- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.161
ne kadar sessiz burası bugünnnnnnnnnnnn
evet kimse konusmuyor yaaa konu acsakta sohbet etsek
ivittt şekerim yaaaa neyden konuşalımmmm bişi bulmak lazım
ben bugün çok acıktım mesela bide çok sıkıntı bastı
dışarı yemegee çkmak istiyormmmmmm şöyle güzel bir mönü olsa
hem lezzetli hem hafif..............
kuzum benim iştahım baya kapalı su gunlerde ya helle işteyken hicbirşey yemek istemiyorum canımı sıkıyolar cunku herkes yaptıgı hatayı bana atmaya calısıyor canım sıkılıyor o nedenle.
heryer öyleee düşüncesiz insanlarla dolu hayatım ya boşver
kimse suçunu kabul etmezzzzzz sütte var bunlarda yok yani leke :)
ama yimen lazım seninnnn öyleee yemeden olmaz
nabersiniz kısçeler ben geldim:):)
gözümden uyku akıyor ve sürekli açım:)
nabersiniz kısçeler ben geldim:):)
gözümden uyku akıyor ve sürekli açım:)
hoşgeldin canııım nasılsınız bakalım ?* ay madem acsın sureklı hafıf seyler atıstır .
hoşgeldin canımın içiiiiiii
yiyin gari iki canlısınız
iyiyim canım kızımla yuvalanıyoruz işte şu haziranı da atlatsam başka bişey istemiyorum , bide iki gün sonra yiğeim doğacak sabırsızlıkla perşembeyi
bekliyorum....ofiste sürekli bişey atıştıramıyorum bide ne yiyeceğimi bulamıyorum ama bu aralar bi tuhaflık var bende sürekli midem baygın elim kolum kalkmıyor
bide yemekten sonra bulantı oluyor bi hoşum yani:):) sen nasılsın ne zaman izne ayrılıyorsun
hoşbulduk bidanem :)
yi yi de ne yisek sürekli
yaz iyice gelse de karpız yesem yaaa
normalde iznim 8 hazıranda başlıyo ama ben 11 temmuzdan başlatacayım cunku 8 temmuz cumaya gelıyo hafta sonu da ıznımden gıdıcek barı gıtmesım dedim ıznımden ondan oncesını yanı haftaya da 2 hafta hasta raporu yollayacayım :) anlayacgın bir aksılık olmazsa pazartesınden ıtıbaren evden baglanacayım sızlere. canım kızın mıdene baskı yapıyor olabılır bende yemek yemege baslarkenden kızım hareketlenıyor mıdeme dogru yemek yıyemıyorum valla kalkıyorum yuruyorum bır saate yarım tabak ancak yıyorum.iş yerine meyve götürsene ben careyı oyle buldum valla ara ara meyve yıyorum boylece oo mıdemdekı hıs gıdıyoo
bende artık esma gıbı bugunde dogurmadım kızlar dıe gırıcem
slm kızlaarr
karpuz deme kızhamıle kaldıgımdan berı canımın en cok cektıgı meyve arada bır buldukta yedık babam benım ıcın ektı onların olmasını beklıyorum suan hormonsuz organık allahhh agzımın suyu aktı bak ay bıde babutsa cekıyor canım cokkk oda daha cıkmadı pıyasaya ama yakındır babam tetıkte beklıyoo cıksın kova kova toplar saolsun benım ıcın :)
bende artık esma gıbı bugunde dogurmadım kızlar dıe gırıcem
slm kızlaarr
ayy canım hiç sorma benimde canım çekiyor bir kere yedim pek güzel değildi o yüzden vaktini bekliyorum bende ağzım sulandı benimde:):) baban mı ekti ayy ne güzel çıtır çıtır tazecik ...babutsa ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?