Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende ondan korktum sorayım dedm selmacım yaaaa şimdilik bel agrım tek var o gece oldu geçti sonrasında inş tekrarlamaz tekrarlarsa direk dr gidicem

CANIM HOŞGELDİN, Allah şifa versin inşallah kendiliğinden düzelir senide yormaz ve üzmez bu durum, yaramaz içerde eneler yapıyorsa kimbilir annesini korkutuyor yaa minnoş yesinler onun o minicik ellerini ayaklarını

şimdilik bel agrım var hilalcim inş tekrar olmaz o sancı kasılma olmadı umarım olmazda olursa dr gidicem hemen senden nbr kızım nasıl niye sezeryan oluyosun

allah razı olsun tatlım ya korkutuyr annesini işte allahım korusun oglumu rabbim sanada nasip etsn hayırlısıyla inş canım

amin kuzummmm hoşgeldinnnnnnn

hoşgeldn deryacım şimdilik iyiyiz sanki ama bel agrım var biraz allahım korusun oglumu bişi olmaz inş senden nbr

allaha emanet canım, dinlenirsen bişey olmaz
bel ağrısı ister istemez oluyormuş zaten karın kasları gerildiği için
yatsanızda ona çare yok sanırım bünyeye göre ağrı yapar.
iyiyim bende bi yaramazlık yok çok şükür canım.

valla ne olsun kuzu siz doguracaksınız nerdeyse biz halen bekliyoruz meleklerimi epey nazlılar bakalım hayırlısı ne ise onu versin rabbim inş. cümlesine

sagol canım ya allaha emanet oglum bel agrısı normal canım dedgn gibi dinleneyim biraz en iyisi

Ayyy kızlar demin bir adam geldi sünnet davetiyesi yaptırmak için, sizin oğlunuzmu dedim, adamın yaşı şöyle 40 gibi filandı, adam dediki evet benim oğlum 5 yaşında dedi, bizim 10 yıl filan çocuğumuz olmadı sonra umudu dr a gitmeyi herşeyi kestik artık kaderimiz bu dedik çıkarttık aklımızdan ALlah ozaman verdi dedi, ayy tüylerim ürperdi ya, bana dediki siz nişanlısınız galiba ALlah sizede nasibetsin inşallah dedi, yok dedim evliyim 2 senelik inşallah darısı başıma dedim, bak kardeşim dedi, sen benim yarı yaşımdasın, sana tek diyeceğim psikolojini hiç bozma, başka hiçbişeye gerek yok dedi, zaten Allah nezaman derse ozaman oluyor kendimizi hırpaladığımızla kaldık biz şimdi dedi, dua etti banada canı gönülden filan gitti, ayy içimi açtı adam ya Allah razı olsun.
Kızlar umudunuzu kaybetmeyin yada kaybedin ama psikolojinizi bozmayın, ALlah ol deyince oluverecek yav, iyice rahatladım he şimdi, moral oldu adam bize bakın.

valla ne olsun kuzu siz doguracaksınız nerdeyse biz halen bekliyoruz meleklerimi epey nazlılar bakalım hayırlısı ne ise onu versin rabbim inş. cümlesine

öyle deme teyzesi kuzularıma bakmak için yrdımcı olursunuz aşkolsun yardım etmicenmi kııı rabbim hayırlısıyla sizlerinde gönlüne versn inş hep dualarımdasınız

