Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Rose yerım senın o cımcımenı bennn
ne tatlı olmussun cnm massallah
darısı basımıza ıns yetısırız sana
gobus tokusturcazzz =)
canim benim tesekkur ederimm
ama sen eminim benden daha tatli bi hamis olucaksin
nasil gidiyo calismalar bakalim evdesin bak bu ay bi gol bekliyorum senden
tokusturmak icin ben gobusumu hazirladim bekliyorum bak

ben bu akşam yola çıkıyorum kısacık tatil yapıp döncez bikaç gün yokum buralarda
canim benim gez dolas dinlen ve bombaa gbi don aramiza tamam mi....
Kizlar ben dogurduuum 7 temmuz cumartesi drumumun ani karari ile sezeryana alindim 2600 gr.47 cm.boyunda kkizim sahil dunyaya.geldi
baharcim kavusmussun kizina allahim saglik sihhat versin hayirli olsun bebisin sahil hosgeldi aramiza
resim bekliyoruz ama senden de en kisa zamanda.......

canim benim cok cok gecmis olsun..canin yanmis baya ama su mubarek ramazan ayi yuzu suyu hurmetine
bu yasadigin aci bebis e giden yolda yasadgin son aci olsun insaallah...
daha net bse yok sanirim bozma sen pesin pesin moralini olumden baska herseyin caresi var artik
hic uzme kendini azicik bu modda dolas bakalim eminim sana iyi gelicektr salmak....
hilalcimm masaallah cikolata kizina yesinler senin esmerini...ne tatli bi melek bu boylee
senin bu hallerini okudukca hergun biraz daha sabirsizlaniyorum bende kizima kavusmak icin
foto cektikce bizimle de paylas canim opuyorum seni minisini de kokluyorummm
ozge cimm zor bi surec yasamissin cok gecmis olsun kuzum simdi daha iyisinizdr ins..
yasadgin olumsuzluklari tekrar tekrar dusunup yipratma kendini at kafandan o ayrintilari
bence artik birak dusunmeyi ve yasamadin say o anlari cnku su an senin cok guclu olman lazim biliyosun
bebis inin sana ihtiyaci var.. sag salim dogmus ya onu koynunda uyutmana artik
sadece saatler kalmis var mi bundan daha guzel bi mutluluk...bunu hatrlat kendine ve 9ay boyunca
yolunu gozledigin anneligin tadini cikar duam seninle kalbim de
sut artrma icin bnde simdiden arastrma yapiyorum netten ogrendiklerimi yazayim canim sana
yedigin yemeklerin uzerine rezene tozu serpmek sut artirrmis
isirgan otu, keten tohumu,hurma ve alkolsuz bira yani arpa suyu nun da sut artrci ozelligi varmis
bi de her emzirmeden sonra hemen bi bardak su icmeliymssin canim
bunlardan birini secip uygula istersen rabbim sifa versinnn..................

bi kac gun yoktum kizlar bgun dondum evime
k.validem deydm gorumcem sehir disindan gelmisti
halamizi gormeye gttik kizimla
evde patlayip duruyodum bende cok iyi geldi bize bu gezme tozma isleri
agirlasmadan evvel tadini cikarayim diyorum malum 3 ayim kaldi Allahin izniyle:18::18:
gebelikte 6. ay bambaska bi surecmis dokunsalar agliyorum bu aralar
meger daha baslarda yasadigim duygusallk hic biseymis su gunler dekinin yaninda...
Allah annelerin kalbine merhamet duygusunu yerlestirirmis bu surecte oyle okudum..
hakikaten de oyleymis anladim..belgesel izlerken aglayabilen hamisleri simdi cok daha iyi anliyorum
o kadar cok ihtimallere siginirken buluyorum ki kendimi anlatamam mesela
otobuse binmek gbi basit bi eylemi yaparken bile baska bi boyuta geciyorum sanki
ya kaza yaparsa,ya bana bse ya olursem kizim napar, ya kizima bise olursa ben naparim.....vs...gbi
sorularla bogusuyorum farkinda olmadan.. annelik ne baska bi surecmis bole
daha once salt insan gozuyle akvaradgim her olayi simdi bir de ANNE gozunden
gormek cok farkliymis..en cok annemi ozluyorum bu yuzden bu gunlerde.........
okudugum kadariyla ilerde bolca ihtiyacim olucak sefkat,merhamet,koruma icgudusu gbi
bazi programlarin beynime yuklemesi gerceklesiyomus bu anlarda zihnime,kalbime.....
Rabbim size de yasatsin ins yasayinca siz de tecrube etceksiniz tum bunlari....
sanirim beni en cok da kizimin tekmelerini hissetmek bole dusunmeye sevk etti
hissedilebilirligi ile dogru orantiliymis hamileligin hassassiyeti....
uzun yazdim dmiii
napimm paylasmak istedim su an hormonlarin istilasi altindayim mazur gorun
hepnizi seviyorum
hepinizi opuyorum fistiklar aeo

