Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok canım bişe olmazz bunla ilgili bi ayet vardı bulamadım hatta perşembe geceleri sevap diye biliyorumda yanlış bilgi vermiş olmayayım

ben geldim güzeller giremedim bayadır. nasılsınız bakalım....
size bişi dicem bana kızcaksınız ama diyim yinede ben işyerindeyim haziran 11 de raporum bitiyo ama çok sıkışık burası müdürüm en azından haftada 2 gün gel toparla buraları rapor sonuna ekleyelim geldiğin günleri dedi bnmde işime geldi. rapor bitimine kadar toplam 7 günüm olcak süt iznimdende 11 günüm kalacak. karışık bişiler işte kısacası kasım5e kadar haftada 3 gün çalışcam:) daha sonra nisana kadarda haftada 4 gün:d hem bnm için hem oğlum için iyi olacak bu

anammmmm bizim işkolik yine işbaşındaaaa
Esma kız biz eve kaçmaya çalışıyoruz sen yine gitmişin :)
olsun sıkılmışındır sende, hem işlerini toparlarsın sonradan zorluk çekmezsin.
öyle eksik gün çalışmakta ne iyi olcakkk oğluşunla vakit geçircen bol bol
paşamız nasıl

el kadar sabiyi nasıl bıraktın zor olmadımı esmaa eksik gün çalışmak güzel oluyo benim eltimde haftanın 3 günü çalışır hem evi hem işi hemde çocukları güzel idare ediyooo allah kolaylık versin ee süt işini nasıl hallediyosun canım

hoş geldiniz burcu ve hilal

burcucum yukarda paylaştıgım hacet namazında bi eksiklik varmı canım biliyosan paylaşırsan inş. yapmak i,stiyorum

paşam büyüyo deryacım çok şükür. bırakmak öle zorki ama mecburiyetler olunca bi şekilde sıkıyosun dişini. çok özlüyorum oğlumu yaa doyamıyorum zaten koklamaya
melekcim süt sağıp bırakıyorum stokluyorum buzluğa annemde ısıtıp veriyo mahrum kalmıyo yavrum mamada vermiyoruz şimdilik çok şükür. zorluğa gelince öle zorrkiiiiii anlatılamaz yaşanması lazım...

maşşaallah tosunumuzaaaa
ohh anasının sütünüye alabiliyo ne güzel
yarasın inş.

canım bir kadının kocası kandil günü onu yatağına çağırır ve halvet olurlarsa o gece kılınacak olan namazlardan oruçlardan çok çok fazla sevaptır...bu bilgiyi vereyim unutmayın o gün eşinizle halvet olursanız üzülmeyin eşinizin gönlünü hoş ettiğiniz için rabbim binlerce kat sevap kabul olunmuş hac ve umre sevapları yazar...yani bundan da anlaşıldığı üzre önce halvet sonra namaz sonrada bol bol dualarda buluşalım inş

esmacığım gelmişsin :) inan çok sevindim oğluşumuz büyüyo ne güzel rabbim size bağışlasın ...
rabbim bizlere de bu duyguları yaşamayı nasip etsin inş...
sen nasılsın bakalım sağlık durumu nasıl

vay bee ne güzel. iyi o zaman gönül rahatlığıyla çocuğumuzu yapıp öyle ibadet edebilriz ..
peki kadın kocasını çağırırsa aynı olurmu
adamın pek hali kalmıcak o güne kdr büyük ihtimalle
hiç sanmıyom çağırsın beni

ilahi deryaaaa hiç gülecegim yoktuuuuuuuuuuuuu

aynı canım sende de nefis var sonuçta :)
ne demişler kadın he çağırdığında git ki dışarda gözü kalmasın

ilahi deryaaaa hiç gülecegim yoktuuuuuuuuuuuuu

napalım kızım işimizi sağlama alalımmmmm kiii
laga lüga yaparsalar bak sevaptır gel etme fln diye bağlarız olayı
amaaaan ona diyorumda ben pek mi meraklıyım sankiiiii
ne öyle hergün hergün saçlarım keçe gibi oldu habire yıkanmaktan

(3 günde bu hale geldim 1 hafta nasıl dayanıyolar bu eziyete)

Son düzenleme:

valla ben artık illa gel yapalım demiyorum anca ben istersem o zmn oluyo oda bakaıyo bende iş var o zaman galeyana geliyo
alıştı adam bu ay böle devam valla günleri takip etmekte zor be bacım

valla ben artık illa gel yapalım demiyorum anca ben istersem o zmn oluyo oda bakaıyo bende iş var o zaman galeyana geliyo
alıştı adam bu ay böle devam valla günleri takip etmekte zor be bacım

öyle ya en güzeli doğaçlama takılmak, en iyisin yapıyosunz.
bu ay aslında sallamıcaktım ama
kocam pek istekli gördüm bu konuda ondan korunmayı bıraktım
ve dedimki madem bişe yapıyoruz bu defa hergün deneyelim
çnkü biz bebek istediğimizden beri hergn denemedik
genelde gün aşırı fln oluyodu.yada ard arda en fazla 2 gün.
hiç boşluk vermeden deneynce nasıl olcak bakalım onun denemesindeyiz.
ama yıldım yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…