Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ohhh hadi gözün aydın canımcım, azıcıkta ev hanımlığının tadını çıakrt ya, misafirliklere git gel, mağzaları azar azar gez, evlendirme programlarını seyret, çekirdek çitlet
Allah dualarını kabul etsin inşallah , bende hepinize dua ettim tek tek, Allahım kabul eder inşallah

ohh ne güzel uykunu aldın mı bakalım bugun sabah. zevlini tadını cıkart evin bende cıkartıcam inşallah haftaya :)

İvitt kulağa hoş geliyo tüm bunlar :))
amin inş kabul olsun dualarımız allah razı olsun

ohh ne güzel uykunu aldın mı bakalım bugun sabah. zevlini tadını cıkart evin bende cıkartıcam inşallah haftaya :)

ehhhh daha iyiceyimmmm :)
telefonum çalıp durdu yine uyandırdılar beni ama olsun
hadi bakalım inşş senide ev hanımları kervanına bekliyoruz tez zmnda canım
rüyamda adet olduğumu gördüm,
mübarek gece perşembe gecesi üstelik revamıdır yahu

canım rüyaların tersi cıkarmıs derler oyle bir ruyayla moralını bozma hadi bakalım

canım rüyaların tersi cıkarmıs derler oyle bir ruyayla moralını bozma hadi bakalım

bende öyle yormak istiyorummm :)
hoş ateşime göre daha ortada yumurta fln yok hayretler içindeym valla..
hayırlısı artk takmıyorum cnm akşam halvet bile etmedim yani
ne olursa olsun artık

bende öyle yormak istiyorummm :)
hoş ateşime göre daha ortada yumurta fln yok hayretler içindeym valla..
hayırlısı artk takmıyorum cnm akşam halvet bile etmedim yani
ne olursa olsun artık

arada dinlenmekte lazım şekerim :)

kızlarr bn geldimmm....
misafirim gelcek onları bekliyom. tosunumu banyo yaptırdım misler gibi olduk. lülü diye bi oyuncağımız var onla oynuyoz artık:) lülü nerde diyince gözleri onu arıyo yavrumun yaa zaman çabk geçiyo doyamıyom valla. rabbm sizlerede nasip etsn en yakın zamanda inş.
selma başlamışsın hala doğurmadımlara bnm gibi. 2 hafta var daha sabırsızlanma cnm o bilir zamanını. ağrılarn çoğalmıştır uykusuz gecelerde başlamıştır kıyamam yaa ama inan insan arıyo o gnleri tadını çıkar çekilmez gelir simdi sana ama aranıo o günlerde.

deryam burcum serpilim melekim yasemin rose hilalll başka kimler var nasılsınız bakalımm... bi özet geçiverin hele bana.D unuttuklarım kusuruma bakmayın oğluma bakcam ağlıyo:d

canım ay tam yemeliktir oğlusun. gunden gune buyuyodurda ayy daha dun gibi aklımda beklıyoduk doğacagı gunu ne kadar hızlı gecıyo zamanya allah bızede yasatsın bu guzel duyguyu tabii zamanı geldiğinde acele etmesın kızım sureklı soyluyorum 40 haftalık olsun oyle dogsun dıyorum ama bakalım dınleyecekmı annesını :) gerci suankı pozisyonu normale uygun deil ama doktor zaman onumuzde coook dönebilir helebir son haftaya girelim o zaman dönmezse dusunuruz sezeryan dedi ay gecse haftalarda bende gorsem bebişimi ama sıra şimdi tansell de :)

Esmaaaaam hoşgelmişsin
ayy yerim senin oğluşunu lülüleri de mi biliyo artık
maşallah paşama yaaaa

iyiyiz cnm bugüne şükür işte evdeyim bende balkonda keyif yapıom
sizle takılıyom hiçbişeye elimi sürmicem bgn ohh sefam olsun :)

slm kızlar ben dr gittim malesef gebe değilmişim neyse söktürücü verdi rahatlıcam üzgünmüsün diye soran olursa üzgün değilim biliyorum olcak bi gün ama eşim çok üzüldü neyse olur o kadar hiç boşuna depresif takılmaya başlamıcam söktürücüden sonra soğan suyu tekrar yapcam 4 ay bittikten sonra çok çok kapsamlı bi dr gidicem ama farklı bi dr gittim oda tüp bebek merkezine geçmiş ama saolsun dr hanım beni ona yolladı oda kabul etti neyse muayene oldum çok çok beğenmedim bu dr neden bilmiyorum sanki ilgisiz gibi geldi regl ikinci günü gel dedi gidermiyim bilmiyorum çünkü asistanı istersen artık uğraşma aşılamaya geçelim yada tüp bebek sen bilirsin dedi çok olumsuz konuştu sanki hiç bebeğim olmıcakmış gibi tedavisiz olmaz dedi yani aşılamadan bahsediyo bende şimdi düşünüyorum bunlar para içinmi bana böle dediler ama yaşım çok küçükmüş hemen yaptırmayabilirmişim de bilmiyorum ....sizi habersiz bırakmak istemedim dua edin ben bi kaç gün dinleneyim gelcem aranıza hepinizi seviyorum ve dualarımdasınız....

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız. bugün 10. günümüz çok şükür biz iyiyiz. uykusuzluk dışında bi problemimiz yok. size tavsiyem bol bol uyuyun bebişler hiç uyutmuyo çünkü..

günaydın kızlar nasılsınız ?? benim moralim biraz bozuk eşim le beraber 400 kusur kişi işten cıkarılma tehlikesi altında baya bır stressliyim bugunlerde hiçbirşey yapasım yok

Günaydın canlarımmm nasılsınızzz

Burcu'cum hakkında hayırlısı olsun sıkma canını
adet ol hele bi sonra inş yeni çalışma dönemi yeni bir ay
gerek bile kalmaz inş bunlara
ama yinede ihmal etme kontrollerine git istersen

Hülyacım demek tosun uyutmuyor seni he
maşallah onaaa

Bahar'cım ya üzüldüm, inş öyle bişey olmaz
sen sıkma canını kızını düşün
allahın izniyle herşey hallolur

aslında sıkmamaya calısıyorum sonucta henuz cıkartılmadılar ınsallah oylebırsey de olmaz . sende durum ne nasıl gıdıyo ev hanımlıgı ben bugun ıse geldım ne zaman rapor alacagım bellı deil ama en kotu ıhtımal 11 haziran ıtıbarı ıle ızınlıyım

günaydın arkadaşlar

burcu hakkımızda hayırlısı olsun yaşın çok küçükmüş derken tatlım kaç yaşındasın sen
hülyacım maşllah ogluna ve sana
baharcım allah yardımcınız olsun inş. öyle bişe olmaz
deryacım kız sen aykata ne geziyosun bu saattee

iyi vallaa canım daha pek bişi anlayamadım ama güzel gidiyo :)
hadi inşş sende alırsın raporunudaa rahat edersin artıkkk

selam canım
vallaaa 8 de uyandım eşimi geçirdim daha da uyumadım
cnm istemedi ya belki dışarı çıkarım diye evi toplayıp yemek yapcam.
ama bir fırtına çktı burda şmdi yağmur patlıcak çok fena
evde oturmak daha iyi fikir sanırım

ya evet burdada hava hem asırı sıcak hemde yagmurlu oyle bunaltıcı kı iş cıkısına belki yagmur durur dıyorum cunku güneye mothercare gideceyız inşallah bebiş için bebek arabası vs bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…