Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm merak etme doner benımde 35 haftada terstı dr done bılır derken 37 haftada dondu kızım ama ne fayda sımdı kanalı denk getıremıyor

deryam ayy ev hanımı oldun resmen hee

hatıce ıle gorustunmu yoksa hatıcenın yogunlugundan fırsatmı bulamadınız kız topıge bıle ugrmıyor yanıı

ay kacgundur benımde canım cekıyo valla eve gıdınce bende yapayım esım yemez gercı onada bezelye pişireyim :)

ayyy kıyamam canını mı çektirdim yolliyim sana ben hazır kuzum :)
aa bezelye eşimde bana bezelye yap diyodu nerden alcaz ben markette görmüyom bezelye hiç
dah aöncede yapmadım ama bulsam yapacam pazardan alıp mı ayıklıyosun cnm sen

deryam ayy ev hanımı oldun resmen hee

hatıce ıle gorustunmu yoksa hatıcenın yogunlugundan fırsatmı bulamadınız kız topıge bıle ugrmıyor yanıı

sorma kızzzzz ev hanımlıgında pick yabtım :)
vallaa bgn aklımdan geçirdim haticeyi burdamı acaba hala diye
görüşemedik valla bi kısmet olmadı, uğramıyoda heçç buraya
müsait oldugum bigün ararım ben onu denk düşersek görüşürüz inşşş

ay ben oyle ayıklamayla falan ugrasamam kuzum dondurulmus alıyorum valla zamanı geldıgınde de annem ayıklıyo bana getırıyo o şekilde yapıyorum ama evde buzyerınde var onla yapıcam

ayy topıgın eskı gunlerı geldı aklıma delı gıbı ne gulerdım ya resmen muhabbet o bıcımdı suaya bak sımdıde bırı bısı yazdımı dıe gırıyoruz doguran doldu hamısler gırmıyor saka gıbı benım safak olmus 9 hey allahım sen ne buyuksun zaman ne cabuk gecıyor ben eskı gunlerı kızları sohbetlerımzıı cok ozledım

ay ben oyle ayıklamayla falan ugrasamam kuzum dondurulmus alıyorum valla zamanı geldıgınde de annem ayıklıyo bana getırıyo o şekilde yapıyorum ama evde buzyerınde var onla yapıcam

aaaa iyi dedin kız dondurulmuş var tabi yaa ben onları unuttum
fasulye gibi bişey bulcam sanıom hehehehe
bende öyle alıp yaparım bari bu hafta bigün

deşme kız yaramızı
kalmadı o günler
geri dönebilmek iiçin herkesin hamiş olmaması lazım o da imkansız
o yüzden artık böyle kalıcaz sanırım...

canlarım ben brz çıkıyoruz, sonra gelicem gene
burda kıyafet pazarı oluyo bugün azcık onu gezeyim yürüyüş yapayım
öptüm siziiiiiiii

slm kızlar bişey sorcam farlı,utal kullanıyorum 5 gün oldu biteli hala adet olmadım ne zamn olurum bir an önce olmak istiyorum

canım hep aynı soruyu soruyosun ve ayni cevabı alıyosun bır hafta bekle en erken bır hafta da gelır bu sure sana baglı olarak da uzayabılır bukadar kafaya takarsan gelmiycek ona göre

Anaaaaaaaam bu ne böyle
durum hepten vahim
kaç saattir gittm geldim sayfa bile atmamış
onu bırak bi mesaj bile yok
burcu kız ne öyle begenip begenip gittin insan 2 kelime yazardı

Anaaaaaaaam bu ne böyle
durum hepten vahim
kaç saattir gittm geldim sayfa bile atmamış
onu bırak bi mesaj bile yok
burcu kız ne öyle begenip begenip gittin insan 2 kelime yazardı

ya eşimin dükkanında yardım ediyodum anca burdayım demek için beğendim kimseciklerde yoktu içim ürperdi yazamadım

selam teyzoşlarım :)

biz geldik egemen aren paşamla yarın 2 haftamız bitiyo koca adam oldu benim oğlum teyzeleri

hullyaaaaaa

masallah cnm pasamıza ayy zaman ne cabuk gecıyor 2 hafta hee kocaman olmusunuz vallahı ayy yerım ben onu totosunu yaa

gunaydn kızlar nasılsınız

ben yıne dogurmadım ve gercekten sanırım normal bı sekılde doguramıcamda gobegım hala top gıbı yukarda dustugu bıle yok ne agrı ne sızı olmazmıs ınsanda yaaa bu kız benı zorla kestırcek sanırım ve cok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…