- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.901
canim benim tesekkur ederimmRose yerım senın o cımcımenı bennn
ne tatlı olmussun cnm massallah
darısı basımıza ıns yetısırız sana
gobus tokusturcazzz =)
canim benim gez dolas dinlen ve bombaa gbi don aramiza tamam mi....ben bu akşam yola çıkıyorum kısacık tatil yapıp döncez bikaç gün yokum buralarda
baharcim kavusmussun kizina allahim saglik sihhat versin hayirli olsun bebisin sahil hosgeldi aramizaKizlar ben dogurduuum 7 temmuz cumartesi drumumun ani karari ile sezeryana alindim 2600 gr.47 cm.boyunda kkizim sahil dunyaya.geldi
canim benim cok cok gecmis olsun..canin yanmis baya ama su mubarek ramazan ayi yuzu suyu hurmetinecanımm selam hoşgeldin, doğru diyorsun eşimde bişey çıkmadığı için onla avunuyorum , ama öyle bir psikoloji geldi ki şuanda abna, çocuktan mocuktan vazgeçtim kafamdan çıkarttım, ümitlenip ümitlenip hüsrana uğramak beni yıpratıyor, Allah ol demedikten sonra düşünsemde ümitlensemde ne fayda, O zaten vereceği zaman birşeyleri vesile edecek beni yönlendirecek ve öylece olacak.
Bugün dr u aramam gerekiyor sonucu öğrenmek için, ama arayamıyorum kötü birşey derse ne yapıcam diye. nekadar geç öğrensem okadar iyi, saldım gitti kendimi yani. ah bide hsg çekilirken o nasıl bir sancıydı yaa, doğum yapmak nasıl bişey resmen tam anlamıyla anladım, iki gözümden musluk gibi yaşlar aktı sancıdan, off fenaydı yani, ama sonrasında maşallah hiç ağrı sancı vs olmadı, masadan kalktığım gibi herşey bitti. ramazan boyunca ne tedavi ne dr ne bişey, kendi çapımda takılacağım.
zaten bide ev satıp yeni eve geçme meselemiz oluştu, kafamı onla meşgul ediyorum, sanki bekar kız gibi çocuk fikrini attım gitti anasını satim, napim tıkalıysa ölimmi diyorum olmazsa olmaz, ben kendimide yırtsam değişmeyecek nasılsa
ayy amma yazdım be, eğer dr u ararsam sizlere sonucumu yazarım, ama şuanda öyle bir teşebbüsüm yoksaldım çayıra mevlam kayıra
hilalcimm masaallah cikolata kizina
ozge cimm zor bi surec yasamissin cok gecmis olsun kuzum simdi daha iyisinizdr ins..bide kızlar bel agrım çok ignedenmi acaba tümden yapın dedim narkoz bebege gideblr deyince anında vazgeçtm ama belim çok agrıyr yaaa sizdede oldumu bide ne yedginzde sütünüz daha çok oluyor ogluma ne kadar göderrsem o kadar iyi
Ozgecim Allah şifa versin oğluna zor günler geçiriyorsun ama geçecek şanssızlık olmuş bol bol su 5 Lt tuket, komposto, kavun, karpuz, beyaz üzüm ye sütunu en geç 3 saatte bir tamamen sag artacaktır. Bel ağrın gecer zamanla ama ağrında beraber ateş, bacaklarda uyuşma vs olursa hemen Dr a git. Sag salim eve çıkın inşallah bir an önce ilk zamanlar çok zor çok hassas oluyor bebisler büyütucez iste herkes gibi yorularak yıpranarak.. Yeter ki canları sag olsun, bu arada isim ne koydun canım bi de kilosu kac ?
melekçim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yawrun iyileşir.allah analı babalı büyütsün adını ne koydunuz paşamızın
canim benim cok cok gecmis olsun..canin yanmis baya ama su mubarek ramazan ayi yuzu suyu hurmetine
bu yasadigin aci bebis e giden yolda yasadgin son aci olsun insaallah...
daha net bse yok sanirim bozma sen pesin pesin moralini olumden baska herseyin caresi var artik
hic uzme kendini azicik bu modda dolas bakalim eminim sana iyi gelicektr salmak....
