Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım allah dualarını kabul etsin inşallah bende akşam hepimiz için dua ettim .

günaydın canım allah dualarını kabul etsin inşallah bende akşam hepimiz için dua ettim .

günaydın tatlım hoşgeldin, ohh ne güzel ALlah kabul etsin valla çaprazlama ateş derler ya, bizimkide çaprazlama dua olmuş
nasılsın canım, eşinin bu grev durumları filan ne durumda, son zamanlarda pek okuyamadım topiği haber alamadım?

2 aylık maaşları ödendi şimdilik ama buayki ödenecekmi belli deil. grev şimdilik kalktı inşallah kesin bir cozum bulurlar artık da insanlar zorda kalmaz. sen nasılsın sende durumlar ne işlerin yoğun baya galiba yoktun bir suredir

oh çok şükür yaa, minik bebğin kısmetiyle gelecek inşallah bak gör, herşey yoluna girer inşallah bundan sonra tatlım.
dediğin gibi yoğundum bu hafta, dünde kandil diye herkese mailler telefonlar mesajlar filan, konuşmaktan sesim kızıldı, yazışmaktan parmaklarım koptu
Bugün işlerim var yine ama üstesinden gelebileceğim şekilde işler çok şükür.
miniş ne yapıyor ya, sen bana yazarken içerde kıpırdıyormu el sallıyormu acaba uzaklardaki tezoşuna

günaydınnn allah kabul etsin duanı canım bende isminle dua ettim sanan bilesin allahım inş. kabul eder. çok güzel bi aksam geçirdim dualarla kuranı kerimle ama sabah namazından sonra bi rüya gördüm çok net hatırlamıyorum ama bi baktımki gerçekten aglıyorumm ((
bebekle alakalı bi rüyaydı eşimin babannesi vardı rüyada sıvasız bi evin duvarına bişe yazmış o yazıyı hatırlayamıyorum ona çok içlendim agladım bi uyandımki gerçekten içimi alamayarak aglıyorum (((

bugun sabah daha sakınız ama bıraz once bır saga bır sola tekme atıyodu size herzaman el sallıyo teyzesi

hayırdır inşallah canım benim, kız belkide bebeğinin olacağı tarihi filan yazmıştı, sende sevinçten ağlıyordun. ayy inşallah öyle hayırlı bir rüyadır.
bende isminle dua ettim sana. Allah razı olsun canımın içi, herzaman dualarımdasın.
bugun sabah daha sakınız ama bıraz once bır saga bır sola tekme atıyodu size herzaman el sallıyo teyzesi

oyy yerm ben onun minik çöp gibi parmaklarını filan yaa

kızlar dun ve bugun sabah yasadıgım olayları anlatayım dun oğle yemegıne arkadasımla cıktık ıs arkadaslarıda vardı ben onlardan once rest gıttıgımden onlar geldıgınde men masada oturuyodum. işte arkadasım kız nasıl falan dıye sordu onun arkadasıda cocugun mu var senın dedı bende hamıleyım dedım aa kaç aylık dedı 7 ayın sonundayım dedim. neee dedı göbegıme baktı aa evet göbegın varmıs dedi. otururken hıc bellı olmuyor dedı :) ay bır hosuma gıttıkı anlatamam bugun sabahta işe gelmeden hastaneye annemın yanına gectım oturuyorum ıste annemın bır hemsıre arkadası dıgerıne benı tanıtıyoo hamıle kızı dedı aa sen hamılemısın dedı evet dedim hıc bellı olmuyo ayaga kalktım sımdı dedım aa evet oturuken bellı olmuyor maşşalah dedi :)

yaaaaaaaa ne biliyim selmacım kafam karışıyor bu hesaplamalarda oglum hangi hesabıma göre gelir bilmiyorum artık benmde bu ay biterse 8 ayımı doldurmuş oluyorum dimi diger ayda 9 ayıma başlamış oluyorum yani

evet tatlım maşallah göbüşün çok yok amannnnnn saglıklı olsunda kızımız çokta önemli degl bunlar

gunaydın kızlar ben hala dogramadım

kızım ınadındanmı gelmıyor sakınlıgındenmı yoksa yerı cokmu rahatta gelmıyor artık karar veremedım yanıı

vardır vaktıde ıste ınsan sabırsızlanıyor

bence naz yapıyor kızımız oda digerlerini kıskanıyo erken gelmeye niyeti yok galiba

herkese s.a kızlar nbrsnz yaaaaaaaaaaa

canım hoşgeldin biz prensesle iyiyiz sizler nasılsınız ??

gunaydın canım ay sabırsızlanma canım sonuna gelmıssın kızın rahat tabii şimdiki yerinde ohh hersey hazır sıcacık bır yerde sağlıkla oğsunda bugun yarın farketmez

kızlar benm oglum pek hareketli degl ya ses olunca hiç hareket etmiyor hele sadece sessizlik olunca elimi karnıma koyunca pıt yapıyo bide mideme dogru sertleşmesi oluyo o kadar kiminin yılan gibi karnından belli oluyo deniyor benmki bi garipmi ne

allah daha iyi etsn tatlım bizde sessiz oglumla iyiyiz çok şükür allahıma

Günaydın kızlarrrrr, naılsınızzz bakalım
akşam bol bol dua ettim herbirinizi andım inş rabbim kabul eylesin.
şmdide evdeyim malum ilk günüm :) brz sersemlik var üzerimde daha bişi anlayamıyom
hayırlısı bakalım

herkese s.a kızlar nbrsnz yaaaaaaaaaaa
a.s. canım hoşgeldinnn, iş güç bende değişik bir şey yok, çalışmalara uzun aralıklarla da olsa devam ediyoruz

ayy canım seninkinin tarihine bakıyorum haziran görünüyor bu ne acele böyle ayy insan merak etmez olurmu desene. Allahım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…