- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.521
HOŞGELDİN BEGÜM BEBEEEEKKKKKKprensesimiz geldi yaşasınnn normal mi doğurmuş, selma nasılmış iyi değil mi, zaten dün o kadar çok temizlik yapmış ki doğurmasa şaşardım hadi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, eh sırada ben varım kızlar biriniz sürpriz yapmazsa, 25 i için geri sayım yapıyorum, son 16 gün ayy heyecanlanıyorum sürekli bebek odasına girip çıkıyorum çekmecelere bakıyorum eksik bişey var mı diye düşünüyorum ama almışım herşeyi alcak bişey bulamayıp sıkılıyorum darısı hepinizin başına kızlar
canım sen ayaklarının altına bir yastık koy ve uzan olabildiğince bi de tuzu kes ödemlerin azalır zaten çok az kaldı sabret,
ya benim sezaryen tamamen keyfi, normal doğumdan korkuyorum malesef bir dr olarak utanıyorum bunu söylemeye ama gerçek bu, normal doğum da çok gördüm sezaryen de ama normalden hep daha çok korktum, siz bana bakmayın normal doğum sonrası daha kolay hemen ayağa kalkıyor normal doğuranlar ben biraz ilk hafta sıkıntı çekicem ameliyatlı olduğum için ağrım da olur ama annem burada olacak ona güveniyorum artık.. 25 ini bekliyorum özge benden en geç 10 gün sonra falan da senin oğluş gelir artık
yasasınnnnnnnn selmaaa dogurduuuu
prensesımızzzz begum bebegımızzzz dunyaya gozlerını actııııı
cok yasa sennnn kuzummmm saglıkla buyu ınsss
haydı kızlar halayaaaaa
topıgımızın ılk prensesını karsılıyoruzzzzzz
yasasınnnnnnnn selmaaa dogurduuuu
prensesımızzzz begum bebegımızzzz dunyaya gozlerını actııııı
cok yasa sennnn kuzummmm saglıkla buyu ınsss
haydı kızlar halayaaaaa
topıgımızın ılk prensesını karsılıyoruzzzzzz
günaydın kızlarrr çooook sıcak ve daha da sıcak olacakmış evde perdeler kapalı vantilatör açık oturuyorum bişeyler okuyorum sıkıldım bi size bakayım dedim. haticee odanızın fotosunu isteriz bak, şimdi o odayı iç dış silip silip evi ceyran yaptırmanız gerek mobilya kokusu için (en az 1 ay) , dolap kapakları ve çekmeceler de hep açık dursun, bi süre sonra birer doğal sabun koy hepsine, o da mobilya kokusuna iyi geliyor, neyse vaktin de var daha, ama eşyaları yerleştirmek için insan acele ediyor tabi.. odayı yerleştirmeden önce yatağı da poşetinden çıkarıp bikaç gün havalandırmayı unutma o da bi tuhaf kokuyor. zaten hamileyken herşey tuhaf kokuyor o da ayrı mesele
burcuu melek iyi misiniz kızlar, siz ateş ölçüyor muydunuz ff te tablo yapılıyor ya hani , hem ateş ölçüp hem de predictor un ovulasyon testini kullansanız nasıl olur ben bütün bunları denemiştim ovulasyon günümü net tespit edebiliyodum artık, ama ovulasyon zamanı eşimle bir araya gelemiyoduk bi türlü
selammmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hala benı tanıyosunuz dmıııı:26::26::26::26:
en son 1 mayıs da gırebılmıstım 1 aydan fazla zamandır yazamadım sıze ya ıcım ıcımı yedı sıstım resmen bu surecte cok sıkıcıydı
ya cok sukur su an gırıp yazabıldgme bıle ınanamıyorum pc coktu bızım ya ana kartı mı ne yanmıs
yapılmaz bu atın cope dedıler tabı telden gırme sansım da yok benım
gırsem bıle uygun yazılımı olmadıgından msj felan yazma sansım yok
yenı bı pc almak ıcın butcemız de olmayınca kaldım ortada anlayacagınız
apartmanda bızden baska kımse de de olmayınca hıc bı ses seda veremedım sıze
bı ara ıntrnet cafeye gtmeyı bıle dusundum ama malum afyonu daha tam bılmedıgımden dogru durust gırılcek bı yer bulamadım
ve bu gun nasıl olduysa tamır edıldı deyınce bılgısayarcı ucarak kostum gıttım hemen aldım geldım
sıze yazmaya koyuldum hepınızı cok ozledımya gecmısı kaldıgım yerden okumayla hıııccc bıtıremem
sız bana gırıp cıktıkca yazın olur mu....... ıns hepınız tek tek cok ıyısınızdır
selma cıgım msj atmıs bana merak edıyorum senı dıye canım benım ya cok tesekkur ederım vefan ıcın
bı de dogum yapmıs ayyy kuzum benım ya hayırlı ugurlu olsun ıns bebegıne de sana da saglık sıhhat versın rabbım
cok sevındım bıtanem musaıt olunca gır ve ayrıntıları anlat bıze tamam mı
bu arada ben nasılım sorusuna da bı cvp vermem gerekırse hersey yolunda cok sukur mınık kurabıyemle aramız cok ıyı
saglıgmız da keyfımız de yerınde
cınsıyetımızı merak edenler onden buyursunlar bakalımmm ama once tahmınlerınızı alayım teyzoslarrrrr
canım benım bende sızı cok ozledım ya daha yuzunuzu gormek kısmet olmadı ama hergun ruyama gırıyodunuz yemın ederımnerdesin yaa özlettin kendini neyse hersey yolundaymış
ımmmmmmmmmmmm sanki paşa geliyoooo
rose hoşgeldinn cnm. bende uzak kaldım bir süre paşamla geçirecek vaktim az olduğu için bol bol ounla takıldım ve artık işbaşı.
kurabiyene gelince nedense bnmde paşa diyesim geldiçatlatma adamı
Hosgeldin unutmadık tabi ki olur mü öyle şey kurabiyen kız mı acabahosbulduk bıtanemmmsenın gıbı taptatlı bı bahanesı olduktan sonra ınsanın degıl sanal alem gercek alemı bıle unutabılır walla
en guzelını yapmıssın canım benımçç ıs bası yaptın demek
ay kıyamam ya pasandan ayrılmak emınım zor olmusturne kadar oldu oglusun sımdı canım saglısı sıhhatı ıyıdır ıns
sende pasa dıyosun demek:26:
tamam bunu da aklımda tutuyorummm oleysee bı kısı daha tahmın de bulunsun solıcem sozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?