- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.441
annemlere geçtik kaç gündür ordayız canm ondan giremedim ...söktürücü ilacım yeni bitti regl olmayı bekliyorum sonra tekrar soğan kürü uygulamayı düşünüyorum etrafımdakilerde süte otur diye tutturdular bi sürü dualar verdiler yapılması okunması gereken bakalım rabbim büyük inş olcak sen ne yapıyosun
ben geldim kızlar, yine hastanelerdeydim mesaim başladı, sabah kırmızı kanamam oldu iki haftadır hiç yoktu lekelenme falan rahatlamıştım derken sabah olan oldu işte hemen doktora nst ye bağladılar herşey normal sonra doktorumu bekledim alttan üstten baktı sıkıntı yok ama büyük ultrasona girmen gerek görmediğimiz bişeyler olabilir dedi, doğruu büyük ultrasona renkliye girdim herşey normal bağırsaklarımızdaki parlaklıkta gitmiş çok şükür , fehmi hoca daha önce yaptırdım pıhtılaşma testine baktı D DİmER yüksekti 24 saat aralıklarla tekrar yapılması istedi gizli plasenta ayrılması olabiliyormuş bugün verdim yarın da vereceğim DDİMER bugünkünden yüksek çıkarsa hastaneye yatabilirim erken doğumdan çok korkuyorum , doktorum şiddetli karın ağrısı ile kasılman olursa hemen hastaneye gidiyorsun bu gizli yırtılmalarda kanama olmuyormuş , bebek ölebiliyormuş, bugün DDİMER sonucu yüksek çıktı sınır 200 benimki 432 geçen 309 du yarınki de yüksek çıkarsa yatış beni bekler ne yapacağım bilmem dualarınızı eksik etmeyin ne olur, yeni gelen yüzxünden de uzak kaldım sizden
ben geldim kızlar, yine hastanelerdeydim mesaim başladı, sabah kırmızı kanamam oldu iki haftadır hiç yoktu lekelenme falan rahatlamıştım derken sabah olan oldu işte hemen doktora nst ye bağladılar herşey normal sonra doktorumu bekledim alttan üstten baktı sıkıntı yok ama büyük ultrasona girmen gerek görmediğimiz bişeyler olabilir dedi, doğruu büyük ultrasona renkliye girdim herşey normal bağırsaklarımızdaki parlaklıkta gitmiş çok şükür , fehmi hoca daha önce yaptırdım pıhtılaşma testine baktı D DİmER yüksekti 24 saat aralıklarla tekrar yapılması istedi gizli plasenta ayrılması olabiliyormuş bugün verdim yarın da vereceğim DDİMER bugünkünden yüksek çıkarsa hastaneye yatabilirim erken doğumdan çok korkuyorum , doktorum şiddetli karın ağrısı ile kasılman olursa hemen hastaneye gidiyorsun bu gizli yırtılmalarda kanama olmuyormuş , bebek ölebiliyormuş, bugün DDİMER sonucu yüksek çıktı sınır 200 benimki 432 geçen 309 du yarınki de yüksek çıkarsa yatış beni bekler ne yapacağım bilmem dualarınızı eksik etmeyin ne olur, yeni gelen yüzxünden de uzak kaldım sizden
benim gittiğim yerde bide erkek dr var, o etmiyormuş valla kadınlar öyledi, oh ne güzel ya dedim, valla gidip onun sırasına girecektim
bendaha azımle dogurmadım kızlar aksam bıraz bel ve kasık agrım vardı ayy cogalır ıns dıe sabah ettım yok anam yok sımdıde tık yok
yarın gebelık takvımım bıle kapanıyor
selma kız takvim bile yoruldu şafak saymaktan senin kızda tık yok :)
yok anacım yerinde mutlu hatun baksana
siz girip almadan çıkmıcam diyo inat prensessssss yirim onu ben
Kizlar nasilsiniz ben iyiyim evde tembellik yapiyorum bugun .3 de.drla randevum var bakalim ne kadar oldu benim kiz
MElekkkkkkkkk napıyosun kız
bat sat ne zmn geri sayım başladımııııııııııııı
heyecan yapalım azcıkkkkkk
Kizlar kizm 2080gr olmus olmasi gerekenden az ama minyon olcak senin gibi dedi yuzunu yine goremedik dogunca gorucez galibabas sekli bana benziyo ayyy burnu babasina benzesin istiyorum insallah benzer bende durum bu opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?