- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.481
melekcim canım günaydın hoşgeldin
Ayy keşke yaa, dediğin gibi biz kız kıza giderdik kocalar gelmese bile. Onların psikolojisine girip düşününce insanın içi bir tuhaf oluyor, minicikler daha nekadar boşluk içindeler, nekadar yalnızlar, ben çok duygulanıyorum ama işte tek başımada gidemiyorum cesaret edip
bu arada sen nasılsın canım, ben yine anlamsız şekilde regl oldum, doğru düzgün gelmiyorda, kahverengi leke şeklinde kaç gündür. sıkıldım yani ne zaman namaz kılacağımı ne zaman abdest alacağımı şaşırdım resmen. hayırlısıyla bi tatile çıkıp geleyim direk dr a gidicem artık karar verdim. ama nereye gideceğime karar veremedim hala. özel muayenehaneye mi gitsem diyorum artık yemem içmem onun parasını veririrm napim moralim bozulmasın yeterki
kızlar ben geldim ghemen çıkacağım kızımın resmini albüme ekledim bakalım beğenecek misiniz:)
Eki Görüntüle 439207 Eki Görüntüle 439208
merhaba kızlar biz geldik paşamla bugün 21 günlük olduk yarı kırkımızı çıkardık çok şükür.. uykularımızda baya düzene girdi eskisi gibi çok ağlamıyo geceleri rahat uyuyo
kız selma sen hala doğuramadın mı bu kızın çıkmaya niyeti yok rahatı yerinde galiba
başınız saolsun canımmm rabbim herkese hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin inş... paşadana kocaman bir maşallahben geldim kızlarr nasılsnız.
bugn 2. ay aşımız vardı. 2bacak 1kol insan dayanamıyo yaa. tosunum saşırttı beni sadece ufaktan vıyakladı çok korkmuştum çok ağlıcak die milletin lafına bakmamak gerekmiş demekki. şimdi sürekli kontroldeym ateşi çıkmasın diye. inş sorunsuz geçirecez bu aşı olaylarını. büyüdük artık biz öle güzel el emiyozki emziği falan atıyo iki elini birdens okuyo ağzına. çok şükür rabbime mızmız bi bebek değil sizin bebişlerinixde böle olsun.geceleri melekler gibi uyuyo kucağı sevmiyo karnı tok altı temz olsun at istediği yere kendi kendine sesler çıkararak oynuyo kısacası hala ağlamayı öğrenemedik. allah bozmasın maşallahhhhhh.....
şimdi gelelim diğğer sölenecekelre.aslında okadr moralim bozukki düşünmemeye çalışıyorum. bir arakdaşım vardı daha önce bahsetmiştim size beyin kanseriydi.3yıl daha olmadı evleneli ve 2 yaşına yeni girmiş bi kızı vardı o dün vefat etti. allah mekanını cennet eylesin inş. sizlerde onun için dua edin olurmu. cocuğuna evine eşine doyamadı 1senedr nerdeyse yatıyodu. içim parçalanıyo resmen gözünden sakınıyodu kızını ama yaşayamadı onunla. dünden beri oğluma baktıkca içim hopluyo psikolojik olarak çok etkiledi beni. korku sardı içimi. sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsn rabbm hepimize.yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın allah amiiiiinnnnnnnnnnn.
serpilim geçmiş olsun cnm snn bu kız seni yoracak geldiğindede seni yaşatacak bnce. hayırlısıyla alcaksın kucağına melegini ozzamn şimdiki sıkıntıların hiç gelmicek aklına yaşamamış gibi olcaksın.
selmaaaa doğrmadınmı kız daha:)
hilall yat dinlen cnm en güzeli o. bebeğin olduğunda istesende yatamıyosun. uyurken özlüyosun gözüne bakıyosun biran olsun ayrılmk istemiyosun başından:)
hülyaaa maşallahhh cnm yavruna allah acısını göstermesin.
özgeeee nasılsınnn bebişimz nasıl.
hatcemmm buralardasn okuyup kaçıyon herhal.
melekk yasemin burcuu sizler napıyonuzzz... doktora gitme konusu geçmiş buralarda ihmal etmeyn kızlar korkulacak stres yapcak bşide değil. bn boşluğa düştüm doğumdan sonra doktora gtmiyom dye1 sene düzenli olarak herhafta gittim
deryaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnn gelmesn o kırmızılar. sen görüyosan eğer vardır o 2.çizgi ayyy inş cnmm inş gelmiştir bebişimiz bu ay.
