- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.421
günaydınnnnnnnn
slm kızlar nasılsınız bakalım geçmişe gidelim geliyorum tabi sizde burda olursanız
Gunaydim kizlar nasilsiniz? Bugun ben evdeyim.artik is yok bir.sureligne.
ohhhhhhhhhhhhh keyfine bak tatlım dinlen bol bol ilerde zamanın olmayacak ona göre ye bol bol büyüsün kızımız
selam arkadaşlar, günlerdir aranısa gelemedim, işlerim çok yoğundu kaos gibiydi, bide sıcaklar bastırdı iyice fenalıklar geldi bana geçen hafta.
Çok şükür bugün biraz daha rahatım. Ama biraz moralim bozuk bu sıralar.
Son 3 aydır çok düzensiz regl oluyorum, önceden 3-4 ayda 1 kere olurdum, şimdi 21 günde bir gibi oluyorum, o da bir tuhaf oluyor, ilk günler günde 1 damla, sonra 10 gün boyunca normal bi şekilde kanama oluyor toplam 15 gün sürüyor. Dr a gitmek hiç istemiyorum, yine birsürü test, alttan muayene filan çok moralim bozuluyor yabide ben öyle 2 günde bir birlikte olmak konusunda sıkıntı yaşıyorum, hem ben istemiyorum sık sık, hemde eşim yorgun oluyor, akşama kadar ayakta çalışıyor zaten. artık haftada 2 kere sabitliycem o şekilde çalışma yapıcam, daha sık olunca ben soğuyorum bu sefer 2 hafta hiç canım istemiyor. ayy ne zor bu işler ya, son günlerde çok moralim bozulmaya başladı, 6 aydır bişey beceremedik diyorum, eşimede kızıyorum küsüyorum kendi kendime trplere giriyorum. biliyorum aslında moralimi bozmamam lazım, en önemli şey moral ama, nedense bu sıra ümitsizleştim bu adetlerim saçmalığından da dolayı. bazen insan pozitif bakamıyor karamsarlaşıyor ya, işte bende öyleyim şimdilerde. ne olacak bu hal böyle dr a gitmek istemiyorum üf yaa ne olur sanki kendiliğinden herşey düzelse
slm kızlar tanselim burdayım hala gelmemiş bizim kız :)))
ben bu kriteri bozucam erkenden doğuracam :)))))))))
napıyonuz ne var ne yok bakalım ben evimdeyim annemde bende temizliğe başladık yarın boyacı gelicek oğlumun odası boyanıcak çok yoruldum şimdiden
hılalll mıllet yuzunden boyle sabırsız oldum yok sen erken dogurursun yok gobegın dusmus bak gorursun 20 mayıs gıbı gelır bende dedım 38de falam dogurcam dıe ama nerdeeeeee
cuma gunu kontrolum var 40+1 olcak hala kanala gırmemısse sezeryan gunu vercek gırmısse 1 hafta daha beklerız dedı
hergun dua edıyorum ayy suanda sancılansamda dogursam dıe ama bende tk yok
sezeryanda hııc dusunmuyorum ıns mecburda kalmayız
hadı bakalım artık evınde beklıyceksın kızını demek bol bol dınlen yat sezeryan gununu dınlenmıs olarak bekle
slm kızlar nasılsınız bakalım geçmişe gidelim geliyorum tabi sizde burda olursanız
canım dr dan sakın çekinme ve üşenme doktora gitmeye, 3-4 ay da normal değil 21 gün de, yumurtan çatlamıyor olabilir, yani boşa çalışıyor olabilirsin de, doktorun bunu düzene sokmak için bişeyler yapar, ultrasonla yumurtalarını takip eder ve sana hangi günleri değerlendireceğini söyler, bak ben 2 yıl sonra klomen ve çatlatma iğnesi eşliğinde ultrasonla yumurtlama takibi yaptırarak hamile kaldım bu dediğim 3-4 ay deneniyor olmazsa aşılamaya geçiliyor, benim yumurtlama problemi yoktu adet te düzenliydi ama bu şekilde ancak hamile kalabildim günü denk getiremiyordum belki de, bu çocuk için nöbetimi değiştirdim o nöbeti değiştirmesem hamile değildim şimdi, herşey çok planlı oldu yanii,15 gün günaşırı vajinal ultrasonum yapıldı bi süre sonra umursamıyorsun o muayeneleri falan alışıyorsun bebeğine kavuş ta onlar unutuluyor ama lütfen bir doktor bul kendine onun dediklerini yap, inan bişeyler yapmayınca daha çok morali bozuluyor insanın..
