- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.941
kaçakk serpil nerdesin sen yaaa
serpilinn aramiza donmesi icinn birinizin hamile kalmasi gerekiyomusss melekcimm baksanakaçakk serpil nerdesin sen yaaa
serpiil hoşgeldinn ay çok az kalmış, iyice dinlen şimdi bol bol uyu canım hasret kalcaksın öünkü uykularamelek o resimdeki aklıma geldi ama ona bi alışırsa ağırlaşınca napıcam diye düşündüm şu an araba koltuguna koydum sallıyorum banamısın demiyor emziği de almıyor artık delirtiyo beni yaramaz kız yaa
tesekkur ederim canim benimmmrosecim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz gerçi iftara misafirin varmış yemek telaşında bize yazamazsın
tesekkur ederim canim benimmm
yemeklerin bi kismini halletcem doktora gtmeden hatta tamamina yakinini hazrlayip dolaba
koyucam iftara yakin bi tek pisirmesi kalir
napar ne eder girmeye calisirim burcu yu bu guzel haberi kutlarken yalniz birakmamam lazimmm
ayyy su ramazanin cuma gununun hurmetine burcunun ardindan da hemencecik sen gelirsin
insalllahh allahimmmmm
aminnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!1
serpiil hoşgeldinn ay çok az kalmış, iyice dinlen şimdi bol bol uyu canım hasret kalcaksın öünkü uykularamelek o resimdeki aklıma geldi ama ona bi alışırsa ağırlaşınca napıcam diye düşündüm şu an araba koltuguna koydum sallıyorum banamısın demiyor emziği de almıyor artık delirtiyo beni yaramaz kız yaa
serpilinn aramiza donmesi icinn birinizin hamile kalmasi gerekiyomusss melekcimm baksana
bi hamile kaldim masallah hepiniz arazi oldunuz
kustuk iste sanaaa hayirsiz serpilllllll
ayy emziği alıp susuyor 30 sn sonra atıp basıyor çığlığı, yoğunbakımda uyanık ve sürekli ağlayan bebelere hemşireler ağızlarına bantlıyorlardı anti alerjik bantlarla emziği, aklıma bu bile geliyor da kıyamıyorum
bişe olmazmı allah esirgesin yoksa mecbur susarmı :)))))
serpilim yeğenin çok tatlı maşallah yaramaz bunlar ya işimiz var valla inşallah seninki uslu olur yormaz seni tatlım zaten gebelikte yeterince yaramazlık yaptı yanii
mecbur emip susuyolar yğunbakım bebeklerinden biliyorum dediğim gibi çok ta komik gözüküyorlar yaramazlarama dediğim gibi kıyamam yaa bir ağlıyor iki ağlıyor tok olduğunu bildiğim halde memeyi dayıyorum ağzına aslında yapmamam gerek beni emzik etti çünkü iyice ama dayanamıyorum katılıyor ağlamaktan çok hırslı
mecbur emip susuyolar yğunbakım bebeklerinden biliyorum dediğim gibi çok ta komik gözüküyorlar yaramazlarama dediğim gibi kıyamam yaa bir ağlıyor iki ağlıyor tok olduğunu bildiğim halde memeyi dayıyorum ağzına aslında yapmamam gerek beni emzik etti çünkü iyice ama dayanamıyorum katılıyor ağlamaktan çok hırslı
yaa ama benim bebeklik fotolarımın aynısı bi kereekaşlarını çatıp düşman gibi bi bakışı var meme vermeyince o zaman tam baban oldun kızım diyorum eşim de genelde dışarda kaşlarını çatıp dolaşır duruşu öyle
neyse bizimki daldı gibi biraz evi toparlayayım çamaşır falan atayım öptüm kızlar sizii
anliyorum tabikiii ama bizde burda merak ediyoruz yavru kusummm ondan sitemimiz.......tamamen tesadüf rose yaa deme öyle içime doğdu demek ki , senin hamile kalmanla benim işten ayrılmam denk geldi gibi yani öncesi de var tabi yeni eleman geldi falan
nete giremedim öyle deme yani son zamanlara gelince de inan hiçbişey yapasın gelmiyor kolun kalkmıyor bide sıcak olunca daha beter allah tan sıcaklara kalmadın canım ee minik kıscen nasıl bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?