- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.961
anliyorum tabikiii ama bizde burda merak ediyoruz yavru kusummm ondan sitemimiz.......
bize de hak ver yaniii
tahmin ediyorum canim yaaa
ben simdiden dusa girdgimde felan boyle tutunuyorum sagima soluma
allahim 3 ay sonra nolurum ki ben diyorum sonra:18::18:
karnim su son gunlerde iyice buyudu hele yemekten sonra davul gbi geriliyorum resmen
sen tabi artik iyice yaklastin sona....allahim kolay kurtarsin saglikla kucagina al kizini ins...
benim findigimda simdilik iyi teyzesii tekmeleyip duruyooo
bgun 4 boyutluya gircem cok heyecanliyim dua et bize olur muuu
uzun zaman sonra burayi bole kalabalik gorup birakmak isime gelmiyo hic ama
kizlar benim kalkip harekete gecmem lazim yemeklere de baslayayim telas olmasin
hepnizi opuyorum hayirli ramazanlar hayirli cumalarrr......
böyle böyle alışıyorlar işte emzik moduna sonra da bıraktıramıyorsun çok zor çok ama yapmamaya çalış canım ilk yiğenimden biliyorum zehranın ablası sude iki sene emdi anneyi resmen sömürdü, çıldırttı yapışık ikiz gibilerdi ama görümcem ikinci de bu hatayı yapmıyor bi şekilde susturuyor saatli emziriyor ben ne yaparım bilmiyorum konuşmak kolay şimdi ama sen başka çareler bul canım biz mesela zehrayı çözdük emziği neden almıyor hani yeni doğan emzikleri var ya yayvan olan meğersem onu beğenmemiş hanım normal biberonu alıyor yuvarlak olanı şimdi o şekil emzik alıp deneyecekler sende bi dene istersen belki sevmemiştir miray da:)
Canlarım herkese hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar,
Allahım nekadar sevindim Burcu hamileymiş yaaa, ayy forum şenlenmiş ondan sonra zaten nekadar güzel binlerce kez maşallah benim canım arkadaşıma
Ayy baksanıza kaplıcaya gidip gelmiş hamiş olmuş, bende gidicem yaa gelince yazsın bakim nereye gitmiş
Bende bu hafta açmadım forumu, küstüm çocuk yapmaya da, hayatada, çocuğun ç sini söyleyene köpürüyordum yani attım gitti aklımdan o derece yani.
dr u bile aramadım net sonucu öğrenipte üzülmiyim diye, ama dün akşam artık neyse bileyimde ağlıyayım ağlıyayım bitsin bu stres dedim aradım...
dr ne dese beğenirsiniz, yasemincim ben uzm. dr a danıştım her ikiside açıkmış bir problem yokmuş, senin bebeğin olmaması için hiçbir engel yok, adetin 3. günü gel seni takibe alacağım dedi ben tabi şok şok şok. tamda işten eve dönüyordum üst geçitteydim, kadın öyle diyince zınkkk diye durdum köprünün ortasında, hemen gözlerim doldu sevinçten sesim titredi ayy ALlahım yaa o ne sevinçti kızlar varya ALlahıma bin şükür. yarın 14. günüm, eşim yine şehir dışında ama bu akşam gelecek, hemen sıkıştırmam lazım onu bi köşeyeayy dua edin ne olur, şu yumurtlama takibine filan gerek kalmadan hemen tutuversin, ne güzel hsg de çekildi açılmıştır heryer, ALlahım OL desin inşallah hayırlısıyla.
