Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydıııın herkeslere!!! günümüzü belirledik, 25 haziran sabah 8 de sezaryene giriyorum kısmetse, 3 haftam var, 2760 gr olmuş bizimki, 3 ü geçecek inşallah dedi dr um çok şükür, çünkü ben yine son 3 haftada sadece 1 kg almıştım ve bebeğin büyümesiyle ilgili endişeliydim, zaten bütün hamilelik boyunca o büyüdü ben büyümedim koca bir karın dışında bişey yok hala bende, artıık evdeyim eşimle erken kalkıp kahvaltı ettim, sonra bişeyler okudum mesleğimle ilgili, ders çalıştım diyelim, sonra uyuyakalmışım evde olmak ne güzelmiş ya , yalnız hava çook sıcak perdeleri açamıyorum ev de çok güneş alıyor, şu çocuk havuzlarından alıp içine salonda oturasım var

Gunaydim kizlar nasilsiniz? Bugun ben evdeyim.artik is yok bir.sureligne.

ben de ben dee insan nasıl rahatlıyor birden değil mii

ohhhhhhhhhhhhh keyfine bak tatlım dinlen bol bol ilerde zamanın olmayacak ona göre ye bol bol büyüsün kızımız

özge ne alemdesin oğluşun nasıl yormaya başladı mı seni de, ben taşımakta zorlanıyo gibiyim artıık

canım dr dan sakın çekinme ve üşenme doktora gitmeye, 3-4 ay da normal değil 21 gün de, yumurtan çatlamıyor olabilir, yani boşa çalışıyor olabilirsin de, doktorun bunu düzene sokmak için bişeyler yapar, ultrasonla yumurtalarını takip eder ve sana hangi günleri değerlendireceğini söyler, bak ben 2 yıl sonra klomen ve çatlatma iğnesi eşliğinde ultrasonla yumurtlama takibi yaptırarak hamile kaldım bu dediğim 3-4 ay deneniyor olmazsa aşılamaya geçiliyor, benim yumurtlama problemi yoktu adet te düzenliydi ama bu şekilde ancak hamile kalabildim günü denk getiremiyordum belki de, bu çocuk için nöbetimi değiştirdim o nöbeti değiştirmesem hamile değildim şimdi, herşey çok planlı oldu yanii, 15 gün günaşırı vajinal ultrasonum yapıldı bi süre sonra umursamıyorsun o muayeneleri falan alışıyorsun bebeğine kavuş ta onlar unutuluyor ama lütfen bir doktor bul kendine onun dediklerini yap, inan bişeyler yapmayınca daha çok morali bozuluyor insanın..

erken doğurma yavruu normal zamanda gelsin inşallahhh boyayı yapmanız iyi olmuş koku ancak çıkar havalandırın bol boll , hemoroid için de bol su iç posalı meyve ye bol bol kabız olma, bi de pomad var ağrısı için burda ilaç ismi vermeyeyim

inşallah tez zamanda doğur artık selmaa beklemek çok zor olduğundan sezaryen oluyorum ben de , senin yaptığın en doğrusu inşallah normal doğurur kurtulursun

Günaydın kızlar
Reglim 4 gün gecikti. Sabah kan testi yaptırdım sonuç negatif ama etrafımdakiler son zamanlarda testlerde çıkmadığını ve ultrasonla belli olduğunu söyleyip bununla ilgili; 'bizim bilmemkim vardı onunda çıkmamış sonra ultrasonda belli olmuş ' gibi hikayeler anlatıp duruyorlar. normalde reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum. ben ne yapacağımı şaşırdım.

slm canlarım tabıykı hala dogurmadım

ESMA cnm tosununa masllah vallahı tam yemelık oldu desene tontıs pasa artık onun adı
cnm daha dogurmuyacagım bellı umudumda yok 40+1 de gıdıcem bende dr kanala gırmısse 1 hafta daha bekletıcek gırmemısse 40+4 yada 40+5 sezeryan gunu verıcek hayırlısı bakalım artık

