Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım benm keşke normali tercih etseydin ama senn istegn tabi en iyi sen bilirsn inş hayırlı dogumlar yapmak nasip olur ama az kaldı ya ayın 25 i demek 2 hafta ya nasıl geçti zaman 2. prensesimizde gelsin sonra yakışıklı oglum sırada

Cok sukur selmada kavustu melegine darisi size hamisler. Hamis olmayi bekleyenler sizde yasarsinz ins bu guzelligi hep dua ediyom sizleri unutmadan.hosgelmis begum bebegimz allah saglikli hayirli omurler nasip etsin
Yarin ben isbasi yapiyorum gerginim dun gecede misafirim vardi yatili yorgunummm.....telden giriyom okumak ve yazmak zor oluyo:) sirf selma icin girdim neseki iyi haberlerini aldim.opuyom sizi.

hoşgeldin prenses dünyaya rabbim sağlıklı mutlu bi hayat nasip eder inşallah selmam şükür meleğin artık kucağında
rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin
annem 10 gündür burdaydı bugün gitti kaldım yine tek başıma herşeyimizi yaptı yarında odamız gelicek inşallah

aaaaa nasıl olmuş normalmi hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsünnn inş...

ay ben bu msjı görmedim ya nasıl sevindim rabbim hayırlı afiyetli evlat olmayı nasip etsin inş

günaydın kızlarrr çooook sıcak ve daha da sıcak olacakmış evde perdeler kapalı vantilatör açık oturuyorum bişeyler okuyorum sıkıldım bi size bakayım dedim. haticee odanızın fotosunu isteriz bak, şimdi o odayı iç dış silip silip evi ceyran yaptırmanız gerek mobilya kokusu için (en az 1 ay) , dolap kapakları ve çekmeceler de hep açık dursun, bi süre sonra birer doğal sabun koy hepsine, o da mobilya kokusuna iyi geliyor, neyse vaktin de var daha, ama eşyaları yerleştirmek için insan acele ediyor tabi.. odayı yerleştirmeden önce yatağı da poşetinden çıkarıp bikaç gün havalandırmayı unutma o da bi tuhaf kokuyor. zaten hamileyken herşey tuhaf kokuyor o da ayrı mesele

burcuu melek iyi misiniz kızlar, siz ateş ölçüyor muydunuz ff te tablo yapılıyor ya hani , hem ateş ölçüp hem de predictor un ovulasyon testini kullansanız nasıl olur ben bütün bunları denemiştim ovulasyon günümü net tespit edebiliyodum artık, ama ovulasyon zamanı eşimle bir araya gelemiyoduk bi türlü

ben ölçmüyorum testte kullanmıyorum ateş ölçememki ben unuturum kesin ama test kullanmayı düşünüyorum

selma sezaryen dogurmuş
cuma günü kontrolü vardı ya o gn gittiginde
doktor bakmış yok bu daha gelmiyo demiş :) o gün yatışını vermişler işte zaten
ctesi de aldılar kuzuyu :))
detayları selmacım gelince uzun uzun anlatırrrr inş bnde bu kdr biliyorum :)

hilalcim sizinde az kaldı bi prensesimiz daha gelecek yaşasın

haticem paşamızın odası hayırlı olsun inşşşş resim isterizzz

özgecim seninde az kaldı allah saglıklı dogumlar nasip etsin

ahh kıyamam esmacıgımı pzt sendromu sarmış, daha erken hakkaten yaa oglusuna bile doyamadın

burcuuu nazan yasemin sizlerede hayırlı evlatlar inşşş hamileliklerrrrrrrrrrrr

selmaaaaaaa çok şükür rabbime yaaa kızına kavuştun darısı başımıza
nasılsın kuzum nasıl geçti bakalım minik kuzunu çok merak ediorummmm

selammmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hala benı tanıyosunuz dmıııı:26::26::26::26:
en son 1 mayıs da gırebılmıstım 1 aydan fazla zamandır yazamadım sıze ya ıcım ıcımı yedı sıstım resmen bu surecte cok sıkıcıydı
ya cok sukur su an gırıp yazabıldgme bıle ınanamıyorum pc coktu bızım ya ana kartı mı ne yanmıs
yapılmaz bu atın cope dedıler tabı telden gırme sansım da yok benım
gırsem bıle uygun yazılımı olmadıgından msj felan yazma sansım yok
yenı bı pc almak ıcın butcemız de olmayınca kaldım ortada anlayacagınız
apartmanda bızden baska kımse de de olmayınca hıc bı ses seda veremedım sıze
bı ara ıntrnet cafeye gtmeyı bıle dusundum ama malum afyonu daha tam bılmedıgımden dogru durust gırılcek bı yer bulamadım
ve bu gun nasıl olduysa tamır edıldı deyınce bılgısayarcı ucarak kostum gıttım hemen aldım geldım
sıze yazmaya koyuldum hepınızı cok ozledımya gecmısı kaldıgım yerden okumayla hıııccc bıtıremem
sız bana gırıp cıktıkca yazın olur mu....... ıns hepınız tek tek cok ıyısınızdır

