Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım benim ayy bi konuşamadık, sen geldin, benim müşterim geldi bakamadım foruma
ayy ne olur banada söyle etrafındakiler ne yap dedilerse bende yapayım, duları filan istersen mail gönder bana canım herşey Allahtan çünkü elet birisi kabul olur.
ben bu ayın 14 ünde karadeniz turuna gidicem, 1 hafta tatilden sonra o relaxlıkla denemeler yapıcam, çok duydum çünkü tatil dönüşü hamile kalanlar oluyormuş o rahatlıkla, şuan bütün umudum o yönde. inşallah öyle olur. eğerki olmazsa mecburen artık ciddi olarak bir dr a gideceğim düzenli olarak.
ama sen şu duaları ve kulaktan duyma da olsa süte oturmaları filan herşeyi bildir bana canım..

aaa serpılcım cok sasırdım yaa kıyamam ben sanada kızınada hey allahım hamılelıgının basından berı sınavın hıc bıtmedı allah yardımcın olsun tatlım sıtres yapma dıcem ama senın yerınde olmak emınım cok zordur
cnm benımya ne desem bılemedım aklım sende bak sımdı yarın habersız bırakma ne olur dualarım kızın ve senınle sabır hersey cok guzel olucak
saglıcakla bebısını vaktınde kucagına alınca bı guzel poposuna poposuna patlat olurmu o bunu hakettı cımcıme

mrb yeni katıldım aranıza 2.5 yıllık evliyiim 1 senedir bebek istiyoruz bende de eşimde de sorun çıkmadı çok şükür 3 aydır tedavi oluyorum 3 ay klomen kullandım 3.ay klomen ve ovitrelle vuruldum adetim 1 gün gecikti dr rahim kalınlaşmış dedi test yaptık hcg 10.52 çıktı dr gebelik var dedi 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi cuma günü tekrar gidecem sizce değer nasıl bu arada cuma günü 10.52 pazar günü 12.37 çıktı durum ne sizce

canım yaaa geçmiş olsunn hayırla bi gelseydi nazlı kızın dikkat et kenddine kuzu yaaa allah yardımcın olsunn

bendaha azımle dogurmadım kızlar aksam bıraz bel ve kasık agrım vardı ayy cogalır ıns dıe sabah ettım yok anam yok sımdıde tık yok

yarın gebelık takvımım bıle kapanıyor

Canlarım nabersiniz bakalım

serpilimmmmm ayy kıyamam ben snaa yaaa
ay inş sorun çıkmaz bebegim yaa yatmak zorunda kalmazsın.
nazlı kız vallahi mahvetti seni yaa, az kaldı allahın izniyle vaktinde gelecek inş
bi sorun olsa usg de çıkardı nasılsa içimiz rahat olsun.
allah yardımcın olsun bitanem bizi habersiz bırakma güzel haberlerni bekliyoruz

bendaha azımle dogurmadım kızlar aksam bıraz bel ve kasık agrım vardı ayy cogalır ıns dıe sabah ettım yok anam yok sımdıde tık yok

yarın gebelık takvımım bıle kapanıyor

selma kız takvim bile yoruldu şafak saymaktan senin kızda tık yok :)
yok anacım yerinde mutlu hatun baksana
siz girip almadan çıkmıcam diyo inat prensessssss yirim onu ben

[/QUOTE]

ayy nen cnm ya takvım bıle sayfları kapıcak artık ınadındanmı gelmıyor babası gıbı mıymıylıgındanmı bılemıyorum
ama hep ıcıme doguyordu bu kız benı zorla kestırcek dıe aynende oyle olucak sanırım daha gelmesın en gec dr teyzesı pztsı yada carsamba onu kesıp ordan zorla alcak
konusuyorum kızım dıyorum bak nıe zorla gelceksınkı gel ıste kendılıgınden dıyorum ıtelıyo okadar cok beklersınız der gıbı

ayy nen cnm ya takvım bıle sayfları kapıcak artık ınadındanmı gelmıyor babası gıbı mıymıylıgındanmı bılemıyorum
ama hep ıcıme doguyordu bu kız benı zorla kestırcek dıe aynende oyle olucak sanırım daha gelmesın en gec dr teyzesı pztsı yada carsamba onu kesıp ordan zorla alcak
konusuyorum kızım dıyorum bak nıe zorla gelceksınkı gel ıste kendılıgınden dıyorum ıtelıyo okadar cok beklersınız der gıbı [/QUOTE]

hahahaa, vallaa kaççak yeri kalmadı
dediğin gibi 3-5 güne zorlan alacaklar yavrumuuuu
hadi hayırlısıyla kurtul inş canım
bakarsın haftasonu gelirrrrrrrr

