- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.361
gunaydn kızlar nasılsınız
ben yıne dogurmadım ve gercekten sanırım normal bı sekılde doguramıcamda gobegım hala top gıbı yukarda dustugu bıle yok ne agrı ne sızı olmazmıs ınsanda yaaa bu kız benı zorla kestırcek sanırım ve cok sıkıldım artık
günaydn canım nasılsın ?
gunaydn kızlar nasılsınız
ben yıne dogurmadım ve gercekten sanırım normal bı sekılde doguramıcamda gobegım hala top gıbı yukarda dustugu bıle yok ne agrı ne sızı olmazmıs ınsanda yaaa bu kız benı zorla kestırcek sanırım ve cok sıkıldım artık
sıkma kendini canım ya gerilicek biri bile degl ne üzüyosun tatlı canını stres yok ödemeni yap çıkkızlarr nerdesınız gelip benı saknlestırın ya bugun 4 bucukta eskı dr uma gıdeceyım odeme yapmak ıcın ama cook gerılıyorum yalnız gıdecegım ya yıne kotu davranırsaa puff
Eki Görüntüle 432086 Eki Görüntüle 432087
selam teyzoşlarım :)
biz geldik egemen aren paşamla yarın 2 haftamız bitiyo koca adam oldu benim oğlum teyzeleri
s.a kızlar nabrsnz ben kötüyüm dün gece gözümü kırpmadım diş agrısından zaten dişlerim sıkıntılıydı şimdi tam bastırdı bi agrı olduki kafayı yicektim dr gitsem bişi vermicek ne iyi gelir sizce sorayım dedm
canım yaa bence doktora bakınman en iyisi ama agrı kesici içebilirsin bana doktor pandol demişti. ama doktoruna danıs ve oyle iç
agrı kesici çözüm deglki baharım ya gene agrıcak şimdiye kadar almadım almak istemyrm eşimde kızıyo zaten çözüm olsa keşke dogal başka yolu yokmu acaba
biz geldik egemen aren paşamla yarın 2 haftamız bitiyo koca adam oldu benim oğlum teyzeleri
s.a kızlar nabrsnz ben kötüyüm dün gece gözümü kırpmadım diş agrısından zaten dişlerim sıkıntılıydı şimdi tam bastırdı bi agrı olduki kafayı yicektim dr gitsem bişi vermicek ne iyi gelir sizce sorayım dedm
hülyaa maşallahh oğluna allah acısını göstermesn sağlıkla büyütmeyi nasip etsn.
özge geçmiş olsun cnm ya diş ağrsı çok zor bi doktora görün çekemezsin böle ya.
selmaa doğurmadınmı kız;hayırlısıyla gelsinde nasıl gelirse gelsin stres yapma.
bahar nasılsın cnm sende ayrıl artık izne
melekkk deryaaa hatceee serpill nasılsınızz bakım unttuklarım varsa kusruma bakmasın kucağımda tosunumla ancak bukadr yazabiliyom:)
hülyaa maşallahh oğluna allah acısını göstermesn sağlıkla büyütmeyi nasip etsn.
özge geçmiş olsun cnm ya diş ağrsı çok zor bi doktora görün çekemezsin böle ya.
selmaa doğurmadınmı kız;hayırlısıyla gelsinde nasıl gelirse gelsin stres yapma.
bahar nasılsın cnm sende ayrıl artık izne
melekkk deryaaa hatceee serpill nasılsınızz bakım unttuklarım varsa kusruma bakmasın kucağımda tosunumla ancak bukadr yazabiliyom:)
gunaydın kızlar nasılsınız
bu topıgın annelerı hıc erkenden dogurmuyor esma zuzu hulya ve ben demekkı topıkte var bı keramet
ben hala dogurmadım ve artık kendımı sezeryana alıstırmaya basladım bellıkı kacısım yok cunkı doguma daır ne agrı ne sancı bıseyımde yok
farlutal kullandım gerçi farlutal kalkmış tarlusal kullandım 6 gün oldu biteli neden hasta olmadım((((((((( olurmuyum yardım edin ne olur
farlutal kullandım gerçi farlutal kalkmış tarlusal kullandım 6 gün oldu biteli neden hasta olmadım((((((((( olurmuyum yardım edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?