- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.001
yav Burcu ben senin şu hamilelik takvimini yerim yaa maşallah sana, ayy kendim kadar sevindim varya nasıl bir bağ bu bizim topikteki maşallah sana canım benim , inşallah çok gecikmeden bende sana arkadaş olarak gelirim hamişler furyasına
bu ay bende fena saldım vallaa
bide dr yumoş yok henüz büyümemiş deyince ohooo
eski tempo yoktu anlıcagınız
ama şmdi testte yumurta olmş çıkarsa o dr u bogabilirim :))))
canım hepbirlikte boğalım, insanı strese sokuyorlar yaa, şu rahim filmimden sonra resmen hayata küsmüştüm şüpheli davranınca dr ayy çok fenaydı. seni anlıyorum o yüzden sen bakma ona kendin evde testini yap, ona göre ayarla kendini
bu ay bende fena saldım vallaa
bide dr yumoş yok henüz büyümemiş deyince ohooo
eski tempo yoktu anlıcagınız
ama şmdi testte yumurta olmş çıkarsa o dr u bogabilirim :))))
bence erken yumurtlamış olabilirsin
boğabilirsin canım benden izin çıktı
sallayın tabi ya en iyisi o ...hem halvetten de bişey anlıyosunuz yoksa odun gibi oluyo bişey anlamıyosunuz
canım hepbirlikte boğalım, insanı strese sokuyorlar yaa, şu rahim filmimden sonra resmen hayata küsmüştüm şüpheli davranınca dr ayy çok fenaydı. seni anlıyorum o yüzden sen bakma ona kendin evde testini yap, ona göre ayarla kendini
ayy çok doğru dedin valla görev gibi bişey oluyor yani ne bilim ütü yapmak yer süpürmek gibi bi tadı yok yaniörneklere bakkkk
bence erken yumurtlamış olabilirsin
boğabilirsin canım benden izin çıktı
sallayın tabi ya en iyisi o ...hem halvetten de bişey anlıyosunuz yoksa odun gibi oluyo bişey anlamıyosunuz
ayy çok doğru dedin valla görev gibi bişey oluyor yani ne bilim ütü yapmak yer süpürmek gibi bi tadı yok yaniörneklere bakkkk
bal tarçın çörek otu yapmştım bende öyle düşünüyorum
10. gün ilk bakmştı dr yani olduysa en geç 9 gün fln çatlamış olmam lazım
bu kdr erken yumurta çatlarmı bilmem de :)
aynen vallaa bu ay cnm istediginde oldu
tatildeydik ztn hiç kasmadımda
geçen ayki tatilde ha babam de babam tatilden bişi anlamamştık ya deli gibi çalış çalış
bu sefer çok güzel olduuuuu
hala da kafamıza göre takılıyoruz
yoruldum bn öyle hergn halvetlerden artık.
yaso sen ayva çekirdeğini ne için sölemiştin birde kızlar benm göğüslerim birden büyüdü ve çatlıcaklar diye korkuyom ne kullandınız siz ? çatlaklar için
tatlimm gogus agrin sizlamalarin cok olur bu donemyaso sen ayva çekirdeğini ne için sölemiştin birde kızlar benm göğüslerim birden büyüdü ve çatlıcaklar diye korkuyom ne kullandınız siz ? çatlaklar için
ya biz dün ne kadar yazıştık kızlarla,bu gün hiç biri yok,böyle şeyler olur mu?
olur oluuuuuuuuuur bal gibi olur:) kul yapımı bu nede olsa
neyse ya ,biz geleceye bakalım.sen galiba ben çıktıktan sonra gelmişsin kuzum?kendini anlatsana.yaş kaç?evlilik kaç ay?problemin ne?
aslında sende vardın, adını tam hatırlamıyorum, graphicdesinger sanırım, onunla yazışıyodunuz. yanlış hatırlamıyorsam azeri olduğundan bahsediyordun..yanılıyorsam düzelt lütfen..
ben yeni katıldım aranıza, aslında üyeydim ama uzun zamandır yazmıyordum. 29 yaşındayım 4 yıl 6 günlük evliyim, 3 senedir tedavi görüyorum. bendeki problemler çeşitli. Buradan okuduğum kadarıylada yalnız değilmişim:)ama çok şey öğrendim bu siteden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?