- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.341
deryam ne pişirdin kuzum
dünden pilavım kaldı yavrum düşün düşün yanına ne yapsam derken
kuru fasulye yapim dedim
canım yaa az kaldı az bır haftan kalmıs tabıı ufaklık daha erken gelmeye kalkmaya başlayabilir. benım kızda ters duruyo donmedı henuz doktor vakıt var donebılır dedi ama bence donmeyecek içimden bir ses oyle diyor :)
canım yaa az kaldı az bır haftan kalmıs tabıı ufaklık daha erken gelmeye kalkmaya başlayabilir. benım kızda ters duruyo donmedı henuz doktor vakıt var donebılır dedi ama bence donmeyecek içimden bir ses oyle diyor :)
dünden pilavım kaldı yavrum düşün düşün yanına ne yapsam derken
kuru fasulye yapim dedim
ay kacgundur benımde canım cekıyo valla eve gıdınce bende yapayım esım yemez gercı onada bezelye pişireyim :)
deryam ayy ev hanımı oldun resmen hee
hatıce ıle gorustunmu yoksa hatıcenın yogunlugundan fırsatmı bulamadınızkız topıge bıle ugrmıyor yanıı
ayyy kıyamam canını mı çektirdim yolliyim sana ben hazır kuzum :)
aa bezelye eşimde bana bezelye yap diyodu nerden alcaz ben markette görmüyom bezelye hiç
dah aöncede yapmadım ama bulsam yapacam pazardan alıp mı ayıklıyosun cnm sen
sorma kızzzzz ev hanımlıgında pick yabtım :)
vallaa bgn aklımdan geçirdim haticeyi burdamı acaba hala diye
görüşemedik valla bi kısmet olmadı, uğramıyoda heçç buraya
müsait oldugum bigün ararım ben onu denk düşersek görüşürüz inşşş
ay ben oyle ayıklamayla falan ugrasamam kuzum dondurulmus alıyorum valla zamanı geldıgınde de annem ayıklıyo bana getırıyo o şekilde yapıyorum ama evde buzyerınde var onla yapıcam
ayy topıgın eskı gunlerı geldı aklıma delı gıbı ne gulerdım ya resmen muhabbet o bıcımdı suaya bak sımdıde bırı bısı yazdımı dıe gırıyoruz doguran doldu hamısler gırmıyor saka gıbı benım safak olmus 9 hey allahım sen ne buyuksun zaman ne cabuk gecıyor ben eskı gunlerı kızları sohbetlerımzıı cok ozledım
slm kızlar bişey sorcam farlı,utal kullanıyorum 5 gün oldu biteli hala adet olmadım ne zamn olurum bir an önce olmak istiyorum
Anaaaaaaaam bu ne böyle
durum hepten vahim
kaç saattir gittm geldim sayfa bile atmamış
onu bırak bi mesaj bile yok
burcu kız ne öyle begenip begenip gittin insan 2 kelime yazardı
Eki Görüntüle 432086 Eki Görüntüle 432087
selam teyzoşlarım :)
biz geldik egemen aren paşamla yarın 2 haftamız bitiyo koca adam oldu benim oğlum teyzeleri
günaydınn herkese nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?