Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay ne salak doktormuş neyse kurtul şu adamdan baharcım

off kızlar çok canım sıkılıyo bitsin artık bugün...

ay canım ya adam deil bayan . evet bencede bitsin bugun artık içim daraldı valla. zaten haftaya alacagım ızın de gıttı moralım bozuk işe gelmek zorundayım

gün kısalmadıgı gibi uzuyomu ne la havle vela kuvvet

aynennnnnnnnnnn...
sizin çalışmalar nası gidiyo canım
yumurtlama dönemindemsin

ay canım ya adam deil bayan . evet bencede bitsin bugun artık içim daraldı valla. zaten haftaya alacagım ızın de gıttı moralım bozuk işe gelmek zorundayım

ayyy kadın mı bide
terbiyesizzzz
cumaya kdr birini bulsan o gün yazar belki yaa rapor sana

baharcığım boşver sinirlenme dr terbiyesizliğinin en hat safasındaymış baksana bebişimiz iyi bırak onu başka dr mu yok ?
deryacığım sende daralma bak ne demiştik atıyoduk kafamızdan gelicek nede olsa bari bu günlerimizi üzüntülü geçirmeyelim la havle çekin ...
melek yapma ama moral lazım bize ne yapalım başkaları hemen hamile kalıyosa bizimkiler daha kıymetli daha da değerli olcak hemen gelen de değerli ama öle aman aman kıymet bilemicektik belki dimi ama bu taraftan bakalım rabbim bu güzel günler hürmetine gönlümüzü göbüşümüzü boş bırakmasın en en en en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin inş....

selam kızlarrr, ayy işlerim yoğun gelemiyorum aranıza sık sık
şu mübarek aylarda hepimiz umutlu olalım, ALlahtan umut hiçbirzaman kesilmez düşüncesiyle.

offffffffff bu ne saçma bigün yaa
herkes nerdeeee.......
saat geçmiyo......
çok sıkıldım......
çok sıcakladım.......
ayağıma bi taş bağlayıp denize atlasammmmmmmmmmm
rahatlarmıyımmmmmmmmmmmm

aynennnnnnnnnnn...
sizin çalışmalar nası gidiyo canım
yumurtlama dönemindemsin

ayyy kadın mı bide
terbiyesizzzz
cumaya kdr birini bulsan o gün yazar belki yaa rapor sana

kocam tutukluk yaptı canım henüz başlamadık ama bugun sefaf kaygan akıntılar geldi yakındırr çatlaması hadi hayırlıssıı bu morallede nasıl kalcaksam hamile hiç sanmıyorumda neyse

Son düzenleme:

aminnnnnnnn diyorummm çaresizzz bekliyorum beklerken aglıyorumm o kıymetli melegim gelmeden yüregimi üzük üzük üzdüüüüüü

Günaydın kızlar,

hepinizin kandilini kutlarım, hayırlı kandiller..
bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesin inş.

benim yine canım sıkkın, yoruldum artık..

Günaydın kızlar,

hepinizin kandilini kutlarım, hayırlı kandiller..
bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eylesin inş.

benim yine canım sıkkın, yoruldum artık..

canım sıkma artık canını moralını yuksek tut ates topiğinde yazdıgın nedenden dolayı boyleysen dovcem seni ona gore !!! buarada seninde kandılın mübarek olsun inşallah . benimde canım sıkkın butun planlarım değişti benim doktor yuzunden 2 hafta daha ıse gelmek zorundayım ve işleri nasıl yapcam dıye dusunuyorum cunku 1 hazırandan ıtıbaren dosyalama yapmam lazım dosyalar agır vede yuksek raflarda ayyy valla stress doluyum su hormonlarda fecı calısıyo bende

off döv beni baharrrrrrrrım döv
benim cidden burdan herşeyden uzaklaşmaya çok ihtiyacım var
gitmek istiyorum biran önce.
herşeyi unutmak istiyorum
bu bebek için halvetlerede artık son veriyorum
yeter buraya kadar. ne zmn isterse canım ozmn yaparım ya... yoksa deliricem.

ööfff rapor alamaman kötü olmuş ya heveslendin o kdr.
başka dr yazmazmı ilk muaynende gitsen hemen.
ağır işler yapamazsn artık öyle ağır dosyalar fln başkasına yaptır o işleri.

ööfff rapor alamaman kötü olmuş ya heveslendin o kdr.
başka dr yazmazmı ilk muaynende gitsen hemen.
ağır işler yapamazsn artık öyle ağır dosyalar fln başkasına yaptır o işleri.

ah canım ya keske yardımcı olsalar ama ızne cıkacam dıye ellerinden gelse tüm işleri bana yaptıracaklar müdürle konussam tamam yapma deycek ama yinede odakiler yapmayacagından bana kalıcak . bilmiyorum yarın eski dr uma gıdıp para vericem belki iyi anına denk gelirsem rapor yazar ama sanmıyorum yeni doktoru da karar vermedım o yazmaya bılır

Herkese günaydın ve hayırlı kandiller...
Allah inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder.
Bende 3 aydır minik civcivimi bekliyorum ve malesef testte 2. çizgiyi hiç göremedim reglime 6 gün kaldı ve umutla beklemedeyim yine. Artık belirtilerin hiçbirine kanmıyorum çünkü psikolojik olarak hepsini gösteriyorum galiba :S

arkadaşlar yardım edin bir an önce adet olmam lazım ama hala olmadım doktor tarlusal verdi yarın ilacım bitiyor hemen adet olurmuyum yada ne içsem işe yarar sabah öğlen akşam içiyorum hapı 2 kutu verdi yarın bitiyor normalde ama ben 1 hafta içinde adet olup mutlaka doktora gitmem lazım ....(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…