Pek çok çift denemeye başladıktan ne kadar süre sonra gebe kalacağını merak eder. Gebelik kısa sürede gerçekleşmeyince de, herkesin (kendileri hariç) bir iki ayda gebe kalabildiği hissine kapılabilirler. Peki gerçekte gebe kalmak ne kadar zaman alır?
Almanyada yapılan bir çalışmada gebe kalmaya karar veren ve gebe kalmak için vücut ısıartışı servikal mukus kalınlaşması gibi doğal yollarla yaklaşık ovulasyon günü belirlenmiş 346 kadın gözlemlenmiş ve aradan 5 yıl geçtikten sonra toplanan data irdelenerek aşağıdaki ilginç sonuçlara ulaşılmıştır.
346 kadından 310 u gebe kalabilmiştir.
Kalan 36 kadın (%10.4) gebe kalamamıştır.
Bir aylık denemeden sonra %38 i gebe kalmıştır
3 ay denemeden sonra %68 i gebe kalmıştır
6 Ay denemeden sonra %81 i gebe kalmıştır
12 aydan sonra gebe kalma oranı %92 olmuştur.
Gebe kalamayanlar gurubun dışına çıkarıldığında ilk ayda %42 3. Ayda %75 6. Ayda %88ve 1 yılda %92 lik oranlar söz konusudur.
Ayrı bir çalışmada gebe kalamayan %10 luk guruptan yarısının 36 ay içinde gebe kaldığı görülmüştür.
%5 lik gebe kalamayan gurubun 4 yıldan sonra hala gebe kalamadığı ve tıbbi yardım almadan gebe kalmalarının imkansız olduğu belirlenmiştir.
Sonuç olarak arkadaşlarınızın çoğunun birkaç ay içerisinde gebe kalabildiğini hissetmek bu çalışmaya göre istatistiki olarak da doğrudur. 6 aydır deniyor ve sonuç alamıyor iseniz vazgeçmeyin ve denemeye devam edin. Eğer 35 yaşın üzerinde iseniz ve altı aydır gebe kalamamış iseniz bir doktora gitmenizin zamanıdır.
35 yaşın altında ve 6 aydır gebe kalamamış durumda iseniz bir süre daha bekleyebileceğiniz gibi ovulasyon zmanında ilşkide geçirilmiş 6 ay sonrasındada doktorunuzu araştırma yapmaya ikna edebilirsiniz. Ama eğer 1 yıldır denemeye rağmen gebe kalamıyor iseniz mutlaka hekime başvurmanız gerekir. Hele 2-3 yıldır bu durm söz konusu ise ne beklediğiniz merak konusu olabilir! Bazı çiftler bekleyerek umutlarını devam ettirmeyi tercih edebilirler ve bu duruma saygı duyulması gerekir ama unutulmaması gereken yaşla kısırlığın tedavisinin direkt etkilendiğidir.
Bu nedenlerle zamanınızı boşa harcamamanızı , bir hekime görünmenizi ve eşinizi de test yaptırmaya ikna etmenizi öneririz.

öyle canım herseye umut ediyoruz işte rabbim ne zaman nasip ederse aslındaa yemege iniyorum ben görüşürüzzzzzz

amin kuzummmm hoşgeldinnnnnnn

Hoşşbulduk canım

Yazını da pek beğendim, bizimde bigün olacak işte.
telaşlanmayın kuzular.

Acele etçek ne var dimi.

zaten o bi doğacak ömür boyu bizle olcak, yeterki gelsin de bigün.
bari olmadığı günleri zindan etmektense güzel yaşayalım

Gezelim tozalım heyfimize bakalım, canı isteyince de çıksın gelsin bakalım sıpa..

hullyyaaaa kız masallah bayıldım benım kızımdan sımdı 10 gunmu buyuk senın oglun ayy dusununce ıcım hos oluyor masallah cnm hıcte kucuk durmuyor saglıcakla buyusun egemen pasamız

Selam kizlar beni hatirladiniz mi biraz gecmise baktim hulya dogurmus hayirli olsun benim oglum da dogdu kizlar dun 40 gunluk oldu firsat buldugumda tekrar girerim

bız senı herdaım hatırlayıp bırbırıme sorduk cnm ama sanırım sen bızı unuttun
oglunu gule gule buyut sendende resımlerı beklıyoruummm

hepınıze KUSTUM benı artık kımse tınlamıyor cuma gunu bı heyecanla geldım yazdım ama kımse kaale almamıs

bravo yaa işte ne güzel bir yaklaşım sanki bizim elimizde olan bişey, boşuna üzülerek geçirmeyelim çok şükür hayat güzel

selam kızlar nasılsınız,
işler yoğun , iş görüşmesine gelenler var , işi bırakıyıorum temmuz başı patron beni bekleyemiyor malesef yerime birini almak zorunda
pazartesi eleman başlayacak işi öğreteceğim ona , hayırlısı ne diyeyim....

hülyaaa oğluna maşallah çok şükür kurtuldun darısı başımıza inşallah Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin...

selmaaaa kısmetse yiğenim perşembe doğacak darısı başına canım benim....

deryammm, melek , özge,hilal, esmamm , zuzu, yasemin nasılsınız canlarım

hoşgeldin cnmm herkeslerde işi bırakıyor sen iyi olda nasılsa yeniden iş bulursun canım ama görüşemicezmi yoksaa birdahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…