- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.461
Kizlar kizm 2080gr olmus olmasi gerekenden az ama minyon olcak senin gibi dedi yuzunu yine goremedik dogunca gorucez galibabas sekli bana benziyo ayyy burnu babasina benzesin istiyorum insallah benzer bende durum bu opuyorum hepinizi
bahar kızımız nasılmış geldin mii
özge iyimisin seninle aynı haftamız nası gidiyo ben iyiyim aslında ama sıcak ve ağrılar yoruyor e dayanıcaz artık bu kadarına da napalımm
derya naptın çalışmalara başladın mı tekrar tedavin bitti mii
serpilim çoook geçmiş olsun bu kız biraz üzecek ama sağlıkla gelecek ve bu günler unutulacak canım inşallahh, usg de sorun yoksa korkma, doktorunun dediklerini dikkate al sadece
ben de balkonda kahve kitap bilgisayar ööyle yağmuru seyrediyordum yağmur da bitti, azcık daha yağsaydı serinlemiştim ne güzell, ebeveynlikle bebek bakımı ile ilgili kitaplar okuyorum kızlar çok zevkli , tabi bu okuduklarımı ne kadar uygularım bilmem çocuk doğunca tam bir kaos da yaşanabilir ama başıma gelebilecekleri öngörmek bile bişeydir, şok olmam en azındanbi de büyüklerin karışıp durmasına izin vereceğime kendi yöntemlerimi denemek için bi şansım olur bişeyler bilirsem.. burdaki doğuran arkadaşlardan da tavsiyeler bekliyoruzz
napım yaa sinirlerim gergin regliye çok az kaldı geldiler gene bana :)))))))gögüslerde agrı var o şekil ama benden bişey çıkmayacak sende ne var ne yok sekerim
maşallah yaa minik kuşumuz o bizim Allahım sağlıkla gelsinde sen onu tombişleştirirsin ne olacak canım.Kizlar kizm 2080gr olmus olmasi gerekenden az ama minyon olcak senin gibi dedi yuzunu yine goremedik dogunca gorucez galibabas sekli bana benziyo ayyy burnu babasina benzesin istiyorum insallah benzer bende durum bu opuyorum hepinizi
ah canım çalışmalar boşa gidiyor hep, ne zormuş bu iş ya, Allah ol demedimmi olmuyor işte başka açıklaması yoks.a kızlar nbrsnz selmacım senn kızda esmanın oglu gibi vaktinden sonramı gelcek ne keyfi yernde bence onun orda baharcım bakalım kızımız ne kadar olmuş büyüyor artık yaklaşıyoruz sonlara eeeeee kızlar çalışmalar nasıl rabbim sizlerede hayırlı bi hamilelik nasip etsn inş
ayy sorma melekcim, eskiden geç adet oluyorum diye üzülürdüm olunca ogünü ve hatta o haftayı bayram ilan ederdim, arkadaşlarımla benim adet oluşumu çok kutlamışızdırnapım yaa sinirlerim gergin regliye çok az kaldı geldiler gene bana :)))))))gögüslerde agrı var o şekil ama benden bişey çıkmayacak sende ne var ne yok sekerim
bendee geldimmmm . reglim 3 gecti azda olsa umutlandım.. ama regli oldum eşim ve ben nerdeyse aglıycak duruma geldıkk.
selmaaa ses ver doğurdun mu yoksa
canım hakkaten takvimin kapanmış yaa hadi bismillah bakalım, pek bi sabırlı ağır başlı olacak seninki baksana büyük bir sabırla gelmiyor yani, ama artık gelsin ya, topiğimize uğur getirsin ,inşallahhılalcım ahhh ahhh nerde okadar kolay dogursam keskem her sabah gırıp topıge raporumu yazıyorum ama bugun resmen bunalım taklıldım yattım yattım yattım sacma salak bısı oldum
1 ay sonra benım cok ıyı anlıyacaksınız
takvımım 10 dak sonra kapanıyor ve 40+0 oluyorum hem kendıme yuuuhh dıyesım var hemde masaalh
deryaaammm kız cnm benım ayy ıns atesın dusmez ve cumada o kırmızılar gemez
soyledım ruyamda gordum kzın olucakmıs bak ruyalarım cıkıyor dedım
bılemıyorum yanı
hadi canım inş. bebegin seninledir hastayım şu hesaplamamalrınada haaaaaaaaaaacanım maşallah kızına büyümüş işte annesi sana çekicek biraz kilo yönünden
sağlıklı olsunda
pekte nazlı ya bi yüzünü göstermedi
kızlar bugün 28. günüm aslnda olmam gerekir
ama ateş ölçtüm ona göre 15. gün yumurtladım ve bu durumda
en geç cuma bekleniyor adetim.
ben dün bi test yaptım göğüs agrım arttı çnkü acaip bi şekilde, artı kasıklarımda değişik batmalar oluyo 4-5 gndür.
tek çizgiydi ama akşam eve gelince tekrar baktıgımda hayalet gibi bi gölge gördüm
işkillendim sabah yine test yaptım hemen degil ama bikaç saat snra yine hayalet gibi bi gölge daha
artık benmi şaşı oldum artık bilmiyorum ama o kdr dikkatli baknca görülüyoki
sanırım benden başkasıda göremez...
hiç umudum yok bu aydan aslında ama garip bi şekilde heveslendim bu durumdan.
ateşimde iyi şmdilik, bilmiyorum ne olacak.
umarım hevesim kursagımda kalmaz yine.
