Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Günaydın herkese,
Buradaki konuşmalarınızı okuyup eğlenen ama yazamayanlardanım :)
En son kandilde yazmıştım. Hastalığım 3 gün geçikti. dün evde test yaptım ama bişey çıkmadı. 4 aydır deniyoruz ve sonuç alamadık malesef. Kan testi haricinde kesin sonucu şimdiden görebileceğim bir test biliyormusunuz ?

Gunaydim kizlar nasilsiniz? Bugun ben evdeyim.artik is yok bir.sureligne.
günaydın canım ohh çok şükür ne güzel dinlen gez kafanı boşalt.
Günaydın kızlaaaaaaaar herkes iyidir inşşşşş
baharcım evdesin artık hadi gözün aydın tadını çıkar :)
günaydın canım yoktum bu sıralar işlerim kaos gibiydi bugün biraz olsun normal bi bakim dedim. sen nasılsın?

canım neden yazmıyorsun herzaman yaz, hem konuşunca ferahlarsın kafan dağılır.
ben hiç bilmiyorum kan testinden önce sonuç veren bir test ne yazıkki

selam arkadaşlar, günlerdir aranısa gelemedim, işlerim çok yoğundu kaos gibiydi, bide sıcaklar bastırdı iyice fenalıklar geldi bana geçen hafta.
Çok şükür bugün biraz daha rahatım. Ama biraz moralim bozuk bu sıralar.
Son 3 aydır çok düzensiz regl oluyorum, önceden 3-4 ayda 1 kere olurdum, şimdi 21 günde bir gibi oluyorum, o da bir tuhaf oluyor, ilk günler günde 1 damla, sonra 10 gün boyunca normal bi şekilde kanama oluyor toplam 15 gün sürüyor. Dr a gitmek hiç istemiyorum, yine birsürü test, alttan muayene filan çok moralim bozuluyor ya bide ben öyle 2 günde bir birlikte olmak konusunda sıkıntı yaşıyorum, hem ben istemiyorum sık sık, hemde eşim yorgun oluyor, akşama kadar ayakta çalışıyor zaten. artık haftada 2 kere sabitliycem o şekilde çalışma yapıcam, daha sık olunca ben soğuyorum bu sefer 2 hafta hiç canım istemiyor. ayy ne zor bu işler ya, son günlerde çok moralim bozulmaya başladı, 6 aydır bişey beceremedik diyorum, eşimede kızıyorum küsüyorum kendi kendime trplere giriyorum. biliyorum aslında moralimi bozmamam lazım, en önemli şey moral ama, nedense bu sıra ümitsizleştim bu adetlerim saçmalığından da dolayı. bazen insan pozitif bakamıyor karamsarlaşıyor ya, işte bende öyleyim şimdilerde. ne olacak bu hal böyle dr a gitmek istemiyorum üf yaa ne olur sanki kendiliğinden herşey düzelse

slm kızlar dıcem ama suanda sadece htıcemı goruyorumm hatıceemm

ben hala dogurmadım kızlar yaa saka gıbı yok anam tık yok

slm kızlar tanselim burdayım hala gelmemiş bizim kız :)))
ben bu kriteri bozucam erkenden doğuracam :)))))))))
napıyonuz ne var ne yok bakalım ben evimdeyim annemde bende temizliğe başladık yarın boyacı gelicek oğlumun odası boyanıcak çok yoruldum şimdiden

selam arkadaşlarr, dr randevum var 13.30 da izne ayrılıyorum artıık özgürüm selma seninki ne inat çıktı bizimki nasıl olacak bakalım, herkes pek bekleyecek gibi durmuyor diyorlar ama zaten planlı sezaryen olacağım beklemeyeceğiz pek, en geç 39 da alacak dr.. bakalım büyümüş mü yaramaz kızım çok merak ediyorum bugün görücem sabırsızlanıyorum..