HILAL ohh evde keyıfler basladı desene sezeryan gununde hayırlı olsun
evet son zamanlar hele son hftalar hıc gecmıyormus resmen evde bunalım takılıyorum ama ıdare edıyoruz nabalım

canım benim öncelikle tarihinin net olarak belli olduğuna çok sevindim, 25 haziranda Allah nasibederse dualarım seninle olacak, ajandama işaretledim unutmam.
yazdığın yorum için çok çok teşekkür ederim, aslında haklısın, dr a gitmeyerek bu süreci uzatıyorum, belkide vereceği 1 hap ile herşey yoluna girecek. Benim doktorum aile dostumuz samimiyiz ama hastanesi biraz kırsal bir bölgede, kadınlar odaya 2şer 3şer kişi birden giriyor, her kafadan ayrı ses çıkıyor, zavallı doktorumun kafasını ütülüyorlar. o da herkesi biran evvel bitirebilmek içim, kısa kısa bakıp gerekeni hızlıca söyleyip ilaç yazıp yolluyor. bana tabiki özel muamele ediyor ama ne bilim benim gitmek istediğim yer daha düzgün bir ortam, yani odaya tek başıma gireyim, rahat rahat baksın, o sırada sorularım varsa sorayım, tüm aklını bana versin istiyorum. Bunun içinde başka özel hastaneye gitmem lazım sanırım, yeni bir doktor yeni tahliller, yeniden muayene off.

acaba erkek dr seçsem alttan muayene etmiyorlarmış erkek doktorlar öyle duydum, daha mı iyi olur? aranızda erkek doktora giden varmı?

ay hilalcim ben bir klomen verdiremedim kendime doktor direkt aşılama dedi bende günü tutturamadıgımı düşünüyorum yada öyle düşünmek istiyorum bilmiyorummm ayy ne özendirdin beni uyya kalmışssın bide ne güzellll

hayırla gelsin bebeginnnn

erkek doktor muayene etmiyomuymuş yok bee nerden çıkardın etmese nerden anlıcak durumunu :))) ilahi yasemin

Kan testinde çıkar normalde ama geç döllenme geç te çıkabilir regl olmazsan 1 hafta sonra kan testini tekrarla
Yumurta takibi vajinal usg ile yapılıyor karından dogruduzgun gozukmez erkek Dr da aynı muayeneleri yapacaktır mutlaka önemli olan Dr una inanman ve güvenmen canim

çok beklediğin için vakit kaybetmek istememiştir doktorun . Asilama da yaPilabilir inşallah sonuc olumlu olur canım.ben 2yil bekledim ama nerdeyse 1 yıl esimle ayrı sehirdeydik o yüzden klomeni denedik, o ay olmasaydı hemen aşılamaya gececektim. bı de şanslıydim çok yakın bir arkadasimdi tedavimi yapan kisi. Kalp atışı görünce sevinçten sarılıp zipladik benden 2 ay sonra da o 2.ye hamile kaldı hatta. Şimdiki Dr um o değil ama her an arayıp istediğimi soruyorum ona da

Son düzenleme:

tesekkür ederim canım inşallah vardır civcivim :18:

canım benim hoşgeldin, nerelerdesin özledim seni dün yoktun. ne var ne yok çalışmaların ve regl durumların ne alemde?

annemlere geçtik kaç gündür ordayız canm ondan giremedim ...söktürücü ilacım yeni bitti regl olmayı bekliyorum sonra tekrar soğan kürü uygulamayı düşünüyorum etrafımdakilerde süte otur diye tutturdular bi sürü dualar verdiler yapılması okunması gereken bakalım rabbim büyük inş olcak sen ne yapıyosun

ben geldim kızlar, yine hastanelerdeydim mesaim başladı, sabah kırmızı kanamam oldu iki haftadır hiç yoktu lekelenme falan rahatlamıştım derken sabah olan oldu işte hemen doktora nst ye bağladılar herşey normal sonra doktorumu bekledim alttan üstten baktı sıkıntı yok ama büyük ultrasona girmen gerek görmediğimiz bişeyler olabilir dedi, doğruu büyük ultrasona renkliye girdim herşey normal bağırsaklarımızdaki parlaklıkta gitmiş çok şükür , fehmi hoca daha önce yaptırdım pıhtılaşma testine baktı D DİmER yüksekti 24 saat aralıklarla tekrar yapılması istedi gizli plasenta ayrılması olabiliyormuş bugün verdim yarın da vereceğim DDİMER bugünkünden yüksek çıkarsa hastaneye yatabilirim erken doğumdan çok korkuyorum , doktorum şiddetli karın ağrısı ile kasılman olursa hemen hastaneye gidiyorsun bu gizli yırtılmalarda kanama olmuyormuş , bebek ölebiliyormuş, bugün DDİMER sonucu yüksek çıktı sınır 200 benimki 432 geçen 309 du yarınki de yüksek çıkarsa yatış beni bekler ne yapacağım bilmem dualarınızı eksik etmeyin ne olur, yeni gelen yüzxünden de uzak kaldım sizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…