selma cıgım msj atmıs bana merak edıyorum senı dıye canım benım ya cok tesekkur ederım vefan ıcın
bı de dogum yapmıs ayyy kuzum benım ya hayırlı ugurlu olsun ıns bebegıne de sana da saglık sıhhat versın rabbım
cok sevındım bıtanem musaıt olunca gır ve ayrıntıları anlat bıze tamam mı

bu arada ben nasılım sorusuna da bı cvp vermem gerekırse hersey yolunda cok sukur mınık kurabıyemle aramız cok ıyı
saglıgmız da keyfımız de yerınde
cınsıyetımızı merak edenler onden buyursunlar bakalımmm ama once tahmınlerınızı alayım teyzoslarrrrr

nerdesin yaa özlettin kendini neyse hersey yolundaymış

ımmmmmmmmmmmm sanki paşa geliyoooo

nerdesin yaa özlettin kendini neyse hersey yolundaymış

ımmmmmmmmmmmm sanki paşa geliyoooo
canım benım bende sızı cok ozledım ya daha yuzunuzu gormek kısmet olmadı ama hergun ruyama gırıyodunuz yemın ederım
yukarda anlattgım nedenden dolayı gıremedım canım yoksa bırakır mıyım hıc ben burayı
sukur pc yapıldı da donebıldım hos gercı hala tam kendıne gelmıs sayılmaz bı tuhaf bısı olmus yuzlerce resmım vardı hepsı yalan olmus en cok ona uzuldumm
hala kafayı yıcek ıste sımdı anıden gtcek yıne dye odum kopuyo walla:18::18:
nyse yazabıldgm surece burdayım tadını cıkarayım sımdılık tekrar anıden yok olursam artık konuyu bılıyosunuz kızlar

hımmm pasa demekkkk bılmem kı ole mı yok mu baska arttırannnnn tahmınlerı alayımmm herkes nerde mıllet bız dondukkkk sız de gelın hadııııı

pazartesi sadce bni değil herkesi vurmuş nerelerdesniz bakımmmmm...

bn işe başladım hepiniz kaçtınızmı topicten.
kuzumu bıraktımda geldi buralara yanar yanar içim yanar ama herşey onun için daha iyi olsun diye.
çok özlüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..........

rose hoşgeldinn cnm. bende uzak kaldım bir süre paşamla geçirecek vaktim az olduğu için bol bol ounla takıldım ve artık işbaşı.
kurabiyene gelince nedense bnmde paşa diyesim geldi çatlatma adamı

rose hoşgeldinn cnm. bende uzak kaldım bir süre paşamla geçirecek vaktim az olduğu için bol bol ounla takıldım ve artık işbaşı.
kurabiyene gelince nedense bnmde paşa diyesim geldi çatlatma adamı

hosbulduk bıtanemmmsenın gıbı taptatlı bı bahanesı olduktan sonra ınsanın degıl sanal alem gercek alemı bıle unutabılır walla
en guzelını yapmıssın canım benımçç ıs bası yaptın demek
ay kıyamam ya pasandan ayrılmak emınım zor olmustur ne kadar oldu oglusun sımdı canım saglısı sıhhatı ıyıdır ıns
sende pasa dıyosun demek:26:
tamam bunu da aklımda tutuyorummm oleysee bı kısı daha tahmın de bulunsun solıcem sozz

Hosgeldin unutmadık tabi ki olur mü öyle şey kurabiyen kız mı acaba
Hadi meraklandik söyle

kızlarrr
cumartesi günü ben hormon testlermi ve eşiminde sperm testini yaptırmştık
onun sonçlarını yorumlatmaya çalışıyorm sabahtan beri neyseki degerlerimiz normalmiş
begendi çogu kişi. yalnız bende tsh brz yksek çıktı sanırım tiroid için bişi kullanmam gerekecek
neyse bakalım cuma günü tüm spnçlarla gidecegim doktora.

esmaaaaaam bu senin paşan çok fena ya yicem vallahi
maşşallaah yaaaaaaaaa boncuk boncuk
kız dogurcam alıcam onuuuuuu söz verme kimseye :))))

Roseee canımmmmmm nerlerdesin yaa ne merak ettim vallaaa
çok şükür iyisinizzz
ee hadi söyle cinsiyetimizi artıkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…