Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ben nee yapsam bilemedim cuma gününden beri midem kazınıyo aç kalamıyorum eşimde çok korkuyo çok fazla kilo alcam diye nasıl beslenmem lazım ?
birde dr kabız olma sakın dedi ama ben galiba oluyorum nasıl engellicem kabız olmak istemiyorum çok zor gece karnıma sancılar giriyo 1 saat wc de durmama rağmen zor yapıyorum

Su donem ikinmamalisin o yüzden kabıZ olma, bol su iç. En az 2 Lt bu mevsimde 3 Lt de olabilir. Bol meyve tuket. Tam tahlili muslilerden al sütle karistir günde birkaç kez ye hem besleyici hem lif kaynağı . Miden kaZinincaabartmadan ceviz badem kuru kayısı atistir bunlar bebeğinin gelişimi için beyni için faydalı ama dediğim gibi açılınca 1 avuç yersin abartmadan. Hamurisi, tatlı, beyaz ekmegi azalt kilo şimdiden alırsan sonu kötü olur 4.aydan sonra alınıyor asıl. Gerçi ben toplam 11 aldım doğumdan 1 hafta sonra karnım bile kalmadı eski kıyafetleri giyiyorum artık, kilo alsan da verirsin

Burcu canım benim valla hiç halim yoktu bilgisayarı açmaya ama merakımdan da öldüm ne oldu acaba diye. Allahımıza bnlerce şükür seninde imzanda artık bebek hesaplama takvimi oldu çok süper bişey yaa. kese resminede baktım ayy yerim ben onun minik görünmeyen vucudunu
öyle ağzım alışmış ki, haa namazlarımdan sonra bizim kızlarla birlikte seninde adını söylüyorum bebek olsu diye. şimdi aklıma geldi de güldüm, " ayy kız hamile ben hala hamile lsun diye dua ediyorum" diyorum
şu ramazan bitsin bende de hala bişey olmazsa bende kuzuluk kaplıcalarına gidicem hemen, belki sıcağın etkisi oluyordur

bol su içmen lazım birde kuru kayısı ye günde 3-4 tane faydası olur sanırım

maşallah ne kadar efendi oğlun annesini yorgun geldigini bilip yaramazlık yapmıyo maşallah ona

canım benimmm sağlıkla alasın kızını kucagına inş.

herkese günaydınnnnn hayırlı ramazanlar sıcak çok çok çok sıcakkkk (((((((

günaydın canımmm, sanada hayırlı günler, kolay oruçlar olsun inşallah
bende kuran okuyorum, bu hafta yine sıcaklıklar yükseliyormuş, Allah yardımcımız olsun. benimde cuma günü 14. günümdü bakalım ALlah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah hayırlısıyla, ayy ne zor ayaklarını tepeye dikip yatmak, uyurken düşüyor filan çok komik ya, ama dr öyle yap dedi diye inanarak yaptım valla, yastık koydum belime filan bakalım
sende durum nasıl canım?

hadi hayırlısı inş canım benim size tavsiyem soğan kürü yapın ben 8 haziran regl olmuştum 15 te gusül almıştım 1 hafta sonra bi kaç gün soğan kürü yaptım sonra trabzona gidince kaldı yapamadım onunda yardımı oldu bence bana :) ne zaman yumurtlıcanız belliyse 1 -2 gün önceden ilişkiye girin belli değilse full biz bu ay hiç boş durmamışız şöle bi geriye dönüp bakınca
şuda var aklıma getirmedim bbek meselesini biliyosun en son tüp bebek uzmanı dr kontrole gittim bana söktürücü verdi yardımcısıda olumsuz konuşmuştu çok üzülmüştüm orda karar verdim rabbim isterse verir ben elimden geleni yaptım gerisi mevlanın elinde ...

canım benim ayy taze hamişim benim hoşgeldin
bende en son dr a gittiğimde kanallarımın tıkalı olduğunu zannedince tamamen ümidimi kestim aklımdan çıkarttım, sonra güzel haberi alınca tabi fazla abartmadan 14 ve 16. günlerde denemelerde bulunduk, fazla üstüne düşmüyorum içim rahatladı artık kesin elbet birgün olacak gözüyle bakıyorum kalbimi ferah tutuyorum çok şükür sorun yok çünkü, sadece Allahın "OL" demesini bekliyoruz. soğan kürünü yapmıştım 2-3 ay evvel filan sonrasında adetim düzene girdi hakkaten çok faydalı herkes yapsın. eğer bu ay da olmazsa hayıt suyuna başlıycam ben bakalım.
sen nasılsın tatlım karnındaki kazıntılar durmadan acıkmalar ne durumda. ayrıca bide kabızlık problemin geçtimi? bide oruç tutuyormusun?

