- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.921
slm kızlar...
açık yazıyorum kusura bakmayın ...
10 gündür göğüz uçlarım ağrıyodu ama sadece uçları ve arada 10 gün boyunca regl sancısı gibi sancılar giriyodu rahmimden içeri bende bekliyodum ha bugün ha yarın olurum diye içime içime ağrılar mahvetti beni hala da var ağrılar birde kaç zamandır göğüslerimde yeşil damarlar fark ediyorum dikkatli bakıyorum acabamı diye düşünüyorum neyse ama takmamaya da çalışıyorum dün eşime test al dedim unuttu bende bugün test aldım 5 saat falan wc ye gitmedim sıkışık bi halde test yaptım ve daha 1. damla damlar damlamaz ilk çizgiyle beraber 2. çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim eşime bişey sölemedim elim ayağım titriyo eltime söledim yarın kan tahlili yaptıralım dedi ne yapayım ya bi akıl verin
canııııımmmmm sorma bende inanamıyorum dr gitmeden de inanmıcam galiba rabbimden dualarım kabul oluyo teker teker inş diğer dualarımda kabul olur veeeee sizden de güzel haberler alırız rabbim kursağımızda bırakmasın bu sevinciburcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canımmmmmmmmmmmmm hamilesin dahası varmıı ramazanın ilk günü allahım sükürler olsun bu güzel haberi aldıgımız için
inanamıyorum
hepimizin ramazanı mübarek olsun şükür kavuşturana
canııııımmmmm sorma bende inanamıyorum dr gitmeden de inanmıcam galiba rabbimden dualarım kabul oluyo teker teker inş diğer dualarımda kabul olur veeeee sizden de güzel haberler alırız rabbim kursağımızda bırakmasın bu sevinci
şükür kavuşturana ....
aminn canım hemencecik git doktoraa sessiz sessiz duruyodun süper oldu bu haber beklenmedikbir anda :))))))))))
ay evet sessiz kalmak en güzeli diye düşünüyodum kafa dinledim valla aklımın ucundan dahi geçirmemiştim biraz diyet yapmıştım zayıflamıştımda sonra bi kaç gün soğan kürü yaptım sonrası gelmedi tatile çıktık kaplıcaya gittik dualarımızda var tabi hala şoktayım ...
aminn canım hemencecik git doktoraa sessiz sessiz duruyodun süper oldu bu haber beklenmedikbir anda :))))))))))
hadi hayırlısı canım darısı bizlere olsun inş. kaçta gidicen doktora
canım şimdi hazırlanıp çıkıcam dualarını bekliyorum ...
burcuu kan testini yaptır da yaz bakalım kaç haftalıkmış mercimeğin
canım eşimi bekliyorum hazırlansın dr gidicez inş ama ben ne yapacağımı bilmiyorum önce kan testi mi yaptırayım yoksa dr muayene mi olayım ?
gunaydın canım 4 boyutlu usg heyecanlı oluyor inşallah herşeyiyle sağlıklı olduğunu öğrenir bir de yüzünü görürsü benim nazlı kız göstermezdi hiç yüzünü
biz kızımla 2-3 gündür yapışık geziyoruz teyzeleri gaz sancıları başladı kucağımda susuyor ya da babsının kucağında.. evde yalnızım ve bütün günüm kızımla uğraşarak geçiyor, makineye çamaşır atmak yemekyapmak bir olay dün ilk defa yemek yaptım kucağımda çocukla yaptım çoğunu ,çok zor oldu bi yerine bişey yaparım yanlışlıkla bişey sıçrar falan diye de korkuyor insan ama napim yemek yoksa süt te yok kendime bakmak zorundayım. bugün internetten biraz araştırıp ev tipi anakucağı yada salıncak gibi bişey sipariş vericem bvelki bu benibiraz özgürleştirir diye umut ediyorumm.
burcuuuu hamile misin inanmıyorummm yaaa bayağıdır girip bakamıyorum bi bakayım dedim allahıma şükürler olsun
çok mutlu oldum canım yaaaa güzel haberlerini bekliyorum çok şükür çookkkk
gunaydın canım 4 boyutlu usg heyecanlı oluyor inşallah herşeyiyle sağlıklı olduğunu öğrenir bir de yüzünü görürsü benim nazlı kız göstermezdi hiç yüzünü
biz kızımla 2-3 gündür yapışık geziyoruz teyzeleri gaz sancıları başladı kucağımda susuyor ya da babsının kucağında.. evde yalnızım ve bütün günüm kızımla uğraşarak geçiyor, makineye çamaşır atmak yemekyapmak bir olay dün ilk defa yemek yaptım kucağımda çocukla yaptım çoğunu ,çok zor oldu bi yerine bişey yaparım yanlışlıkla bişey sıçrar falan diye de korkuyor insan ama napim yemek yoksa süt te yok kendime bakmak zorundayım. bugün internetten biraz araştırıp ev tipi anakucağı yada salıncak gibi bişey sipariş vericem bvelki bu benibiraz özgürleştirir diye umut ediyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?