Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızzz ne ısın var sabahın 9da topıkte uyusana evde deyılmısın sen

sana ne anlatıcam hayır olsun ruyamda senı gordum heykelde karsılasıyoruz 4 5 aylık gebesın bende bılıyorum ama hamıle oldugunu aaa dıyorum napıyosun ıyı dıyosun bugun 4 boyutlu usg gırdım dıyorsun bende aa cınsıyetı ne dıyorum kızım olcak selma dıyosun sapsarı sacları var dıe anlatıyordun derken uyandım ama ınan gebelık suresınce gordugum butun ruyalarım cıktıı

amin canım 24 yaşındayım ama beni daha küçük sandı yada kendisi 65 yaşındaydı bilmiyorum :)

kızlar nasılsınız ne var ne yok ben çalışıyorum hala son haftam bu, sonra evde daha çok katılırım sizlere.. enerjim iyi ama ağrılardan bıktım sırt ve göğsümdeki kemikler sızlıyor sürekli, benim yaramaz kız da göbeğimden dışarı çıktı çıkacak kalkıp gidesi var korkutuyo bazen beni, tuhaf hareketler peşinde gören inanamıyo kıyafetin üstünden görüyolar o ne yaa diye, o da sıkıldı artık sanırım hemen hemen herşeyimiz hazır bir tek tül perde ve avizesi kaldı odasının, süsledik püsledik bekliyoruz salonumu falan da düzenledim eşyaların yerini değiştirdim halıyı değiştrdim , artık uzun süre evde vakit geçireceğim için evi biraz güzelleştireyim dedim, şimdi eve girince içim açılıyo iyi oldu moral oldu valla, hala yalnızım annem doğuma çok yakın gelicek inşallahh

selmaaa doğurmadın değil mi, prensesi bekliyoruz heyecanla merakla Allah kolay doğum nasip etsin tatlım

hatice oğluşun nasııl büyüyor mu hazırlıklar ne durumda
serpil keyfin yerinde mi işten çıktın galiba hayırlısı olsun dinlen evde bol bol
derya sağlığın iyi mi ağrıların geçti mi fizik tedavi işe yaradı mı ayy çok soru sormuşum bu ne ya

burcu, hülya, bahar, özge, melek, rose ve ismini henüz bilmediğim arkadaşlar hepiniz iyimisiniz

günaydın kızlar... geçmişi okumadan hemen yazıyorum ,
henüz çalışıyorum işi bırakmadım yeni eleman geldi onunla uğraşıyorum yanımda olduğundan
nete rahat giremiyorum beni merak etmeyin çok şükrü iyiyim , kızımın hareketleri
kuvvetlendi artık her dk hissediyorum maşallah.... büyük ihtimalle temmuz başı işi bırakıyorum
artık yoruldum gün sayıyorum hepiniz iyisinizdir umarım siz çok seviyorum, girmeye çalışacağım

neden kimse yok burda yaaa:)
nasılsınız bakalım. özledim valla burda takılmayı ama tosunumla uğraşıyom:)
hamişlerimiz zaman ne çabuk geçmiş yaa serpil 30 yaklaşmışsın hülya doğum yapmış mfalconda doğum yapmış. selmaaa sen ne yaptın cnm doğuramadınmı daha. biz 57 gnlük koca adam olduk. maşallahhh kuzularımıza:)
serpilim sende ev moduna giriyomuşsun hayırlı olsun. deryaa evde sıkılmıyonmu kız bn patladım valla ama oğlumuda bırakamıyom saatlerce otursam başında doyamıyom.

Selmammmm hayır olsun kız rüyan ne kadar güzel görmüşsün
inş allahım nasip etsinnnnnnn gerçeğe dönsün rüyalarınnnn
dün bende fal baktırdım bebek çok yakın gelio hemde kızın olcak hazırlan dedi bana falcı
çokkk mutlu oldum üstüne bide sen bunu dedin yaaaaaa
değmeyin keyfime

canımmm kocaman olmuşsunuz artık maşallah size
daha iyiyim canım fizik iyi geldi kendimi yormamaya çalışıyorum
bikaç hafta sonra kontrole gitçem bakalım inş iyi haberler alırım
seninde artık bitiyo evinde rahat etceksin inşşşş rahatça kaynatırız ohh :)

Serpilimmm maşallah sizeee hadi az da kaldı artık evinde rahat etceksin
bizi habersiz bırakmaaa
kıızımızı da senide özlüyoruzzz

Esmacımmm bizde özledik vallaa sohbetini
oğluşun kocaman abi oldu artık yaa yirim onu ben 2 aylık oldu nerdeyse
peşinden kardeşleri geliyo şmdi allahın izniyle.
inş bizde güzel haberler veirriz en yakın zamanda...
topic sessiz yaa nedensee bende evde oldukça girmeye çalışıyorum hep ama kmseler olmuyo
kız daha sıkılmaya vaktim olmadı ki dün 1 bugün 2 iştee oyalanıyorum çıkıyom yatıyom kalkıyom
şmdilik keyfim yerimde bakalım nasıl devam etçek :))

esma ya oğlusun hızla buyuyo anlasılan ayy bızde bıran once doğursak ( zamanı geldıgınde) yaşadığın duyguları yasasak cok sabırsızlanıyorum yaa heycanlanıyorum aklıma geldıkce :)

deryaa nasıl gectiii falcı huhu kız anlatsana

deryaammm bi kıscede senden gelcek inş. herkesler böle demeye başlamış hayırlısıyla gelsin meleğin.
gecende bende çok ilginç bir rüya gördüm yaa... amcamı biliyosunuz kanser hastası ona can vermiştim ve oğlumun battanyesine sarmıştım. önüme birsürü balık atıyolar kocaman kocaman biri amcam bu balıkların bnde görünce ne kadr zayıflamış amcam diyorum kanatlarını oynatıyorum seviyorum canlanıyo sonrda Aden Tuğranın battanyesine sarıyom. babama kızıyom öldü düyosunz ölmedi bn can verdim amcama diyorum. çok ilginçti yaa. allah büyük belki bir mucize gösterir bize.