çok sevindim senn adına inş en kısa zamanda güzel ahberlerini alırız canım :)
bende işte halsiz uykusuz aç :) oruç tutamıyorum malesef çok susuyo ve hemen midem kazınıyo hafiften mide bulantılarıda cabası ama güzel şeyler bunlar haftaya perşembe gününü iple çekiyorum ....

ayyy bende iple çekiyorum bakalım minişten ne haberler alacağız
tatlım sen kaç zamandır bekliyordun bu uğur böceğini onu düşündüm demin aklıma gelmedi bitürlü, kayınvalidem dediki biz 7 ay bekledik sonra oldu senin bu kocan dedi, demek benimkide mi öyle olacak acaba diyorum, ebnimde tam 7 ay oldu isteyeli çünkü

hilalcim başta bende çok üzüldüm ama
sonra dedigin gibi düşündüm
sadece bnm dr bana önümüzdeki ay 3. günü gel klomene başlarız gerekirse dedi
ona canım sıkıldı
sadece tesadüftü bu belki yumurta olmaması yani.
tiroid sorunum çıktıgı iiçin dr öyle düşünmedi sanırım.
ama ateş tablom yımırtladıgımı gösteriyo ben erken yumurtlamş olabilecegimi düşünüyorum
çatlamş yumurtayı görmedi belkide.
yrn bi progesteron baktırayım diyorum.kısmet artık...

esmaaaaaaaaaaaam
o tosununu yerim senin ben yaaa
paşa olduuuu paşaaa tam kocaman oldu maviişim bnm

özgecimmmmmmmmmmmmmm
ne zmndır seni merak ediyodum yaşadıklarına üzüldüm canım.
geçmişi henüz okuyabildim evime dün gece döndüm.
canım ogluna kavuşmuşsun çıok şükür.
umarım bu zorlu sürecide atlatacaksınız saglıkla.
oglun çok iyi olacak içini ferah tuttt canım.
en kısa zmnda evinize gidekseniz birlikte inş koklayacaksın doya doya..

bak kocanda geç gelmiş babasına çekecek desene sıpa inş hadi az kalmış desene inş güzel haberler alcaz canım miniğimin kalp atışlarını duycaz inş ayyyy çok heyecan verici bi duygu hamişleri bebişi olanları çok iyi anlıyorum artık darısı başınıza hep dualarımdasınız ismen
canım hiç merak etme üzülme inş en kısa zamanda beni yalnız bırakmıcaksınız dualarım sizinle

Derya canım hoşgeldin, kafana hiçbişeyi takma bak en önemli örneğimiz Burcu, saldım çayıra dedi gitti kafasını değiştirdi hamiş vaziyette geldi yaa, şu mübarek ramazan bi bitsin bak bende gitmiyormuyum haftasonu kaplıcalara hemen
Burcum canım ALlah razı olsun duaların için artık bide hamişsin iyice kabul olur senin duaların tontişim sen nezamandır istiyordun bebek deminde sormuştum atlamışsın orayı

ayy kızlar bugün aynaya baktım yüzüme, kendimi anne gibi gördüm aynada bir anda. ne psikolojik bir durum dimi bide kuran okurken bi anda bi midem bulandı kusucam sandım acaba psikolojikmi bunların hepsi

valla bende icraat yok zaten yumurtlama günüm ramazanın ilk gününe denk geldi yapmadık bişe ramazan başladı başlayalıda iftardan sonra pert halının üstünde sürünüyorum resmenn ramazan bitene kadar bişe düşünmücem suanda deli gibi susadım meselaaaaaaa ( alahım yradım etsinnnnn

kız melek ben seni tanıdım tanıyalı biz aynı gün adet olup aynı gün yumurtluyoruz filan, aynı hallerdeyiz yani benimkide cuma günüydü, ne yaptım ne ettim adamı kandırdım ben ogün ama ramazanda zor iş yaa valla pertiz yani

evet inş. aynı andada hamile kalırız neyse ben çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorummmm

evet canım ne kadar kafayı değiştirirsen o kadar iyi rabbim veriyo mucizesini gerçekten :) tam 2 sene üzerine aldık güzel haberi canım atlamışım kusura bakma 19.06.2010 evlendim 19.07.2012 de test yaptım veeeee sonuç bebişim benimle allahımın izni ile

yaw ramazan diye yapmadın mı akşamlar torbaya mı girdi ben aklımdan atmıştım ama değerlendirmeden geçmiyodum günlerimi durmak yok yola devam

yav Burcu ben senin şu hamilelik takvimini yerim yaa maşallah sana, ayy kendim kadar sevindim varya nasıl bir bağ bu bizim topikteki maşallah sana canım benim , inşallah çok gecikmeden bende sana arkadaş olarak gelirim hamişler furyasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…