Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hepınıze KUSTUM benı artık kımse tınlamıyor cuma gunu bı heyecanla geldım yazdım ama kımse kaale almamıs

ben yazdım ki sana cumartesi

selam canım. hayırlısı olsun ayrılıyorsun demek.
madem bırakıyosun haziranda bırakaydın boşuna 1 ay daha gitcen hem elemanda bulunmuş
iyiyiyz biz cnm bi yaramazlık yok bugüne şükür
sende iyisin inş kısçemiz nasıl

sonunda şekerim nerelerdesin ya merak merak nereye kadar
iyi ya bırak tabi ...nasıl benm tatlı kızım ? sen nasılsın ....

hoşgeldin cnmm herkeslerde işi bırakıyor sen iyi olda nasılsa yeniden iş bulursun canım ama görüşemicezmi yoksaa birdahaaa

mecburi bırakıyorum canım yeni gelenden memnun kalmazsa patron doğum izni bitince arayıp soracak bana gelebilir misin diye bakalım, görüşürüz canım benim evde net var temmuz başı ayrılırım bir aksilik olmazsa ondan sonra hep evdeyim

mecburi ayrılık bitanem temmuz başı bırakacağım , doğum haklarımı alacağım o yüzden 32 . haftama girmem lazım ,
kızım iyi çok şükür canım geçen perşembe gittik 977 gr dı 1 kilo olmuştur herhalde artık çok rahat hissediyorum içmde süzülüyor
sanki bazen çıkacak gibi oluyor , kanamalar devam kasık ağrılarım devam pıhtılaşma testim vardı bugün çıkar sonuçlar ama rahim damalarım ince sanırım bütün sıkıntır bu bakalım ne olacak

benimde sıkıldıı hemde coookkk bu hafta bıtsın raporu verıp ızne cıkıcam artık ohhh evden rahatca yazarım size

aynen yaaa bende .idik zoruyla geliyorum yani
son haftalarım
mayıs 31 son benimde allahın izniyle :)

hımm anladım canım, iyi bari haklarınıda alıyosun.
artık ev hanımı olcez heeee evden takılırız,
burayı bırakmak yokkkkk sizi doğurtcaz daha
sonra biz gebe kalcazzzzzz
inş testlerin güzel çıkar maşallah kızımıza nasılda büyümüş

slm nasılsınız bakalım ben çok şükür bugün dr gittim bana tavsiye ettikleri dr yoktu şanssızlığıma tüküreyim ...sonra ablam aradı ben geldim yolu bulamıyorum hemene hastaneden çıkmak zorunda kaldım eşimde üzüldüğümü görünce merak etme bu hafta içi halledicez bu dr meselesini üzülme dedi buna sevindim...kızlar bana bişey oldu galiba sigara aklıma gelmiyo çok çok uzun zamandır içmiyorum önceden 1 bazen 2 paket bitiren ben 2 hafta yada 1 ayda bir 1-2 tane belki içiyorum :) ben bırakmak istemedim ama o beni sevmedimi ne baksanıza çekip gidiyo ...birazda zayıfladım galiba çok fazla gaz sorunum var ya hayatım boyunca hiç ble bişeyle karşılaşmamıştım 1 aydır çok çok yoğun gaz sıkıntım var ve wcye koşarak gidiyorum tutamıyorum ...

canıımm ee sanda hayırlı olusn kurtuluyosun o ısten . bende yarın gıdıp mudurle konusacayım dogum ıznımden sonra 2 haftada senelık ıznımden kullanacagım 60 gunluk oluncada işe başlayacayım keske ızınım olsa da daha fazla kalabılsem bebegımle ama yok malesef

sonunda şekerim nerelerdesin ya merak merak nereye kadar
iyi ya bırak tabi ...nasıl benm tatlı kızım ? sen nasılsın ....

