- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.101
bende ondan korktum sorayım dedm selmacım yaaaa şimdilik bel agrım tek var o gece oldu geçti sonrasında inş tekrarlamaz tekrarlarsa direk dr gidicem
özge ağrın devam ederse dr a git canım, kasılman yoksa bişey yoktur muhtemelen ama bi nst çekerler bakarlar yine de, benim sırt ve kaburgalarım çok ağrıyo ama pek karın ağrım yok, sadece işte ya da evde çok yorulursam koşturursam kasılma oluyo ağrı oluyo o zaman ama hemen geçiyo anlık bişey, çocuk alarm veriyo resmen anne bi dur bi duuur diye öyle algılıyorum ben
CANIM HOŞGELDİN, Allah şifa versin inşallah kendiliğinden düzelir senide yormaz ve üzmez bu durum, yaramaz içerde eneler yapıyorsa kimbilir annesini korkutuyor yaa minnoş yesinler onun o minicik ellerini ayaklarını
amin kuzummmm hoşgeldinnnnnnn
Selam Kızlarrrrrrr, nasılsınız bakalım?
ben idare ediyorum işte..zor uyandım bgn yine her zmnki gibi :)
ayy baharcım mesajını tek solukta okudum valla
allah korusun dr boşuna telaşlandırmış seni yaa
neyseki herşey yolunda maşallah kızımıza
Özgecims en nasılsın ağrıların geçti mi?
Yasemin cnm demek hala bitmiyor bu lekeler
başka bişey olmasın pek normal değil
sen en kısa zmnda bi dra gözük fazla bekleme bence.
Melekcim bu hafta bol çalışma haftası evettttttt inş allah kocalarımıza ve spermcanlarına zeval vermesin
hoşgeldn deryacım şimdilik iyiyiz sanki ama bel agrım var biraz allahım korusun oglumu bişi olmaz inş senden nbr
yok canım ya rahatıma düşkün biriyim aslını söylemek gerekse öyle aman aman iş yapmıyorum genel temizlik arada sadece zaten dipten kardeşim yaptı sagolsun bugünlerdede bişicik yapmadım niye oldu bilmyrm inş bişi olmaz senden nbr
allaha emanet canım, dinlenirsen bişey olmaz
bel ağrısı ister istemez oluyormuş zaten karın kasları gerildiği için
yatsanızda ona çare yok sanırım bünyeye göre ağrı yapar.
iyiyim bende bi yaramazlık yok çok şükür canım.
valla ne olsun kuzu siz doguracaksınız nerdeyse biz halen bekliyoruz meleklerimi epey nazlılar bakalım hayırlısı ne ise onu versin rabbim inş. cümlesine
öyle deme teyzesi kuzularıma bakmak için yrdımcı olursunuz aşkolsun yardım etmicenmi kııı rabbim hayırlısıyla sizlerinde gönlüne versn inş hep dualarımdasınız
kızlar işler cok yoğun ya yetişemiyorum yazdıklarınıza :)
AlLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMM.
Melekcim paylaştığın yazı çok güzel sağol tatlım, aslında umutlanmak için o gözle baksak birçok umut verici şey var, o yüzden bardağın dolu tarafını görmek lazım
amin kuzummmm hoşgeldinnnnnnn
Eki Görüntüle 422899 Eki Görüntüle 422900 Eki Görüntüle 422901
işte benim minik paşam EGEMEN.. (maşallah demeyi unutmayın kızlar :) )
daha çok küçüğüz teyzeleri annemizi bol bol emicez büyücez :)
Selam kizlar beni hatirladiniz mi biraz gecmise baktim hulya dogurmus hayirli olsun benim oglum da dogdu kizlar dun 40 gunluk oldu firsat buldugumda tekrar girerim
Hoşşbulduk canım
Yazını da pek beğendim, bizimde bigün olacak işte.
telaşlanmayın kuzular.
Acele etçek ne var dimi.
zaten o bi doğacak ömür boyu bizle olcak, yeterki gelsin de bigün.
bari olmadığı günleri zindan etmektense güzel yaşayalım
Gezelim tozalım heyfimize bakalım, canı isteyince de çıksın gelsin bakalım sıpa..
selam kızlar nasılsınız,
işler yoğun , iş görüşmesine gelenler var , işi bırakıyıorum temmuz başı patron beni bekleyemiyor malesef yerime birini almak zorunda
pazartesi eleman başlayacak işi öğreteceğim ona , hayırlısı ne diyeyim....
hülyaaa oğluna maşallah çok şükür kurtuldun darısı başımıza inşallah Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin...
selmaaaa kısmetse yiğenim perşembe doğacak darısı başına canım benim....
deryammm, melek , özge,hilal, esmamm , zuzu, yasemin nasılsınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?