- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.881
Kizlar ben dogurduuum 7 temmuz cumartesi drumumun ani karari ile sezeryana alindim 2600 gr.47 cm.boyunda kkizim sahil dunyaya.geldi
Kizlar ben dogurduuum 7 temmuz cumartesi drumumun ani karari ile sezeryana alindim 2600 gr.47 cm.boyunda kkizim sahil dunyaya.geldi
Hosgeldin sahil bebekgüle güle büyüt canım çok sevindim
Biz daha İyiyiz kızlar kilo alıyoruz mamayı azalttık sadece gece 1 kez veriyorum tamamen de kesicem inşallah yavaş yavaş , çok yorucu geri dönüşü olmayan istifa edilemeyen bir ismiş annelik ama herseye deger kokusu bakışıAllah im melek burcu Derya yasemin hepinizin bebislerini de gorucez inşallah burda konuşucaz boyle hamileliginizi sonra yok uykusuydu gaziydi bitmez onların derdi Rabbim gönderecek minik mucizelerinizi ben o kadar umutszken oldu ki hala esimle bebeğe bakıp biz anne baba mı olduk şimdi diye şaşırıyoruz bugün 20. Gunümüz kızımızı dışarı çıkarıcaz ilk defa Dr kontrolleri haricinde . Ben de çok daraldım bı sahil kenarında çimlerde otursam bana yetecek .. İnşallah fazla meme krizi yasamayız gerçi emzirme önlüğümü de aldim.
Neyse teyzeler biz öptük hepinizi görüşürüz yine
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzz
çok sıcak hava yaaaa bayılıyorum resmennnnnnn..
yasemincim geçmiş olsun hadi atlattınnnn
hiç kötü düşünme eğer bişi varsada tüplerde rahim filmiyle açılıyo ztn
eşinin degerleri güzel çıkmış ya bu güzel bi haber
erkekte sorun çıkması daha zor inan buna.
bebegin gelecek inş en kısa zamanda.
rahim filminden snra çabucak hamiş kalınıyomuşşşşşşşşşş
Eki Görüntüle 466319 Eki Görüntüle 466318
selam teyzeler biz geldiiiik
kızım her gün değişiyor ben de bol bol foto çekiyorum bakalım zamanla kime benzeyecek, benim bebekliğime benziyor ama teni beyazdı doğduğunda şimdi koyulaşıyor gitgide,sinirlenince de aynı babişkosuna benziyor
Ozgecim Allah şifa versin oğluna zor günler geçiriyorsun ama geçecek şanssızlık olmuş bol bol su 5 Lt tuket, komposto, kavun, karpuz, beyaz üzüm ye sütunu en geç 3 saatte bir tamamen sag artacaktır. Bel ağrın gecer zamanla ama ağrında beraber ateş, bacaklarda uyuşma vs olursa hemen Dr a git. Sag salim eve çıkın inşallah bir an önce ilk zamanlar çok zor çok hassas oluyor bebisler büyütucez iste herkes gibi yorularak yıpranarak.. Yeter ki canları sag olsun, bu arada isim ne koydun canım bi de kilosu kac ?bide kızlar bel agrım çok ignedenmi acaba tümden yapın dedim narkoz bebege gideblr deyince anında vazgeçtm ama belim çok agrıyr yaaa sizdede oldumu bide ne yedginzde sütünüz daha çok oluyor ogluma ne kadar göderrsem o kadar iyi
Hosgeldin sahil bebekgüle güle büyüt canım çok sevindim
Biz daha İyiyiz kızlar kilo alıyoruz mamayı azalttık sadece gece 1 kez veriyorum tamamen de kesicem inşallah yavaş yavaş , çok yorucu geri dönüşü olmayan istifa edilemeyen bir ismiş annelik ama herseye deger kokusu bakışıAllah im melek burcu Derya yasemin hepinizin bebislerini de gorucez inşallah burda konuşucaz boyle hamileliginizi sonra yok uykusuydu gaziydi bitmez onların derdi Rabbim gönderecek minik mucizelerinizi ben o kadar umutszken oldu ki hala esimle bebeğe bakıp biz anne baba mı olduk şimdi diye şaşırıyoruz bugün 20. Gunümüz kızımızı dışarı çıkarıcaz ilk defa Dr kontrolleri haricinde . Ben de çok daraldım bı sahil kenarında çimlerde otursam bana yetecek .. İnşallah fazla meme krizi yasamayız gerçi emzirme önlüğümü de aldim.
