- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.081
canım valla doğru dedin gerçekten olabilir, ben soğan suyu da içtim ya, içimde eğer varsa öyle bişeyler onlar çıkıyordur hala ve inşallahta öyledir, mis gibi çiçek bir rahim boşluğunda hangi bebek oluşmak istemez kihadi bakalım hep umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü olayın ana fikri buymuş, 10 kişiyle konuştuysam 10'u da önce moral diyor, ALlahtan da ümit kesilmeyeceğenie göre kesmek bize yakışmaz
ayyy bende bu akşam yıkanabilirsem artık benimde çalışma haftam , hatta bugün 14. gün anammm heyecanlandım
çok şükür canımcım iyiyim ben, ne olsun aynı iş güç,eşimde geldi cumartesi günü çok şükür çekirdek aile hayatıma geri döndüm ohh ya koca gibisi yok, ayy koca hastası kadınlar gibi konuştum
allah yasemin çok güldüm bahara cvbına
burcu ne demişti adetin 10 günü geçersen eşinle birlikte olabilirsin dedi güzelce banyonu yap akar niyetine abdestini al eşinlede çalış kız özlemiştir hem seni
heh ehehhevalla ya bu sefer regl uzun sürdü, o arada adamceğiz gitti adanaya mersine filan derken epeyce bir ayrı düştük, inşallah bu uzun aradan sonra başarıyla geçiririz çalışmamızı dediğin gibi bende onu araştıracağım bugün iyice, dinimizce o şekilde olmasında sakınca yokmuş sağolsun önemli bir bilgi vermişti, benimkide zaten günde 1-2 damla geliyor artık, o da sabahleyin sadece, sonra tüm gün tık yok. ama sanırım bugün biter zaten bitmiştir inşallah içim rahat eder. a
ayyy olmuyorum olmuyorum 4-5 ayda bir oluyorum derken, şimdide durduramıyorum anammmbenim bir ortam yok galiba, şimdi bebek yapamıyorum yapamıyorum derken de ikiz üçüz yaparsam şaşmayın yani eğer öyle olursa birini burcuya birinide sana verirrim, eşit oluruz hepimiz
ben bu kuruluga nasıl çare bulcam bilmiyorum spremlere zararı olmayan jellerden varmı acabaa
canım şimdi sen yazınca birden aklımda ampul yandı, acaba jel filan değilde doğal bir yöntem olan zeytinyağı veya kokusu olmayan doğal bir yağ gibi bişey kullansan azıcık, onun birkaç damlası yeterli olur bence, hemde doğal kimyasalsız birşey olur?
Eki Görüntüle 422899 Eki Görüntüle 422900 Eki Görüntüle 422901
işte benim minik paşam EGEMEN.. (maşallah demeyi unutmayın kızlar :) )
daha çok küçüğüz teyzeleri annemizi bol bol emicez büyücez :)
günaydın bugun topiği ben acıyorum kızlar ay size anlatacaklarım var benim dr yüzünden cuma gunu neler yasadım bır bılsenız kontrolum vardı ya heycanla gittim . ults da dr bebgın olcumlerını aldı o ne bebek 2 hafta geriden geliyo dedi bır onceki kontrolde de bir hafta gerideydi. bebegın gelişiminde bir sorun olabilir dedi. salı günü tekrar gel inceleylim tüm ults sonuclarını gerekirse doopler yağtırırız falan dedi tabii ben sakın bir şekilde dr yanından cıktım arabaya girdim başladım ağlamaya yanımda annem vardı eve gittik eşim heycanla benden haber bekliyo bır baktı ağlıyorum beni sakinleştimeye calıstı falan annem ve eşim dayanamayıp acık bir laboratuar buldu orda detaylı ults da girdim ordaki sonuc ne mi cıktı gunu gune buyuyomus bebegim. kitap gibi dedi kızın maşşalah sağlığı yerınde annesi gibi minyon tipli ve yumurta kafalı olcak dedi hehe baya bir guldum bu lafına burnuda ayni babası :) benim dr olcumleri yanlıs alıyo canım sıkıldı cok . yarın gideceyim detaylıyı da götürüp göstereceyim.