oy oy oy maşallah yaa, Allahım varya ultrason resminde bukadar güzel çıkan bir bebek ilk defa gördüm biliyormusun. yanaklara burna bak yüzlere kez maşallah Nazarkızlar ben geldim ghemen çıkacağım kızımın resmini albüme ekledim bakalım beğenecek misiniz:)
canım benim ayy çok çok sağol bilgiler için, ben avcılarda oturuyorum orda medicana var bize yakın, bende birkaç ay evvel telde sormuştum 40 filan demişlerdi galiba, demekki doğru duymuşum. çünkü inanmamıştım 40 ı duyunca:) ayy içimi rahatlattın gidip geleyim inşallah bi gidip görüneyim bakimGünaydın evde tembellik ediyorum kızlar. Yasemin di adın değilmi ben medipolde gidiyorum SGK anlaşmalı sigortan varsa muayene 45 tl 10 gün icinde kontrole gidersen para alınmıyor Dr un istediği tahlilleri de devlette yaptırırsan para olayı sıkıntı yaratmaz tertemiz muayenelerini olursun bir sürü kadın Dr var nerde oturuyorsun sen Medipol kosuyolunda ama evine yakın SGK anlaşmalı özel hastaneleri de arastir
oyy minicik tipe bak sen bide uykuları filan düzelmiş hemende motive olmuş hayatın akışına annesi bak 41 kere maşallah Nazarmerhaba kızlar biz geldik paşamla bugün 21 günlük olduk yarı kırkımızı çıkardık çok şükür.. uykularımızda baya düzene girdi eskisi gibi çok ağlamıyo geceleri rahat uyuyo
Maşallah Maşallah ayyy ALlahım nazarlardan korusun, onun o güzel huyları bir ömür boyu devam etsin inşallah canım. dediğin gibi böyle bebek darısı başımıza olsun inşallah. Arkadaşınada Allah rahmet eylesin, ama mnik kızı için üzüldüm çok yaa, kıyamam daha küçücük annesiz kaldı kadere bakben geldim kızlarr nasılsnız.
bugn 2. ay aşımız vardı. 2bacak 1kol insan dayanamıyo yaa. tosunum saşırttı beni sadece ufaktan vıyakladı çok korkmuştum çok ağlıcak die milletin lafına bakmamak gerekmiş demekki. şimdi sürekli kontroldeym ateşi çıkmasın diye. inş sorunsuz geçirecez bu aşı olaylarını. büyüdük artık biz öle güzel el emiyozki emziği falan atıyo iki elini birdens okuyo ağzına. çok şükür rabbime mızmız bi bebek değil sizin bebişlerinixde böle olsun.geceleri melekler gibi uyuyo kucağı sevmiyo karnı tok altı temz olsun at istediği yere kendi kendine sesler çıkararak oynuyo kısacası hala ağlamayı öğrenemedik. allah bozmasın maşallahhhhhh.....
şimdi gelelim diğğer sölenecekelre.aslında okadr moralim bozukki düşünmemeye çalışıyorum. bir arakdaşım vardı daha önce bahsetmiştim size beyin kanseriydi.3yıl daha olmadı evleneli ve 2 yaşına yeni girmiş bi kızı vardı o dün vefat etti. allah mekanını cennet eylesin inş. sizlerde onun için dua edin olurmu. cocuğuna evine eşine doyamadı 1senedr nerdeyse yatıyodu. içim parçalanıyo resmen gözünden sakınıyodu kızını ama yaşayamadı onunla. dünden beri oğluma baktıkca içim hopluyo psikolojik olarak çok etkiledi beni. korku sardı içimi. sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsn rabbm hepimize.yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın allah amiiiiinnnnnnnnnnn.
serpilim geçmiş olsun cnm snn bu kız seni yoracak geldiğindede seni yaşatacak bnce. hayırlısıyla alcaksın kucağına melegini ozzamn şimdiki sıkıntıların hiç gelmicek aklına yaşamamış gibi olcaksın.
selmaaaa doğrmadınmı kız daha:)
hilall yat dinlen cnm en güzeli o. bebeğin olduğunda istesende yatamıyosun. uyurken özlüyosun gözüne bakıyosun biran olsun ayrılmk istemiyosun başından:)
hülyaaa maşallahhh cnm yavruna allah acısını göstermesin.