Neyse teyzeler biz öptük hepinizi görüşürüz yine
Hilalcim maşallah oh çok sevindim mamayı azalta azalta bırakırsınız tamamen inşallah, Alah senin sütünün tadını ona sevdirsin ki bol bol içsin büyüün inşallah minik kuşunuz.
offf bende bugün gittim rahim filmi çekildim, aman Allahım yaa o nasıl bir sancıydı, doğum yapan arkadaşları şimdi tam olrak anladım dayanılmaz bişey gözlerimden yaşlar şıpır şıpır aktı. nekadar zormuş Allahın henüz "ol" demediği birşeyin olması için uğraşmak. filmim çekildi dr şüpheli davrandı sanırım bi tıkanıklık gördü, pazartesi bilmemne uzmanı gelecekmiş ona göstereceğim, sonra raporunu yazacağım dedi. ben tabi hastaneden çıkar çıkmaz hemen ağladımama öncesinde dr un yanına ilk girdiğimde eşimin testlerini gösterdim, oo süper dedi, senin hormon tahlillerine bakayım bidaha dedi baktı ve dediki " senin çocuğun olur hiç problem etme hiç sıkıntı yok kolay senin işin dedi, o an bi yutkundum sevinçten ağlamamak için tuttum kendimi, nasıl bir mutluluktu yaa ama işte yarım saat sonrasındaki dr'un o şüpheli halleri beni 180 derece üzüntüye çevirdi. dr bişeyler dedikçe boğazıma düğümlendi hıçkırıklar, sesim titreyerek cevap verdim hep evet diyebildim tüm dediklerine zaten. cümle kursam hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım çünkü. zaten dışarıya adım atar atmaz hüngür hüngür döküldü gözlerimden yaşlar daha sonuç belli değil, bana olumlu yada olumsu birşey demedi, sadece şüpheleniyorum tam yorumlayamadım ben senin filmini, kanalda bir tıkanıklık olabilir diye düşünüyorum ama henüz erken bişey demem için dedi. o çıkınca ben yanındaki kıza sordum eğer tıkanıksa ne olacak diye, kız dediki zaten bir taraftaki kanalından şüphelendi dedi, o tıkalı bile olsa diğer kanal sana yeter hamile lmak için dedi. peki hepsitıkalıysa ne oluyor dedim.lazerle açılıyor dedi, içim rahatladı biraz ama, ne bilim çok üzgünüm kızlar, hiç ummamıştım güle oynaya çıkarım diye düşünmüştüm.
bu arada bide evi satılığa çıkarttık, dün kayınpederim ile konuştuk yeni bir binaya çıkalım burası deprem bölgesi bu bina eski filan dedik. kayınpederim bugün hemen 3 tane müşteri bulmuş getirdi, ah birde bu psikolojimin içinde bunlarla uğraşıyorum, ayrıca çıkıp durmadan ev bakıyoruz geliyoruz, bugün kafam tam bir ambele oldu. eşime diyorumki akşam olsun bütün telefonları kapıları kapatıp bi güzel ağlıycam, bi ağlayamadım yaa diyorum
Eki Görüntüle 466319 Eki Görüntüle 466318
selam teyzeler biz geldiiiik
kızım her gün değişiyor ben de bol bol foto çekiyorum bakalım zamanla kime benzeyecek, benim bebekliğime benziyor ama teni beyazdı doğduğunda şimdi koyulaşıyor gitgide,sinirlenince de aynı babişkosuna benziyor
özgecimm canım yaa allah oğluşuna şifalar versin cabucak iyileşsins.a kızlar dogurmadan önce net yoktu giremedm kaç gün sonrasındada dogum oldu giremedm net yeni geldi hemen heber vereym dedm ayın 11 inde dogum yaptım ilçedeydim ya ben dr sagolsun net şeyler demedi ile gittk ildeki dr suyun azalmaya başlamış bide iki üç gün geçmş dedi hemen doguma alıcaz dedi açılmam yoktu suni sancı verdiler iki gün çektm onu açılma olmadı ama baya kötüydü gelip açılma varmı diye bakıyorlar stajerler öyle dr haber verylr en son dr geldi baktı sezeryana dedi son olarakta bir ebe baktı ayı gibiydi elide maşallah aynı oradan baktı açılma varmı diye ama varya hiç böyle bişi yaşamadım bagırdım çıkar diye aglamaya başladım nasıl aglıyorum annemde korktu sezeryanaalın dedi öldürdünüz dedi sezeryana gittm işim hep ters gitçek yA igne yerini tam tutturamadılar aptallar kaç kez yaptılar canım çıktı zaten sancı almıştım neyse ameliyatı yaptılar oglum çıktı gösterdiler ama en korktugum şey başıma geldi oglum kakasını yutmuş dr küveze gidicek demezmi heralde bu kadar şansızlık üstüste olmazdı ama bende olur neyse aldılar küveze dr ilaç tedavisi yapıcaz dedi minicik bebek ya düşünsenize 3 güne kadar gelişme göstermezse kalbine vurablr dedi dondum ben ilacı ilk gün etki göstermedi ilacını degiştiricez dedi ertesi gün çok şükür oglum dayandı ilaca tepki gösterdi elhamdülillah gün be gün daya iyi oluyor dedi sonra süte çagırdılar azıcık emdi oglum orda emzirmek çok kötü bi duyguydu ama oglumu ancak o zaman hissettm anne bebek arasındaki en güzel bagmış dr en az 10 gün kalıcak dedigi için ile dödük hergün süt sagıp gönderyrm ama kızlar gögüslerm yara oldu yinede oglum için sabredyrm zaten o durumda en azından süt alsın zorla sagıyorum dr deigine göre cuma günü doluyor 10 gün inş degişmez ogluma kavuşurum ben oglumu istyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?