- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.181
babutsa türkiyede diken inciri diye billiniyor canım google yazarsan diken inciri diye cıkar :) en cok sevdıgım meyvelerdendır
aaa çok ilginç bişey baktım hemen tatlı dimi canım
evet canım tatlı kucuk kucuk cekırdeklerı var gerıc temızlemesı zor yanı dıkenlerı cok ınce kaktus meyvesı yaa babam temızlıyo benım ıcın ozel gercı artık marketlerde temızlenmıs satılmaya basladı. bıde soyle bır durum var asırı yendıgınde kabız yapıyor :)
hoşbulduk bidanem :)
yi yi de ne yisek sürekli
yaz iyice gelse de karpız yesem yaaa
bir gün kıbrısa gelirsem mutlaka yiyeceğim belki buralarda da vardır ama hiç rastlamadım, aman çok yeme kabız yapıyorsa:)
Gızlarrrrrrrrr
Ben galiba bu Cuma ayrılabiliyorum
Öyle olursa pzt evimdeyim ohhhhhhh
Gızlarrrrrrrrr
Ben galiba bu Cuma ayrılabiliyorum
Öyle olursa pzt evimdeyim ohhhhhhh
kuzum ben henuz oyle bırsey yasamadım valla allahtan ya bılıyomusun yanı tek basıma bır kovayı yıyebılıyorum hatta yemıslıgım var ustelık farektmeden kımse tadına bıle bakamamıstı :) herseyımı paylasırım ama onu asla dermısım :) şaka tabii. akdenız ege taraflarında var dıye bılıyorum. neyse gelırsen bır yaz kıbrısa ben sana denettırırım canım
kızlarrr napıyonusss
serpilll kız ne geldi aklıma hamile kalmadan önceki ay nasılda sinirliydin regl oldum diyee baksana maşallah 27 hftaya gelmişinn rabbim ne büyükkk
baharr ben geldim kıbrısa çok güzeldi hele o portakal agaçları arabanın arkasında tatlı portakallar duruyo yok biz illa agaçlardaki eksi henüz olgunlaşmamışları alıp yemiştikkk ımm nereleri gezdim güzelyurt-gazimagosa-lefkoşa başkada aklıma gelmedii
tansell dogurmadınmı yauw sen daha :)))))
deryaa işten ayrılınca bırakma burayı emiiiiiiiiii
evet canım yaaa ne bunalımlar geçirdim ben ister istemez oluyordu işte gerginlik şükür rabbime baksana yolun yarısını bitirdim 2,5 ay kaldı rabbim tamamını erdirsin , hepinize nasip etsin canım benim
kızlarrr napıyonusss
serpilll kız ne geldi aklıma hamile kalmadan önceki ay nasılda sinirliydin regl oldum diyee baksana maşallah 27 hftaya gelmişinn rabbim ne büyükkk
baharr ben geldim kıbrısa çok güzeldi hele o portakal agaçları arabanın arkasında tatlı portakallar duruyo yok biz illa agaçlardaki eksi henüz olgunlaşmamışları alıp yemiştikkk ımm nereleri gezdim güzelyurt-gazimagosa-lefkoşa başkada aklıma gelmedii
amin canım umutlu bekliyoruz dualarla istiyoruz ins rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacak
ay kızım heryerı gezmıssınız maşallah girne de karpaza da gıttıysenız ıste kuzey kıbrısı gezmıs oldunuz demeki. ayy portakal ağacları arasında buyuyen bırı olarak bencede dalndna kesıp yemesı kadar guzel olamaz hıcbırsey :)
:))))))) abim askerligini orda yapmıştı 4 gün kadar kaldık şehitligi gezmiştik orda bi müze gibi bişe var orda bi askerin mektubunu okumuştum çok kötü olmuştum sonra kileseden camiye dönen bi yer vardı oraya gitmiştik sonracımaa birde kale vardı oraya gitmiştik güzeldiiii 2000 yada 2001 yılı idi
ohh yasa kuzu bende bugun doktorla anlaşabılırsem pazartesı 2 haftalık hasta raporu ıle evdeyım :) sonrada ızınlerımı kullanıcam allah :) hehe evden yazısırız buarada bende bebıse hazılık yapacam gercı valla annem, annemın bır arkadası ve yengem baya bır alısverıs yapmıslar benden haberesız kıyafet almama gerek yok batanıyelerı alındı bıde sanslıyım valla dayımlar ve aıledekı bırkac kısı soruyor ne alalım soyleyın ısınıze yarayan bırseyler olsun dedıler sterılıze makınesını falan herseyı aldırtıyoruz ben bır tek bu gıdısle biberon alıcam :)
kızlarrr napıyonusss
hadi gözünaydın şekerim ohhh ne güzel ben mi kaldım yaaaa öff daha da var:)
ohh maşallah aman kabız olma hiç çekilmez zaten , inşallah canım abim kıbrısta askerlik yaptı kısmet yaa bir gün yolumuz düşer belki:)
evet bırakma lütfen birbirimizin hamile oldugunuda görelim inş....ayy hadi inş şu rapor işini halledersin, evden bağlancaz artıkkkk
oooh ne güzellllll şanslı prenses
sende bi doğurup emzirirsin işte canım daha büyük iş mi var
nerlerdesin kız seeeen kaç saattir.
yok kuzucum bırakmam burayı ne yapar eder illaaki gelirim.
evde olupta başka neyle zmn geççek ki
az kaldı seninde kuzucum,
bende nisandan beri öyle diyodum
aha geldi çattı işte
Hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:
1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Oturuş: Et Tehiyyatü + Allahümme Salli + Allahümme Barik + Rabbena
Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.
Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 Âyetel Kürsî okunur ve Allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "Allah, Allah" diyerek kisi Allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.
arkadaşlar ben inş. yapıcam perşembe gecesi kandil yapmak isteyen arkadaşlar olursa
evet bırakma lütfen birbirimizin hamile oldugunuda görelim inş....
Hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. Önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:
1. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas.
Oturuş: Et Tehiyyatü + Allahümme Salli + Allahümme Barik + Rabbena
Namaz tamamlandiktan sonra Allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.
Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 Âyetel Kürsî okunur ve Allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "Allah, Allah" diyerek kisi Allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.
arkadaşlar ben inş. yapıcam perşembe gecesi kandil yapmak isteyen arkadaşlar olursa
evet bırakma lütfen birbirimizin hamile oldugunuda görelim inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?