Geçmişi okuyamadım henüz baya yazmışsınız süper, okuyup cevaplarımı yazacağım müsait olur olmaz.
saol canım yanımda olduğun için ama dr kesin bişey demedi kese görünmedi değerde düşükmüşgunaydinnn kizlarrr...... hilall, melek,................
uzun zamandan sonra uyanir uyanmaz nasil bi coskuyla actim forumu burcu sayesinde bilemezsiniz
ayyyy hadi ins hayirli haberlerle don canimm
benimde bugun 4 boyutlu ultrason var heyecandan uyuyamadim
kizimi ilk kez bu kadar net gorucem acaba nasil bisey diye
aksama da k.validemler iftara bizdeler baya isim var bgun anlayacaginiz...
firsat buldukca girip okurum artik burcu napcak bakalimmm
gup gup gup guppp gupppp
çok teşekkür ederim canım arkadaşım dualarda unutma beni şoklardayım biraz :)burcuuuu hamile misin inanmıyorummm yaaa bayağıdır girip bakamıyorum bi bakayım dedim allahıma şükürler olsun
çok mutlu oldum canım yaaaa güzel haberlerini bekliyorum çok şükür çookkkk
amin canım inş derya melek yasemin ve isteyen herkese inş en kısa zamanda ....tesekkur ederim canim benimmm
yemeklerin bi kismini halletcem doktora gtmeden hatta tamamina yakinini hazrlayip dolaba
koyucam iftara yakin bi tek pisirmesi kalir
napar ne eder girmeye calisirim burcu yu bu guzel haberi kutlarken yalniz birakmamam lazimmm
ayyy su ramazanin cuma gununun hurmetine burcunun ardindan da hemencecik sen gelirsin
insalllahh allahimmmmm
aminnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!1
senn adınada ben çok mutlu oldum canım arkadaşım rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün ...rize ayder yaylasına gitmiştik canım orda var kaplıca 1 buçuk saat özel kaplıca banyoları var eşimle kaldık rahatlamıştım ....Canlarım herkese hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar,
Allahım nekadar sevindim Burcu hamileymiş yaaa, ayy forum şenlenmiş ondan sonra zaten nekadar güzel binlerce kez maşallah benim canım arkadaşıma
Ayy baksanıza kaplıcaya gidip gelmiş hamiş olmuş, bende gidicem yaa gelince yazsın bakim nereye gitmiş
Bende bu hafta açmadım forumu, küstüm çocuk yapmaya da, hayatada, çocuğun ç sini söyleyene köpürüyordum yani attım gitti aklımdan o derece yani.
dr u bile aramadım net sonucu öğrenipte üzülmiyim diye, ama dün akşam artık neyse bileyimde ağlıyayım ağlıyayım bitsin bu stres dedim aradım...
dr ne dese beğenirsiniz, yasemincim ben uzm. dr a danıştım her ikiside açıkmış bir problem yokmuş, senin bebeğin olmaması için hiçbir engel yok, adetin 3. günü gel seni takibe alacağım dedi ben tabi şok şok şok. tamda işten eve dönüyordum üst geçitteydim, kadın öyle diyince zınkkk diye durdum köprünün ortasında, hemen gözlerim doldu sevinçten sesim titredi ayy ALlahım yaa o ne sevinçti kızlar varya ALlahıma bin şükür. yarın 14. günüm, eşim yine şehir dışında ama bu akşam gelecek, hemen sıkıştırmam lazım onu bi köşeyeayy dua edin ne olur, şu yumurtlama takibine filan gerek kalmadan hemen tutuversin, ne güzel hsg de çekildi açılmıştır heryer, ALlahım OL desin inşallah hayırlısıyla.
Geçmişi okuyamadım henüz baya yazmışsınız süper, okuyup cevaplarımı yazacağım müsait olur olmaz.