özgeeee nasılsınnn bebişimz nasıl.
hatcemmm buralardasn okuyup kaçıyon herhal.
melekk yasemin burcuu sizler napıyonuzzz... doktora gitme konusu geçmiş buralarda ihmal etmeyn kızlar korkulacak stres yapcak bşide değil. bn boşluğa düştüm doğumdan sonra doktora gtmiyom dye1 sene düzenli olarak herhafta gittim
deryaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnn gelmesn o kırmızılar. sen görüyosan eğer vardır o 2.çizgi ayyy inş cnmm inş gelmiştir bebişimiz bu ay.
canım bende sezeryan oldum inan çok rahat atlattım o akşam daha ayaklandım hiç yatmadım ağrım sancım hiçç olmadı korkutma kendini boşuna
inan normal doğum yapsam belki bu kadar çabuk toplamazdım kendimi
bu arada kilomdan da bahsedeyim 75 ile doğuma girdim 71 ile çıktım vee şuan 62 yim :) pek birşey kalmayı 5 kilo daha versem tamamdır
melekcim canım, neler yapıyorsun şuanda ikimiz yeşil görünüyoruz :)
benim eşim aradı şimdi, cuma akşamı dönecekti adanadan, işini uzatmışlar cumartesi akşamı dönecekmiş.
üzülmedim çünkü burda bakırköyde koskocamaaaan bir pazar var :) ona giderim bende dedim hemen. Aman napim vakit geçiriyorum işte bende çarşıda pazarda..
Melekcim canım, neler yapıyorsun şuanda ikimiz yeşil görünüyoruz :)
benim eşim aradı şimdi, cuma akşamı dönecekti adanadan, işini uzatmışlar cumartesi akşamı dönecekmiş.
üzülmedim çünkü burda bakırköyde koskocamaaaan bir pazar var :) ona giderim bende dedim hemen. aman napim vakit geçiriyorum işte bende çarşıda pazarda..
canım benim kitabın adı neymiş yazarmısın bende bakim?geçmişi okuyayım derken sizi kaçırıyorum daha sonra okumalıyım sanırım ...
neyse canım kuzenim geçen gün bi kitapta okumuş her anneye lazım diye bi kitap netten içeriğine baktım çok güzel faydalı bilgiler var bana üstün körü yazdı ama kitabı almadan bişey yapmak istemiyorum istersen sende al melekte alsın hadislerle sabitlenmiş bilgiler daha ne olsun :)
slm kızlar ...
yasemin b.köy pazarını çok severim fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum en kısa zamandaQUOTE]
canım gel cumartesi günü buluşup gidelim hemde tanışmış oluruz pazarda gözleme ayrn ısmarlarım sanavalla bak eşimde olmayacak istanbulda %80 işi uzayacakmış ne dersin
hulyacım yurumemı hemde delı gıbı esım bıle dogur artıkta bende rahatlıyım dedı aksam
aksamları yemek yıyoruz saat 7 bı cıkıyoruz yola 9a dogru eve gırıyoruz hergun ama asla aksatmadan ne sıcak ne bayır tınlamadan ve 1 aydır bu rutın oldu bızım ıcın yok yok yok
bıde bugun sımdı kendımı ıse vurdum cam sıldım perde yılkadım astım halıllarım yıkamadan gelınce ustlerıne eskı carsaf yaymıstım onları toladım makınaya 4 posta camasır attım astım sımdı supurup sılıcem bıde mutfak dolaplarımı ve buzdolabımın ıcını sıldım belım kopuyor ama tınlamıyorum kızımın hareketlerı suanda yerınde
durmak yok yola devam modunda temızlıge sardım
aman Allahım ya yapmadığın kalmamış canım benim, ayy senin miniş nasıl bişey böyle yaa, bana çekmiş bana. bende 10 aylık doğmuşum
ah canım ya sen kan testinden vazgeçmişsin hadi gene iyi, ben komple o evde yapılan testleri bilem yamıyorum artık, insan o 1-2 dk da bile nekadar umutla doluyor, heyecanlanıyor filan. ama sonrası fıssss diye sönüveriyor. folic asit filan ne varsa hepsini bıraktım, onu hergün içmekte benim aklıma durmadan hamilelik durumunu getiriyor. aman yaa ne biçim bir psikolojilerden geçiyoru. Allah yardımcımız olsun.kızlar canım sıkkın yine benzer bi senaryomu görüyorum bilmiyorum
dünkü silik testlerden snra bu sabah bi kalktım ateşim düşmüş zaten içime bi ateş düştü
sonrasında hemen kalkıp test yaptım. tek çizgi.
dünkü silikler uçmuş gitmiş...
ben ne yapacağım bilmiyorum artık.
bekliyorumki bu adet gelsin.
belirtiler aynı sahne aynı gitmeyeceğim kan testine falan
yine bunu yaşadımsa da yok belgelenmesin artık. test yanlıştı deyip geçmek istiyorum..
