor derken damlalar yani, ayın 7sinde işeret gelmişti 3 gün işaretli vaziyette sürdü, sonra yavaş yavaş açılmıştı, şuan ayın 21'i ve ben hala kan ağlıyorumyani 14 gün olmuş, önümüzdeki ay böyle bir sapkınlık devam ederse mecburen dr yolu görünür bana, inşallah öyle bişey olmaz, bunlarda hayırlısıyla bebekten önceki son adet oluşlarımdır
Baharcım ayy heyecanla okudum valla yazını sonunda oh dedim rahat nefes aldım valla, ne biçim dr muş o öyle gıcık ya nasıl ağlatmış bizim biricik anne adayımızı
Melekcim günaydın, Burcucuğumun bizlere ettiği dualar kabul olacak inşalllah yerim ben onu yaa, ben vaktim genişken isimle dua ediyorum, vaktim kısıtlı olunca tüm forumdaki arkadaşlarımın diyorum. Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah.
günaydın kızlar evet allaha şükürler olsun herşey yolunca cıktı da rahat nefes aldık. sizler nasılsınız bakalım.
ahh bu doktorlarrrr neyseki hersey yolundaymış baharcımmm sıkma canını kuzumuz saglıkla gelcekkk günaydın bu aradaaa
gÜNAYDIN sevgili arkadaşlarııımmm,
yeni bir hafta yeni umutlar yeni bebkler yeni sağlıklı haberler getirsin hepimize inşallah.
benim regl hala devam ediyor kafayı yemek üzereyim, devam ediyor derken damlalar yani, ayın 7sinde işeret gelmişti 3 gün işaretli vaziyette sürdü, sonra yavaş yavaş açılmıştı, şuan ayın 21'i ve ben hala kan ağlıyorumyani 14 gün olmuş, önümüzdeki ay böyle bir sapkınlık devam ederse mecburen dr yolu görünür bana, inşallah öyle bişey olmaz, bunlarda hayırlısıyla bebekten önceki son adet oluşlarımdır
Baharcım ayy heyecanla okudum valla yazını sonunda oh dedim rahat nefes aldım valla, ne biçim dr muş o öyle gıcık ya nasıl ağlatmış bizim biricik anne adayımızı
Melekcim günaydın, Burcucuğumun bizlere ettiği dualar kabul olacak inşalllah yerim ben onu yaa, ben vaktim genişken isimle dua ediyorum, vaktim kısıtlı olunca tüm forumdaki arkadaşlarımın diyorum. Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallah.
canım valla doğru dedin gerçekten olabilir, ben soğan suyu da içtim ya, içimde eğer varsa öyle bişeyler onlar çıkıyordur hala ve inşallahta öyledir, mis gibi çiçek bir rahim boşluğunda hangi bebek oluşmak istemez kihoş geldin tatlım canım ya geçen ramazanda benim kuzenimde böle olmuştu doktor bu regl kanaması deil iltihap demiş onun gibi bişe olabilirmi acaba bence zaman kaybetme git bi doktora
ayyy bende bu akşam yıkanabilirsem artık benimde çalışma haftam , hatta bugün 14. gün anammm heyecanlandımiyi canım ne olsun bu hafta çalışma haftam bol bol inş. bi engel çıkmazda çalışırızzz
günaydın kızlar evet allaha şükürler olsun herşey yolunca cıktı da rahat nefes aldık. sizler nasılsınız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?