- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.241
ay ne salak doktormuş neyse kurtul şu adamdan baharcım
off kızlar çok canım sıkılıyo bitsin artık bugün...
gün kısalmadıgı gibi uzuyomu ne la havle vela kuvvet
ay canım ya adam deil bayan . evet bencede bitsin bugun artık içim daraldı valla. zaten haftaya alacagım ızın de gıttı moralım bozuk işe gelmek zorundayım
aynennnnnnnnnnn...
sizin çalışmalar nası gidiyo canım
yumurtlama dönemindemsin
ayyy kadın mı bide
terbiyesizzzz
cumaya kdr birini bulsan o gün yazar belki yaa rapor sana
baharcığım boşver sinirlenme dr terbiyesizliğinin en hat safasındaymış baksanabebişimiz iyi bırak onu başka dr mu yok ?
deryacığım sende daralma bak ne demiştik atıyoduk kafamızdan gelicek nede olsa bari bu günlerimizi üzüntülü geçirmeyelim la havle çekin ...
melek yapma ama moral lazım bize ne yapalım başkaları hemen hamile kalıyosa bizimkiler daha kıymetli daha da değerli olcak hemen gelen de değerli ama öle aman aman kıymet bilemicektik belki dimi ama bu taraftan bakalım rabbim bu güzel günler hürmetine gönlümüzü göbüşümüzü boş bırakmasın en en en en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin inş....
aminnnnnnnn diyorummm çaresizzz bekliyorum beklerken aglıyorumm o kıymetli melegim gelmeden yüregimi üzük üzük üzdüüüüüü
hepınıze KUSTUM benı artık kımse tınlamıyor cuma gunu bı heyecanla geldım yazdım ama kımse kaale almamıs
Günaydın...
Kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inş. Arkadaşlar
Günaydın kızlar,
hepinizin kandilini kutlarım, hayırlı kandiller..
bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesin inş.
benim yine canım sıkkın, yoruldum artık..
canım sıkma artık canını moralını yuksek tut ates topiğinde yazdıgın nedenden dolayı boyleysen dovcem seni ona gore !!! buarada seninde kandılın mübarek olsun inşallah . benimde canım sıkkın butun planlarım değişti benim doktor yuzunden 2 hafta daha ıse gelmek zorundayım ve işleri nasıl yapcam dıye dusunuyorum cunku 1 hazırandan ıtıbaren dosyalama yapmam lazım dosyalar agır vede yuksek raflarda ayyy valla stress doluyum su hormonlarda fecı calısıyo bende
canım sıkma artık canını moralını yuksek tut ates topiğinde yazdıgın nedenden dolayı boyleysen dovcem seni ona gore !!! buarada seninde kandılın mübarek olsun inşallah . benimde canım sıkkın butun planlarım değişti benim doktor yuzunden 2 hafta daha ıse gelmek zorundayım ve işleri nasıl yapcam dıye dusunuyorum cunku 1 hazırandan ıtıbaren dosyalama yapmam lazım dosyalar agır vede yuksek raflarda ayyy valla stress doluyum su hormonlarda fecı calısıyo bende
ööfff rapor alamaman kötü olmuş ya heveslendin o kdr.
başka dr yazmazmı ilk muaynende gitsen hemen.
ağır işler yapamazsn artık öyle ağır dosyalar fln başkasına yaptır o işleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?