ben de ben dee insan nasıl rahatlıyor birden değil mii
özge ne alemdesin oğluşun nasıl yormaya başladı mı seni de, ben taşımakta zorlanıyo gibiyim artıık
canım dr dan sakın çekinme ve üşenme doktora gitmeye, 3-4 ay da normal değil 21 gün de, yumurtan çatlamıyor olabilir, yani boşa çalışıyor olabilirsin de, doktorun bunu düzene sokmak için bişeyler yapar, ultrasonla yumurtalarını takip eder ve sana hangi günleri değerlendireceğini söyler, bak ben 2 yıl sonra klomen ve çatlatma iğnesi eşliğinde ultrasonla yumurtlama takibi yaptırarak hamile kaldım bu dediğim 3-4 ay deneniyor olmazsa aşılamaya geçiliyor, benim yumurtlama problemi yoktu adet te düzenliydi ama bu şekilde ancak hamile kalabildim günü denk getiremiyordum belki de, bu çocuk için nöbetimi değiştirdim o nöbeti değiştirmesem hamile değildim şimdi, herşey çok planlı oldu yanii,15 gün günaşırı vajinal ultrasonum yapıldı bi süre sonra umursamıyorsun o muayeneleri falan alışıyorsun bebeğine kavuş ta onlar unutuluyor ama lütfen bir doktor bul kendine onun dediklerini yap, inan bişeyler yapmayınca daha çok morali bozuluyor insanın..
erken doğurma yavruu normal zamanda gelsin inşallahhh boyayı yapmanız iyi olmuş koku ancak çıkar havalandırın bol boll , hemoroid için de bol su iç posalı meyve ye bol bol kabız olma, bi de pomad var ağrısı için burda ilaç ismi vermeyeyim
inşallah tez zamanda doğur artık selmaa beklemek çok zor olduğundan sezaryen oluyorum ben de , senin yaptığın en doğrusu inşallah normal doğurur kurtulursun
günaydıııın herkeslere!!! günümüzü belirledik, 25 haziran sabah 8 de sezaryene giriyorum kısmetse, 3 haftam var, 2760 gr olmuş bizimki, 3 ü geçecek inşallah dedi dr um çok şükür, çünkü ben yine son 3 haftada sadece 1 kg almıştım ve bebeğin büyümesiyle ilgili endişeliydim, zaten bütün hamilelik boyunca o büyüdü ben büyümedimkoca bir karın dışında bişey yok hala bende, artıık evdeyim eşimle erken kalkıp kahvaltı ettim, sonra bişeyler okudum mesleğimle ilgili, ders çalıştım diyelim, sonra uyuyakalmışım evde olmak ne güzelmiş ya , yalnız hava çook sıcak perdeleri açamıyorum ev de çok güneş alıyor, şu çocuk havuzlarından alıp içine salonda oturasım var
canım benim öncelikle tarihinin net olarak belli olduğuna çok sevindim, 25 haziranda Allah nasibederse dualarım seninle olacak, ajandama işaretledim unutmam.
yazdığın yorum için çok çok teşekkür ederim, aslında haklısın, dr a gitmeyerek bu süreci uzatıyorum, belkide vereceği 1 hap ile herşey yoluna girecek. Benim doktorum aile dostumuz samimiyiz ama hastanesi biraz kırsal bir bölgede, kadınlar odaya 2şer 3şer kişi birden giriyor, her kafadan ayrı ses çıkıyor, zavallı doktorumun kafasını ütülüyorlar. o da herkesi biran evvel bitirebilmek içim, kısa kısa bakıp gerekeni hızlıca söyleyip ilaç yazıp yolluyor. bana tabiki özel muamele ediyor ama ne bilim benim gitmek istediğim yer daha düzgün bir ortam, yani odaya tek başıma gireyim, rahat rahat baksın, o sırada sorularım varsa sorayım, tüm aklını bana versin istiyorum. Bunun içinde başka özel hastaneye gitmem lazım sanırım, yeni bir doktor yeni tahliller, yeniden muayene off.
acaba erkek dr seçsem alttan muayene etmiyorlarmış erkek doktorlar öyle duydum, daha mı iyi olur? aranızda erkek doktora giden varmı?