allah razı olsun tatlım ya inan çok zormuş bu durumlar dogum yap bebegin yanında olmasın allah kimseye yaşatmasın oglumun kilosunu anlamadım ilçede gittgm dr en son 3500 demişti ilde dogum yaptıgım dr 3300 dedi oglum 3000 kilo çıktı ismine gelince eşimle bu konuda hala kavgalıyız şimdi benm istedgmi ek olarak bile eklemiyr artık yoruldum onun vicdanına bırakıyrm sanırım muhammed koyacak saglıklı olsunda oglum ismiyle dogarmış bebekler bide zaten süt sagıp gönderyrm ogluma 3 saatte bir sagarsam sagıp gönderdgmde az olur sütü zaten sagdıgımda bile az geliyr bana sanki bide dolmasını beklerken bakıyrm akıyor bir üzülüyrm oglum emseydi diyrm

allah razı olsun vcanım benm oglum gelsn artık istyrm allahın iznyle dedklerinden birini uygularım sagol canım ya oglum emmeden keslsn istemyrm allah korusun

canım çok geçmiş olsun gözün aydın meleğin gelmiş dünyaya rabbim ayırmasın bu sıkıntılar geçicek inş muhammed ismi tek konulmaz canım çocuk kaldırmaz bu ismi ben üzerime düşeni yapayım da gerisi size kalmış huzursuz olurlar devamlı ağlarlar buda ismi kaldıramadığındandır ....

slm kızlar...
açık yazıyorum kusura bakmayın ...
10 gündür göğüz uçlarım ağrıyodu ama sadece uçları ve arada 10 gün boyunca regl sancısı gibi sancılar giriyodu rahmimden içeri bende bekliyodum ha bugün ha yarın olurum diye içime içime ağrılar mahvetti beni hala da var ağrılar birde kaç zamandır göğüslerimde yeşil damarlar fark ediyorum dikkatli bakıyorum acabamı diye düşünüyorum neyse ama takmamaya da çalışıyorum dün eşime test al dedim unuttu bende bugün test aldım 5 saat falan wc ye gitmedim sıkışık bi halde test yaptım ve daha 1. damla damlar damlamaz ilk çizgiyle beraber 2. çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim eşime bişey sölemedim elim ayağım titriyo eltime söledim yarın kan tahlili yaptıralım dedi ne yapayım ya bi akıl verin

merhaba bence hamilesiniz zaten testtede 2.çizgi çıkmış ama yinede kan testi yaptırın

inş dediğiniz gibidir herşeyden çok istiyorum ama korkuyorum ya yanlışsa test diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi rabbim biliyo neler çektiğimi ve burdaki dostlarım biliyo

Ben halaya başlıyorum kızımla o zaman çizgi hemen çıktıysa hamilesin iste ayy hemen kan testi yaptir çok heyecanlı haber bekliyoruz ramazana yeni bor hamileyle giriyoruz inşallah

2. testi de yaptım az önce onda da hemen çıktı ay allahım inş dua edin bana
ayyyyyyyyyy burcuuuuuuuuuuuu inanamiyorunmmmmmmmmmmmmmm
hamilesin kuzummm sennnnn hay allahim yaaa nasil heyecanlandim simdii
anlatamammmmm olesine grmistim kimse yoktur ama bi bakayim dedim allahimmmm
bu ne guzel bi surpriz oldu bole banaaaa
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:

2. testi de yaptım az önce onda da hemen çıktı ay allahım inş dua edin bana
canimm benim yaa tebrik ederimmm biliyodum birilerinizin pesimden gelip beni yalniz hamis birakmayacagini........
tatil yaradi sana kuzumm sabah erkenden git kan tahlili yaptr ve hemen bize haber ver olur mu
catlarim ben simdi sabaha kadar zatennn
heyecandan yazamadimmm klavyede ellerim birbirine dolandi yaaaaaa
Allahim insaalah ramazan ayinin bereketi hurmetine kabul etmistr dualarimizi.............
uzun zamandan beri bu kadar mutlu oldugumu hatrlamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…