- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.221
kızlar dün doktoruma gıttım tekrar bana salı gunu gel bebeğin durumunu degerlendirelim demişti kendi cektiği ults ta göre bebek geriydi ya onu ınceleycekti gercı ben dısrada ults cektirip bebegın bırseyı olmadıgını oğrenmiştim. neyse gittim bekledım randevu saatım geldı ıcerı gırmer gırmez hade cıkart ults ları bakalım acelem var dıye benı panık halıne soktu neyse kendı ults aldı sonra benım dısarda cektıgımı ne dese begenırsınız benımkı ıle ayni sorun yok ayni mi dedim yanımda annem de vardı annemle goz goze geldık. buarada onun ult gore bebek 28 haftalık diğerine gore olması gerektıgı gibi 31+4 dü . sonra resmen benı odadan kovdu benım soracaklarım var dedım baska zaman dedi anneminde canı sıkıldı hemen bahar devlet hastanesınde doğuracak dıye atıldı o sinirle doktorumda devlet hastanesınde calısıyo ıyı dedı ben doğurtmam orda siz bilirsiniz annemde sorun deil dedi ve doktorum bombayı patlatı o zaman hastanede de gıdıp bakınsın dr sonra sorun yasamayın dedı. buarada annem de hastanede calısıyor ve sorun olmayacagını bılıyo neyse sonuc olarak doktorumu degısıyorum.
canlarım bugunde dogurmadım tabıykıı
anam var temızlık yapıyor kadın bende pc basında laklak
sızlerde ıyısınız demııı bende yarın kandıl ve yarın kandıl gunu dogurmk ıstıyorum dua edın
Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım nasılsın ???
canlarım bugunde dogurmadım tabıykıı
anam var temızlık yapıyor kadın bende pc basında laklak
sızlerde ıyısınız demııı bende yarın kandıl ve yarın kandıl gunu dogurmk ıstıyorum dua edın
kızlar dün doktoruma gıttım tekrar bana salı gunu gel bebeğin durumunu degerlendirelim demişti kendi cektiği ults ta göre bebek geriydi ya onu ınceleycekti gercı ben dısrada ults cektirip bebegın bırseyı olmadıgını oğrenmiştim. neyse gittim bekledım randevu saatım geldı ıcerı gırmer gırmez hade cıkart ults ları bakalım acelem var dıye benı panık halıne soktu neyse kendı ults aldı sonra benım dısarda cektıgımı ne dese begenırsınız benımkı ıle ayni sorun yok ayni mi dedim yanımda annem de vardı annemle goz goze geldık. buarada onun ult gore bebek 28 haftalık diğerine gore olması gerektıgı gibi 31+4 dü . sonra resmen benı odadan kovdu benım soracaklarım var dedım baska zaman dedi anneminde canı sıkıldı hemen bahar devlet hastanesınde doğuracak dıye atıldı o sinirle doktorumda devlet hastanesınde calısıyo ıyı dedı ben doğurtmam orda siz bilirsiniz annemde sorun deil dedi ve doktorum bombayı patlatı o zaman hastanede de gıdıp bakınsın dr sonra sorun yasamayın dedı. buarada annem de hastanede calısıyor ve sorun olmayacagını bılıyo neyse sonuc olarak doktorumu degısıyorum.
salak mıdır nedir
sanki memlekette dr kalmadı ona muhtaçsın..
değiştirmek en doğrusu inş düzgüzn başka bi dr bulursun cnm
bakıyorum canım bu hafta içinde bulacagım kısmetse
Senin kızda sana böyle yapcak selma ana ben çet yapıom sen temizlik yap dicek
hadi bakalım inş kandil günü doğurmak nasip olurrr allahın izniyle
o nasıl bi doktormuş yaaa ayy çok sinirlendimmm cık cık cık sıkma canını kuzucuk inş. içinde allah korkusu olan bir doktora denk gelirsin sorunsuz dogurursun inş. moralini yüksek tutmaya çalışşş
Darlanıyorummmmmmmmmmmm
senmi benmi dağlara çıkıp bögüre bögüre aglamak geliyo içimdenn inanılmaz moralsizim
yok yok o şeref bugün bana ait
dün depresyona girdim aldığım haberle. bir o kadarda mutlu oldum elbette.
en yakın arkadaşım hamilelik haberini verdi bana.
şok olmuş o da beklemiyormuş, bu yazdan snra düşüneceklerdi.
kısmete bak işte... bana bi haller oldu ben böyle biri değildim..
kalakaldım o andan beri sersem gibiyim.
biz bu kadar emek verirken o ne kdr kolay sahip oldu oysaki
diye düşünmekten alamıyor insan kendini..keşke o şansa bizde sahip olabilseydik..
niye bu hale geldim bilmiyorum kendimden nefret ediyorum...
yok yok o şeref bugün bana ait
dün depresyona girdim aldığım haberle. bir o kadarda mutlu oldum elbette.
en yakın arkadaşım hamilelik haberini verdi bana.
şok olmuş o da beklemiyormuş, bu yazdan snra düşüneceklerdi.
kısmete bak işte... bana bi haller oldu ben böyle biri değildim..
kalakaldım o andan beri sersem gibiyim.
biz bu kadar emek verirken o ne kdr kolay sahip oldu oysaki
diye düşünmekten alamıyor insan kendini..keşke o şansa bizde sahip olabilseydik..
niye bu hale geldim bilmiyorum kendimden nefret ediyorum...
bugun ofisin duvarları üstüme geliyo bogazıma bişeyler dügümlü birileri sıkıyo sanki bogazimi zaten kkyada bi haller olmuş degiş mi offffffffffffffff
al bendede okadar deryaa çok kötüyümmm çok yakınımız olunca çok seviniyor ama bir yandanda buruk oluyoruz allahım nazar etmeyelim yada haset nolur bizede nasip et
canım lütfen moralini bozma senin ufaklık da gelicek ama nazlanıyo sadece sabırlı ol ve kafaya takmamaya calıs zor oldugunu bılıyorum bende yaşadım cunku.
kızlar valla ağlayacagım sımdı annem sozde dr la konusacaktı benım ıcın bugun ay konusmamıs once doktorunu ode deyıp durdu ben odeyecegım onu dıger doktorla ne alaka neden konusmadın benım ızın ıcın rapor almam lazım artık deyıp durdum sakın ol deyıp durdu oda ayy sinir oldum valla anneme de ordakı arkadasları akıl vermıs kendısıne bugunde gıdeyımmısım odemeye de ıyı davranırmıs bu kez bana ıyı davransa ne davranmasa ne valla cıldırıcam ben o kadına gıtmem dedım bıdaha bak konus doktorla hayır konusmayaak ben gıdıp ozled ebaska doktor bulacayım ozelde doguracagım budefada annem sınır olsun baskalarının lafını dınlıyo kadın yaa
ne ödemesiymiş canım bu
neden öyle sorun haline geldiki
sen bi dr bak olmazsa annenin çekindiği bişey olmuş belliki
bi laf etmişlerdir belki
ay ne salak doktormuş neyse kurtul şu adamdan baharcım
off kızlar çok canım sıkılıyo bitsin artık bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?