- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.401
günaydın canım ohh çok şükür ne güzel dinlen gez kafanı boşalt.Gunaydim kizlar nasilsiniz? Bugun ben evdeyim.artik is yok bir.sureligne.
günaydın canım yoktum bu sıralar işlerim kaos gibiydi bugün biraz olsun normal bi bakim dedim. sen nasılsın?Günaydın kızlaaaaaaaar herkes iyidir inşşşşş
baharcım evdesin artık hadi gözün aydın tadını çıkar :)
Günaydın herkese,
Buradaki konuşmalarınızı okuyup eğlenen ama yazamayanlardanım :)
En son kandilde yazmıştım. Hastalığım 3 gün geçikti. dün evde test yaptım ama bişey çıkmadı. 4 aydır deniyoruz ve sonuç alamadık malesef. Kan testi haricinde kesin sonucu şimdiden görebileceğim bir test biliyormusunuz ?
slm kızlar dıcem ama suanda sadece htıcemı goruyorumm hatıceemm
ben hala dogurmadım kızlar yaa saka gıbı yok anam tık yok
canım hoşgeldin, ayy sen hala doğuramadın, bizde hala hamile olamadık, topiğimiz tıkandı kaldı yav
selam arkadaşlarr, dr randevum var 13.30 da izne ayrılıyorum artıık özgürüm selma seninki ne inat çıktıbizimki nasıl olacak bakalım, herkes pek bekleyecek gibi durmuyor diyorlar ama zaten planlı sezaryen olacağım beklemeyeceğiz pek, en geç 39 da alacak dr.. bakalım büyümüş mü yaramaz kızım çok merak ediyorum bugün görücem sabırsızlanıyorum..
ayyy boya işi çok yorucu ya, Allah yardımcın olsun canım. hadi bakalım yolumuzu biri açsın biri ya hayırlısıyla hamile olsun yada doğursun ki kısmetimiz açılsınslm kızlar tanselim burdayım hala gelmemiş bizim kız :)))
ben bu kriteri bozucam erkenden doğuracam :)))))))))
napıyonuz ne var ne yok bakalım ben evimdeyim annemde bende temizliğe başladık yarın boyacı gelicek oğlumun odası boyanıcak çok yoruldum şimdiden
he vallahı kız kursunmu doktursek ne yapsak
hatıce hatıce hatıce sana seslenıyorum begenıp durcagına ıkı kelam yaz kız nerdesın napıyosun
ya sorma hemoroid oldum galiba onu araştırıyorum hamilelikte olurmuş
selam arkadaşlar, günlerdir aranısa gelemedim, işlerim çok yoğundu kaos gibiydi, bide sıcaklar bastırdı iyice fenalıklar geldi bana geçen hafta.
Çok şükür bugün biraz daha rahatım. Ama biraz moralim bozuk bu sıralar.
Son 3 aydır çok düzensiz regl oluyorum, önceden 3-4 ayda 1 kere olurdum, şimdi 21 günde bir gibi oluyorum, o da bir tuhaf oluyor, ilk günler günde 1 damla, sonra 10 gün boyunca normal bi şekilde kanama oluyor toplam 15 gün sürüyor. Dr a gitmek hiç istemiyorum, yine birsürü test, alttan muayene filan çok moralim bozuluyor yabide ben öyle 2 günde bir birlikte olmak konusunda sıkıntı yaşıyorum, hem ben istemiyorum sık sık, hemde eşim yorgun oluyor, akşama kadar ayakta çalışıyor zaten. artık haftada 2 kere sabitliycem o şekilde çalışma yapıcam, daha sık olunca ben soğuyorum bu sefer 2 hafta hiç canım istemiyor. ayy ne zor bu işler ya, son günlerde çok moralim bozulmaya başladı, 6 aydır bişey beceremedik diyorum, eşimede kızıyorum küsüyorum kendi kendime trplere giriyorum. biliyorum aslında moralimi bozmamam lazım, en önemli şey moral ama, nedense bu sıra ümitsizleştim bu adetlerim saçmalığından da dolayı. bazen insan pozitif bakamıyor karamsarlaşıyor ya, işte bende öyleyim şimdilerde. ne olacak bu hal böyle dr a gitmek istemiyorum üf yaa ne olur sanki kendiliğinden herşey düzelse
sanırım adet döneminin depresyonu ve bu olmuyor düşüncesi birleşti, onun için bu sıralar negatifim iyice canım ya. ayy özlemişim seni canım benim. inşallah daha çok beklemeyiz hayırlısıyla kendiliğinden oluşuversin şu bebişlerimiz. bugün kızlara dediğim gibi; birisi bi öncülük yapsa açılıvericek sanki yolumuz öyle umut ediyorum şimdidenerdesin sen gelmiyosundur kaç zamandır valla yasi aynı ümitsizlik bende oldugu için pozitif bişeyler söyleyemeycegim ama beni göz önüne alırsan sen benden daha iyi durumdasın ben beklemişim 3 yıl seninki daha 6 ay serpilde senin gibi baya kötü olmuştu ama sonrasında geldi bebeşi meraketmeee allah hayırlısı versin hakkımızda
off çok yoruldum yaaa sersem gibiyim
heryerm agrıyo bgn havada bi kasvetli
haticem naber yaaaaa hadi hayırlı olsun paşamızın odası artık eksikleri bitiyo çok şükür
yasemin hoşgeldin cnm bayadır gözükmüyordun işlerini halletmişindir inş
selmaaa kızzz az kaldı hadi iyisin havalarda ısınıyo iyice yaz bastırmadan doguruver inş kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?