Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyim canım ya ne olsun benden bikaç güne olurum regl gerginlik oldukça yüksek bende :)))) tatil dönüşü muhakak git ihmal etme canım

başınız saolsun canımmm rabbim herkese hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin inş... paşadana kocaman bir maşallah

kızlar ben geldim ghemen çıkacağım kızımın resmini albüme ekledim bakalım beğenecek misiniz:)
oy oy oy maşallah yaa, Allahım varya ultrason resminde bukadar güzel çıkan bir bebek ilk defa gördüm biliyormusun. yanaklara burna bak yüzlere kez maşallah Nazar
canım benim ayy çok çok sağol bilgiler için, ben avcılarda oturuyorum orda medicana var bize yakın, bende birkaç ay evvel telde sormuştum 40 filan demişlerdi galiba, demekki doğru duymuşum. çünkü inanmamıştım 40 ı duyunca:) ayy içimi rahatlattın gidip geleyim inşallah bi gidip görüneyim bakim
merhaba kızlar biz geldik paşamla bugün 21 günlük olduk yarı kırkımızı çıkardık çok şükür.. uykularımızda baya düzene girdi eskisi gibi çok ağlamıyo geceleri rahat uyuyo
oyy minicik tipe bak sen bide uykuları filan düzelmiş hemende motive olmuş hayatın akışına annesi bak 41 kere maşallah Nazar
oyuncak bebek yaa evir çevir sev parçala bunu yaa oyy oyy

Maşallah Maşallah ayyy ALlahım nazarlardan korusun, onun o güzel huyları bir ömür boyu devam etsin inşallah canım. dediğin gibi böyle bebek darısı başımıza olsun inşallah. Arkadaşınada Allah rahmet eylesin, ama mnik kızı için üzüldüm çok yaa, kıyamam daha küçücük annesiz kaldı kadere bak

canım valla sezeryanı ne güzel anlattın hepimizin sezeryan olasımız geldi bence :) inşallah bütün sezeryan olacak olanlar böyle geçirir Allah herkese kolaylıklar versin çatır çatır doğursunlar :)

Melekcim canım, neler yapıyorsun şuanda ikimiz yeşil görünüyoruz :)
benim eşim aradı şimdi, cuma akşamı dönecekti adanadan, işini uzatmışlar cumartesi akşamı dönecekmiş.
üzülmedim çünkü burda bakırköyde koskocamaaaan bir pazar var :) ona giderim bende dedim hemen. aman napim vakit geçiriyorum işte bende çarşıda pazarda..

napım canım yaa yitmilik dişim çıkıyo kaç zamandır çekiyorum agrısını çok kötüyüm bogazım kulagım agrıyo çok fenaaa bende annecime gidecegim bu akşammm ohhh beee

geçmişi okuyayım derken sizi kaçırıyorum daha sonra okumalıyım sanırım ...
neyse canım kuzenim geçen gün bi kitapta okumuş her anneye lazım diye bi kitap netten içeriğine baktım çok güzel faydalı bilgiler var bana üstün körü yazdı ama kitabı almadan bişey yapmak istemiyorum istersen sende al melekte alsın hadislerle sabitlenmiş bilgiler daha ne olsun :)

slm kızlar ...
esmacığım allah rahmet eylesin arkadaşına ailesine sabırlar versin inş...
ölümler olmasa sevdiklerimizin kıymetini bilirmiydik bilmiyorum ...
derya hadi inş bebiş haberi verirsin çok çok ihtiyacımız var ...dağıldık toparlanmak şart
melekciğim ne alemdesin bakalım nasıl gidiyo süte oturalım bide bakarsın işe yarar...
hatice nerelerdesin ?
yasemin b.köy pazarını çok severim fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda
serpil,bahar,özge,hülya ismini unuttuklarım kusura bakmasın nasılsınız rabbim gebe olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin ..
bizlere de hayırlı haberler almayı mucizelerimizden nasip etsin inş
ben iyi olmaya çalışıyorum tarlusal kullandım bugün 5.gün bittii regl olmadım beklemedeyim hayırlısı inş....