Kan testinde çıkar normalde ama geç döllenme geç te çıkabilir regl olmazsan 1 hafta sonra kan testini tekrarlaGünaydın kızlar
Reglim 4 gün gecikti. Sabah kan testi yaptırdım sonuç negatifama etrafımdakiler son zamanlarda testlerde çıkmadığını ve ultrasonla belli olduğunu söyleyip bununla ilgili; 'bizim bilmemkim vardı onunda çıkmamış sonra ultrasonda belli olmuş ' gibi hikayeler anlatıp duruyorlar. normalde reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum. ben ne yapacağımı şaşırdım.
Yumurta takibi vajinal usg ile yapılıyor karından dogruduzgun gozukmez erkek Dr da aynı muayeneleri yapacaktır mutlaka önemli olan Dr una inanman ve güvenmen canimcanım benim öncelikle tarihinin net olarak belli olduğuna çok sevindim, 25 haziranda Allah nasibederse dualarım seninle olacak, ajandama işaretledim unutmam.
yazdığın yorum için çok çok teşekkür ederim, aslında haklısın, dr a gitmeyerek bu süreci uzatıyorum, belkide vereceği 1 hap ile herşey yoluna girecek. Benim doktorum aile dostumuz samimiyiz ama hastanesi biraz kırsal bir bölgede, kadınlar odaya 2şer 3şer kişi birden giriyor, her kafadan ayrı ses çıkıyor, zavallı doktorumun kafasını ütülüyorlar. o da herkesi biran evvel bitirebilmek içim, kısa kısa bakıp gerekeni hızlıca söyleyip ilaç yazıp yolluyor. bana tabiki özel muamele ediyor ama ne bilim benim gitmek istediğim yer daha düzgün bir ortam, yani odaya tek başıma gireyim, rahat rahat baksın, o sırada sorularım varsa sorayım, tüm aklını bana versin istiyorum. Bunun içinde başka özel hastaneye gitmem lazım sanırım, yeni bir doktor yeni tahliller, yeniden muayene off.
acaba erkek dr seçsem alttan muayene etmiyorlarmış erkek doktorlar öyle duydum, daha mı iyi olur? aranızda erkek doktora giden varmı?
ay hilalcim ben bir klomen verdiremedim kendime doktor direkt aşılama dedi bende günü tutturamadıgımı düşünüyorum yada öyle düşünmek istiyorum bilmiyorummm ayy ne özendirdin beni uyya kalmışssın bide ne güzellll
Kan testinde çıkar normalde ama geç döllenme geç te çıkabilir regl olmazsan 1 hafta sonra kan testini tekrarla
Yumurta takibi vajinal usg ile yapılıyor karından dogruduzgun gozukmez erkek Dr da aynı muayeneleri yapacaktır mutlaka önemli olan Dr una inanman ve güvenmen canim
çok beklediğin için vakit kaybetmek istememiştir doktorun . Asilama da yaPilabilir inşallah sonuc olumlu olur canım.ben 2yil bekledim ama nerdeyse 1 yıl esimle ayrı sehirdeydik o yüzden klomeni denedik, o ay olmasaydı hemen aşılamaya gececektim. bı de şanslıydim çok yakın bir arkadasimdi tedavimi yapan kisi. Kalp atışı görünce sevinçten sarılıp zipladik benden 2 ay sonra da o 2.ye hamile kaldı hatta. Şimdiki Dr um o değil ama her an arayıp istediğimi soruyorum ona da
canım benim hoşgeldin, nerelerdesin özledim seni dün yoktun. ne var ne yok çalışmaların ve regl durumların ne alemde?
erkek doktor muayene etmiyomuymuş yok bee nerden çıkardın etmese nerden anlıcak durumunu :))) ilahi yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?