Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amaan boşver herkes sezaryen oluyo zati doğsunda sağlıkla ha öyle ha böyle :)

nromal doğum diye tepinirken sezeryana kaydım zaten bakalım perşembe günü ufaklık geliyor görümcemden sezeryanı soracağım ilki normaldi duruma göre doktora baskı
yapmayı düşünüyorum:)

nromal doğum diye tepinirken sezeryana kaydım zaten bakalım perşembe günü ufaklık geliyor görümcemden sezeryanı soracağım ilki normaldi duruma göre doktora baskı

heheheeeeee
seni gidi kurnaz.
aaa 2 gün kalmış bebiş geliyo demekkk
hadi hayırlısı inş allah kurtarsın

heheheeeeee
seni gidi kurnaz.
aaa 2 gün kalmış bebiş geliyo demekkk
hadi hayırlısı inş allah kurtarsın

yaa önceden sezeryan yapıyorlardı şimdi devlet yasakladı yaaa nasıl doğurcam ben yaaaa :26:

evet yaaa z kaldı çok heyecanlıyım ailemize yeni biri katılıyor 9 sene üstüne yenir bir kız bebek:)

selam kizlar ben bisey ögrenmek istiyorum sogan kuru ve incir kuru bunu deneyen varmi ne kadar gercekligi var eyer bilen varsa bana acik acik yaza bilirmi nasil uygulandigini adetimin gelmesine 11 gun var ne zaman baslamam lazim bu kurulere ne olur bilen varsa yardimci olsun simdiden tskler...

aramıza hoşgeldin egemen rabbim hayırlı evlat eylesin
tansel doğurmadınmı hadi yaw yegenimi görmeye gelicem onun için geldim ben
2 gecedir feciyim kızlar kaburgama giriyor akşam çıkıcak sandım içimden annem karşıdan tekmelerini gördü o derece dayak yiyiyorum daha şimdiden gelince halim harap benim :))))
iyi geceler herkese

ayyy kötüymüş canım ya.
bak işte bizim müdür doğumdan önce 1 ay sonrasında da nerdeyse 4 ay tatil yapacak :)

patronun cok sanslıymıs canım ya bende bır ara sevinmiştim bizde de yasa gecırdıler 55 gune cıkarmıslardı ızınleri ama beni kapsamıyor malese neyse bır yolunu bulup kalabıldıgımce bebişle kalıcam

serfik canım bende normal dıye tuturmustum ılk basta ama şimdi içten içe sezeryan istiyorum beni annem ikna etti sezeryana aslında ablamın normal doğum istiyordu ama baya bır sancı cektıkten sonra hem kendı hem bebk tehlıkeye gırınce dr sezeryana aldı az kalsın bebeği kurtaramıyolardı. devlet hastanesınde son ana kadar beklenıyor cunku. bıde benım dayımın esi narkozcu oda sezeryan yap hıc altan parcalamasınlar seni sonra düzelmesi zor olur deyince sezeryanda karar kıldım :)

günaydın kızlar hava nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun bugün :)

Haticem kızzzzzz senin oğlan valla uzak doğu sporlarına merak saldı içerde heralde
minik çekirgeeeeee tekmeler sağlam desene :)))
aay bursadasn dimmi ne güzel anam 10 gün snra geleydinde bari işten kurtulmş olcaktım
hafta içi gezer dururduk

günaydın kızlar hava nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun bugün :)

günaydın canım bakıyorumda izin yaklaştıkça seninde keyfin yerine geliyooo hadi bakalımm :))))))))

günaydın canlarımmmmmmm, nasssınızzzzz bakayimmmm
ben çok yorgunum vallaaa yatcak yer arıyorum
daha 3. gün bitti destur amaaaa sabah akşam banyo yappppp
şekilden şekile girrrrrrrrrr
valla bel ağrısı çekiyorum bugün
bu bebek gelene kdr sağlam kalırsak şükür edecem.

ay canım allah aşkına dikkat et kendıne yine ağrı cekme

ay canım allah aşkına dikkat et kendıne yine ağrı cekme

yaaaa valla canım elimden geleni yapıyorum daaa
bu iş işte öyle ahesta aheste olmuyoki illaa belime ters durumlar gelişiyo :)))))
korseyi sıkı sıkı taktım bgn inş artmaz ağrım.
daha önümüzde maçlar var çünkü şimdiden çürüke çıkarsak ohoooooo

canım benim savasmadan deneyın sizde birazcık ki çürüğe cıkma :)

Günaydın arkadaşlarr,
HEPİMİZİN 3 AYLARI HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.
Sabah birsürü dualar ettim, Kuran okudum kendimce bişeyler yaptım, inşallah bütün sevaplarını alırız bu ayların, daha çok yardımsever, daha çok ibadetli, daha daha dikkatli olalım her konuda, kalp kırmayalım, mevlana gibi bir insan olalım inşallah.

Karar verdim her sabah Fetih suresi okuyacağım, Allaha dua edeceğim kendim ve sizler için.
İnşallah bu mübarek aylarda hamiş olurum ya hayırlısıyla, çok isterim yani bakalım tabi kısmet, Allahımız ol derse oluverir kimbilirki

hoşgeldin canım, allah kabul etsin dualarını
inş rabbim tez zamanda gerçekğe dönüştürsün dileklerimizi..

canım allah dualarını kabul etsin :))

hoşgeldin canım, allah kabul etsin dualarını
inş rabbim tez zamanda gerçekğe dönüştürsün dileklerimizi..
aminn deryacım, 3 aylarda gökten nur gibi bebek yağsın hepimize hayırlısıyla inşallah
canım allah dualarını kabul etsin :))
baharcım aminn senide sağlıkla tam vaktinde bebeğine kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…