Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım senın kız sımdıden inatcı valla baya zorlaycak sizi ne isterse yaptırdıcak size :)) sağlıkla doğsunda doğum seklını takma kafana canım

hoş geldin şekerim allah hayırla kurtarsında sen ve kızın iyi olunda geri önemli deil

kızlarr nerdesınız gelip benı saknlestırın ya bugun 4 bucukta eskı dr uma gıdeceyım odeme yapmak ıcın ama cook gerılıyorum yalnız gıdecegım ya yıne kotu davranırsaa puff

kızlarr nerdesınız gelip benı saknlestırın ya bugun 4 bucukta eskı dr uma gıdeceyım odeme yapmak ıcın ama cook gerılıyorum yalnız gıdecegım ya yıne kotu davranırsaa puff
sıkma kendini canım ya gerilicek biri bile degl ne üzüyosun tatlı canını stres yok ödemeni yap çık

s.a kızlar nabrsnz ben kötüyüm dün gece gözümü kırpmadım diş agrısından zaten dişlerim sıkıntılıydı şimdi tam bastırdı bi agrı olduki kafayı yicektim dr gitsem bişi vermicek ne iyi gelir sizce sorayım dedm

canım yaa bence doktora bakınman en iyisi ama agrı kesici içebilirsin bana doktor pandol demişti. ama doktoruna danıs ve oyle iç

canım yaa bence doktora bakınman en iyisi ama agrı kesici içebilirsin bana doktor pandol demişti. ama doktoruna danıs ve oyle iç

agrı kesici çözüm deglki baharım ya gene agrıcak şimdiye kadar almadım almak istemyrm eşimde kızıyo zaten çözüm olsa keşke dogal başka yolu yokmu acaba

agrı kesici çözüm deglki baharım ya gene agrıcak şimdiye kadar almadım almak istemyrm eşimde kızıyo zaten çözüm olsa keşke dogal başka yolu yokmu acaba

canım doğal yolu yok ancak agrıyan dısıne karanfil koyabılırsın o azaltır agrıyı diyolar ama bence dıs doktoruna bakın.

Eki Görüntüle 432086 Eki Görüntüle 432087
selam teyzoşlarım :)

biz geldik egemen aren paşamla yarın 2 haftamız bitiyo koca adam oldu benim oğlum teyzeleri

hülyaa maşallahh oğluna allah acısını göstermesn sağlıkla büyütmeyi nasip etsn.
özge geçmiş olsun cnm ya diş ağrsı çok zor bi doktora görün çekemezsin böle ya.
selmaa doğurmadınmı kız; hayırlısıyla gelsinde nasıl gelirse gelsin stres yapma.
bahar nasılsın cnm sende ayrıl artık izne
melekkk deryaaa hatceee serpill nasılsınızz bakım unttuklarım varsa kusruma bakmasın kucağımda tosunumla ancak bukadr yazabiliyom:)

mrb canım geçmiş olsun işyerinde bi arkadaşım varda eşi hamileyken dişini çektirmişti sanırım hamileyken diş tedavisi yapılıyor bende diş doktoruna git

mrb canım iyiyiz böyle sizlerinde iyi haberlerini aldıkça çok çok daha iyi oluyoruz paşanı ısırırım bennnn :)))))))

mrb canım iyiyiz böyle sizlerinde iyi haberlerini aldıkça çok çok daha iyi oluyoruz paşanı ısırırım bennnn :)))))))

gunaydın kızlar nasılsınız

bu topıgın annelerı hıc erkenden dogurmuyor esma zuzu hulya ve ben demekkı topıkte var bı keramet
ben hala dogurmadım ve artık kendımı sezeryana alıstırmaya basladım bellıkı kacısım yok cunkı doguma daır ne agrı ne sancı bıseyımde yok

Son düzenleme:

Selmaam senin kız gününü dolduracak besbelli,
hayırlısı olsun cnm bakalım sezaryen olmaz belki gelir haftaya kadar.
stres yapma sen sakın...
ya bnmde eşim evde 2 gndür ay bi rahat yok
sınavı var ona çalışıyo izinli takılamıyorum çok bu hafta böyle geçti ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…