Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpiil hoşgeldinn ay çok az kalmış, iyice dinlen şimdi bol bol uyu canım hasret kalcaksın öünkü uykulara melek o resimdeki aklıma geldi ama ona bi alışırsa ağırlaşınca napıcam diye düşündüm şu an araba koltuguna koydum sallıyorum banamısın demiyor emziği de almıyor artık delirtiyo beni yaramaz kız yaa

kaçakk serpil nerdesin sen yaaa

buralardayım canım yaaa telden girip takip ediyorum ama yazamıyorum bilg. açmakta işime gelmiyor
bugün açtım işte :) sıcaklarla boğuşuyorum evin işi bitmiyor , ağırlaşmaya başladım ayakta da duramıyorum
bu ara ayak ağrılarım çok fazla yuvarlanıp gidiyorum işte canım

kıyamam ben ona sanada kıymam gerçi çok yoruluyosundur ramazada geldiki yemeksizde olmaz allah kolaylık versinn

ayy emziği alıp susuyor 30 sn sonra atıp basıyor çığlığı, yoğunbakımda uyanık ve sürekli ağlayan bebelere hemşireler ağızlarına bantlıyorlardı anti alerjik bantlarla emziği, aklıma bu bile geliyor da kıyamıyorum

rosecim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz gerçi iftara misafirin varmış yemek telaşında bize yazamazsın
tesekkur ederim canim benimmm
yemeklerin bi kismini halletcem doktora gtmeden hatta tamamina yakinini hazrlayip dolaba
koyucam iftara yakin bi tek pisirmesi kalir
napar ne eder girmeye calisirim burcu yu bu guzel haberi kutlarken yalniz birakmamam lazimmm
ayyy su ramazanin cuma gununun hurmetine burcunun ardindan da hemencecik sen gelirsin
insalllahh allahimmmmm
aminnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!1

allah senden razı olsunn duanada kocamannn bir aminnnnnnnnnn cümlesine versin rabbim

az kaldı hilalim yhaaa iş bitmiyor ama mecbur ayakta kalıyorum ramazan da geldi kimseden de bişey bekleyemem şimdi gelin şu işimi yapın diyemem allah tan görümcem tutmuyor süt verdiği için bişey olsa ona söylerim artık , uyku zaten düzenli değil vücut alıştırma yapıyor , az kaldı dimi yaaa çok heyecanlıyım ve çok tırsıyorum normal doğumdan napacağım bakalım:) yiğenimi görmüşsündür face de zehra hanım:) o dayalancı meme almıyor ve ana kucağında yatıyor yada kucaklarına büyük yastık alıp üstüne yatırıp sallıyorlar çok tatlı ama yaaa bu kızlar pek bi fena:)

serpilinn aramiza donmesi icinn birinizin hamile kalmasi gerekiyomusss melekcimm baksana
bi hamile kaldim masallah hepiniz arazi oldunuz
kustuk iste sanaaa hayirsiz serpilllllll

tamamen tesadüf rose yaa deme öyle içime doğdu demek ki , senin hamile kalmanla benim işten ayrılmam denk geldi gibi yani öncesi de var tabi yeni eleman geldi falan
nete giremedim öyle deme yani son zamanlara gelince de inan hiçbişey yapasın gelmiyor kolun kalkmıyor bide sıcak olunca daha beter allah tan sıcaklara kalmadın canım ee minik kıscen nasıl bakalım:)

serpilim yeğenin çok tatlı maşallah yaramaz bunlar ya işimiz var valla inşallah seninki uslu olur yormaz seni tatlım zaten gebelikte yeterince yaramazlık yaptı yanii

bişe olmazmı allah esirgesin yoksa mecbur susarmı :)))))

bişe olmazmı allah esirgesin yoksa mecbur susarmı :)))))

mecbur emip susuyolar yğunbakım bebeklerinden biliyorum dediğim gibi çok ta komik gözüküyorlar yaramazlar ama dediğim gibi kıyamam yaa bir ağlıyor iki ağlıyor tok olduğunu bildiğim halde memeyi dayıyorum ağzına aslında yapmamam gerek beni emzik etti çünkü iyice ama dayanamıyorum katılıyor ağlamaktan çok hırslı

serpilim yeğenin çok tatlı maşallah yaramaz bunlar ya işimiz var valla inşallah seninki uslu olur yormaz seni tatlım zaten gebelikte yeterince yaramazlık yaptı yanii

