- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.381
gunaydın kızlar nasılsınız
bu topıgın annelerı hıc erkenden dogurmuyor esma zuzu hulya ve ben demekkı topıkte var bı keramet
ben hala dogurmadım ve artık kendımı sezeryana alıstırmaya basladım bellıkı kacısım yok cunkı doguma daır ne agrı ne sancı bıseyımde yok
selmaa benmde yoktu kuzum. 1nisanda millet benle dalga geçiyodu şakalarına beni alet etmişlerdi. o gece saat 2de arkadaşımla konuştum hiçbişeyim yok sabah kontrole gitcem bakalım doktor karar vercek ne olcağına dedim yatağa gittim suyum geldi:) normal giden herşey biranda döndü doktorum bu açıklıkla sezeryana giren bitek sen varsındır bir araştırırsan dedi. inşallah senn herşey yolunda gider kızında inat etmez normal gelir. hiç endişelenme kendini herşeye hazrla korkulacak bişi yok inan o an dünya duruyo bebeğini düşünüyosun onu düşünmkten vazgecme herşey çok güzel olcak.
nasılsnz bakem kimseckler yok bu ne böle yaa yetm öksz klmış topic
Eki Görüntüle 433718 Eki Görüntüle 433719
bu arada teyzoşlr bz 2. ayımızı doldurcaz ve çok keyiflerdeyiz oyunlr oynuyoz artık:) vee gözlerimizz hala boncuk boncuk inşşş değişmicek ...
selmaa benmde yoktu kuzum. 1nisanda millet benle dalga geçiyodu şakalarına beni alet etmişlerdi. o gece saat 2de arkadaşımla konuştum hiçbişeyim yok sabah kontrole gitcem bakalım doktor karar vercek ne olcağına dedim yatağa gittim suyum geldi:) normal giden herşey biranda döndü doktorum bu açıklıkla sezeryana giren bitek sen varsındır bir araştırırsan dedi. inşallah senn herşey yolunda gider kızında inat etmez normal gelir. hiç endişelenme kendini herşeye hazrla korkulacak bişi yok inan o an dünya duruyo bebeğini düşünüyosun onu düşünmkten vazgecme herşey çok güzel olcak.
nasılsnz bakem kimseckler yok bu ne böle yaa yetm öksz klmış topic
Eki Görüntüle 433718 Eki Görüntüle 433719
bu arada teyzoşlr bz 2. ayımızı doldurcaz ve çok keyiflerdeyiz oyunlr oynuyoz artık:) vee gözlerimizz hala boncuk boncuk inşşş değişmicek ...
esma cnm ıns dedıgın gıbı pat dıe olur cunkı ben bugunde dogurmadım
pasanada hayranım buarada ama facede goruyorum sen paylastıkca cok tatlısınız gercekten buarada aynı babasıallah sızı nazarlardan saklasın
kısceler bugun kontrolum var bakalım ne dıcek drumuz
ben burdayımm ohhh karıkoca bütün yorgunlugunuz atınnn naparken üşüttün
melekcim ben kara kuru bişiyim eşim sarı maviş bişi bizden böle bişi çıktı:d
selmaa hayırlı haberler al inş cnm. 40 kadr yolu var kasma kendini.
bnm son 10 günüm evdeeşimde senelik izne ayrılıyo bu hafta evimizde tatildeyiz hiç biyere gidesim yok tatil falan çekemem dedim bağladım adamıda eve adalr turu istanbul turu yaparız napcaz tatili dedim:)
canlarım bugun dr gıttık nst hafıf sancım cıktı dr ultrason ıle baktı ve kızım kanala zahmet edıp gırmemıs bıle dr bolbol yuru dedı
allahın emrı her aksam esımle yuruyorum dedım catı muanenı haftaya yapalım sımdı gerek yok dedık
haftaya cuma gel dedı bende persembe gunum doluyor dedım olsun sen cuma gel dedı bende sezeryan olma ıhtımalı varmı ona gore hazırlıklımı geleyım dedım yok yok sen normal gel nst gır duruma bakarız dedı
hala beklemedeyım kızlar anlıyacagınız
1 hafta daha he, tam gününü doldurcak kıızmız
ama bellide olmaz selmacım belki o güne kadar giriverir kanala bakarsın gelir kendisi
hadi bakalım hayırlısı hepten heyecanlı bi hafta olucakkkk
deryacan bu bekleyıs varya nasıl bı duygu anlatamam ısyan etmıyorum asla ama sınırlerımde oldu lacka
1 aydır aman suyun gelır dedıler evden cıkmadım kocamın saatını beklıyorum gelsınde yuruyuse cıkalım dıe artık poff dedım arkadaslarım ben agırlastım dıe gelmıyorlar ben yolda bısı olur dıe bıyere gıdemıyorum ıyce gaflet bastı hadı hayırlsıı
bellımı olur belkı bu gece dogururm dermısım sız hıc ınanmayın bu kız benı hergece hayal kırıklıgına ugratıyor
öyle deme annesi kızımız uygun zamanı bekliyor hayırlı gün ne zamnsa o zaman olur selmacım biliyorum beklemek zor ama sabır canım bu zmana kadar az dayanmadın azıcık daha canım yeterki kızımız saglıkla gelsnde varsın tam zamanını doldursun sıkma canını inş hayırla dogumunu yapacaksın
aaa en son yıne ben yazmısım yıne yazıyorum ben hala dogurmadııııımmm
aaa en son yıne ben yazmısım yıne yazıyorum ben hala dogurmadııııımmm
ah canım ah bu günlerini çok arayacaksın bol bol yat uyu dinlen bebiş gelince 5 dk uykuyu arıyo olcan.. biliyorum sabretmek zor son zamanlar geçmek bilmiyo ama değerlendir derim inan kocama hasret kaldım oğlan hiç fırsat vermiyo anamm..
bu arada bugün 17 günlük olduk ve gaz sancılarımız var yavrum memede bile ağlıyo sütümde fazla yok mama takviyesi yapıorum. 40 mızın çıkmasını bekliyoruz herkes o zaman daha düzenli olur uykyusu falan diyo bakalım artık görcez..
deli ayten gibi dolaşıyorum evde saç baş dağınık çok terliyorum ama cam bile açamıyoruz üşümesin diye ah ah çocuk çok büyük sorumluluk kızlar..
allahtan kardeşim yanımda o yardımcı oluyo dün akşam diğer eve eşya bırakmaya çıktık egemeni bıraktık teyzesine, abla kafayı yicektim diyo :):)
çok mu sitem ettim ne.. ama gerçekten çok zor
Gunaydim kizlar nasilsiniz? Bugun ben evdeyim.artik is yok bir.sureligne.
Gunaydim kizlar nasilsiniz? Bugun ben evdeyim.artik is yok bir.sureligne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?