MElekkkkkkkkk napıyosun kız
bat sat ne zmn geri sayım başladımııııııııııııı
heyecan yapalım azcıkkkkkk

Kizlar nasilsiniz ben iyiyim evde tembellik yapiyorum bugun .3 de.drla randevum var bakalim ne kadar oldu benim kiz

Kizlar nasilsiniz ben iyiyim evde tembellik yapiyorum bugun .3 de.drla randevum var bakalim ne kadar oldu benim kiz

iyilik canım sen nasılsınnn
ohhh keyfine bak canım, bugün bende hiçbişeye elimi sürmedim
miskinlik yapıyommmm
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş dr dan kızın da tosuncuk olmuştur belki

MElekkkkkkkkk napıyosun kız
bat sat ne zmn geri sayım başladımııııııııııııı
heyecan yapalım azcıkkkkkk

napım yaa sinirlerim gergin regliye çok az kaldı geldiler gene bana :)))))))gögüslerde agrı var o şekil ama benden bişey çıkmayacak sende ne var ne yok sekerim

s.a kızlar nbrsnz selmacım senn kızda esmanın oglu gibi vaktinden sonramı gelcek ne keyfi yernde bence onun orda baharcım bakalım kızımız ne kadar olmuş büyüyor artık yaklaşıyoruz sonlara eeeeee kızlar çalışmalar nasıl rabbim sizlerede hayırlı bi hamilelik nasip etsn inş

Kizlar kizm 2080gr olmus olmasi gerekenden az ama minyon olcak senin gibi dedi yuzunu yine goremedik dogunca gorucez galiba bas sekli bana benziyo ayyy burnu babasina benzesin istiyorum insallah benzer bende durum bu opuyorum hepinizi

bahar kızımız nasılmış geldin mii

özge iyimisin seninle aynı haftamız nası gidiyo ben iyiyim aslında ama sıcak ve ağrılar yoruyor e dayanıcaz artık bu kadarına da napalımm

derya naptın çalışmalara başladın mı tekrar tedavin bitti mii

serpilim çoook geçmiş olsun bu kız biraz üzecek ama sağlıkla gelecek ve bu günler unutulacak canım inşallahh, usg de sorun yoksa korkma, doktorunun dediklerini dikkate al sadece

ben de balkonda kahve kitap bilgisayar ööyle yağmuru seyrediyordum yağmur da bitti, azcık daha yağsaydı serinlemiştim ne güzell, ebeveynlikle bebek bakımı ile ilgili kitaplar okuyorum kızlar çok zevkli , tabi bu okuduklarımı ne kadar uygularım bilmem çocuk doğunca tam bir kaos da yaşanabilir ama başıma gelebilecekleri öngörmek bile bişeydir, şok olmam en azından bi de büyüklerin karışıp durmasına izin vereceğime kendi yöntemlerimi denemek için bi şansım olur bişeyler bilirsem.. burdaki doğuran arkadaşlardan da tavsiyeler bekliyoruzz

Kizlar kizm 2080gr olmus olmasi gerekenden az ama minyon olcak senin gibi dedi yuzunu yine goremedik dogunca gorucez galiba bas sekli bana benziyo ayyy burnu babasina benzesin istiyorum insallah benzer bende durum bu opuyorum hepinizi

yüzünü biz de göremiyoruz doğumdan sonra artıık, bu arada iyi kilosu annesii her çocuk tosun olacak diye bişey yok kız çocukları narin oluyor bizimki de 3ü ancak geçecek kayınvalidem sürekli ''çok zayıf büyüyememiş gelişememiş'' diye abuk subuk konuşuyor sinirimi bozuyor kendisi çocuklarını 4 kilo doğurmuş ta hep ben de sakin sakin hep yok iyi, doktorumuz normal dedi diyorum ama doğurduktan sonra da öyle konuşursa öyle bir bozucam ki ağzını açamıcak bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…