- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.501
. Canım ben çıkmıştım sen gelmissin yeni gördüm iyiyim şükür moral bozmayın siz de ben hamile kaldıysam siz de kalırsınız o kadar hayal kırıklığı ve negatifden sonra burgun anne ben geldim diyor bebis ve herseyi unutuyprsunuzah canım ya sen kan testinden vazgeçmişsin hadi gene iyi, ben komple o evde yapılan testleri bilem yamıyorum artık, insan o 1-2 dk da bile nekadar umutla doluyor, heyecanlanıyor filan. ama sonrası fıssss diye sönüveriyor. folic asit filan ne varsa hepsini bıraktım, onu hergün içmekte benim aklıma durmadan hamilelik durumunu getiriyor. aman yaa ne biçim bir psikolojilerden geçiyoru. Allah yardımcımız olsun.
canım benim nasılsın ne var ne yok, eşim yok benimde evde yapacak hiçbir işim yok gelip gelip bakıyorum kim var diye, seni gördüm :)
. Esma maşallah oğluna inşallah bizimkiler de uslu olur öyle kiloyu verirsin daha erken abur cubur yeme sadece bol su iç ve düzenli yemek ye diyet yapma sakıncnm bizimkide şlk başlarda 3 saat uyur kalkardı şimdi gece bi emiyo rahat 6 saat uyuyo:) çok şükr uykusuz bırakmıyo bizi. 6da emziriyorum altını dğeiştiriyorum uyuyo 10 11de kalkıyo.daha çok küçük paşan çok sık acıkır 40dan sonra uyuku saatleri uzar merk etme. biz 1 aydan sonra başladk cnm gülücüklere.çok cenebaz bnm oğlum babaanne anneanne baba sürekli konuşuyolar başında oyzden çok erken başladık.şimdide sürekli konuşsulsun istiyo sürekli bişiler sölüyo kendi kendine sesler çıkarıyo:) bide artık çok el emiyoruz:)
maşalllaahhh cnm sana ne güzel vermişsin kiloları bn veremiyom yaaaa..... 79 girdim doğuma doğumdan çıktım yine 79dumödem oluştu vücudumda çok fazla. daha yeni attım onu ve şu 10 gnde 1 kilo vermişim daha 69 oldum ayy gitsin biran önce 34-36 beden herşeyim bişi bulamıyom giymeye
. Canım ben çıkmıştım sen gelmissin yeni gördüm iyiyim şükür moral bozmayın siz de ben hamile kaldıysam siz de kalırsınız o kadar hayal kırıklığı ve negatifden sonra burgun anne ben geldim diyor bebis ve herseyi unutuyprsunuz
. Esma maşallah oğluna inşallah bizimkiler de uslu olur öyle kiloyu verirsin daha erken abur cubur yeme sadece bol su iç ve düzenli yemek ye diyet yapma sakın
Melek yazı anlamlı ve umut dolu ,boyle yüzlerce yaşanmış hikaye var birinin kahramanı da sen olacaksın inşallah hep dualarimdasiniz yaşadıklarınızı çok iyi biliyorum
melekcim bu yazdığın yazı süper yaa, bu iclal aydının hangi kitabı acaba ismini yazabilirmisin hemen alayım harika çok beğendim.
hay ALlah ya kızın doğum kanalları kapandı yaa, hadi bismillah belkide doktordan doğurup gelirsin canım bekliyoruz haberleriniben becerıpte yıne doguramadım
bugun 3te kontrolum var kızlar bakalım dr ne dıcek
iclal aydın bir başkasından alıntı yapmış köşesinde paylaşmış
yazar seda diker kitabın adı giden erkek yoktur bende okumadım kitabı başka bir arkadaştan kopyaladım size :)))
sanırım kırmızı kart yedim pöfffffffffff
canım benm yaaaaaaaaaa senn için hayırlısı neyse o olsun inan en önemlisi bu hayırlısını hayırlı zamanda istemek rabbim gönlüne göre versn inş
yasasınnnnnnnn selmaaa dogurduuuu
prensesımızzzz begum bebegımızzzz dunyaya gozlerını actııııı
cok yasa sennnn kuzummmm saglıkla buyu ınsss
haydı kızlar halayaaaaa
topıgımızın ılk prensesını karsılıyoruzzzzzz
melekk msj kutun dolu canım yaa
yasasınnnnnnnn selmaaa dogurduuuu
prensesımızzzz begum bebegımızzzz dunyaya gozlerını actııııı
cok yasa sennnn kuzummmm saglıkla buyu ınsss
haydı kızlar halayaaaaa
topıgımızın ılk prensesını karsılıyoruzzzzzz
hilalcim beni sormuştun cvp veremedm bendede agrılar oluyo ayaklarım balon oldu bide bacak aram agrıyo acayip ama öyle sıcaklıkta ön safhada yanıyorum valla ama oglum gümbür gümbür degl arada atıyo o kadar senn sezeryan tam belli sanırım niye sezeryanki anlamadım ben orayı benmkide daha belli degl sıra bizde bu arada selmada dogurdu az kaldı bizimde yaklaşıyo hayırla gelrler inş kuzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?