canım benm ya inan korktum msjı okuyunca sonunu gördgmde çok şükür dedm maşallah kızına hiç bişiyi yok onun dr nu degştr eger böyle olucaksa canım canını sıkmasın böyle ya
melekçim hoşgeldin nasılsın agrıların geçtimi yada doktora gittinmi
hoşbuldum tatlım ya geçen gece oldu sanki regli olcam sandım içimden boşalcak gibi oldu kırmızılar sonra geçtişükür ama sanki bugünde hafif var gibi bel agrım var aslında dr ayın beşinden sonra gitmeyi düşünyrm ama bakalım bi aksilik olmazsa tabi allahım göstermesin bebişim çok minik daha
günaydın bugun topiği ben acıyorum kızlar ay size anlatacaklarım var benim dr yüzünden cuma gunu neler yasadım bır bılsenız kontrolum vardı ya heycanla gittim . ults da dr bebgın olcumlerını aldı o ne bebek 2 hafta geriden geliyo dedi bır onceki kontrolde de bir hafta gerideydi. bebegın gelişiminde bir sorun olabilir dedi. salı günü tekrar gel inceleylim tüm ults sonuclarını gerekirse doopler yağtırırız falan dedi tabii ben sakın bir şekilde dr yanından cıktım arabaya girdim başladım ağlamaya yanımda annem vardı eve gittik eşim heycanla benden haber bekliyo bır baktı ağlıyorum beni sakinleştimeye calıstı falan annem ve eşim dayanamayıp acık bir laboratuar buldu orda detaylı ults da girdim ordaki sonuc ne mi cıktı gunu gune buyuyomus bebegim. kitap gibi dedi kızın maşşalah sağlığı yerınde annesi gibi minyon tipli ve yumurta kafalı olcak dedi hehe baya bir guldum bu lafına burnuda ayni babası :) benim dr olcumleri yanlıs alıyo canım sıkıldı cok . yarın gideceyim detaylıyı da götürüp göstereceyim.
canım sen nasılsın bebişin nasıl ? ah sonuna geldık canım sımdı kimi bulup gideceyim sadece ult sonuclarına bakmayacagım dr dısardan yaptıracagım ults. cekimlerini.
Selam Kızlarrrrrrr, nasılsınız bakalım?
ben idare ediyorum işte..zor uyandım bgn yine her zmnki gibi :)
ayy baharcım mesajını tek solukta okudum valla
allah korusun dr boşuna telaşlandırmış seni yaa
neyseki herşey yolunda maşallah kızımıza
Özgecims en nasılsın ağrıların geçti mi?
Yasemin cnm demek hala bitmiyor bu lekeler
başka bişey olmasın pek normal değil
sen en kısa zmnda bi dra gözük fazla bekleme bence.
Melekcim bu hafta bol çalışma haftası evettttttt inş allah kocalarımıza ve spermcanlarına zeval vermesin
hoşbuldum tatlım ya geçen gece oldu sanki regli olcam sandım içimden boşalcak gibi oldu kırmızılar sonra geçtişükür ama sanki bugünde hafif var gibi bel agrım var aslında dr ayın beşinden sonra gitmeyi düşünyrm ama bakalım bi aksilik olmazsa tabi allahım göstermesin bebişim çok minik daha
işmi yapıyosunki az dinlen canım ya uzat aykalarını kalkma biraz allah saklasın bişeycik olmazda yinede tedbiri elden bırakmamak lazım
canım adet sancın coğalırsa mutlaka dr na git bekleme randevuyu yani onlem almakta fayda var.
Selam kizlar beni hatirladiniz mi biraz gecmise baktim hulya dogurmus hayirli olsun benim oglum da dogdu kizlar dun 40 gunluk oldu firsat buldugumda tekrar girerim
melekcım normal ama senın haftanda bırı ıcın deıl tatlım ınan benımkı 37 haftada basladı senın kadarken bıseyım yoktu
sakın panıkleme kendını yormus ola bılırsın bol bol uzaan ve dınlen sakın ıhmal etme eger gecerse tınlama ama baktım artıyor agrısı gecmıyor muhakkak druna bı danıs derım ben senın kadarken oyle bıseyım yoktu 37.haftada tanıstım adet olcam gıbı sancım oldu ama herzaman deıl arada oluyor sadece kendını dınle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?