bu bikaç günü heyecanla bekliyorum....
ah kızlar bu hafta sonu bakın ne düşündüm, depresyondaydım yine regl oldum diye.
eşime dedimki gel yetimler yurduna gidelim orda annesiz babasız bir çocuğa gönüllü aile olalım, evimize almak değilde, hafta sonları onun yanına gidelim, onu sevindirelim, gezdirelim dedim. düşünsenize daha miniciksiniz ve anneniz babanız yok orda yurtta boynu bükük bir çocuksunuz. tv izliyorsunuz tüm filmlerde çocukların anneleri babaları var, hediyeler alıyorlar, gezidiryorlar, kimbilir nasıl içleniyordur ordaki minik kalpli çocuklar diye düşndüm. yiğenlerime hediye alıyorum çikolata alıyorum bakıyorum artık doymuşlar yani o çocuksu sevinç yok hiçbirinde. birde ordaki çocukları düşünün ufacık birşey verseniz dünya onların olur, bir parka götürüp yarım saat oynasanız ondan mutlusu olurmu? ama eşim sıcak bakmadı, heralde elalem ne der diye düşündü, millet derki demek bunların çocukları olmuyor, yurttan çocuk bakyorlarmış diye dedikoduya başlarlar diye düşündü bence. çocuğumuzz olunca o söylediğini yaparız dedi, bende ozaman hiç yapmazsın aklına bile gelmez dedim. öylece konu kapandı.
işte böyle canlarım, hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...
hılalcım ahhh ahhh nerde okadar kolay dogursam keskem her sabah gırıp topıge raporumu yazıyorum ama bugun resmen bunalım taklıldım yattım yattım yattım sacma salak bısı oldum
1 ay sonra benım cok ıyı anlıyacaksınız
takvımım 10 dak sonra kapanıyor ve 40+0 oluyorum hem kendıme yuuuhh dıyesım var hemde masaalh
ayyyy ne güzell bi düşüncee keşke aynı şehirde olsaydık ben sana eşlik ederdim boynumuza nasıılda sarılırlardı dimi yaseminnn
ben geldim kızlarr nasılsnız.
bugn 2. ay aşımız vardı. 2bacak 1kol insan dayanamıyo yaa. tosunum saşırttı beni sadece ufaktan vıyakladı çok korkmuştum çok ağlıcak die milletin lafına bakmamak gerekmiş demekki. şimdi sürekli kontroldeym ateşi çıkmasın diye. inş sorunsuz geçirecez bu aşı olaylarını. büyüdük artık biz öle güzel el emiyozki emziği falan atıyo iki elini birdens okuyo ağzına. çok şükür rabbime mızmız bi bebek değil sizin bebişlerinixde böle olsun.geceleri melekler gibi uyuyo kucağı sevmiyo karnı tok altı temz olsun at istediği yere kendi kendine sesler çıkararak oynuyo kısacası hala ağlamayı öğrenemedik. allah bozmasın maşallahhhhhh.....
şimdi gelelim diğğer sölenecekelre.aslında okadr moralim bozukki düşünmemeye çalışıyorum. bir arakdaşım vardı daha önce bahsetmiştim size beyin kanseriydi.3yıl daha olmadı evleneli ve 2 yaşına yeni girmiş bi kızı vardı o dün vefat etti. allah mekanını cennet eylesin inş. sizlerde onun için dua edin olurmu. cocuğuna evine eşine doyamadı 1senedr nerdeyse yatıyodu. içim parçalanıyo resmen gözünden sakınıyodu kızını ama yaşayamadı onunla. dünden beri oğluma baktıkca içim hopluyo psikolojik olarak çok etkiledi beni. korku sardı içimi. sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsn rabbm hepimize.yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın allah amiiiiinnnnnnnnnnn.
serpilim geçmiş olsun cnm snn bu kız seni yoracak geldiğindede seni yaşatacak bnce. hayırlısıyla alcaksın kucağına melegini ozzamn şimdiki sıkıntıların hiç gelmicek aklına yaşamamış gibi olcaksın.
selmaaaa doğrmadınmı kız daha:)
hilall yat dinlen cnm en güzeli o. bebeğin olduğunda istesende yatamıyosun. uyurken özlüyosun gözüne bakıyosun biran olsun ayrılmk istemiyosun başından:)
hülyaaa maşallahhh cnm yavruna allah acısını göstermesin.
özgeeee nasılsınnn bebişimz nasıl.
hatcemmm buralardasn okuyup kaçıyon herhal.
melekk yasemin burcuu sizler napıyonuzzz... doktora gitme konusu geçmiş buralarda ihmal etmeyn kızlar korkulacak stres yapcak bşide değil. bn boşluğa düştüm doğumdan sonra doktora gtmiyom dye1 sene düzenli olarak herhafta gittim
deryaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnn gelmesn o kırmızılar. sen görüyosan eğer vardır o 2.çizgi ayyy inş cnmm inş gelmiştir bebişimiz bu ay.
hehheeehhee esma dogurmadım daha kız sancı mancıda yok galıba kesılmek allahın emrı oldu benım ıcın yarın kontrolum var bakalım hayırlııs ne dıcek dr teyzemız
ayy bende bunalıma gırdım kızlar artık calan tellerı bıle acmıoyorum hala dogurmadım demkten gına geldı
hulya masallah senın pasana aramızda 10 gn varken senın 21 gunluk oldu benımkınde daha tık yok napcaz boyle bılmem
ev kusu oldum ıyce hele ben cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?