Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım ilaç bittikten bir süre sonra adet geliyo bu surede kişiden kişiye değişiyor eger gelmedi diye stress yapmaya devam edersen gecikme uzar o nedenle kafana takmadan bekle . birde içtiğin ilacın prospektüsünü oku orda gelebileçegi süre yazar mutlaka

dogur kı artık görelim güzel kızımızı bide selmacım 38 hafta olmamışsın ben hep karıştırıyorum 9 ay dolmuyormu

cnm benımya ben bugun 38 doldurup 39 haftaya gırdım 9 ayımın ıcındeyım ama 9 ay 10 gn dıe hesaplarsak ayın 27dısınde 9ayımda dolduruyorum

ins anlata bıldım sende sımdı 8 ayının ıcındesın ama daha doldurmadın

tansell kuzum yaa seninkide nazlı cıktı galiba buralarda olduguna göre doğurmadın henuz. durumun ne belirtiler var mı ?

gunaydın bu arada kızlar yıne dogurmadım bugun ayy boyle dıe dıe dogurmaktanda tırsar oldum:18:

buarada hayırlı kandıller dılıyorum hepınıze allah dualarımızı kabul etsın ve gobuslerınızı sonrada hepımızın kucaklarını doldursun

canım benımm ya heycanını tahmın edıyorum bende bıran once zaman gelsede doğursam dıyorum normal istiyodum eskiden ama oyle bır korku sardıkı sezeryanı dusunsem mi diye düşünüyorum

ben geldim kızlar, yiğenim doğdu çok şükür pamuk gibi ama daha kucağıma alamadım odadan çıkmamıştı akşamı iple çekiyorum , darısı selmamın başına

ben geldim kızlar, yiğenim doğdu çok şükür pamuk gibi ama daha kucağıma alamadım odadan çıkmamıştı akşamı iple çekiyorum , darısı selmamın başına

gözünüz aydın tatlım allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin darısıda sana ve diger tüm hamilelere inş..

Kandiliniz mübarek olsun kızlar,
hepinize dua ettim sabahtan, çünkü akşamları annemlere kayınvalidemlere annanemlere derken dua etmeye vaktim kalmıyor, ayy ne biçim şey bu yaa, halbuki bugün bol bol ibadet etmek istiyorum ama bu sefer alınıp darılırlar diye gitmek zorunda hissediyorum kendimi. neyse napalım. ayy yoğun bir gün gene üff, dün resmen ölü gibi uyuya kaldım evde. bugünde vitamin içicem canlanayım erkenden uykum gelmesin diye.
sizler nasılsınız ?

kızlar doktor bulduuum :) bugun akşam raporlarımı alıp kontrole gideceyim belki rapor işini de halleder bana ayy süper olur valla

kızlar doktor bulduuum :) bugun akşam raporlarımı alıp kontrole gideceyim belki rapor işini de halleder bana ayy süper olur valla

cnm belırtı varmı dıe yazmısın ınan tık yok ınsanın belı kasıgı agrır demı bende bısı yok sadece bıraz catı kemıgım agrıyor oda okadar yanı ger kızım donmeyıp sezeryan olsaydım kızımı almıstım kucagıma

hanfendı dondu ama gelmeye nıyetı yok herkez onceden haber vermez patdıe gelır dıyorlar ama ınsanda hıcmı belırtı olmaz bende yok ıste yok cmtsı yıne kontrol var bakalım bılıyorum dr daha bekletcek sanırım ben 40 doldurcam

belli olmaz kı canım simdi oyle dersin aksama suyun gelır doğurursun :)

serpilim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
darısı başına inşşşşş

ay hala doğurmadın mı sen ayolllllllllll :)
olsunnn geç olsun güç olmasın demişler
bizim kız geleceği vakti bilir annesi.

kızlar bu arada benim bugün son iş günüm.
yarından itibaren evdeyim allahın izniyle, hepinizi beklerim çaya kahveye :)))

vayy anasını hatuna bak resmen ev hanımı oluyor kız evde olmakta pek sıkıcı ıns bıran once hamıs kalda ohh keyfını sure sure yasa hadı bakalım ev hanımlıgın hayırlı ugurlu olsun

heee vallahı bu topıgın veletlerı son dakkaya kadar beklıyorlar ne sabırlılar masallah yanı dımıı
bende hergece yatarken ayy belkı suyum gelır dıe yatıyorum ama gelmedııı dıe uyanıyorum
oyle gec olsunda guc olmasın ama ınsan son haftalarda pek bır sabırsız oluyor cunkı gelısımını tamamlamıs bır bebek artık dogsun dıe beklıyor esım bıle gel artık kızım nıyetın yokmu dmeye basladııı

aaaa buarad kız bak maytap gecmıyorum kısmetse 40 ucurmaya gelcem bende ıhsanıyeye tasınmıs olurum kısmetse ramazana kadar sendeyım bırgun muhakak bılesın

herkesin kandili mubarek olsun kızlar
serpil allah analı babalı büyütsün darısı basına canım
tansel hadi ben burdayken doğur kız :)
derya hayırlısı olsun canım ama evde olmak çok sıkıcı bilesin
herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın

Günaydın Hayırlı Cumalarrrr
Dün hepinize dua ettim bebişler, Allah kabul eder inşallah, şu mübarek 3 ayların içinde hepmiz isteklerimize kavuşuruz inşallah diye (amin)
melek,burcu, derya, bahar, canlarım öpüyorum sizi hadi gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…