Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inş canım ne sevinirim anlatamam sana :))
biz gönülden bağlandık birbirimize rabbim şahit ...inş hep böle devam eder daha güzel takvimler senn ve diğer arkadaşlarımın olur inş

bu ay bende fena saldım vallaa
bide dr yumoş yok henüz büyümemiş deyince ohooo
eski tempo yoktu anlıcagınız
ama şmdi testte yumurta olmş çıkarsa o dr u bogabilirim :))))

bence erken yumurtlamış olabilirsin
boğabilirsin canım benden izin çıktı
sallayın tabi ya en iyisi o ...hem halvetten de bişey anlıyosunuz yoksa odun gibi oluyo bişey anlamıyosunuz

canım hepbirlikte boğalım, insanı strese sokuyorlar yaa, şu rahim filmimden sonra resmen hayata küsmüştüm şüpheli davranınca dr ayy çok fenaydı. seni anlıyorum o yüzden sen bakma ona kendin evde testini yap, ona göre ayarla kendini
sallayın tabi ya en iyisi o ...hem halvetten de bişey anlıyosunuz yoksa odun gibi oluyo bişey anlamıyosunuz

ayy çok doğru dedin valla görev gibi bişey oluyor yani ne bilim ütü yapmak yer süpürmek gibi bi tadı yok yani örneklere bakkkk

deryacığım düşünme sakın bakma onlara ...
çok yerinde bi tespit olmuş yaso aynen öle görev değil zevkle olması lazım

bal tarçın çörek otu yapmştım bende öyle düşünüyorum
10. gün ilk bakmştı dr yani olduysa en geç 9 gün fln çatlamış olmam lazım
bu kdr erken yumurta çatlarmı bilmem de :)

aynen vallaa bu ay cnm istediginde oldu
tatildeydik ztn hiç kasmadımda
geçen ayki tatilde ha babam de babam tatilden bişi anlamamştık ya deli gibi çalış çalış
bu sefer çok güzel olduuuuu
hala da kafamıza göre takılıyoruz
yoruldum bn öyle hergn halvetlerden artık.

en iyisini yapmışsın böle devam et yaptığın karışımdandır bence :) olabilir olmıcak diye bişey yok

yaso sen ayva çekirdeğini ne için sölemiştin birde kızlar benm göğüslerim birden büyüdü ve çatlıcaklar diye korkuyom ne kullandınız siz ? çatlaklar için

yaso sen ayva çekirdeğini ne için sölemiştin birde kızlar benm göğüslerim birden büyüdü ve çatlıcaklar diye korkuyom ne kullandınız siz ? çatlaklar için

Canım onu ben bebek doğmadan yaklaşık 15 gün evvelinden başlayıp sürün diye söylemiştim, bebek emerken göğüs uçları çatlıyormuş kanıyormuş acı yapıyormuş ya, bu ayva çekirdeklerini 1 gece önceden suya koyuyorsun ertesi gün jöle kıvamına geliyormuş, onu sürüyorsun nemlendirip yumuşatıyor ve çatlamasını önlüyormuş uçların.

ama sen şuanda badem yağı kullanman lazım bildiğim kadarıyla vucudun çatlamasın diye, yinede bi araştır bizede bilgi ver, bizlerde birer hamile adayıyız nasıl olsa

selam tontisler... ne guzel sohbetler etmissiniz bgun bolee
ozlemisim walla burayi bole gormeyii
ayy ben cok agirlasmaya basladim ya sicaklar beni mahvediyo kolumu kaldrcak halim olmuyo
surekli bi dinlenme ihtiyaci icindeyimm
ilerki aylarda nasil gecicek tirsmaya basladim walla simdiden hareketlerim kistlanmaya basladi:18:
yemekten sonra yuruyuse cikmasam davul gbi catlicak oluyo karnim resmen
bde tatli tatli kasinmaya basladi rahmim su anda bi futbol topu buyuklugundeymis
ne ilginc dmii cigerlere baski yaptigi icin yasiyormusum nefes gucluklerini..........
ole cok sey ogretti ki bu hamislik bana....
kitap yazcam yakinda walla

Rabbim tez zamanda melek, yasemin,derya,... size de yasatsin bunlari insaallah fistiklarimmm....
hep dua ediyorum size isminizle
burcu katildi kervana pesinden de sizi sureklesin insaallah.....

derya cmmm bu arada evine donmussun canim hosgeldinnnn
ara sira bu topige de ugra bole yalniz birakma bizi fistikk tmamm mii
melek , yasemin ikinizi de opuyorum topigimizin demirbaslari

tatlimm gogus agrin sizlamalarin cok olur bu donem
ben hatrliyorum da hafiften yuruyus tempom bi artsin o anda bile baslardi
aylarca dokunamadim,dokundurtmadimmm
catlamalari onlemek icin badem yagini pek onermiyolar cunku surdugun bolgedek tuylenmeyi arttirabiliyo
normalde gurlessin diye kaslara.kirpiklere felan surulur biliyosun bi tarafi duzeltrken dger tarafi bozmayalim dmi
ben baslarda bebek yagi kullanmistim nemlendirme icin
simdi gerilmeler arttgndan o biraz yetersiz kaldigi icin saf z. yagi suruyorum
kakao yagi, biberiye, yagi,kayisi yagi kullanabilecegin alternatfler arasinda tatlimm
birini secip baslayabilirsin yda aktarlarda hazr karisim yaglar var onlardan alabilirsin ama dikkat et
icinde badem yagi olmasin

aranıza yeni katılan biri olarak üzülerek belirtmek isterim ki teknik bir arızadan ötürü dün yazdıklarımızın hiçbiri kaydedilememiş.
bende yeni girdim, yeni bir konuya bissüüüüüürü mesaj yazdım diya seviniyordum..:)

Son düzenleme:
kızalar,dün 5yeni arkadaş,güzelce kaynattık,eskilerde arada geldiler tanıştık,şimdi hiç bir şey yok?çok sinirlendim,den ilk ben geldim yeni,arkamca 4yeni arkadaş geldi,ne güzeldi yaaaaaa....

neyse ya ,biz geleceye bakalım.sen galiba ben çıktıktan sonra gelmişsin kuzum?kendini anlatsana.yaş kaç?evlilik kaç ay?problemin ne?

aslında sende vardın, adını tam hatırlamıyorum, graphicdesinger sanırım, onunla yazışıyodunuz. yanlış hatırlamıyorsam azeri olduğundan bahsediyordun..yanılıyorsam düzelt lütfen..
ben yeni katıldım aranıza, aslında üyeydim ama uzun zamandır yazmıyordum. 29 yaşındayım 4 yıl 6 günlük evliyim, 3 senedir tedavi görüyorum. bendeki problemler çeşitli. Buradan okuduğum kadarıylada yalnız değilmişim:)ama çok şey öğrendim bu siteden...

kızlar tüm sayfadı kızlar aynı şeyden şikayetçi galiba,dünki sayfalar gitmiş her topicde...çok kötü yaaaaaaaaa...

evet tatlım,doğru hatırlıyorsun.ben bu sitde başka topikde yazışıyordum,buraya dünden katılıyorum ve bundan çok memnunum.o yazışdığım arkadaş(adı da çok zor şimdi hatırlayamadım) burda kızların az olduğunu fakat samimi olduklarını söyledi,benden sonra tam 4yeni üye geldi,ve topikde misafirlik oldu,ama bne çok beyendim,memnunum ve hep burda kalmaya karar verdim,tabi topik sahibi kızlar da izin verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…