bahar doğunca zaman cabuk geçiyo derlerdi inanmazdım. okadr güzel okadr büyük bi mutlulukki kelimelerle tarifi yok. yüz ifadelerini bile kaçırmak istemiyosun. yetişemiyosun hızına okadr hızla öğreniyo ve büyüyoki doyamıyosun. hele emzirirken ahh bambaşka bişi. bide memeyi gördüğündeki surat ifadesi çıkardığı sesler dünyada hiçbişeye değişilmez. azcık kaldı sizinde şimdi sizlere zaman geçmez doğuncada zaman dursun istiyosun. uykusuzluk yorgunluk hiç zor gelmiyo.
pazar günü babamız dönence aldı okadr sevdiki oyuncaklarını öle güzel sesler çıkaıyoki bakarken tekrar içime sokasım çıkarasım ve o anı hep yaşayasım geliyo.:)

rabbim herkese bugüzel duyguyu yaşatsın hep içimden bunu geçiyorum kızlar hep aklımdasınız.

ayyy esmamm inşşşş duyunca bile içim bi hoş oluyo kısçemi :)
bekletmesin artıkkkkkk sıpa
hayır olsun rüyan kuzum ya balık falanda çok güzel kısmet demek
amcanın sağlığı daha da iyi olcak demekki sende bu vesileyle sevineceksin
öyle yoralım inş rabbim sağlık sıhhat versin.

ayy baharım güzel geçti valla
öyle güzel şeyler söyledikiiiiiiiiiii çok mutlu oldum
saçmalık işte falla olcak iş değil ama hep istediğim şeyleri söylediii :))
en güzel işte bebek çok yakın hazırlan kız bebek geliyo dedi, 2013 doğum yılın olcak dedi,
bu yıl içinde kesin hamilesin dedi ve evinizi alcaksınz bebiş yeni eve gelcek dedi
daha ne istiyim ki bennnnnnnnn :)

ay ne güzel şeyler soylemiş hadi inşallah cıkar ne demişler fala inanma falsızda kalma :) buarada onceden bebek ve ev konusunda birsey bahsettın mı kendisine yoksa o mu soyledı sen bahsetmeden ayy ben cok meraklıyım yaa

ay ne güzel anlattın duygularını valla gözlerim doldu okurken işte olmasam ağlardım. beni su gunlerde korku sardı başarabılırımıyım dıye ay ya kızım ağlarsa da sezmem gece uyurken dıye endıselenıyorum sımdıden kı yatagı yanı basımda olucak duymamam ımkansız ahh bu endıseler doğunca gecer inşallah

yook cnm ben hiçbişi demedim
sordu bebekmi düşünüyosunz siz dedi. evt dedim.
eşin de çokkk çokk istiyo dedi.
olucak az vakti kalmş dedi bu yıl içinde kız olma ihtimali yüksek dedi işte.
öyle enteresan bikaç ayrıntıyı bildiki mesela ne biliyim ya enteresandı.
mesela biz şuanda oturduğumuz evi 2 yıl önce almaya niyetlenmştik ama fiyat yüksek gelmşti alamamıştık mesela
ama şuanda yine bu evi istiyoruz fiyat yine yüksek ama gözümüzü kararttık bu sefer ev sahibi satmıyo fln. pişmanız o zmn almadıgımz için..
dün falcı dediki. siz ev alıyosunuz dedi bahçeli ama yüksek bi binadan dedi (şuanki evimiz öyle)
hatta bunu siz bikaç yıl önce yapcakmışınız da ertelemişsiniz dedi. boşuna korkmuşsunuz dedi.
şuan oturduğunz civarda böyle bi ev alıyosunz dedi.
şaşırdım kaldım :))

hadi bakalım hakkınıza hayır bebegın kısmetıyle gelıcek demek ki :)

baharcım duymaman imkansız dönmesini bile hissediyosun. endişelenme boşuna kafanı yorma bunlara:) annelik gördüün anda bambaşka bi hal alıyo herşeyinden anlıyosun kimse senn gibi tutamıyo, bakamıyo emin ol bundan. çıkardığı seslerden ne istediğini biliyosun. başarırsın hemde en iyi şekilde için ferah olsun.

canlar gunyadın ben gelene kadar sızın sohbet bıtmıs aa nedıycem sıze hala dogurmadım cmtsı dr gıtmıstım yazmayı unutmusum kızım hala kanala gırmemıs dr catı muanesı yaptı daha cooook gerıde dedı 7 hazırana kadar beklıycez geldı geldı gelmedı 7 hazıranı sezeryan gunu olarak verdı

bu kız benı zorla kestırıcek
bu cuma yıne dr kontrolum var kanala gırmısmı dıe bakıcak bende 06.06.12 olsun dıcem sezeryan gunum ıcın

canım yaa az kaldı az bır haftan kalmıs tabıı ufaklık daha erken gelmeye kalkmaya başlayabilir. benım kızda ters duruyo donmedı henuz doktor vakıt var donebılır dedi ama bence donmeyecek içimden bir ses oyle diyor :)

burdayız kızz nereye kaçıyonnnn
evi süpürdüm yemek yabtım ve geldimm ancak
geberdim uleeen

ayy bakalım senin kız kendi gelecekmi
yoksa dedigin gibi kestircek seni heee 06.06.2012 de pek şık olur hani
aman olsun saglıkla gelsinde göze aldın zaten artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…