kızlar resim paylaşmayı unuttum büyük resimleri nasıl kırpıyoduk onuda unuttum bu arada yaklaşık 5 haftalık hamileymişimkan testi yapmadan keseyi gördü 15 gün sonra muayene olcam bilmiyorum şoktayım tekrar albüme yükledim 1 tane kese resmini rabbim bugünün hürmetine derya melek yasemin ve tüm isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin dualadım sizinle karmaşık duygularım benimle :)
ohhhh beee şu mubarek günde ne kadar güzel bi haber canım ne kadar çok sevindim anlatamam rabbim herkese nasip etsin :118: :118: :118: :118: :119: :119: :119: :119:
herkesin ramazanı mubarek olsun kızlar rabbim hepimizin duarını kabul eylesin
kızlar resim paylaşmayı unuttum büyük resimleri nasıl kırpıyoduk onuda unuttum bu arada yaklaşık 5 haftalık hamileymişimkan testi yapmadan keseyi gördü 15 gün sonra muayene olcam bilmiyorum şoktayım tekrar albüme yükledim 1 tane kese resmini rabbim bugünün hürmetine derya melek yasemin ve tüm isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin dualadım sizinle karmaşık duygularım benimle :)
canımmm gözü aydın olsun iyice ayagını sürt yerede gelelim arkadannnn ne güzel bir duygudur kim bilirrr
saol canım sürtüyorum merak etme hadi bakalım sen derya yasemin gelin peşimden dualarım önce siz sonra isteyen herkese seviyorum sizi...
relax olun aklınızdan atın bebek düşüncesini gerekirse girmeyin nete gelmesin aklınıza birde tatil yapabiliyosanız durmayın rabbim dualarımızı kabul buyursun inş
deryacım bu kadar tatile bebek haberi vermen gerekiyoo please......burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
allaaahımmm bu nasıl guzel bı haberrrrrrrrr
canımmm cok tebrık ederım
allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
darısı bekleyenlere olsunnnn
valla kendıme geldım yav
hadı bakalım devamı gelsın ıns.
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar
mubarek ay bıze bebıslerımızı getırsın ıns
esımle cars gunu kacamak yaptık tatıle geldık
sehır dısındaym ben hala kızlar pazar donucez.
pek takılamadım o yuzden telden baktım
ıyıkı de bakmısım ne guzel haber aldım
deryacım bu kadar tatile bebek haberi vermen gerekiyoo please......
kızlar doktor bana menegon verdi 2 kutu yumurtalarım gelişmesi için kullandım 3 yumurtam olmuş 16 mm 18 mm 20 mm arkasından pregnyl 5000 çatlatma iğnesi verdi iki tane geçen cuma kullandım bugün 10 gün oldu iğneyi vurulalım hamilemiyim değilmiyim ne zaman öğrenirim yardım edermisiniz....
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
valla kendıme geldım yav
burcuuuuuuuuuuu hayırlı olsun kuzum yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam. gecen sene bnde tam ayın 20de öğrenmiştim hamileliğimi:) senin bu güzel haberinle gittim o günlere aynı heyecanı yaşadım tekrar. rabbm sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn inş.
işerim çok yoğun bu ara evde olduğum zamanlardada oğlumla geçiriyorum zamanımı hiçbişi yapmak istemiyorum. çok güzel büyüdük biz teyzeler:) oyunlar oynuyoruz artık oyuncaklarımızla. dönmelerede başladık rabbm herkese yaşatsın yaa okadr güzel bişeyki. başından ayrılamıyosun. gülücüklerini sesini çok özlüyosun. benm oğlum çok hareketli ve huzurlu bi bebek allah herkese bölesini nasip etsn. bizim düzenimize kendini alıştırdı:) bide kızlar nasıl alışırsa öle gidiyo aklınızda olsun. 4 ayımızı bitrcez 10 gn sonra çok şükür 2aydır uykularımız emmemiz çok düzenli:)
canim saol rabbimden isteyim senn melegin yasonun en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz bitde kalp atisini duysak rahatlicamburcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
valla kendıme geldım yav
saol canim mutluluktan oturamiyorumburcuuuuuuuuuuu hayırlı olsun kuzum yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam. gecen sene bnde tam ayın 20de öğrenmiştim hamileliğimi:) senin bu güzel haberinle gittim o günlere aynı heyecanı yaşadım tekrar. rabbm sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn inş.