hulyacım yurumemı hemde delı gıbı esım bıle dogur artıkta bende rahatlıyım dedı aksam

aksamları yemek yıyoruz saat 7 bı cıkıyoruz yola 9a dogru eve gırıyoruz hergun ama asla aksatmadan ne sıcak ne bayır tınlamadan ve 1 aydır bu rutın oldu bızım ıcın yok yok yok
bıde bugun sımdı kendımı ıse vurdum cam sıldım perde yılkadım astım halıllarım yıkamadan gelınce ustlerıne eskı carsaf yaymıstım onları toladım makınaya 4 posta camasır attım astım sımdı supurup sılıcem bıde mutfak dolaplarımı ve buzdolabımın ıcını sıldım belım kopuyor ama tınlamıyorum kızımın hareketlerı suanda yerınde
durmak yok yola devam modunda temızlıge sardım

canım benim kitabın adı neymiş yazarmısın bende bakim?

kızlar canım sıkkın yine benzer bi senaryomu görüyorum bilmiyorum
dünkü silik testlerden snra bu sabah bi kalktım ateşim düşmüş zaten içime bi ateş düştü
sonrasında hemen kalkıp test yaptım. tek çizgi.
dünkü silikler uçmuş gitmiş...
ben ne yapacağım bilmiyorum artık.
bekliyorumki bu adet gelsin.
belirtiler aynı sahne aynı gitmeyeceğim kan testine falan
yine bunu yaşadımsa da yok belgelenmesin artık. test yanlıştı deyip geçmek istiyorum..
çok yoruldum...

derya o sonradan çıkan çizgileri boşver benim de geçen sene olurdu hep öyle çook silik te olsa ilk 10-15 dk da çıkıyor hamileysen ve idrarda çıkacak kadar varsa, ben kaç kez gördüm geç çıkan çizgi hiçbirinde kimyasal olduğunu düşünmedim sen de öyle düşünme hayırlısı olsun canını üzme zaten kaç aydır hastalıkla uğraşıyosun o geleceği zamanı bilir

esma başın sağolsun çok üzüldüm arkadaşına Allah rahmet eylesin

ah canım ya sen kan testinden vazgeçmişsin hadi gene iyi, ben komple o evde yapılan testleri bilem yamıyorum artık, insan o 1-2 dk da bile nekadar umutla doluyor, heyecanlanıyor filan. ama sonrası fıssss diye sönüveriyor. folic asit filan ne varsa hepsini bıraktım, onu hergün içmekte benim aklıma durmadan hamilelik durumunu getiriyor. aman yaa ne biçim bir psikolojilerden geçiyoru. Allah yardımcımız olsun.

canım benim nasılsın ne var ne yok, eşim yok benimde evde yapacak hiçbir işim yok gelip gelip bakıyorum kim var diye, seni gördüm :)

cnm bizimkide şlk başlarda 3 saat uyur kalkardı şimdi gece bi emiyo rahat 6 saat uyuyo:) çok şükr uykusuz bırakmıyo bizi. 6da emziriyorum altını dğeiştiriyorum uyuyo 10 11de kalkıyo.daha çok küçük paşan çok sık acıkır 40dan sonra uyuku saatleri uzar merk etme. biz 1 aydan sonra başladk cnm gülücüklere.çok cenebaz bnm oğlum babaanne anneanne baba sürekli konuşuyolar başında oyzden çok erken başladık.şimdide sürekli konuşsulsun istiyo sürekli bişiler sölüyo kendi kendine sesler çıkarıyo:) bide artık çok el emiyoruz:)

maşalllaahhh cnm sana ne güzel vermişsin kiloları bn veremiyom yaaaa..... 79 girdim doğuma doğumdan çıktım yine 79dum ödem oluştu vücudumda çok fazla. daha yeni attım onu ve şu 10 gnde 1 kilo vermişim daha 69 oldum ayy gitsin biran önce 34-36 beden herşeyim bişi bulamıyom giymeye

mrb canım iyiyim elhamdülillah aynı regl bekliyorum canım sütede oturalım şekerim ama günah olmaz inş. şifa için deniyoruz dimi olmaz heralde iyice araştırda kuzu banada yazzz emiii

kız annen yaptıya temizligi ne dönüp dönüp aklını ev takıyonnnnn şakkadanak dogurancan bu hareketlilikle :)))))))

canım yaaaaa üzülme dur bakalım hersey olacagına varır dedigin gibi kan testi yaptırma evet çok sarsılıyosun kıymam sana

hamile kıyafetlerine devam ediyosun ozaman esmacım neyse gider ev iş paşamız derken epey yorulcaksın verirsin allah gücünü kuvvetini artırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…