Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben bugün çok farklıyım kızlar birazdan hastaneye gidicem inş rabbim yüzümüzü soldurmaz....dualarınızı bekliyorum ...dualarımdasınız :)

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımmmmmmmmmmmmm hamilesin dahası varmıı ramazanın ilk günü allahım sükürler olsun bu güzel haberi aldıgımız için

inanamıyorum

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımmmmmmmmmmmmm hamilesin dahası varmıı ramazanın ilk günü allahım sükürler olsun bu güzel haberi aldıgımız için

inanamıyorum
canııııımmmmm sorma bende inanamıyorum dr gitmeden de inanmıcam galiba rabbimden dualarım kabul oluyo teker teker inş diğer dualarımda kabul olur veeeee sizden de güzel haberler alırız rabbim kursağımızda bırakmasın bu sevinci
hepimizin ramazanı mübarek olsun şükür kavuşturana

şükür kavuşturana ....

aminn canım hemencecik git doktoraa sessiz sessiz duruyodun süper oldu bu haber beklenmedikbir anda :))))))))))

aminn canım hemencecik git doktoraa sessiz sessiz duruyodun süper oldu bu haber beklenmedikbir anda :))))))))))

ay evet sessiz kalmak en güzeli diye düşünüyodum kafa dinledim valla aklımın ucundan dahi geçirmemiştim biraz diyet yapmıştım zayıflamıştımda sonra bi kaç gün soğan kürü yaptım sonrası gelmedi tatile çıktık kaplıcaya gittik dualarımızda var tabi hala şoktayım ...

hadi hayırlısı canım darısı bizlere olsun inş. kaçta gidicen doktora

canım eşimi bekliyorum hazırlansın dr gidicez inş ama ben ne yapacağımı bilmiyorum önce kan testi mi yaptırayım yoksa dr muayene mi olayım ?

her ikiside olur ama eeken bi gebelikse kese filan göremezsiiz heralde kan testi yaptırıp doktora gitmekte mantıklı eninde sonunda yaptırca kan testini

gunaydinnn kizlarrr...... hilall, melek,................
uzun zamandan sonra uyanir uyanmaz nasil bi coskuyla actim forumu burcu sayesinde bilemezsiniz
ayyyy hadi ins hayirli haberlerle don canimm

benimde bugun 4 boyutlu ultrason var heyecandan uyuyamadim
kizimi ilk kez bu kadar net gorucem acaba nasil bisey diye
aksama da k.validemler iftara bizdeler baya isim var bgun anlayacaginiz...
firsat buldukca girip okurum artik burcu napcak bakalimmm
gup gup gup guppp gupppp

gunaydın canım 4 boyutlu usg heyecanlı oluyor inşallah herşeyiyle sağlıklı olduğunu öğrenir bir de yüzünü görürsü benim nazlı kız göstermezdi hiç yüzünü

biz kızımla 2-3 gündür yapışık geziyoruz teyzeleri gaz sancıları başladı kucağımda susuyor ya da babsının kucağında.. evde yalnızım ve bütün günüm kızımla uğraşarak geçiyor, makineye çamaşır atmak yemekyapmak bir olay dün ilk defa yemek yaptım kucağımda çocukla yaptım çoğunu ,çok zor oldu bi yerine bişey yaparım yanlışlıkla bişey sıçrar falan diye de korkuyor insan ama napim yemek yoksa süt te yok kendime bakmak zorundayım. bugün internetten biraz araştırıp ev tipi anakucağı yada salıncak gibi bişey sipariş vericem bvelki bu benibiraz özgürleştirir diye umut ediyorumm.

burcuuuu hamile misin inanmıyorummm yaaa bayağıdır girip bakamıyorum bi bakayım dedim allahıma şükürler olsun
çok mutlu oldum canım yaaaa güzel haberlerini bekliyorum çok şükür çookkkk

günaydın kızlar nasılsınız biliyorum biraz hayırsız çıktım ama bu sıcakta bilgisayarı bile açmak işime gelmiyor
telden girip bakıyorum ama yazamıyorum malesef, hepiniz iyisinizdir umarım, kızımla 35+3 olduk zaman azalıyor
hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde alırım inşallah yavrumu erken doğumlar çok var benim gibi ağustosta doğuracaklar
temmuzda doğurmaya başladı, kuzenimin karısı ile bir hafta vardı aramızda o da erken doğum yaptı bende hazırlıkları hızlandırdım,
kızımın odası hazır eksikler var bir iki haftaya tamamlanır bavulumu hazırlayacağım , tüller perdeler yıkanacak halılar serilecek sonrada oturup bekleyeceğim
, sıcaklar beni mahvetti valla...bu arada ramazanımız mğbarek olsun allah oruç tutanlara sabır versin bu sıcakta...işte böyle kızlar :)

çok zor işin canım allah yardımcın olsun Eki Görüntüle 468596 bunu almıştı benim arkadaşım ev falan süpürebiliyomuş bu şekilde

ins canim dua et hayrli haberlerle doneyim
simdiden saate bakiyorum vakit nasil gecicek bi an once saat 3 olsa bari diye
bizimde en son ultrasonumuzda doktordan ozellikle guzel pozlar cekmesini istedim albume koyucam dedim
ama bizimki sirtini donmus yatiyo dedi bde halamizla gtmistik
sirf o da ilk kez gorsun diye ama nazli minis kis uykusunda gbiydi omurgalarindan baska bisey goremedik:)))

ayy kiyamam senin yapisik ikizine yaaakanguru gbi oldunuz
anne kiz mama yaptiniz desene ohhh ne guzel
bencede salincak tarzi yda anakucagi bak sen baya isine yarar dye dusunuyorum
o seni izlerken sen de dedgin gbi ozgurce dolasrsin

bse sorcam canim simdi bu ultrasonu
kendi doktorumuz degil de baska bi radyoloji uzmani cekiyo ya cd filan verir mi acaba??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…