- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.261
canım ilaç bittikten bir süre sonra adet geliyo bu surede kişiden kişiye değişiyor eger gelmedi diye stress yapmaya devam edersen gecikme uzar o nedenle kafana takmadan bekle . birde içtiğin ilacın prospektüsünü oku orda gelebileçegi süre yazar mutlakaarkadaşlar yardım edin bir an önce adet olmam lazım ama hala olmadım doktor tarlusal verdi yarın ilacım bitiyor hemen adet olurmuyum yada ne içsem işe yarar sabah öğlen akşam içiyorum hapı 2 kutu verdi yarın bitiyor normalde ama ben 1 hafta içinde adet olup mutlaka doktora gitmem lazım ....(((((((((((
dogur kı artık görelim güzel kızımızı bide selmacım 38 hafta olmamışsın ben hep karıştırıyorum 9 ay dolmuyormu
gunaydın bu arada kızlar yıne dogurmadım bugun ayy boyle dıe dıe dogurmaktanda tırsar oldum:18:
buarada hayırlı kandıller dılıyorum hepınıze allah dualarımızı kabul etsın ve gobuslerınızı sonrada hepımızın kucaklarını doldursun
ben geldim kızlar, yiğenim doğdu çok şükür pamuk gibi ama daha kucağıma alamadım odadan çıkmamıştı akşamı iple çekiyorum , darısı selmamın başına
ben geldim kızlar, yiğenim doğdu çok şükür pamuk gibi ama daha kucağıma alamadım odadan çıkmamıştı akşamı iple çekiyorum , darısı selmamın başına
kızlar doktor bulduuum :) bugun akşam raporlarımı alıp kontrole gideceyim belki rapor işini de halleder bana ayy süper olur valla
cnm belırtı varmı dıe yazmısın ınan tık yok ınsanın belı kasıgı agrır demı bende bısı yok sadece bıraz catı kemıgım agrıyor oda okadar yanı ger kızım donmeyıp sezeryan olsaydım kızımı almıstım kucagıma
hanfendı dondu ama gelmeye nıyetı yok herkez onceden haber vermez patdıe gelır dıyorlar ama ınsanda hıcmı belırtı olmaz bende yok ıste yok cmtsı yıne kontrol var bakalım bılıyorum dr daha bekletcek sanırım ben 40 doldurcam
belli olmaz kı canım simdi oyle dersin aksama suyun gelır doğurursun :)
cnm belırtı varmı dıe yazmısın ınan tık yok ınsanın belı kasıgı agrır demı bende bısı yok sadece bıraz catı kemıgım agrıyor oda okadar yanı ger kızım donmeyıp sezeryan olsaydım kızımı almıstım kucagıma
hanfendı dondu ama gelmeye nıyetı yok herkez onceden haber vermez patdıe gelır dıyorlar ama ınsanda hıcmı belırtı olmaz bende yok ıste yok cmtsı yıne kontrol var bakalım bılıyorum dr daha bekletcek sanırım ben 40 doldurcam
kızlar bu arada benim bugün son iş günüm.
yarından itibaren evdeyim allahın izniyle, hepinizi beklerim çaya kahveye :)))[/COLOR]
serpilim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
darısı başına inşşşşş
ay hala doğurmadın mı sen ayolllllllllll :)
olsunnn geç olsun güç olmasın demişler
bizim kız geleceği vakti bilir annesi.
kızlar bu arada benim bugün son iş günüm.
yarından itibaren evdeyim allahın izniyle, hepinizi beklerim çaya kahveye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?