hılalll mıllet yuzunden boyle sabırsız oldum yok sen erken dogurursun yok gobegın dusmus bak gorursun 20 mayıs gıbı gelır bende dedım 38de falam dogurcam dıe ama nerdeeeeee

cuma gunu kontrolum var 40+1 olcak hala kanala gırmemısse sezeryan gunu vercek gırmısse 1 hafta daha beklerız dedı

hergun dua edıyorum ayy suanda sancılansamda dogursam dıe ama bende tk yok

sezeryanda hııc dusunmuyorum ıns mecburda kalmayız

hadı bakalım artık evınde beklıyceksın kızını demek bol bol dınlen yat sezeryan gununu dınlenmıs olarak bekle

ayyy boya işi çok yorucu ya, Allah yardımcın olsun canım. hadi bakalım yolumuzu biri açsın biri ya hayırlısıyla hamile olsun yada doğursun ki kısmetimiz açılsın aminnnn
he vallahı kız kursunmu doktursek ne yapsak

ayy iyi akıl ettin taa ben küçücükken annem döktürmüştü bize hatırlıyorum ay bellimi olur batıl filan ama belkim işe yarar:)

hatıce hatıce hatıce sana seslenıyorum begenıp durcagına ıkı kelam yaz kız nerdesın napıyosun

ya sorma hemoroid oldum galiba onu araştırıyorum hamilelikte olurmuş

eveett olyor hamılleıkte cok hareketlı olman gerekıyor duzenlı yuruyus gunde en az 2 lt su bıde lıflı yıyecekler yanı hıc olmazsa beyaz ekmek yemede cavdar yada kepek ekmegı ye ben cok sukur hıc olmadım ama beyaz ekmek yemıyorum

nerdesin sen gelmiyosundur kaç zamandır valla yasi aynı ümitsizlik bende oldugu için pozitif bişeyler söyleyemeycegim ama beni göz önüne alırsan sen benden daha iyi durumdasın ben beklemişim 3 yıl seninki daha 6 ay serpilde senin gibi baya kötü olmuştu ama sonrasında geldi bebeşi meraketmeee allah hayırlısı versin hakkımızda

off çok yoruldum yaaa sersem gibiyim
heryerm agrıyo bgn havada bi kasvetli

haticem naber yaaaaa hadi hayırlı olsun paşamızın odası artık eksikleri bitiyo çok şükür

yasemin hoşgeldin cnm bayadır gözükmüyordun işlerini halletmişindir inş

selmaaa kızzz az kaldı hadi iyisin havalarda ısınıyo iyice yaz bastırmadan doguruver inş kolayca

sanırım adet döneminin depresyonu ve bu olmuyor düşüncesi birleşti, onun için bu sıralar negatifim iyice canım ya. ayy özlemişim seni canım benim. inşallah daha çok beklemeyiz hayırlısıyla kendiliğinden oluşuversin şu bebişlerimiz. bugün kızlara dediğim gibi; birisi bi öncülük yapsa açılıvericek sanki yolumuz öyle umut ediyorum şimdide

ah canım benim burda hava çok açık ama buseferde çok sıcak, ellerim böyle yapış yapış gibi nemliyim komple yaa , yaz gelsin diye söylendim durdum ama çabuk sıkılıcam ben bu yazdan. çok şükür geldim aranızdayım işlerim yoğundu bunalımdaydım ondan gelemedim çok özür herkesten...

canlarım nasılsnız... biz geldik oğluşumla. uyusun diye bekliyorum başında kendi kendine uyumaya alışsın diye uğraşıyorum:)
evdeki son haftam ve babamızda izne ayrıldı geziyoz yiyoz içiyoz yatıyoz zor olcak çalışmak.
bugn kontorlmüz vardı 2. ay kontrolü. biraz fazlaca kilo almış bnm tosunum maşallahhhh... doktor daha az emzir şişer midesi rahat edemez bağırsakları zorlanır dedi. dedği gibide valla ıkınıp duruyodu ara ara meger çk geliyomuş emdiği. onun dışında bi sorunumz yokk koca adam olduk valla.
sizler nasılsınız. selmaa doğuramamış hala bnde öle dedim dedim 40+2 de doğurdum kız selma sabah kontrole gitcektim gece sancılandım sennde öle olur belki stres yapma kendine cok zor biliyom ama tadını çıkar. sonra hiç hamile kalmamışsın sancı çekmemişsin gibi oluyo
hülyaaa gaz sancısı çok zor cnm çok şükr bz çekmedk ama çeken ark oldu. mama veriyosan içine milupanın rezene cayı var 1cay kaşığı mamaya karıştır hazmını kolaylaştırır rahat eder bebişin. 40 çıkınca huyları çok değişmiyo cnm hiç bekleme:) çok gazınız olursa 1fincan suya 1 çay kaşığı kimyon çok azda şeker at demlendir 2 çay kaşığı ver iyi gelir. bide bol bol masaj yap karnına bacaklarını oynat. inş çabucak gecer gazlı günleriniz.
hepinizi öptüm kızlar ve özledm ya:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…