- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.541
selam canlarımmmm
esmacım gunaydın nasıl gıdıyo ısler
bızde yoldayz annemlerle ıst a gıdıyorz dr a
hemde gezmıs olcaz bakalım gercı cok sıcak ama
kımsecıkler de yok topıcte bu ne yaaaaa
sehırlerarası otobuslerden bıle baglandım suraya
hanı sız nerdesınızzzz uyuz kargalarrrrrrrr
Canim nasilsin? Ben iyiyim pek giremiyorum nete su sira hazirlik yapiykorum bebis icin bitmek uzere donerim 2. Gune araniza
slm canlarım prensesım aalaha cok sukur yanımda cok guzel uyuyor
selammmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hala benı tanıyosunuz dmıııı:26::26::26::26:
en son 1 mayıs da gırebılmıstım 1 aydan fazla zamandır yazamadım sıze ya ıcım ıcımı yedı sıstım resmen bu surecte cok sıkıcıydı
ya cok sukur su an gırıp yazabıldgme bıle ınanamıyorum pc coktu bızım ya ana kartı mı ne yanmıs
yapılmaz bu atın cope dedıler tabı telden gırme sansım da yok benım
gırsem bıle uygun yazılımı olmadıgından msj felan yazma sansım yok
yenı bı pc almak ıcın butcemız de olmayınca kaldım ortada anlayacagınız
apartmanda bızden baska kımse de de olmayınca hıc bı ses seda veremedım sıze
bı ara ıntrnet cafeye gtmeyı bıle dusundum ama malum afyonu daha tam bılmedıgımden dogru durust gırılcek bı yer bulamadım
ve bu gun nasıl olduysa tamır edıldı deyınce bılgısayarcı ucarak kostum gıttım hemen aldım geldım
sıze yazmaya koyuldum hepınızı cok ozledımya gecmısı kaldıgım yerden okumayla hıııccc bıtıremem
sız bana gırıp cıktıkca yazın olur mu....... ıns hepınız tek tek cok ıyısınızdır
selma cıgım msj atmıs bana merak edıyorum senı dıye canım benım ya cok tesekkur ederım vefan ıcın
bı de dogum yapmıs ayyy kuzum benım ya hayırlı ugurlu olsun ıns bebegıne de sana da saglık sıhhat versın rabbım
cok sevındım bıtanem musaıt olunca gır ve ayrıntıları anlat bıze tamam mı
bu arada ben nasılım sorusuna da bı cvp vermem gerekırse hersey yolunda cok sukur mınık kurabıyemle aramız cok ıyı
saglıgmız da keyfımız de yerınde
cınsıyetımızı merak edenler onden buyursunlar bakalımmm ama once tahmınlerınızı alayım teyzoslarrrrr
pazartesi sadce bni değil herkesi vurmuş nerelerdesniz bakımmmmm...
bn işe başladım hepiniz kaçtınızmı topicten.
kuzumu bıraktımda geldi buralara yanar yanar içim yanar ama herşey onun için daha iyi olsun diye.
çok özlüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..........
teyzoşlarımız büyümüşmüyüzzz:)
Eki Görüntüle 441990 Eki Görüntüle 441991 Eki Görüntüle 441992 Eki Görüntüle 441993
hosbulduk bıtanemmmsenın gıbı taptatlı bı bahanesı olduktan sonra ınsanın degıl sanal alem gercek alemı bıle unutabılır walla
en guzelını yapmıssın canım benımçç ıs bası yaptın demek
ay kıyamam ya pasandan ayrılmak emınım zor olmusturne kadar oldu oglusun sımdı canım saglısı sıhhatı ıyıdır ıns
sende pasa dıyosun demek:26:
tamam bunu da aklımda tutuyorummm oleysee bı kısı daha tahmın de bulunsun solıcem sozz
teyzoşlarımız büyümüşmüyüzzz:)
Eki Görüntüle 441990 Eki Görüntüle 441991 Eki Görüntüle 441992 Eki Görüntüle 441993
hay maşallah allah nazardan saklasın paşamızı gözleri biraz daha koyulaşmımı banamı öyle geldi
selam canlarımmmm
esmacım gunaydın nasıl gıdıyo ısler
bızde yoldayz annemlerle ıst a gıdıyorz dr a
hemde gezmıs olcaz bakalım gercı cok sıcak ama
kımsecıkler de yok topıcte bu ne yaaaaa
sehırlerarası otobuslerden bıle baglandım suraya
hanı sız nerdesınızzzz uyuz kargalarrrrrrrr
kıyamam anne ogul ayrımı düştnz olsun canım onun için herşey biraz sabrediceksnz sadece
kız bu tam tontoş olmuş maşallah barekallah yaaaaaaa tam annesi sana acayip benzettm esmacım
hay maşallah allah nazardan saklasın paşamızı gözleri biraz daha koyulaşmımı banamı öyle geldi
mrb melek nasılsın paşamızın keyfi yerindemiii
derya esma bahar yagmur sizlerede merhaba
sanki tam siyah olmuş annesine benzemiş kııııııııı
sanki tam siyah olmuş annesine benzemiş kııııııııı
günaydın kızlarrr çooook sıcak ve daha da sıcak olacakmış evde perdeler kapalı vantilatör açık oturuyorum bişeyler okuyorum sıkıldım bi size bakayım dedim. haticee odanızın fotosunu isteriz bak, şimdi o odayı iç dış silip silip evi ceyran yaptırmanız gerek mobilya kokusu için (en az 1 ay) , dolap kapakları ve çekmeceler de hep açık dursun, bi süre sonra birer doğal sabun koy hepsine, o da mobilya kokusuna iyi geliyor, neyse vaktin de var daha, ama eşyaları yerleştirmek için insan acele ediyor tabi.. odayı yerleştirmeden önce yatağı da poşetinden çıkarıp bikaç gün havalandırmayı unutma o da bi tuhaf kokuyor. zaten hamileyken herşey tuhaf kokuyor o da ayrı mesele
burcuu melek iyi misiniz kızlar, siz ateş ölçüyor muydunuz ff te tablo yapılıyor ya hani , hem ateş ölçüp hem de predictor un ovulasyon testini kullansanız nasıl olur ben bütün bunları denemiştim ovulasyon günümü net tespit edebiliyodum artık, ama ovulasyon zamanı eşimle bir araya gelemiyoduk bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?