buralardayım canım giremiyorum sürekli, pazartesiden sonra hiç giremem herhalde yanımda yeni eleman olacak ,
iyiyiz şükür canım büyümeye devam ediyoruz ağırlaştıkça yürüyemez duruma düşeceğim sanırım ağrılarım çok oluyor
buna da çok şükür ne diyim

sende mi bırakıyorsun deryam hadi hayırlısı ev hanımı olcez evet ohh ne güzel sende hamiş kalırsın rahat rahat evde geçirirsin bitanem stres yok ne güzel ,
28 haftaya girmek üzereyiz az kaldı sanırım korkuyorum doğum yaklaştıkça bu ağrıların kat kat fazlasını yaşayacağım doğumda nasıl dayanacak bu vucüt

allah allah kan vermiştin dimi canım gebelik için

evet cnm şükürler olsun ...
gebelik boyunca yürüyüş yapılırsa son zamanlarda fazla etkilemiyomuş diye duydum ...çok fazla oturmak iyi değil yani ...olsun cnm nede olsa temmuzdan sonra bizimlesin :)

hay allah aksilik başka doktor denk gelseydi keşke
neyse bu hafta halledin de canım.
inş hayırlı haberlerle gelirsin.
bu gaz olayı bu ara bendede var, karnım şiş sanki üşütüyomuyuz nedir..

evt canım valla kurtuluyorum,
buranın 1 ay snra hiç tadı kalmayacaktı.
müdürüm doğum iznine çıkacak, ofisteki diğer arkadşımda
satışa çıkacak.
ben böyle kalakalıcaktım diğer sıkıcı kızlarla ofiste tıkılı. işler ztn yoğun soğudum iyice
4 yıldır aynı şeyler çalış çalış nereye kadar.
sağlığım iyi olsaydı iş bulmadan çıkmazdım ama, biraz dinlenmek bana iyi gelecek.
artık sonrası allah kerim.

aslında sende son 1 ay kala çıksan da o 1 ayı sonradan kullansan olmuyomu öyle.
bizim müdür öyle yapacak. 1 ay önceden 3 ay da sonrada.
hatta sonra süt izinleride birleşebiliyomuş sanırım.
onlarda 1 aya yakın oluyodr.sizde yokmu o?

bu hafta vericem inş aslında kan testi yapmakda istemedim çünkü idrar testi yapmıştım negatifti

evet canım topluca ev hanımı oluyoruz :))
evden yazışırız artıkınnnnnn
yemek tarifleri verirsninz bana
Bebişte nasip olursa dediğin gibi sakin bi hamilelik geçiririm inş.
kızçe pek yordu anasını bi gelsin totosuna vurucazzzzzzz.
inş daha çok artmaz ağrıların bitanem, kendini çok yorma ağırlaştın artık
sağlıkla doğuracaksın inş.

yok canım oyle birsey 40 gun once cıktın cıktın cıkmazsan aktaramıyosun yanıyo hatta 40 gun doldu dıyelım dogmadı bebek gecen hergun senelık ızınınden gıdıyor.

evet cnm şükürler olsun ...
gebelik boyunca yürüyüş yapılırsa son zamanlarda fazla etkilemiyomuş diye duydum ...çok fazla oturmak iyi değil yani ...olsun cnm nede olsa temmuzdan sonra bizimlesin :)

yürüyüş yapamıyorum sorun orda canım , yürüdüğüm an içeride kanama başlıyor kasıklarımda ağrı başlıyor sonra da kahve lekelenmeler geliyor , rahim damarlarım ince benim bu detayı atlamıştık biz doktorla söyleyeceğim yine ne yapabiliriz doğumda bi tehlike olur mu diye...

bu hafta vericem inş aslında kan testi yapmakda istemedim çünkü idrar testi yapmıştım negatifti

bi kan ver canım yaaa netleşsin artık bu durum

hmm sor bakalım ne diyo dr inş bi aksilik çıkmaz en kötüsü sezeryan olursun ...aman iyi olunda gerisi boş ...bu hafta bakıcaz artık dua et canm hayırlısı hakkımızda ..

hmm sor bakalım ne diyo dr inş bi aksilik çıkmaz en kötüsü sezeryan olursun ...aman iyi olunda gerisi boş ...bu hafta bakıcaz artık dua et canm hayırlısı hakkımızda ..

inşallah canım valla şuan sezeryana razıyım korkmaya başladım çünkü püffff..... dualarım seninle canım benim sende bize dua et

yok canım oyle birsey 40 gun once cıktın cıktın cıkmazsan aktaramıyosun yanıyo hatta 40 gun doldu dıyelım dogmadı bebek gecen hergun senelık ızınınden gıdıyor.

ayyy kötüymüş canım ya.
bak işte bizim müdür doğumdan önce 1 ay sonrasında da nerdeyse 4 ay tatil yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…