Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selam canlarımmmm
esmacım gunaydın nasıl gıdıyo ısler
bızde yoldayz annemlerle ıst a gıdıyorz dr a
hemde gezmıs olcaz bakalım gercı cok sıcak ama
kımsecıkler de yok topıcte bu ne yaaaaa
sehırlerarası otobuslerden bıle baglandım suraya
hanı sız nerdesınızzzz uyuz kargalarrrrrrrr

Canim nasilsin? Ben iyiyim pek giremiyorum nete su sira hazirlik yapiykorum bebis icin bitmek uzere donerim 2. Gune araniza

Canim nasilsin? Ben iyiyim pek giremiyorum nete su sira hazirlik yapiykorum bebis icin bitmek uzere donerim 2. Gune araniza

alışverişte ne tatlı oluyo hemde kız için ne ciciler var ben görünce dayanımıyorum eşim öyle bakıyo napiim kızınkiler çok şirin hadi bakalım al cicileride gel

kız sende amma yaptın unutmak ne demek biraz girmeynce unutuyrmuyzki aşkolsun bebşine gelnce içimden oglun olcakmış gibi gelyr

kıyamam anne ogul ayrımı düştnz olsun canım onun için herşey biraz sabrediceksnz sadece

merhaba canım seni tesadüfen gördüm:) bana msj atmışsın ama benim yazdığım cevap sanırım gelmedi sana. bende engel var herhalde. özelden bana telefon numaranı veya facebook adres linkini verirsen daha rahat görüşme ve konuşma imkanımız olur. Buarada hamileliğin de hayırlı olsun,Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... görüşmek üzere...YĞMR...

sağ salim gelin istanbul sizi bkler. fena sıcak var. insanı yakıyo. gezmek zor olcak kuzum :)
işler fena yoğun tatlım yaa kafamı kaşıyamıyom derlr ya öle ... bide oğlumu özlyommm
kıyamam anne ogul ayrımı düştnz olsun canım onun için herşey biraz sabrediceksnz sadece

kız bu tam tontoş olmuş maşallah barekallah yaaaaaaa tam annesi sana acayip benzettm esmacım

kız özgeee bunu diyen ilk kşi sensin yaw. sevndm...:) babasının kopyası oğlum:)
sabrediyoz allah güç versn ama herşey onun için:)

hay maşallah allah nazardan saklasın paşamızı gözleri biraz daha koyulaşmımı banamı öyle geldi

mrb melek nasılsın paşamızın keyfi yerindemiii

derya esma bahar yagmur sizlerede merhaba

melekcim koca adam olduk valla. resmlerde koyu çıkmış ama iyice boncuklaştı gözlerimiz:) maviş maviş bakıyoz heerryere.
sağlığımız keyfmiz yernde:)

teyzeleriii kızım yüzünü gösterdi doğuma 12 gün kala, ama bakar mısnız kocaman dudakları sarkıtmış nasıl da mutsuuuzzz artık o da dışarda olmak istiyor sol tarafa eliyle bastırmış o anda kordon falan da denk gelmiş, biraz yamuk gözüküyo o göz o yüzden burda, ama canlı canlı gördüm 4 boyutluda çok tatlıydıı kıyamam... nst miz normal kilomuz 3050 gr olmuş çok keyfim yerine geldii, ama gerçekten aşırı sıcak çok bunaldım dışardayken!!

derya istanbula geliyormuşsun hoşgeldin diyelim şimdiden , esma face te de görüyorum hep oğluşunun fotolarını aşırı yakışıklı maşalahh bu arada rose bi göründü kaçtı cinsyeti de söylemedi meraktan öldürdü yani bekliyoruzz

çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz havalardan malesef
yok ateş ölçmüyodum iyiki hatırlattın ben şimdi regl oluyorum ne zaman ölçmeye başlamalıyım bi anlat bacım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…