Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah yasemin çok güldüm bahara cvbına

burcu ne demişti adetin 10 günü geçersen eşinle birlikte olabilirsin dedi güzelce banyonu yap akar niyetine abdestini al eşinlede çalış kız özlemiştir hem seni

heh ehehhe valla ya bu sefer regl uzun sürdü, o arada adamceğiz gitti adanaya mersine filan derken epeyce bir ayrı düştük, inşallah bu uzun aradan sonra başarıyla geçiririz çalışmamızı dediğin gibi bende onu araştıracağım bugün iyice, dinimizce o şekilde olmasında sakınca yokmuş sağolsun önemli bir bilgi vermişti, benimkide zaten günde 1-2 damla geliyor artık, o da sabahleyin sadece, sonra tüm gün tık yok. ama sanırım bugün biter zaten bitmiştir inşallah içim rahat eder. a
ayyy olmuyorum olmuyorum 4-5 ayda bir oluyorum derken, şimdide durduramıyorum anammm benim bir ortam yok galiba, şimdi bebek yapamıyorum yapamıyorum derken de ikiz üçüz yaparsam şaşmayın yani eğer öyle olursa birini burcuya birinide sana verirrim, eşit oluruz hepimiz

ben bu kuruluga nasıl çare bulcam bilmiyorum spremlere zararı olmayan jellerden varmı acabaa

ben bu kuruluga nasıl çare bulcam bilmiyorum spremlere zararı olmayan jellerden varmı acabaa

canım şimdi sen yazınca birden aklımda ampul yandı, acaba jel filan değilde doğal bir yöntem olan zeytinyağı veya kokusu olmayan doğal bir yağ gibi bişey kullansan azıcık, onun birkaç damlası yeterli olur bence, hemde doğal kimyasalsız birşey olur?

anladımda mesela ne ben hiç duymadım dogal kayganlaştırıcı hemde çarpılmayayım zeytin yagı falan :)))))))))))

canım benm ya inan korktum msjı okuyunca sonunu gördgmde çok şükür dedm maşallah kızına hiç bişiyi yok onun dr nu degştr eger böyle olucaksa canım canını sıkmasın böyle ya

canım benm ya inan korktum msjı okuyunca sonunu gördgmde çok şükür dedm maşallah kızına hiç bişiyi yok onun dr nu degştr eger böyle olucaksa canım canını sıkmasın böyle ya

canım sen nasılsın bebişin nasıl ? ah sonuna geldık canım sımdı kimi bulup gideceyim sadece ult sonuclarına bakmayacagım dr dısardan yaptıracagım ults. cekimlerini.

melekçim hoşgeldin nasılsın agrıların geçtimi yada doktora gittinmi

hoşbuldum tatlım ya geçen gece oldu sanki regli olcam sandım içimden boşalcak gibi oldu kırmızılar sonra geçtişükür ama sanki bugünde hafif var gibi bel agrım var aslında dr ayın beşinden sonra gitmeyi düşünyrm ama bakalım bi aksilik olmazsa tabi allahım göstermesin bebişim çok minik daha

işmi yapıyosunki az dinlen canım ya uzat aykalarını kalkma biraz allah saklasın bişeycik olmazda yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

Selam Kızlarrrrrrr, nasılsınız bakalım?
ben idare ediyorum işte..zor uyandım bgn yine her zmnki gibi :)

ayy baharcım mesajını tek solukta okudum valla
allah korusun dr boşuna telaşlandırmış seni yaa
neyseki herşey yolunda maşallah kızımıza

Özgecims en nasılsın ağrıların geçti mi?

Yasemin cnm demek hala bitmiyor bu lekeler
başka bişey olmasın pek normal değil
sen en kısa zmnda bi dra gözük fazla bekleme bence.

Melekcim bu hafta bol çalışma haftası evettttttt inş allah kocalarımıza ve spermcanlarına zeval vermesin

canım sen nasılsın bebişin nasıl ? ah sonuna geldık canım sımdı kimi bulup gideceyim sadece ult sonuclarına bakmayacagım dr dısardan yaptıracagım ults. cekimlerini.

iyiyiz sanırım canım inş ters bişi olmaz ya regli sancısı yaşadım çok agrılı degl ama yinede sanki regli olcam sandım sana gelince canım ama bu derece yanlış deger olurmu bak günü gününe iyiymş kızın nasıl bu yanlışlık çıkar böyle canının sıkılmasını istemeyiz

hoşgeldn deryacım şimdilik iyiyiz sanki ama bel agrım var biraz allahım korusun oglumu bişi olmaz inş senden nbr

canım adet sancın coğalırsa mutlaka dr na git bekleme randevuyu yani onlem almakta fayda var.

işmi yapıyosunki az dinlen canım ya uzat aykalarını kalkma biraz allah saklasın bişeycik olmazda yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

yok canım ya rahatıma düşkün biriyim aslını söylemek gerekse öyle aman aman iş yapmıyorum genel temizlik arada sadece zaten dipten kardeşim yaptı sagolsun bugünlerdede bişicik yapmadım niye oldu bilmyrm inş bişi olmaz senden nbr

Selam kizlar beni hatirladiniz mi biraz gecmise baktim hulya dogurmus hayirli olsun benim oglum da dogdu kizlar dun 40 gunluk oldu firsat buldugumda tekrar girerim

seni unuturmuyuz canım ya hep aklımızdasın sorup duruyrz birbirimize dogurdumu diye maşallah ogluna kırkıda çıkmış gir ama arada meraktayız oglunu görelim

bende ondan korktum sorayım dedm selmacım yaaaa şimdilik bel agrım tek var o gece oldu geçti sonrasında inş tekrarlamaz tekrarlarsa direk dr gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…