çok yoruldum...
derya o sonradan çıkan çizgileri boşver benim de geçen sene olurdu hep öyle çook silik te olsa ilk 10-15 dk da çıkıyor hamileysen ve idrarda çıkacak kadar varsa, ben kaç kez gördüm geç çıkan çizgi hiçbirinde kimyasal olduğunu düşünmedim sen de öyle düşünme hayırlısı olsun canını üzme zaten kaç aydır hastalıkla uğraşıyosun o geleceği zamanı bilir
esma başın sağolsun çok üzüldüm arkadaşına Allah rahmet eylesin
öncelikle başınız sağolsun canım.. aman maşallah paşaya kız dilini ısırr çok şanslısın bizimkinin de maşallahı var açtım mı ağzını kapamak bilmiyo walla
şöyle gülmeye falan başlasa oynucam da yok anam daha anlamıy anca ağlıyo.. sizin ki ne zman gülücük atmaya başladı canım.. bide geceleri kaç saat uyanmadan uyuyo benm ki en fazla 3 saat uyuyor
canım bende sezeryan oldum inan çok rahat atlattım o akşam daha ayaklandım hiç yatmadım ağrım sancım hiçç olmadı korkutma kendini boşuna
inan normal doğum yapsam belki bu kadar çabuk toplamazdım kendimi
bu arada kilomdan da bahsedeyim 75 ile doğuma girdim 71 ile çıktım vee şuan 62 yim :) pek birşey kalmayı 5 kilo daha versem tamamdır
slm kızlar ...
esmacığım allah rahmet eylesin arkadaşına ailesine sabırlar versin inş...
ölümler olmasa sevdiklerimizin kıymetini bilirmiydik bilmiyorum ...
derya hadi inş bebiş haberi verirsin çok çok ihtiyacımız var ...dağıldık toparlanmak şart
melekciğim ne alemdesin bakalım nasıl gidiyo süte oturalım bide bakarsın işe yarar...
hatice nerelerdesin ?
yasemin b.köy pazarını çok severim fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda
serpil,bahar,özge,hülya ismini unuttuklarım kusura bakmasın nasılsınız rabbim gebe olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin ..
bizlere de hayırlı haberler almayı mucizelerimizden nasip etsin inş
ben iyi olmaya çalışıyorum tarlusal kullandım bugün 5.gün bittii regl olmadım beklemedeyim hayırlısı inş....
hulyacım yurumemı hemde delı gıbı esım bıle dogur artıkta bende rahatlıyım dedı aksam
aksamları yemek yıyoruz saat 7 bı cıkıyoruz yola 9a dogru eve gırıyoruz hergun ama asla aksatmadan ne sıcak ne bayır tınlamadan ve 1 aydır bu rutın oldu bızım ıcın yok yok yok
bıde bugun sımdı kendımı ıse vurdum cam sıldım perde yılkadım astım halıllarım yıkamadan gelınce ustlerıne eskı carsaf yaymıstım onları toladım makınaya 4 posta camasır attım astım sımdı supurup sılıcem bıde mutfak dolaplarımı ve buzdolabımın ıcını sıldım belım kopuyor ama tınlamıyorum kızımın hareketlerı suanda yerınde
durmak yok yola devam modunda temızlıge sardım
kızlar canım sıkkın yine benzer bi senaryomu görüyorum bilmiyorum
dünkü silik testlerden snra bu sabah bi kalktım ateşim düşmüş zaten içime bi ateş düştü
sonrasında hemen kalkıp test yaptım. tek çizgi.
dünkü silikler uçmuş gitmiş...
ben ne yapacağım bilmiyorum artık.
bekliyorumki bu adet gelsin.
belirtiler aynı sahne aynı gitmeyeceğim kan testine falan
yine bunu yaşadımsa da yok belgelenmesin artık. test yanlıştı deyip geçmek istiyorum..
çok yoruldum...
cnm bizimkide şlk başlarda 3 saat uyur kalkardı şimdi gece bi emiyo rahat 6 saat uyuyo:) çok şükr uykusuz bırakmıyo bizi. 6da emziriyorum altını dğeiştiriyorum uyuyo 10 11de kalkıyo.daha çok küçük paşan çok sık acıkır 40dan sonra uyuku saatleri uzar merk etme. biz 1 aydan sonra başladk cnm gülücüklere.çok cenebaz bnm oğlum babaanne anneanne baba sürekli konuşuyolar başında oyzden çok erken başladık.şimdide sürekli konuşsulsun istiyo sürekli bişiler sölüyo kendi kendine sesler çıkarıyo:) bide artık çok el emiyoruz:)
maşalllaahhh cnm sana ne güzel vermişsin kiloları bn veremiyom yaaaa..... 79 girdim doğuma doğumdan çıktım yine 79dumödem oluştu vücudumda çok fazla. daha yeni attım onu ve şu 10 gnde 1 kilo vermişim daha 69 oldum ayy gitsin biran önce 34-36 beden herşeyim bişi bulamıyom giymeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?