işerim çok yoğun bu ara evde olduğum zamanlardada oğlumla geçiriyorum zamanımı hiçbişi yapmak istemiyorum. çok güzel büyüdük biz teyzeler:) oyunlar oynuyoruz artık oyuncaklarımızla. dönmelerede başladık rabbm herkese yaşatsın yaa okadr güzel bişeyki. başından ayrılamıyosun. gülücüklerini sesini çok özlüyosun. benm oğlum çok hareketli ve huzurlu bi bebek allah herkese bölesini nasip etsn. bizim düzenimize kendini alıştırdı:) bide kızlar nasıl alışırsa öle gidiyo aklınızda olsun. 4 ayımızı bitrcez 10 gn sonra çok şükür 2aydır uykularımız emmemiz çok düzenli:)
burcuuuuu çok sevindim yaa darısı deryanın meleğin yaseminin başına hadi hayırlısı dikkat et kendine ağır iş yapma folik asite başla, bol su iç bebiş sıkı sıkı tutunsun anneciğine
folik asit iciyorum neden bol su icmeliyim?
4 gün sonra kan testi yaptır canım iğnenin üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor test için, inşallah olmuştur bir sürü yumurtan varmış çoğul gebelik bile olabilir
ne güzel yaa ben de ben de tatil istiyorummderya yumurta yok diye üzülme benim de bi keresinde yumurtam büyüyememişti de o ay ne ağlamıştım, doktorum her kadın her ay yumurtlayacak diye bişey yok diye kızmıştı bana
maşallah oğluna esma uslu çocuk nazarlardan korusun Rabbim, benim kız da gazı olmasa iyi ama gaz sancısından çıldırıyor yavrum yapışıyor bana, kucakta sakinleşiyor, biz de gece uykumuzu bu hafta düzene soktuk daha 1 aylık bile değil ama gece emzirip yatıyorum, 3 saat sonra uyanıyor, yine emziriyorum, bazen üzerine çok az da mama veriyorum, hoop yatağa bi 3 saat daha uyuyoruztoplam 6 saat uyuyunca gün içinde daha aklı başında dolaşıyorum işime gücüme bakabiliyorum ben de çok şükür, ama gündüz daha hırçın genelde işte ben de salıncak arayışı içindeyim gün içinde rahat etmek için napimm
4+4 hesaplamama göre cnm bu durumda ne zaman kalp atışlarını duyarız çok endişeliyim
burcu cum kalp atislarini en erken vajinal ultrasondan 6.haftada ogrenebilirsin
ondan bir hafta sonrasinda yani gebeligin 7.haftasnda abdominal ultrasondan duyabiliyosun
aklina getrme sakin acaba lari.. olumsuza odaklanma hic! nasil baslarsa ole gidiyo cunku
ben ilk gebeligimde hatrliyorum da sevinmkten cok endiseye kapilmistim ve korktgum da basima gelmisti
simdi sakin ve huzurlu bi sekilde bekleme zamani senin icin tadini cikar bu anlarin
bak gorursun hayirlisiyla duyucaksin ins kalp atislarini canimm
cokk yorgunum kizlarrr....ramazanin ilk gunu misafr agirlamak baya yordu beni
bi de yatili olunca ev esasli bi temizlik istiyo gidenlerin ardindan..
hamile olunca insan hakikaten eskisi gbi olmuyomus hemen yoruluyorum bi yemek yapmakla bile
sirtimdan terler bosaliyo resmen...
bu arada dun gttim ultrasona ayy cok guzeldi yaa
hayatimda bitmesini istemedigim tek film kizimin goruntuleriydi diyebilirim
sagligi,uzuvlari yerindeymis cok sukur
elleri,ayaklari tam bi insan sureti almis oldugu gormek cok sasirtciydi
gormesem de orda oldugunu hissediyodum zaten ama gormek bambaskaymis
rabbim size de yasatsin ins en kisa zamanda............
kizin icerde cifte telli oynuyo dedi doktor amca
iki elini birden acmis nasil salliyodu anlatamam
oynak olucak kizimiz askim hazir ol dedim babamiza
dun misafrler odalarina cekilince laptopu aldim kucagima
saatlerce izledim saat 3e gelmis haberim yok sonra sizmisim
goruntuleri kirptim eklicem bi ara
opuyorum hepinizi tontislerimmmm gorusruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?