inşallah canım yaa 3gün önce kuzenin eşi doğum yaptı 36 haftalık o kadar çok ağlıyor ki kıpkırmızı oluyor nasıl tırstım anlatamam sürekli kızımla konuşurum ne olur sakin bir bebek ol evet yeterince yaramazlık yaptın diye:) baklaım nasıl bir kız olacak bizimki de sağlıklı olsun da gerçi gerisi boş , bu arada senin minik kuşun babaya benziyor annesi:)

yazıkkk kıyamammm bi çözüm yolu bulursunuz annesi

yaa ama benim bebeklik fotolarımın aynısı bi keree kaşlarını çatıp düşman gibi bi bakışı var meme vermeyince o zaman tam baban oldun kızım diyorum eşim de genelde dışarda kaşlarını çatıp dolaşır duruşu öyle

neyse bizimki daldı gibi biraz evi toparlayayım çamaşır falan atayım öptüm kızlar sizii

böyle böyle alışıyorlar işte emzik moduna sonra da bıraktıramıyorsun çok zor çok ama yapmamaya çalış canım ilk yiğenimden biliyorum zehranın ablası sude iki sene emdi anneyi resmen sömürdü, çıldırttı yapışık ikiz gibilerdi ama görümcem ikinci de bu hatayı yapmıyor bi şekilde susturuyor saatli emziriyor ben ne yaparım bilmiyorum konuşmak kolay şimdi ama sen başka çareler bul canım biz mesela zehrayı çözdük emziği neden almıyor hani yeni doğan emzikleri var ya yayvan olan meğersem onu beğenmemiş hanım normal biberonu alıyor yuvarlak olanı şimdi o şekil emzik alıp deneyecekler sende bi dene istersen belki sevmemiştir miray da:)

Canlarım herkese hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar,
Allahım nekadar sevindim Burcu hamileymiş yaaa, ayy forum şenlenmiş ondan sonra zaten nekadar güzel binlerce kez maşallah benim canım arkadaşıma
Ayy baksanıza kaplıcaya gidip gelmiş hamiş olmuş, bende gidicem yaa gelince yazsın bakim nereye gitmiş

Bende bu hafta açmadım forumu, küstüm çocuk yapmaya da, hayatada, çocuğun ç sini söyleyene köpürüyordum yani attım gitti aklımdan o derece yani.
dr u bile aramadım net sonucu öğrenipte üzülmiyim diye, ama dün akşam artık neyse bileyimde ağlıyayım ağlıyayım bitsin bu stres dedim aradım...
dr ne dese beğenirsiniz, yasemincim ben uzm. dr a danıştım her ikiside açıkmış bir problem yokmuş, senin bebeğin olmaması için hiçbir engel yok, adetin 3. günü gel seni takibe alacağım dedi ben tabi şok şok şok. tamda işten eve dönüyordum üst geçitteydim, kadın öyle diyince zınkkk diye durdum köprünün ortasında, hemen gözlerim doldu sevinçten sesim titredi ayy ALlahım yaa o ne sevinçti kızlar varya ALlahıma bin şükür. yarın 14. günüm, eşim yine şehir dışında ama bu akşam gelecek, hemen sıkıştırmam lazım onu bi köşeye ayy dua edin ne olur, şu yumurtlama takibine filan gerek kalmadan hemen tutuversin, ne güzel hsg de çekildi açılmıştır heryer, ALlahım OL desin inşallah hayırlısıyla.

Geçmişi okuyamadım henüz baya yazmışsınız süper, okuyup cevaplarımı yazacağım müsait olur olmaz.

:):):) ne biliyim ben babaya benzettim büyüdükçe değişir zaten bakalım bizim kız kime benzeyecek bana benzemeyeceği kesin gibime geliyor:)

anliyorum tabikiii ama bizde burda merak ediyoruz yavru kusummm ondan sitemimiz.......
bize de hak ver yaniii
tahmin ediyorum canim yaaa
ben simdiden dusa girdgimde felan boyle tutunuyorum sagima soluma
allahim 3 ay sonra nolurum ki ben diyorum sonra:18::18:
karnim su son gunlerde iyice buyudu hele yemekten sonra davul gbi geriliyorum resmen
sen tabi artik iyice yaklastin sona....allahim kolay kurtarsin saglikla kucagina al kizini ins...
benim findigimda simdilik iyi teyzesii tekmeleyip duruyooo
bgun 4 boyutluya gircem cok heyecanliyim dua et bize olur muuu

uzun zaman sonra burayi bole kalabalik gorup birakmak isime gelmiyo hic ama
kizlar benim kalkip harekete gecmem lazim yemeklere de baslayayim telas olmasin
hepnizi opuyorum hayirli ramazanlar hayirli cumalarrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…