hilalcimm masaallah cikolata kizinayesinler senin esmerini...ne tatli bi melek bu boylee
senin bu hallerini okudukca hergun biraz daha sabirsizlaniyorum bende kizima kavusmak icin
foto cektikce bizimle de paylas canim opuyorum seni minisini de kokluyorummm
ozge cimm zor bi surec yasamissin cok gecmis olsun kuzum simdi daha iyisinizdr ins..
yasadgin olumsuzluklari tekrar tekrar dusunup yipratma kendini at kafandan o ayrintilari
bence artik birak dusunmeyi ve yasamadin say o anlari cnku su an senin cok guclu olman lazim biliyosun
bebis inin sana ihtiyaci var.. sag salim dogmus ya onu koynunda uyutmana artik
sadece saatler kalmis var mi bundan daha guzel bi mutluluk...bunu hatrlat kendine ve 9ay boyunca
yolunu gozledigin anneligin tadini cikar duam seninle kalbim de
sut artrma icin bnde simdiden arastrma yapiyorum netten ogrendiklerimi yazayim canim sana
yedigin yemeklerin uzerine rezene tozu serpmek sut artirrmis
isirgan otu, keten tohumu,hurma ve alkolsuz bira yani arpa suyu nun da sut artrci ozelligi varmis
bi de her emzirmeden sonra hemen bi bardak su icmeliymssin canim
bunlardan birini secip uygula istersen rabbim sifa versinnn..................
allah razı olsun tatlım ya inan çok zormuş bu durumlar dogum yap bebegin yanında olmasın allah kimseye yaşatmasın oglumun kilosunu anlamadım ilçede gittgm dr en son 3500 demişti ilde dogum yaptıgım dr 3300 dedi oglum 3000 kilo çıktı ismine gelince eşimle bu konuda hala kavgalıyız şimdi benm istedgmi ek olarak bile eklemiyr artık yoruldum onun vicdanına bırakıyrm sanırım muhammed koyacak saglıklı olsunda oglum ismiyle dogarmış bebekler bide zaten süt sagıp gönderyrm ogluma 3 saatte bir sagarsam sagıp gönderdgmde az olur sütü zaten sagdıgımda bile az geliyr bana sanki bide dolmasını beklerken bakıyrm akıyor bir üzülüyrm oglum emseydi diyrm
slm kızlar...
açık yazıyorum kusura bakmayın ...
10 gündür göğüz uçlarım ağrıyodu ama sadece uçları ve arada 10 gün boyunca regl sancısı gibi sancılar giriyodu rahmimden içeri bende bekliyodum ha bugün ha yarın olurum diye içime içime ağrılar mahvetti beni hala da var ağrılar birde kaç zamandır göğüslerimde yeşil damarlar fark ediyorum dikkatli bakıyorum acabamı diye düşünüyorum neyse ama takmamaya da çalışıyorum dün eşime test al dedim unuttu bende bugün test aldım 5 saat falan wc ye gitmedim sıkışık bi halde test yaptım ve daha 1. damla damlar damlamaz ilk çizgiyle beraber 2. çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim eşime bişey sölemedim elim ayağım titriyo eltime söledim yarın kan tahlili yaptıralım dedi ne yapayım ya bi akıl verin
merhaba bence hamilesiniz zaten testtede 2.çizgi çıkmış ama yinede kan testi yaptırın
inş dediğiniz gibidir herşeyden çok istiyorum ama korkuyorum ya yanlışsa test diyeağlamamak için zor tutuyorum kendimi rabbim biliyo neler çektiğimi ve burdaki dostlarım biliyo
Ben halaya başlıyorum kızımla o zamançizgi hemen çıktıysa hamilesin iste ayy hemen kan testi yaptir çok heyecanlı haber bekliyoruz ramazana yeni bor hamileyle giriyoruz inşallah
ayyyyyyyyyy burcuuuuuuuuuuuu inanamiyorunmmmmmmmmmmmmmm2. testi de yaptım az önce onda da hemen çıktı ay allahım inş dua edin bana
canimm benim yaa tebrik ederimmm biliyodum birilerinizin pesimden gelip beni yalniz hamis birakmayacagini........2. testi de yaptım az önce onda da hemen çıktı ay allahım inş dua edin bana
inş dediğiniz gibidir herşeyden çok istiyorum ama korkuyorum ya yanlışsa test diyeağlamamak için zor tutuyorum kendimi rabbim biliyo neler çektiğimi ve burdaki dostlarım biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?