Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet kimse konusmuyor yaaa konu acsakta sohbet etsek

ivittt şekerim yaaaa neyden konuşalımmmm bişi bulmak lazım
ben bugün çok acıktım mesela bide çok sıkıntı bastı
dışarı yemegee çkmak istiyormmmmmm şöyle güzel bir mönü olsa
hem lezzetli hem hafif..............

Son düzenleme:

kuzum benim iştahım baya kapalı su gunlerde ya helle işteyken hicbirşey yemek istemiyorum canımı sıkıyolar cunku herkes yaptıgı hatayı bana atmaya calısıyor canım sıkılıyor o nedenle.

kuzum benim iştahım baya kapalı su gunlerde ya helle işteyken hicbirşey yemek istemiyorum canımı sıkıyolar cunku herkes yaptıgı hatayı bana atmaya calısıyor canım sıkılıyor o nedenle.

heryer öyleee düşüncesiz insanlarla dolu hayatım ya boşver
kimse suçunu kabul etmezzzzzz sütte var bunlarda yok yani leke :)
ama yimen lazım seninnnn öyleee yemeden olmaz

heryer öyleee düşüncesiz insanlarla dolu hayatım ya boşver
kimse suçunu kabul etmezzzzzz sütte var bunlarda yok yani leke :)
ama yimen lazım seninnnn öyleee yemeden olmaz

yerim ya bişiler sonra kızım içerden beni dövuyo :) ayy sinir oldum ama fecı oturuyorum ohh işte yapmıyorum bakıp evrak ta aramıyorum bakıp bulsunlar valla :)

hoşgeldin canııım nasılsınız bakalım ?* ay madem acsın sureklı hafıf seyler atıstır .

iyiyim canım kızımla yuvalanıyoruz işte şu haziranı da atlatsam başka bişey istemiyorum , bide iki gün sonra yiğeim doğacak sabırsızlıkla perşembeyi
bekliyorum....ofiste sürekli bişey atıştıramıyorum bide ne yiyeceğimi bulamıyorum ama bu aralar bi tuhaflık var bende sürekli midem baygın elim kolum kalkmıyor
bide yemekten sonra bulantı oluyor bi hoşum yani:):) sen nasılsın ne zaman izne ayrılıyorsun

normalde iznim 8 hazıranda başlıyo ama ben 11 temmuzdan başlatacayım cunku 8 temmuz cumaya gelıyo hafta sonu da ıznımden gıdıcek barı gıtmesım dedim ıznımden ondan oncesını yanı haftaya da 2 hafta hasta raporu yollayacayım :) anlayacgın bir aksılık olmazsa pazartesınden ıtıbaren evden baglanacayım sızlere. canım kızın mıdene baskı yapıyor olabılır bende yemek yemege baslarkenden kızım hareketlenıyor mıdeme dogru yemek yıyemıyorum valla kalkıyorum yuruyorum bır saate yarım tabak ancak yıyorum.iş yerine meyve götürsene ben careyı oyle buldum valla ara ara meyve yıyorum boylece oo mıdemdekı hıs gıdıyoo

hoşbulduk bidanem :)
yi yi de ne yisek sürekli
yaz iyice gelse de karpız yesem yaaa

karpuz deme kızhamıle kaldıgımdan berı canımın en cok cektıgı meyve arada bır buldukta yedık babam benım ıcın ektı onların olmasını beklıyorum suan hormonsuz organık allahhh agzımın suyu aktı bak ay bıde babutsa cekıyor canım cokkk oda daha cıkmadı pıyasaya ama yakındır babam tetıkte beklıyoo cıksın kova kova toplar saolsun benım ıcın :)

hadi hayırlsı canım kurtuluyorsun sonunda bol bol dinlen bebişe hazırlık yap, darısı başıma dyeyim benim de 26 haziranda 32, hafta dolacak temmuz başına kadar çalışıp tam maaş alayım diyorum ama yasal olarak engel çıkar mı bilemedim vakti gelince araştırırım....bana yemekten sonra bişeyler oluyor bi halsizlik kollarda uyuşma mide de bulantı baş dönmesi gibi şeyler doktra sordum tansiyonun düşüyordur sık ye dedi...yaz meyveleri çıktı aslında ama hamilelikten sanırım erik ve kiraz bağırsaklarımı bozuyor hiç olmazdı korkumdan yiyemiyorum zaten ağrılarım var bide karın ağrısı ekleniyor , karpuz mevsimini bekliyorum dört gözle:)

bende artık esma gıbı bugunde dogurmadım kızlar dıe gırıcem

slm kızlaarr

ayy canım hiç sorma benimde canım çekiyor bir kere yedim pek güzel değildi o yüzden vaktini bekliyorum bende ağzım sulandı benimde:):) baban mı ekti ayy ne güzel çıtır çıtır tazecik ...babutsa ne canım

babutsa türkiyede diken inciri diye billiniyor canım google yazarsan diken inciri diye cıkar :) en cok sevdıgım meyvelerdendır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…