- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.301
Günaydın kızlarrrrr, naılsınızzz bakalım
akşam bol bol dua ettim herbirinizi andım inş rabbim kabul eylesin.
şmdide evdeyim malum ilk günüm :) brz sersemlik var üzerimde daha bişi anlayamıyom
hayırlısı bakalım
Günaydın kızlarrrrr, naılsınızzz bakalım
akşam bol bol dua ettim herbirinizi andım inş rabbim kabul eylesin.
şmdide evdeyim malum ilk günüm :) brz sersemlik var üzerimde daha bişi anlayamıyom
hayırlısı bakalım
ohhh hadi gözün aydın canımcım, azıcıkta ev hanımlığının tadını çıakrt ya, misafirliklere git gel, mağzaları azar azar gez, evlendirme programlarını seyret, çekirdek çitlet
Allah dualarını kabul etsin inşallah , bende hepinize dua ettim tek tek, Allahım kabul eder inşallah
ohh ne güzel uykunu aldın mı bakalım bugun sabah. zevlini tadını cıkart evin bende cıkartıcam inşallah haftaya :)
İvitt kulağa hoş geliyo tüm bunlar :))
amin inş kabul olsun dualarımız allah razı olsun
ehhhh daha iyiceyimmmm :)
telefonum çalıp durdu yine uyandırdılar beni ama olsun
hadi bakalım inşş senide ev hanımları kervanına bekliyoruz tez zmnda canım
rüyamda adet olduğumu gördüm,
mübarek gece perşembe gecesi üstelik revamıdır yahu
canım rüyaların tersi cıkarmıs derler oyle bir ruyayla moralını bozma hadi bakalım
bende öyle yormak istiyorummm :)
hoş ateşime göre daha ortada yumurta fln yok hayretler içindeym valla..
hayırlısı artk takmıyorum cnm akşam halvet bile etmedim yani
ne olursa olsun artık
kızlarr bn geldimmm....
misafirim gelcek onları bekliyom. tosunumu banyo yaptırdım misler gibi olduk. lülü diye bi oyuncağımız var onla oynuyoz artık:) lülü nerde diyince gözleri onu arıyo yavrumun yaa zaman çabk geçiyo doyamıyom valla. rabbm sizlerede nasip etsn en yakın zamanda inş.
selma başlamışsın hala doğurmadımlarabnm gibi. 2 hafta var daha sabırsızlanma cnm o bilir zamanını. ağrılarn çoğalmıştır uykusuz gecelerde başlamıştır kıyamam yaa ama inan insan arıyo o gnleri tadını çıkar çekilmez gelir simdi sana ama aranıo o günlerde.
deryam burcum serpilim melekim yasemin rose hilalll başka kimler var nasılsınız bakalımm... bi özet geçiverin hele bana.D unuttuklarım kusuruma bakmayın oğluma bakcam ağlıyo:d
kızlarr bn geldimmm....
misafirim gelcek onları bekliyom. tosunumu banyo yaptırdım misler gibi olduk. lülü diye bi oyuncağımız var onla oynuyoz artık:) lülü nerde diyince gözleri onu arıyo yavrumun yaa zaman çabk geçiyo doyamıyom valla. rabbm sizlerede nasip etsn en yakın zamanda inş.
selma başlamışsın hala doğurmadımlarabnm gibi. 2 hafta var daha sabırsızlanma cnm o bilir zamanını. ağrılarn çoğalmıştır uykusuz gecelerde başlamıştır kıyamam yaa ama inan insan arıyo o gnleri tadını çıkar çekilmez gelir simdi sana ama aranıo o günlerde.
deryam burcum serpilim melekim yasemin rose hilalll başka kimler var nasılsınız bakalımm... bi özet geçiverin hele bana.D unuttuklarım kusuruma bakmayın oğluma bakcam ağlıyo:d
Günaydın canlarımmm nasılsınızzz
Burcu'cum hakkında hayırlısı olsun sıkma canını
adet ol hele bi sonra inş yeni çalışma dönemi yeni bir ay
gerek bile kalmaz inş bunlara
ama yinede ihmal etme kontrollerine git istersen
Hülyacım demek tosun uyutmuyor seni he
maşallah onaaa
Bahar'cım ya üzüldüm, inş öyle bişey olmaz
sen sıkma canını kızını düşün
allahın izniyle herşey hallolur
aslında sıkmamaya calısıyorum sonucta henuz cıkartılmadılar ınsallah oylebırsey de olmaz . sende durum ne nasıl gıdıyo ev hanımlıgı ben bugun ıse geldım ne zaman rapor alacagım bellı deil ama en kotu ıhtımal 11 haziran ıtıbarı ıle ızınlıyım
günaydın arkadaşlar
burcu hakkımızda hayırlısı olsun yaşın çok küçükmüş derken tatlım kaç yaşındasın sen
hülyacım maşllah ogluna ve sana
baharcım allah yardımcınız olsun inş. öyle bişe olmaz
deryacım kız sen aykata ne geziyosun bu saattee
iyi vallaa canım daha pek bişi anlayamadım ama güzel gidiyo :)
hadi inşş sende alırsın raporunudaa rahat edersin artıkkk
selam canım
vallaaa 8 de uyandım eşimi geçirdim daha da uyumadım
cnm istemedi ya belki dışarı çıkarım diye evi toplayıp yemek yapcam.
ama bir fırtına çktı burda şmdi yağmur patlıcak çok fena
evde oturmak daha iyi fikir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?